lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Tradičná čínska medicína na Slovensku 5

  Spracoval(a) : Mária Novická
Dátum : 22.6.2001
späť
Späť

Poslať
 

Opuchnuté nohy nie sú vecou starnutia, hoci je veľa ľudí ochotných uveriť tomu. Pravdou je, že opuchnuté nohy vznikajú z nadváhy, zlej životosprávy a nedostatku pohybu. Okrem toho opuchy, ktoré väčšinou postihujú obe nohy rovnako, sú príznakom nejakej vážnejšej choroby. Sú sprievodným znakom poruchy srdca, pečene, sleziny. Nedostatočnej funkcie ľadvín, pľúc alebo iných orgánov s vnútorným vylučovaním, či s bielkovinou v ľadvine. Často súvisia s činnosťou pohlavných orgánov. Je veľmi nebezpečné, ak si ľudia, ktorí majú opuchy po celom tele a tvári povedia, že len trochu pribrali a oči, že majú opuchnuté od únavy, inak nič vážne. Lekára obvykle navštívia až vtedy, keď už nenájdu topánky, do ktorých by sa zmestili ich unavené nohy.
Rovnako nebezpečné sú asymetrické opuchy nôh. Tie zväčša spôsobuje žilová nedostatočnosť a zlá práca cievneho systému. To znamená, že krv nie je dokonale odvádzaná z nôh k srdcu, nie je prefiltrovaná do medzibunkového priestoru, teda do miest kam patrí, a tak vytvára opuchy. Zlú funkciu žíl často oznamujú krčové žily, ktoré nemusíme vždy vidieť aj navonok. Ešte nebezpečnejšie sú tie, ktoré postihnú len hlboký vnútorný cievny systém a my laici nemáme ako zistiť, že ich tam máme. V prípade krčových žíl je najnebezpečnejšia možnosť vzniku krvnej zrazeniny, ktorá sa potom môže dostať do srdca alebo do pľúc a spôsobiť embóliu a smrť. Ak máte opuchnuté nohy a Dr. Subotič sa vás spýta na hemoroidy, nemyslite si o ňom nič zlé, on už vie čo robí.
Hoci sa opuchnuté nohy vyskytujú hlavne u ľudí po päťdesiatke, nemyslite si, že je to nutnosť starnutia. Hlavná spojitosť medzi pacientmi s opuchmi nôh je, ich životný štýl. Obzvlášť náchylný na toto ochorenie sú pacienti s nadváhou, milovníci mastných mäsitých jedál, ľudia, ktorí veľa solia, ľudia so sedavým zamestnaním, alebo s neliečenými chorobami srdca a pľúc. Ak je opuch väčší ráno, dajú sa predpokladať problémy s ľadvinami a pľúcami ak cez deň smerom k večeru, ide skôr o srdce a cievny systém. Samozrejme, že tu hrá rolu aj genetika.
Vo všeobecnosti sa opuchnuté nohy viac vyskytujú u žien ako u mužov. Je to preto, že muži majú od prírody lepšie vyvinutý svalový korzet ako ženy. A preto ak sa nechcete stať pacientkami Centra tradičnej čínskej medicíny alebo slovenských zdravotníckych zariadení, hor sa na šport. Nič však nesmiete preháňať. Keď vám už nohy napúchajú zavolajte na 5O 22 85 37 a dohodnite si termín.

Diskusia k článku:

Prosim o radu, 48rocna pani caka na operaciu laveho bedroveho klbu, za umely. Diagnostikovali jej aj osteoporozu. Nakolko ma velke bolesti, ktore prechadzaju niekedy az do chrbta,hlavne lava strana tela je bolestiva. posledne jej opuchlo lave chodidlo, hlavne priehlavok a clenok,bolest neciti. Ale trva to uz 5dni, preto prosim o radu, ci sa maju aplikovat obklady studene. Ma to suvis s tym jej bedrovym klbom? Termin operacie este nie je znamy. Dakujem. S pozdravom N.
Neregistrovaný - , 29.1.2007 22:15
Dobry den, moje meno je Katka, mam 24 rokov a kazde leto od kedy si pamatam mi puchnu nohy, najma litka, clenky ale aj prstry na nohach a takisto horne koncatiny. Podla clanku Marie Novickej si mozem priznat malo pohybu(mam sedave zamestnanie) a mozno aj geneticky zaklad. Moja mamina ma take iste problemy. Viete mi poradit ako tieto opuchy zmiernit, prip. uplne odstranit? P. S.: V reklame sa objavuje "pomoc" vo forme tabletiek, je to realita alebo len reklama? Za precitanie a naslednu odpoved Vam vopred dakujem. Katarina, Ba.
