lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
RADOSŤ VARIŤ– nový kulinársky projekt v Polus City Center

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 26.6.2013
späť
Späť

Poslať
 

Známe kuchárske celebrity ako Jaroslav Žídek, Ľubomír Herko, Henrieta Peškovičová/lektorka varenia a čerstvá držiteľka ocenenia BIOčlovek roka 2013, Ladislav Hužik /Lemontree & Sky bar restaurant,  Michal Škrabák/ reštaurácia Messina a Peter Pánis/ PRIMI Cafe Lounge Polus, hodnotili kuchárskych amatérov v súťaži o zdravý letný recept.   V nákupnom centre sa počas trojdňovej kulinárskej súťaže pre kuchárskych amatérov vystriedalo takmer 20 variacich a ukuchtilo sa mnoho skvelých, zdravých receptov. Aj profesionáli  z poroty ukázali kúsok zo svojho umenia v exhibičnom vstupe. Bola to prvá z mnohých pripravovaných aktivít s filozofiou a pod názvom „Radosť variť“, pripravovaných pre návštevníkov nákupného centra Polus.

 

Radosť je korením života a Polus prevzal veľmi záslužnú úlohu, ako transformovať tento pojem do svojho nového projektu. Dnes nie je prekvapením vidieť variť na pódiu profesionálneho kuchára či televízne hviezdy. Pre mňa je hviezdou každý amatérsky kuchár, ktorý pripravuje zdravé jedlo doma. Súťažiacim poradili  skvelí šéfkuchári a aj lídri profesionálnych kuchýň si odniesli nápady  od súťažiacich na netradičné kombinácie surovín. Takže event bol obojstranne prospešný. Som rada, že sa nákupné centrum zaujíma o svojich návštevníkov aj s dlhodobou vyhliadkou edukačného programu školy varenia. Je to ambiciózny a výborný nápad, ktorý mnohým pomôže stráviť čas pri nákupoch naozaj užitočne.“  uviedla Henrieta Peškovičová, kulinárska supervízorka polusáckeho  projektu Radosť variť.

 

Programom Radosť variť v Poluse sprevádzal Roman Juraško  a spomedzi súťažiacich, ktorí sa e-mailom prihlásili do súťaže, vyhrala pani Andrea z Bratislavy so svojím skvelým kôprovo-petržlenovým šalátom, celozrnným kus - kusom a pečenou zeleninou.  Ako hlavnú cenu za svoje kulinárske umenie získala skvelú celodennú stáž v profesionálnej kuchyni reštaurácie ALBRECHT pod vedením Jaroslava Žídeka.

Projekt „Radosť variť“ vznikol za podpory partnerov DECODOM, TESCOMA a ELECTROLUX.

V rámci projektu „Radosť variť“ sú pre návštevníkov Polusu pripravované aj pravidelné tematické kuchyne či edukačné kurzy zdravého varenia, o ktorých bude nákupné centrum čoskoro informovať na svojej webovej stránke.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!