lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
V kancelárií. Vo výťahu. V taxíku. Na Mesiaci (...no dobre, možno nie na Mesiaci)

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 9.6.2014
späť
Späť

Poslať
 

Nové ošetrujúce spreje na vlasy Aussie Miracle Recharge ti pomôžu okamžite oživiť tvoje vlasy, a to bez zaťaženia-KDEKOĽVEK a KEDYKOĽVEK

 

Znie to povedome? Po vééééľmi dlhom dni v práci máš ešte naplánované stretnutie, kde musíš samozrejme vyzerať očarujúco, ale stále ti ostáva na zozname toľko úloh, že sa ani nestihneš otočiť domov. A ak áno, budeš mať na prípravu len pár sekúnd… Lesk na pery a púder sa v takých chvíľach cenia nad zlato. Ale čo spravíš s vlasmi? Nevieš sa zbaviť pocitu, že sú akési spľasnuté, bez života a bez lesku. Tadááá! Tu prichádza záchrana vo forme nových ľahkých ošetrujúcich sprejov na vlasy - Aussie Miracle Recharge – ktoré ti okamžite vylepšia vlasy a oživia účes – kedykoľvek a kdekoľvek to potrebuješ. Na ceste do práce, vo výťahu, v zápche v taxíku, alebo na ceste na diskotéku… Aby si si vedela oživiť vlasy vždy a všade, stačí keď si hodíš svoj obľúbený sprej Aussie Miracle Recharge do kabelky!

 

Už vieme, že si žena, ktorá chce „viac od života“. Tak si užívaj každý deň naplno, a nemíňaj zbytočne čas na starostlivosť o krásu!

Aussie je značka, ktorej pôsobenie na slovenskom trhu sa meria kengurími skokmi. Neuveríš! Už je to 12 skokov, v našej reči dvanásť mesiacov! Značka práve teraz rozširuje svoje produktové portfólio o ľahké ošetrujúce spreje, aby si sa vedela ešte lepšie zamerať na to čo naozaj chceš, VŽDY a VŠADE, s úžasne vyzerajúci vlasmi. Prichádzajú austrálski superhrdinovia Aussie Miracle Recharge – 4 výnimočné ošetrujúce spreje, ktoré obsahujú austrálske ingrediencie ako olej z makadamových orechov, jojobový olej, magické výťažky z morskej riasy a kôry divokej čerešne. Odteraz by si mala tento zázrak nosiť stále v kabelke. Pomôže ti vychutnať si každý moment s úžasnými a nadľahčenými vlasmi!

 

Teraz prichádza rad na krátky vlasový test! Aké sú tvoje vlasy? Suché, odfarbené, rozstrapatené, alebo volajú po objeme? 4 nové ľahké ošetrujúce spreje zachránia tvoje vlasy v každej situácii VŽDY A VŠADE. Sú dva spôsoby ako pomôcť vlasom s Aussie Miracle Recharge: buď si môžeš vlasy nastriekať ešte mokré po umytí, alebo zapracovať sprej do suchých a unavených vlasov. Je dôležité mať nový Aussie Miracle Recharge stále zo sebou – presne ako lesk na pery, či púder. Vyber si ten, ktorý sa ti hodí najviac!

 

AUSSIE MIRACLE RECHARGE MOISTURE

Ľahký ošetrujúci sprej na suché vlasy. Austrálsky makadamový olej im dodá

výživu a hydratáciu– a vzkriesi ich k životu!

 

AUSSIE MIRACLE RECHARGE AUSSOME VOLUME

Toto je ľahký ošetrujúci sprej na vlasy prahnúce po objeme. Pomôže im pookriať, aj keď predtým stratili svoju pevnosť. To všetko zásluhou výťažku z austrálskych morských rias.

 

AUSSIE MIRACLE RECHARGE COLOUR

Prichádza čas na ľahký ošetrujúci sprej na farbené vlasy. Výťažok z kôry z austrálskej divej čerešne im poskytne dávku energie na dosiahnutie lesku, a to aj vtedy, ak vaša farba na vlasy predtým nežiarila.

 

AUSSIE MIRACLE RECHARGE FRIZZ REMEDY

Toto je sprej z úplne nového radu Aussie Frizz Miracle.  Vďaka výťažku z listov austrálskeho eukalyptu guľatoplodého vám umožní opäť získať kontrolu nad rozstrapatenými vlasmi a poskytne im potrebnú starostlivosť.

 

4 ľahké ošetrujúce spreje zakúpite v dm drogerie markt.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!