Neregistrovaný - Katarina Ba, 28.5.2007 10:00, proskurna(`na`)azet.sk
Prosím o radu,môj 30ročný manžel má už od februára/2007 hrubšiu pravú nohu,hlavne v oblasti lýtka cca.4cm rozdiel.Zistila som to náhodou (vizuálne),nemal s tým vôbec žiadne problémi ani bolesti.Od tohoto zistenia sme navštívili rôznych lekárov(neurológ-svalovo-nervová poradňa,ortopéd,angiológ,hematolog..) Má urobené rôzne vyšetrenia:RTG kosti predkolenia,MR-chrbtice+RTG LS chrbtice,lymfografia,USG ciev,krvné testy:CRP,biochémia,KO+dif,D-Dimer,zrážacie faktory...Výsledky vyšetrení su negatívne.Neurologické ochorenie vylúčili,aj lymfatické.Tvrdili že cievne to nebude a až teraz (jún)po lymfografii angiolog dal diagnozu zápal žíl.Manžel ma predpísaný:Venoruton(3*1).Má to užívať 2 týždne a potom pôjde na gamagrafiu ciev.Chcela som vedieť ,či to nemôže byť niečo iné,lebo ten opuch nie je taký typický pre cievne.Tá noha nie je nalita, ale je to skôr ako keď kulturisti majú vypracovaný a napnutý sval na lýtku.Manžel to aj tak opisuje :noha je v kľude,lýtko je(aj vizuálne)napnuté(mám pocit,že až do prasknutia)ako kulturista.Momentálne ak by chcel napnúť tú nohu tak to nedokáže a pritom je tá noha v kľude.Ďakujem veľmi pekne za ochotu čítať a následne aj odpovedať.TINA (KE)
Neregistrovaný - TINA, 4.6.2007 19:10, beres10(`na`)post.sk
Mám 36 rokov, pred pár dňami sme sa vrátili z dovolenky v Grécku a keď som sa pozrela na svoje nohy, ktoré doteraz boli vždy v poriadku, až som sa zľakla. Vokolí členkov ich mám veľmi opuchnuté, že z vnút.strany nôh mi vôbec nevidno kosti/myslím tie z opačnej strany členku/.Je pravda, že veľmi málo pijem, možno tak pohár čaju, ale melónov som sa ojedla veľa a tie majú vody dosť.Môže to byť aj z nepohodlného cestovania z dovolenky? Viac ako 20 hodín som sedela dosť nepohodlne.Ak viete, poraďte mi, ako sa zbaviť takých, doteraz nepoznných opuchov.Ďakujem.
Neregistrovaný - Adriana Šalachová, 14.7.2007 23:31, jaada(`na`)atlas.sk
uybj ujyw yhfiutvzn oihsdvz vbtyc tsrz zckorsxi
Neregistrovaný - ecdbipuoq fgzduro, 8.8.2007 22:20, xfstcar(`na`)mail.com
mam 12rokov a od7 mam opuchnute oba clenky niekedy az po koleno.Chodila som po mnohich vysetreniach no nepomohlo to prosimmporadte mi !!!!!
Neregistrovaný - sasa , 28.1.2008 15:59
Prosím Vás o radu...mám 21rokov a vzdy po aerobiku mi opuchnu nohy az citim v nich dost silný tlak...ide o niečo vážne...prosííím poradte mi....
Neregistrovaný - , 17.3.2008 21:43
cez den mam opuchy noh na lavej strane dole co to sposobuje poradte mi
Neregistrovaný - ivet67, 6.4.2008 17:04, ivet67(`na`)azet.sk
dobrý den už mám 2 dni opuchnute obe nohy okolo členkov aj priehlavok nohy taktiež aj lýtka neviem prečo to mám pijem dosť.Poradte mi prosím
Neregistrovaný - Darina, 11.4.2008 07:50, 05darinka(`na`)centrum.sk
Dobry den, mam 30 rokov a pred asi 5 rokmi mi zacali opuchat nohy hlavne v oblasti clenkov. Najprv to bolo len v letnych mesiacoch, neskor celorocne. Ked sa to stale zhorsovalo, zacali mi robit vsetky mozne vysetrenia, ktorych celkovy priebeh trval asi rok, ale nic okrem miernej nadvahy neobjavili. Bola som dlhodobo liecena Detralexom, neskor mi na reumatologii, kde tiez nebolo nic zistene doporucili uzivanie magnezia. Opuchy neustupili. Ked som vysadila detralex opuchy nabehli velmi rychlo znova. Opuchali mi uz cele dolne koncatiny. Lekari si nevedeli dat rady. Detralex som prestala uzivat v zimnych mesiacoch, kedy opuchy troska ustupili, neskor som nahodou zacala uzivat sirokospektralne vitaminy a opuchy prestali. Moja obvodna lekarka tvri, ze to mohlo byt dosledkom dlhodobeho uzivania detralexu, no ja som si nie ista, lebo vtedy po vysadeni detralexu sa opuchy stale vracali a stale sa stupnovali. Teraz, po asi roku a pol, sa mi opuchy zacali znovu vracat. Co by ste mi odporucili, na koho by som sa mala obratit, kde by som nasla niekoho, kto ma s tymto problemom vacsie skusenosti a vedel by pomoct? Som z BA.
