lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Rozprávkové svetlo pre najmenších

  Spracoval(a) : Moniks
Dátum : 2.6.2011
späť
Späť

Poslať
 

V detských izbách sa počas noci odohráva mnoho neuveriteľných príbehov. Často je však spánok detí narušený strašidelnými snami a príšerkami, ktoré tma ešte umocňuje. Pre pokojné zaspávanie a pocit bezpečia pri náhlom prebudení môže pomôcť nočné svetlo v detskej izbe. Spoločnosť OSRAM vyvinula LED svetielko špeciálne prispôsobené pre deti, ktoré v sebe spája nočné svetlo, užitočné prenosné svetlo aj hračku, aby nielen navodzovalo pocit bezpečia, ale súčasne vďaka rozprávkovému dizajnu bolo zaujímavé pre deti. Tie tak môže počas spánku sprevádzať malá veselá lienka alebo vesmírna raketa pre nebojácnych kozmonautov.

Lietajúce víly, sedemhlaví draci, hovoriace zvieratká, no niekedy aj skryté príšerky pod posteľou... To všetko sa v noci odohráva v detských hlavách. Deti majú veľkú predstavivosť a často sa do ich snov vkrádajú aj strašidelné bytosti. Malé svetlo v izbe im môže pomôcť pri zaspávaní a taktiež prekonať strach a navodiť pocit bezpečia pri náhlom zobudení. Vďaka svetlu sa môžu sami presvedčiť, že na nich v tme nečíha žiadne strašidlo. Vďaka nočným svietidlám OSRAM s detským dizajnom sa na nich bude usmievať malá svietiaca lienka alebo vesmírna raketa, ktoré ich odvedú späť do ríše snov. Navyše, vďaka nočnému svetlu môže rodič bez rozsvietenia veľkého svetla nerušene skontrolovať, či je jeho ratolesť prikrytá a pokojné spí.  

 

Detské LED svietidlá OSRAM  v sebe spájajú jemné nočné svetlo a užitočné ručné svetlo v jednom navyše s atraktívnym dizajnom pre najmenších. Svetlo sa skladá z podstavca a odnímateľného ručného svietidla v tvare lienky alebo rakety, ktoré si môže dieťa so sebou zobrať a posvietiť si napríklad na ceste do rodičovskej spálne. Podstavec slúži na automatické nabíjanie svietidla. Svetlo sa automaticky rozsvieti v tmavých priestoroch a vďaka foto-senzoru sa jas svetla prispôsobuje podľa okolitého prostredia. Navyše, pri oddelení od podstavca sa automaticky rozsvieti ručné svetlo. Toto svetlo môže slúžiť aj ako núdzové ručné svietidlo v prípade výpadku elektrickej energie.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!