lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Recept na dnes: Jarný karfiolový nákyp

  Spracoval(a) : Martina Jeníková
Dátum : 19.6.2001
späť
Späť

Poslať
 

400 gramov hustého bešamelu /50g masla, tri lyžice múky, trocha mlieka/, 300 gramov uvareného karfiolu, 120 gramov postrúhaného ementálskeho syra, 40 gramov masla, 2 vajcia, soľ, mletý muškátový kvet, 20 gramov strúhanky, zelená petržlenová vňať

Do vychladnutého bešamelu pridáme žĺtky a postrúhaný syr, podľa chuti osolíme, okoreníme a dôkladne vymiešame. Potom pridáme uvarený karfiol rozobratý na ružičky, tuhý sneh ušľahaný z bielkov, posekanú zelenú petržlenovú vňať a všetko zľahka znovu premiešame. Takto upravenú zmes dáme do maslom vymastenej a strúhankou vysypanej ohňovzdornej nádoby. Pokvapkáme roztopeným maslom a v rozohriatej rúre upečieme do zlatista. /cca 20-30 podľa typu rúry/. Ako prílohu si môžete dať šalát alebo zemiaky.

Diskusia k článku:

Za tento recept, ak dovolíte milí čitatelia, čitateľky a hlavne kuchárky a kuchári, vyslovím autorke pochvalu. :-)<BR>Jan
Neregistrovaný - jan, 19.6.2001 12:11, pelech(`na`)dmd.sk
Za tento recept, ak dovolíte milí čitatelia, čitateľky a hlavne kuchárky a kuchári, vyslovím autorke pochvalu. :-)<BR>Jan
Neregistrovaný - jan, 19.6.2001 12:11, pelech(`na`)dmd.sk
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!