Neregistrovaný - Sylvia , 11.4.2008 22:27, sylvia.krivosikova(`na`)gmail.com
Dobrý deň,prečítala som si pozorne príspevok a som v rozpakoch .Nikdy by som sa o to nezaujímala ale postihlo to aj mňa.Mám 42 rokov,som na materskej - mám takmer 7 mes.synčeka.------------nemala som ten problém ani počas tehotenstva ani nikdy predtým,hoci som isté obdobie užívala Gopten tie najnižších hodnôt.Ale dnes ráno som sa zobudila s opuchnutou pravou nohou okolo členka a lýtka.Som pevnejšej postavy mám nadváhu tak možno i to je príčina.Bolí ma ovšem už dlhšie asi 7-8 mesiacov kostrč - môže aj to byť príčina ?Včera som si aj mierne podvrtla nohu ale nič tragické ak by to mala byť príčina tak prečo opuch aj lýtka?Naozaj by som potrebovala poradiť....Ďakujem
Neregistrovaný - Eva , 29.5.2008 20:15, e.t.5(`na`)atlas.sk
Prajem pekný deň. Mám 33 rokov, 3 deti a v marci tohto roku ma začala bolieľ a opúchať ľavá noha,akoby som mala svalovicu.Nikde ma nechceli vyšetriť, lebo všade je objadnávací systém, aj keď som mala na lístku od obvodného lekára súrne, lebo je tam podozrenie na trombózu, aj tak som u žiadného cievneho lekára nepochodila. Až na tretí deň, keď už som nevedela kam mám ísť, navštívila som klasickú chirurgiu, kde lekár skonštatoval prekonanú trombózu. Okamžite mi nasadil injekcie do brucha a lieky, predpísal mi pančuchy a kázal mi, aby som išla na Úrad pre dohľad nad zdr.starostlivosťou a podala tam sťažnosť. No ja som bola rada,že žijem a priznám sa, že ma to veľmi mrzí, že som na ten úrad nešla.Už pol roka beriem lieky,nosím pančuchy a ľavá noha mi stále opúcha, predtým to viac bolo lýtko, teraz aj koleno a a stehno. Je pravda, že mám PÁR kíl naviac, ale zas na druhej strane ani neviem, ako mám či môžem cvičiť, lebo okrem opuchu mám 2 platničky prasknuté a vysunuté, takže sa bojím čo i len zohnúť, aby ma neseklo.Neviem, či to nemôže byť aj od srdca, ľavá komora mi slabšie pracuje a preto užívam aj lieky concord, no lekár to stála pripisuje mojej nadváhe. Naozaj by som potrebovala poradiť, na aké vyšetrenie by som sa mala pýtať. Ďakujem MÁRIA
Neregistrovaný - Mária, 11.9.2008 09:43, maja72(`na`)post.sk
Dobry den prajem.Prosim o radu, manzel ma 49 rokovje po operacii kolena nastali problemy dostal infekciu v nemocnici bol 2 mesiace teraz ma problem s opuchom nohy od polovice lytka dole boli sme uz na vysetreni u civneho to je v poriadku teraz na posledy u ortopeda ale opuch stale ptetrvava zo zaciatku to bolo len vecer teraz rano je to menej ale vecer je to viac a je to aj bolestive.Skoro kazdy vecer ma zvysene teploty 37,5 Pred mesiacom bola teplota az 40,2 bol hospitalizovany v nemocnici .Neviem na koho sa treba obratit cievne lekar hovori ze je to v poriadku ,ortoped ze je to dlhodoba liecba .Prosim ak mozte poradte mi .Srdecne dakujem Anna.
Neregistrovaný - Anna Tchurikova, 1.12.2008 18:21, annatch(`na`)centrum.sk
Dobry den.Som po operacii predkolenia 6 týzdnov.Zacala mi opuchat noha,co by som s tym mal robit?
