lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Kveta Horváthová sa pripojila k boju za zdravé prsia – stala sa novou tvárou projektu AVON proti rakovine prsníka!

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 3.6.2013
späť
Späť

Poslať
 

Úspešná moderátorka Kveta Horváthová sa pridala k známym slovenským osobnostiam, ktoré podporujú projekt AVON proti rakovine prsníka. Moderátorka spolu s ďalšími tvárami projektu sa zúčastní aj 5. ročníka AVON Pochodu proti rakovine prsníka, ktorý sa uskutoční 15. júna 2013 v Bratislave.

 

„Je veľmi dôležité podporovať ženy, ktoré prežívajú také trápenie ako je boj s rakovinou prsníka. Páči sa mi, že AVON odkryl túto chúlostivú tému ako prvá spoločnosť na Slovensku. Preto sa aj ja s veľkou radosťou pripojím k AVONu, aby som mohla touto cestou verejne preukázať ženám, trpiacim týmto zákerným ochorením, svoju spolupatričnosť a podporu v ich boji.“ vysvetlila svoju motiváciu stať sa tvárou  projektu Kveta.  

 

Kveta Horváthová je obľúbenou stálicou slovenského moderátorského výslnia, rešpektovanou redaktorkou a novinárkou. Okrem početných pracovných úspechov je aj matkou dcérky Paulíny, čím zavŕšila svoje šťastie aj v súkromnej oblasti.

 

„Tešíme sa, že Kveta prijala našu ponuku na spoluprácu. Ona je matkou a zároveň úspešnou  moderátorkou a tak veríme, že jej charizma a osobnosť prispeje k šíreniu hlavného posolstva nášho projektu, ktorým je apelovať na ženy, aby nezabúdali na prevenciu a starali sa o svoje zdravie,“ uviedla Alena Pytlíčková, riaditeľka pre PR a reklamu ČR a SR,  AVON Cosmetics.  

 

AVON Pochod proti rakovine prsníka – 15. jún 2013, Bratislava

 

Vyjadriť podporu  v boji proti rakovine prsníka všetkým, ktorí sa s ňou v nejakej forme stretli, si kladie za cieľ 5. ročník slovenského AVON Pochodu proti rakovine prsníka. AVON Pochod sa uskutoční 15. júna 2013 v Bratislave a svoju účasť okrem Kvety Horváthovej prisľúbili aj ďalšie známe osobnosti slovenského spoločenského života, ktoré podporujú projekt AVON proti rakovine prsníka: Zlatica Puškárová, Ada Straková, Nora Beňačková, Alena Heribanová, Beáta Dubasová, Henrieta Mičkovicová, Hana Rapantová, Karin Habšudová, Jana Kirschner, Petra Polnišová, Martin Pyco Rausch, Maroš Kramár a Braňo Bruno Ciberej.

 

Vstupenka na AVON Pochod

 

Dámske a pánske Tričko proti rakovine prsníka 2013 je vstupenkou na AVON Pochod 2013 a zároveň jeho kúpou každý pochodujúci prispieva na boj proti rakovine prsníka. Tričko si môžete zakúpiť prostredníctvom svojej AVON Lady/AVON Gentlemana, objednať na internetovej stránke www.zdraveprsia.sk alebo zakúpiť v deň akcie priamo na mieste podujatia od 13.00 hod. „Tričko proti rakovine prsníka 2013“ je v ponuke v dámskej aj pánskej verzii a jeho cena je 14,99 €. Dámske Tričko proti rakovine prsníka 2013 aj pre tento ročník AVON Pochodu exkluzívne navrhla známa česká módna návrhárka Taťána Kovaříková.

 

Všetky získané finančné prostriedky z akcie budú venované na aktivity zamerané na boj proti tejto zákernej chorobe. Viac informácií o AVON Pochode proti rakovine prsníka sa dozviete aj na www.zdraveprsia.sk, internetovej stránke spoločnosti AVON venovanej problematike rakoviny prsníka.

 

Program AVON Pochodu

 

Program AVON Pochodu s registráciou účastníkov začína o 13.00 hod. na námestí pri Eurovea v Bratislave a potrvá do 15.00 hod., kedy sa AVON Pochod slávnostne odštartuje. Nová trasa pochodu povedie historickým  centrom Bratislavy a končí sa opäť na námestí pri Eurovea. Na zúčastnených čaká bohatý sprievodný program na štarte aj v cieli AVON Pochodu napr. vystúpenie Celeste Buckingham, Peter Lipa Band, IMT Smile, Starmania, The Cellmates a ďalších a tiež stretnutie so známymi osobnosťami, ktoré sú tvárami projektu AVON proti rakovine prsníka.

Trasa AVON Pochodu: Námestie pri Eurovea – Fajnorovo nábrežie – Hviezdoslavovo námestie – Hlavné námestie – Námestie SNP –  Michalská – Rybné námestie – Námestie pri Eurovea.

 

Ďakujeme za podporu a tešíme sa na Vašu účasť na

jubilejnom 5. ročníku AVON Pochodu proti rakovine prsníka!

 

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!