lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Čatní z nektáriniek a hrušiek s čili

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 21.6.2013
späť
Späť

Poslať
 

Náročnosť: 2 bábovky

Doba prípravy: asi 40 minút

Vystačí na: asi 5 pohárov à 375 ml

 

Prísady:

·       1 kg olúpaných a odkôstkovaných nektáriniek nakrájaných na kocky

·       250 g olúpaných hrušiek zbavených jadrovníkov a nakrájaných na kocky

·       150 g očistenej šalotky nakrájanej na kúsky

·       1 PL čerstvého zázvoru olúpaného a nasekaného na malé kúsky

·       2 červené čili papričky nakrájané na malé kúsky

·       250 ml 100 % jablkovej šťavy

·       125 ml jablkového octu

·       2 celé badiány

·       1 kúsok celej škorice

·       2 zarovnané PL soli

·       1 balíček Gelfixu Super 3:1 Dr.Oetker

·       350 g cukru

 

Príprava:

 

1.    Vo väčšom hrnci dôkladne premiešame nektárinky, hrušky, šalotku, zázvor, čili, jablkovú šťavu, jablkový ocot, badián, škoricu a soľ. Obsah vrecka Gelfix Super 3:1 zmiešame s 2 PL cukru a pridáme do zmesi. Za stáleho miešania asi 1 minútu dôkladne povaríme.

2.    Pridáme zvyšok cukru, privedieme do varu a za stáleho miešania povaríme minimálne 5 minút.

3.    Prípadnú penu odoberieme a odstránime badián a škoricu. Ihneď plníme až po okraj do pripravených pohárov. Uzavrieme viečkami, poháre obrátime dnom nahor a asi 5 minút necháme stáť na viečku.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!