lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 20. Apríl, , Dnes oslavuje Marcel
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Pery, pery, peričky

  Spracoval(a) : Natália Krížová
Dátum : 4.6.2002
späť
Späť

Poslať
 

Má pery ako malina, vravievali naši starkí a mysleli tým na na jednu z najvýraznejších ozdôb ženskej tváre. Teda pokiaľ sa vydaria a sú dostatočne plné a červené. Ak nie, treba im k tomu pomôcť. Ak pre nič  iné, tak preto, lebo vedci dokázali, že pekné ústa dodávajú žene sebaistotu.


Ak máte krásne pery, stačí si ich ráno, pri umývaní zubov, prekrviť masážou so zubnou kefkou a k tomu pridať trolilinku lesku s obľúbenou vôňou. My ostatné to máme o málo zložitejšie, ale naozaj len o málo. Najskôr treba kontúrovacou ceruzkou namaľovať vašu predstavu pier.Len to nepreháňajte! Samozrejme, že z úzkych a drobných úst , ťažko urobíte pusu a lá B.B.. To sa dá iba vtedy, ak sa chystáte k fotografovi. Inak sa snažte zväčšiť si ústa tak o jedno, dve čísla. Človek sa nemôže celý deň maľovať a keď si rúž zjete, zbozkávate, alebo olížete, môžete vyzerať prinajmenšom neporiadne. Do kontúrkami vymaľovaného rámčeka si teraz naneste svoj obľúbený rúž, stlačte dva razy pery, pootvorte ústa a trocha si ich prepudrujte a ešte raz pretrite rúžom. Teraz pobozkajte papierovú vreckovku. Zmaže sa tým prebytočný rúž.Ak chcete, aby vyzerali pery plnšie, do prostriedka úst si dajte trocha svetlejšieho lesku.Ak chcete byť ako profík, nanášajte si rúž štetcom. Kým odídete z domu, skontrolujte si v zrkadle, či sa vám nenalepil rúž  na pery. Ak chcete vyzerať celý deň dokonale, pretrite si pery rúžom približne každé tri hodiny a skontrolujte, či sa vám nerozpíja kontúrka. Na nej by ste nemali šetriť, od toho ako drží formu bude závisieť vaša upravenosť.

Čo o vás prezrádzajú pery?

Široké, úzke, jemné pery

Čo si raz vezmete do hlavy, od toho len málokedy ustúpite. Napriek tomu vám nie je cudzie diplomatické správanie a korektné vystupovanie. Charakterizuje vás chladný odstup a racionálne myslenie.

Klasické pery - pekne krojené vrchná aj spodná pery, približne rovnako široké

Máte dobre vyvinuté sociálne cítenie, schopnosť empatie a trpezlivosť. Len to s tou dobrotou nepreháňajte! Radšej sa venujte sexu.

Harmonické pery s trocha väčšou spodnou perou

Ste srdečný typ, so zmyslom pre humor. Veci riešite s nadhľadom, ale nie vždy viete povedať v pravý čas NIE. Nenechajte sa zneužívať.

Veľmi plné citlivé pery

Vášeň je vaším hlavným znakom. Keď sa vám niečo zapáči, chcete to získať za každú cenu. Beh hlavou proti múru vám nie je cudzí.


Plná spodná pera, úzka vrchná

Ste výborná priateľka, sršíte optimizmom a dobrými nápadmi. Rada sa zabávate a nemáte problém, robiť si srandu aj zo seba.


Veľké, plné, mäsité pery

Ste silná individualita, ktorá chce získať od života aj ľudí okolo seba, čo najviac. Máte pocit, že musíte druhým udeľovať rady, aby vedeli ako žiť.( Mnohí to naozaj potrebujú a preto vás ocenia.)


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!