Neregistrovaný - , 11.1.2009 12:57, monikaspanova(`na`)zoznam.sk
Dobry den Od oktobra 2007 mam po artroskopii ľ.kolena(natrhnutý meniskus po prac.úraze z mája 2007,kde došlo k zlomenine zygomatického komplexu a natrhnutiu meniska)diagnostikovanú flebotrombózu.Hneď začala liečba heparínom Fraxiparine,potom s pridaním vit.sk.b po urtikacii,hrčiek,začervenania a svrbenia prechod na Clexan s postupným pridavaním warfarínu-nedostatočná odpoveď a neskôr anopirin-urtika,som ostala na liečbe clexanom.Počas nej,keď hladiny PTT boli stale nezlepšené,sa mi urobili kompletne vysetrenia,kde na reumatologii mi zistili raynandov syndroma aj celiakiu,takze od oktobra 2008 som začala aj s bezlepkovou dietou.Avšak v januári tohto roku po krčoch a palivej bolesti v ľ.nohe,hlavne v oblasti kolena mi bola diagnostikovaná recidíva trombózy,kde sa mi zvýšila denná dávka clexanu z 0,4ml-1x denne na 2xdenne 0,6 ml+detralex 2x1+kompresívna pančucha.Okrem toho som v dispenzári aj u onkológa pre vyoperovaný nezhubný nádor na pr.prsníku,pretrvávajú problémy s bolesťami tváre-neuralgia a otalgia-hlavne pri zmene počasiaa mávam aj migrény,a pre polyvalentnú alergiu od bolesti užívam len paralen,keďže mám alergiu na mesocain,coxtral,tralgit,erytromicína cinie.Z týchto dôvodov som v decembri požiadala sociálnu poisťovňu o uznanie invalidného dôchodku,a začiatkom tohto roku som požiadala úp o sprostredkovanie pre mňa vhodnej práce.Vlastním preukaz ZTP 50% schválený na UPSVR,a poskytla som im aj potvrdenie od odborného lekára-kde mi napísal,že pre mňa nie je vhodné pracovať v chladnom prostredí,v práci s dlhodobým statickým státím a sedením.Napriek tomu všetkému mi bolo povedané,že si musím hľadať prácu na 8 hodín.Predtým som 7 rokov pracovala v hypermarkete a posledne dva mesiace v sklade.Mám strednú poľ.školu s mat.,ale na riadiacu činnosť sa necítim,navyše,opätovná liečba trombózy potrvá opäť niekoľko mesiacov,a ja osobne si myslím,že by nebolo najmúdrejšie teraz nepremyslene skočiť do nejakej práce.Prosím vedeli by ste mi poradiť,akú prácu by som si mohla hľadať,aby vyhovovala môjmu zdravotnému stavu?Ďakujem Erika Kollarčíková
Neregistrovaný - Erika Kollarcikova, 1.2.2009 20:35, erika.maros(`na`)atlas.sk
Ahojte, mám 35 rokov, dve deti a nadváhu asi 15kg. Nohy mi však opúchajú odjakživa, no keď som bola tehotná a teraz až neprimerane. Nielen, že je to neestetické, ale ma to doslova deprimuje. Vyšetrenia na ladviny a srdce v norme. Mám však popraskané žilky-hodne hodne a beriem hormonálnu antikoncepciu. Vykladám si sem tam nohy, ale asi zbytočne a vtedy ma to dosť aj bolí. Poraďte prípravok, alebo trebárs zázrak Heni
Neregistrovaný - Henrieta Takácsová, 12.5.2009 21:48, henit(`na`)azet.sk
Zdravim Vas! mam 52 rokov a takmer stale opuchnutu lavu nohu-vlastne clenok. Uz som absolvovala vsetky vysetrenia od kardiologie az po diabetologiu . dostala som kopec liekov, ale zatial bez kladneho vysledku.mam mensiu nadvahu, cca 7 kg. Uz som pocula, ze to moze sposobit aj chrbtica. Neviem, co mam robit, je to neprijemne a chcela by som nejaku radu, co mam robit. P.s. chodim 2x do tyzdna cvicit. eva96@post.sk
Neregistrovaný - Eva , 10.6.2009 21:29, eva96(`na`)post.sk
Dobry den,mam 3o rokov,6 rocne dieta a starosti s opuchanim dolnych koncatin.zacalo to asi pred 6 rokmi len malo vyditelnym opucom k veceru,no teraz je to velmi bolestivy a viditelny opuch oboch noh.noha doslova k veceru straca svoj tvar a k tomu su pridruzene silne bolesti,ktore mi brania na nohach stat.mam urobene vsetky mozne vysetrenia,vsetky s rovnakym negativnym zaverom.nadvahu nemam,skor naopak,pri svojich 161cm vazim 47 kg.s opuchmi noh som sa uz za tych par rokov zmierila,no nezmierim sa s bolestami,ktore ma prenasleduju od chvile kedy rano zlozim nohy z postele.ako tak pomozu sahujuce pancuchy,ktore trosku opuchy zmiernia.no ale behajte v pancuskach v 35 stupnuvej horucave.ak mozem prosim teda o radu,co dalej,ako zit plnohodnotny zivot s kazdodennymi bolestami a nohami ako dva tlciky..
