lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Chlapcov z Trstenej zdolal Hlučín a veľká horúčava

  Spracoval(a) : Kamila Rehorovská
Dátum : 26.6.2007
späť
Späť

Poslať
 

Víťaz tretieho ročníka Coca-Cola Školského pohára, Gymnázium M. Hattalu z Trstenej, sa dnes stretol s víťazom Coca-Cola Školského pohára z Českej republiky - Základnou školou v Hlučíne. Na štadióne TJ Rapid v Bratislave tak zahájili finálový dvojzápas česko-slovenského finále turnaja Coca-Cola Školský pohár 2007. Českí futbalisti sa vďaka víťazstvu 5:1 priblížili k účasti na 10 dňovom tréningovom kempe,  vedenom trénerom Carlosom Albertom Pareirrom v okolí brazílskeho Rio de Janeiro. Pre druhý tím česko-slovenského duelu je pripravená účasť vo futbalovej akadémii Pavla Nedvěda v Skalnej pri Karlových Varoch.

Prvé finále bolo značne vyrovnané, chlapci z Hlučína využili svoju taktickú zrelosť, a vďaka dvojnásobnému skórovaniu Niedermeiera, Gašparíka, Mozola a Stojku odišli domov s vysokou výhrou 5:1. Oraváci skórovali iba jeden krát v 20 minúte, vďaka svojmu kapitánovi Hrubošovi.

„Zápas bol pre nás veľmi ťažký. Zdolala nás nie len taktická presila súpera, ale aj veľká horúčava, na ktorú na Orave nie sme až tak zvyknutí“, povedal tréner víťazného družstva Gymnázia M. Hattalu v Trstenej, Mgr. Jaroslav Gabarík. „V rámci turnaja Coca-Cola Školský pohár sme odohrali 14 zápasov, tento bol pre nás najťažší. Odnášame si však pekné futbalové zážitky, a tešíme sa na nášho súpera z Hlučína vo finálovej odvete,“ dodal Jaroslav Gabarík.

„Chlapci dnes odviedli kvalitný zápas a ukázali veľkú dávku futbalového talentu. Aj keď sa slovenskému tímu až tak nezadarilo, ešte nič nie je definitívne stratené a chlapci z Trstenej ešte stále môžu zabojovať,“ uviedol Josef Karásek, generálny riaditeľ Coca-Cola Česká a Slovenská republika. „Naša spoločnosť chce prostredníctvom  turnaja Coca-Cola Školský pohár podporiť snahu a talent mladých ľudí, ich nadšenie pre šport a zdravý životný štýl“ dodal Josef Karásek. 

Mužstvo z Trstenej sa stretne v druhom kole Česko - slovenského finále Coca-Cola Školského pohára s víťazom turnaja z Českej republiky, mužstvom zo ZŠ Hlučín, 21. 6. v Brne o 10:30 na štadióne Židenice, Gajdošova ul. č 18. Celkový víťaz vyhrá atraktívny zájazd na 10 dní do Brazílie, kde sa zúčastní spolu s ďalšími hráčmi z 18-tich krajín tréningového kempu Carlosa Pareirru, bývalého reprezentačného trénera Brazílie. Druhý tím odcestuje na týždenný pobyt vo futbalovej akadémii Pavla Nedvěda v Skalnej pri Karlových Varoch.

Coca-Cola Školský pohár, konaný pod záštitou Ministerstva školstva, je najväčšia školská futbalová súťaž v Slovenskej republike, ktorá sa hrá na veľkých, prevažne trávnatých, futbalových ihriskách. Coca-Cola Školský pohár je určený pre žiakov vo veku od 12-16 rokov, teda pre druhý stupeň základných škôl a 1.- 4. triedy osemročných gymnázií. Hrá sa v ôsmich slovenských krajoch. Podporuje ho Ministerstvo školstva Slovenskej republiky. V tomto roku sa doň prihlásilo 596 tímov z celého Slovenska.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!