Neregistrovaný - Tatiana Sovska, 22.9.2009 13:00, tatiana.sovska(`na`)azet.sk
dobrý den.veľmi až strašne mi opúchaju nohy najme hore stehna kolena a lítka.chytám časte krče do nich alebo mi strpne.takisto mi napúcha aj brucho veľmi neviem si už poradiť čo to môže byt.dakujem.anonimka312@azet.sk
Neregistrovaný - terka, 5.12.2009 23:52, anonimka312(`na`)azet.sk
Mam 60r.uz tyzden opuchnutu lavu nohu.Stvrty den beriem antibiotika a este dvoje lieky.No noha mi este viac opuchla od nartu az po koleno.davam si aj octanovu mast ale nic nepomaha.moze niekto poradit nejake obklady? Dakujem.
Neregistrovaný - Jozef, 30.1.2010 21:32, j.adamik(`na`)chello.sk
zmenila som zamestnanie a teraz sedim 9 hodin v kuse na pocitaci. az teraz v zime, pri noseni ciziem som si vsimla, ze ked idem z prace, mam problem zapnut cizmy, pricom rano to ide bez problemov. bola som s tym aj u lekara, skusala som studenu a teplu sprchu, ale nepomahalo to. takze som na odporucanie lekara zacala brat wobenzym - mala som z toho zmiesany pocit, som odporcom akejkolvek chcemie, ale toto je na prirodnej baze a fakt to zabera... mate niekto nejake ine tipy/rady?
Neregistrovaný - , 28.2.2010 18:42
Pekny den.Precitala som si vas clanok, nakolko i ja mam problem s opuchom nad clenkom z vnutornej strany len na jednej nohe.Mam pocit, ze je ta noha taksia a slabsie prekrvena.Beriem uz dlhsie Detralex.Pred 2tyz. som cestovala 20h.Viete mi prosim poradit, co by na to bolo dobre.Dakujem
Neregistrovaný - Nela, 16.3.2010 12:13, drslnko(`na`)post.sk
Zdravím, mávam opuchnuté nohy od členkov až po kolená. Niekedy mám pocit, že je ľavá noha opuchnutá viac. Keď mám veľa pohybu tak to ustúpi, ale stačí deň s menšou aktivitou a je to zase rovnaké. Mizne to len keď mám toho pohybu naozaj neúrekom. Pravidelne behávam, bicyklujem, cvičím a hrám hokej. Keď som mal takých 12 mal som obličkový zápal, 2x, druhý krát som bol na chorej takmer 2 mesiace. Tak isto mám neustále kruhy pod očami. Soliť veľmi nesolím a masné tak isto nejem takmer vôbec. Mal by som ísť za doktorom alebo skúsiť niečo iné? Ďakujem.
Neregistrovaný - Michal, 29.3.2010 17:38, michalhumaj6(`na`)gmail.com
Dobrý deň,mám 20 rokov a asi už od mojich 15tich rokov mi opuchajú obe nohy.Najviac postihnutá je oblasť lýtok, členkov a stehien.Ráno keď vstanem tak sú nohy pekné bez opuchov a k večeru sa opuchy stupňuju až pocitujem na nohách veľkú záťaž až miernu bolesť.V práci stojím takmer celý deň,takže každý večer sa vraciam domov s opuchnutými nohami,pokiaľ nepracujem a stojím na nohách len minimálne,tak sú opuchy miernejšie.Bola som už na mnohých vyšetreniach(srdce,pečeň,obličky,sono)všetko vyšlo negatívne.Netrpím nadváhou,hrám aktívne volejbal,snažím sa zdravovať zdravo.Mama má krčové žily,no ja nemám zatiaľ ani len nábech.Trápim sa s tým už dlho a je to veľmi nepríjemné, hľavne v letných mesiacoch keď sa nosia letné veci,veľmi sa za to hanbím.Ďakujem za akúkoľvek radu.
Neregistrovaný - Iwka, 1.4.2010 16:03, ivinda(`na`)azet.sk
ja mám problém s nohami, veľmi ma bolia ked dlhšie chodím mam cele červené päty,a veľmi ma to boli už aj ked nechodím a som v klude začalo ma hrozne pichať v kolenach a najviac ked idem po schodoch alebo ked sa zohnem prosím vás pomoc chodí sa mi čo raz horšie .
Neregistrovaný - zlata cernakova , 1.4.2010 16:49, zlata111(`na`)post.sk
chcela by som vedieť či odpovedá nejaký odborník ,myslím lekára, dakujem
Neregistrovaný - , 10.4.2010 19:18, zlata111(`na`)post.sk
Iwka, jedine, co Ti mozem z vlastnej skusenosti odporucit je wobenzym. ked som citala Tvoj prispevok, ako by som videla seba. Presne - rani uplne chude nohy, vecer 2x take. tiez dost sportujem, ale cez vikendy som to nemavala, proste len cez pracovny tyzden. raz mi v cizmach tak opuchli nohy (dlha cesta vlakom), ze sa mi spravili az ako keby male modrinky. ak mas vsetky lekarske vysledky ok, urcite vyskusaj wobenzym je to na prirodnej baze, systemova enzymoterapia. prajem vela stastia akrasne leto bez opuchov :)
Neregistrovaný - lily, 16.4.2010 15:10
Mám 48 rokov, asi 5 rokov mi v letných mesiacoch opuchajú členky, viac ľavý, najviac sú upuchnuté keď je vonku horúco. V zimných mesiacoch mám len maličký opuch nad tromi prstami ľavej nohy, členky vôbec. Bola som aj na cievne vyšetrenie, v ľavej nohe som mala trošku vyššie hodnoty ako v pravej. Mám s tým ešte niekde ísť?
Neregistrovaný - aaaa, 23.6.2010 14:23, gabrisova(`na`)bbfelektro.sk
Dobrý deň,mám 17 ročnú dcéru a všimla som si že jej opucha tvár niekedy menej niekedy viac,v dolnej časti tváre.Máva aj návali tepla,že jej z ničoho nič zčervená tvár a aj dekod.Najprv sme si mysleli že to je tukového pôvodu,ale ked schudla tak tvár jej stále ostáva opuchnutá.Nadváhu nemá,tak mi prosím poradte čo s tým,mam s nou niekde zájsť?
Neregistrovaný - , 24.6.2010 10:57, autodiely(`na`)pxnet.sk
Dobry den, mam 39 rokov a kojim 4 mesacne babatko. pred asi mesiacom ma zacali velmi boliet nohy, hlavne v oblasti clenkov, akokeby svalovica, neskor to preslo az do opuchov. tromboza bola vylucena, nohy mi opuchaju a velmi ma bolia nadalej, bolest mam uz aj v kolenach a v stehnach. nosim stahujuce pancuchy, 2x denne si nateriam nohy Liotonom a Heparoidom, davam si studene obklady a sprchy.rano mam nohy uplne odpuchnute, cez den scervenaju a opuchnu. co by som podla vas mala este robit? tou bolestou som dost pohybovo obmedzena a kedze kojim, nemozem uzivat ziadne lieky.Je potrebne vysetrenie srdca, obliciek a pecene?
Neregistrovaný - ivaa, 14.7.2010 10:42, iva.auxt(`na`)atlas.sk
Dobrý den.Začali mi opuchať členky ,od kedy je horúčava,beriem prednison už len 2,5mg od mája,na sarkoidozu pľúc a krku,a eutyrox 50mg na zväčšenu štitnú žľazu.Môžu mi opúchať členky od liekov,alebo horučavy,?tiež mám nadváhu od prednisonu ,nepracujem ,lebo nevládzem,.čo treba robyť s opuchnutými členkami?
Neregistrovaný - Marcela Bindová, Košice., 23.7.2010 18:41, bindovamarcela226(`na`)gmail.com
dobry den chcela by som sa opytat co je dobre na opuchy aby rychlo zmizli. dakujem
Neregistrovaný - Lussynka, 2.8.2010 10:16, smejkalusy(`na`)azet.sk
Dobry den,ja sa vam ozyvam znova , pretože mam stale zdravotne problemy bohuzial ste mi neodpovedali na moj prispevok, mam stale zapalene červene flaky na pätach ,a hrozne ma bolia ,tieto červene flaky mam aj na nohach a robievaju sa mi čoraz viac a viac som zufala neviem si rady , čitala som članok že to može sposobovat aj preto že mam hemeroidy ,ano mate pravdu ja ich mam zistily mi ich pri operacii polypov hrubeho čreva,mam nadvahu , liečim sa na strumu , vysoky krvny tlak , som operovana na srdce , mam skoliozu chrbtice , ale čo ma najviac trapi je že mam 13rokov drasticke bolesti a trpim nimi sustavne den i noc, mam bolesti pod bruškom a aj na lavej i na pravej strane dotez mi nič nezistily a podrobila som sa všelijakymi vyšetreniami ale bezvysledne bohužial , čo je pre mna hrozne , pretože stale trpim a znašam bolesti ako sa len da , a je velmi smutne že mi nikto nevie pomoct od mojom trapeni , chodim ako robot s velkym bruchom , ale všade ma len neuctivo odbiju , a ešte mi prišlo do toho tie moje bolave nohy s červenymi flakmi ktore sa širia viac a viac , pomože mi niekto prosim vas som v zufalej a neznesitelnej situacii.
Neregistrovaný - , 5.8.2010 22:23, zlata111(`na`)post.sk
Dnes 10.8.2010 som bola v CTM na Kukucinovej v Bratislave. Cakala som prijemne, vonave prostredie a ze sa mi Subotic bude VENOVAT cca 60 min., kedze diagnostika stoji pouhych 75 Eur.Realita - divna chodba, jemne pachnuca mocom.Miestnost na diagnostiku -usmudlana, nevetrana - smradlava, divny neporiadok a NEUDRZIAVANOST vsade.Zacala sa mi "venovat" pani, ktora vybehla z predajne a dvihala telefony.Po zapnuti 2 ks notbookov opat vybavovnie tlefonatu, zase niekto zvonil... Za 30 min. sedenia nic.Vyjadrila som sa , ze takto nie. Volala Suboticovi, ktoreho viackrat presviedcala, ze vsetko nestiha a ze moja nespokojnost je na mieste. Zaver: velke peniaze za bordel
Neregistrovaný - , 10.8.2010 13:31
ja si myslím že na tieto odpovede nikto nereaguje a pomoci sa tu človek nedostane ani vysvetlenia , pisala som viac krat ale ešte som sa nič nedočitala dostal tu vlastne niekto POMOC A HLAVNE ODPISUJE TU NEJAKY ODBORNIK
Neregistrovaný - , 16.8.2010 18:09, zlata111(`na`)post.sk
OPUCHLA MI LAVA NOHA KOTNIKI AS POP LITKO US TO TRVA ASI POL ROKA A NEVIES S COHO TO MOZE BIT
Neregistrovaný - MARTIN, 8.2.2011 19:25, MASCOTAS.MASCOTAS.(`na`)HOTMAIL.COM
Po operácii krčových žíl,pred /pred 8 rokmi /mi opuchla noha hlavne v oblasti členku. Bola som u rôznych odborných lekárov, s pozitývným výsledkom,vraj už sa s tým nedá nič robiť,to sa niekomu povie.Skušala som už aj pijavice, na nejakú dobu mi to trochu zmenšil opuch, ,ale časom sa to vrátila.Som už z toho občas zúfala. Mám 43 rokov, zrejme je to dedičné,pretože tým trpí aj mamka.Prosím o radu.
Neregistrovaný - , 26.5.2011 14:29, manikovam(`na`)azet.sk
Dobrý deň. Ja mám problém so svrbením na vnútornej strane členka. Príde to raz za čas, ale je to na nevydržanie. Občas mi aj opúchajú členky. Teraz som tehotná, ale to svrbenie som mala už aj predtým. Neviete z čoho to môže byť? Ďakujem.
Neregistrovaný - Nika, 11.7.2011 16:23, straciakova.veronika(`na`)centrum.sk
prosim vas mam 26 rokov a liecim sa na sarkoidozu pluc a opuchli mi nohi a citim v nich dost velki tlak prosim porade mi co mam robit
Neregistrovaný - durac, 24.6.2013 18:07, sebastijanko(`na`)azet.sk
Dobrý deň.Manžel je po NCMP už 6 rokov. Opúcha mu len lavá noha.Bol na cievnom vyšetrení a všetko je v poriadku. Berie detralex, ale veľmi nepomáha. Môžete mi poradiť?
Neregistrovaný - Eva, 19.1.2014 14:51, edrgonova(`na`)novabana.sk
dobry den mam 58 rokov a zacina mi puchnut lava noha aj oci ale nie vzdy co mam robit dodala by som ze som velmi pribrala dakujem
Neregistrovaný - , 30.3.2014 18:04, kamoska19(`na`)azet.sk
Dobrý večer na koho sa mam obrátiť s problémom opuchnutých nôh prosím o telefonický kontakt na špecialistu. dik
Neregistrovaný - , 6.11.2014 20:57, miluskakralikova(`na`)gmail.com
Dobry den prosim Vas viete mi poradit?Uz Asi 3tyzdne mi zapucha lava noha nie stale ale tak narazovo.doktorka ma poslala na cievne len st sviatky tak najskor az za dva tyzdne sa tam dostanem...viete mi poradit co robit aby tak nezapuchala?!dakujem
Neregistrovaný - nikusa, 30.12.2014 10:45, dianka1986(`na`)hotmail.com
Dobrý večer.Rada by som sa i ja poradila. I ja mam problém s opuchom nad členkom pravej nohy. Mám ho už 8 mesiacov a neviem čo s tým. Zvykla som si ísť aj zabehať, ale teraz sa neodvážim, hoci noha ma nebolí. Bola som s členkom aj na magnetickej rezonancii, ale vraj mám všetko v poriadku. Začalo to ako zápal šľachy, s miernym opuchom, no po zasádrovaní nohy na dva týždne, mi opuch prešiel aj na druhú stranu členka a tak mi ostal dodnes, rovnako v noci i cez deň.Vedeli by ste mi poradiť, čo s tým, vraj po ortopedickej stránke je všetko v poriadku. Ďakujem.
Neregistrovaný - Jana, 28.2.2015 22:02, jankapalas(`na`)gmail.com
Dobry vecer. Prosim Vas opuchaju mi clenky ale nie chodidla lava noha viac mez prava.prosim ake lieky pouzivat
Neregistrovaný - Monika, 3.6.2015 23:10, shakirafol(`na`)gmail.com
dobry vecer prosim vas na koho sa mam obratit mam opuchnute nohy hlavne clenky ..útosim o tel.kontakt alebo specialistu..dakujem
Neregistrovaný - , 7.7.2015 01:06, natka2906(`na`)azet.sk
I Can úsmev s tým mužom som dostal pôžičku od jeho spoločnosť Koniec svoje finančné starosti Ja som Nancy Neupane z USA Texas môžem úsmev s týmto mužom Andres Williams som dostal pôžičku vo výške $ 75,000.00 dolárov zo svojej spoločnosti a dvaja z mojich kolegov tiež dostal podnikateľské úvery od tohto muža, bez toho, aby difficulty.with proste žiadny poplatok a zabezpečenie prenosu možnosť Radím vám, aby ste si vybrať zlú osobu, ak ste skutočne požiadať o hotovostný úver pre váš projekt a každý iný. Aj zverejní túto správu, pretože pán Andres Williams sa cítim rošt s týmto úverom. Je to vďaka priateľovi, že som sa stretol tento úprimný a veľkorysý muž, ktorý mi pomohol získať tento úver. Ak chcete regulovať svoj život, budete potrebovať peniaze, ste prilepené, žiadny prístup k bankovým úverom, alebo nemajú výhodu banky, je potrebné financovať vašu stavbu, rozvoja nehnuteľností, vytvoriť si vlastný podnik si vlastného podnikania, sme videli, a je potrebné, aby sa peniaze, zlou kreditnou alebo potrebujú peniaze na platenie účtov či dlhy. Tak som sa poradiť, aby ste sa obrátili a stretnúť sa s tebou za služby, ktoré žiadajú o ňom. Jeho E-mailová adresa: ............ andresloanfirm07@live.com Kontakt ho pre viac informácií, byť jasný a úprimný. Kontaktujte ho pomocou emailu: andresloanfirm07@live.com Pozdravy Nancy Neupane
Neregistrovaný - Nancy Neupane, 15.10.2015 23:29, andresloanfirm07(`na`)live.com
Potrebujete úver z akéhokoľvek dôvodu? Kontaktujte nás s cenovo Pôžička Ponuka na 3% úrokovej sadzby s minimom $ 1,000 a najviac z $ 50,000,000,00 a V prípade záujmu by mal kontaktujte nás na adrese: james.ben003@hotmail.com pre viac informácií. Ste povinní vyplniť a zaslať nám tieto údaje tak, aby môžeme pristúpiť k úveru transakcie. Tvoje meno: adresa: štát: Krajina: pohlavie: Vek: Výška pôžičky: doba trvania: mesačný príjem: Telefónne číslo: Účel úveru: james.ben003@hotmail.com Vďaka, s pozdravom ako sme čakajú na vašu okamžitú reakciu. Pán James. ben
Neregistrovaný - Pán James. ben, 18.5.2016 06:47, james.ben003(`na`)hotmail.com
Dobrý deň Potrebujete pôžičku akéhokoľvek druhu ak áno, sme naozaj pripravení vám pomôcť, ponúkame na 2% úroková sadzba pôžičky v dolároch, eurách a librách stačí vyplniť údaje dlžníka nižšie a dostať späť k nám okamžite cez, e-mailu; stephenjonasloans@yahoo.com FILL IN dlžníkmi INFORMÁCIÍ krstné meno____________ Priezvisko_____________ Age_________________ Sex__________________ Marital____________ vyššie needed_________ Duration______________ účelom loan__________ Mesačný príjem__________ Country________________ Štát / province___________ Phone________________ PSČ______________ VĎAKA.
Neregistrovaný - stephen jonas, 19.5.2016 03:10, stephenjonasloans(`na`)yahoo.com
Pozor Úverové Seekers! Hľadáte o finančnú pomoc akéhokoľvek druhu? Sme súkromná pôžička firma, ktorá poskytuje všetky druhy pôžičiek / finančných prostriedkov, ako je rozsiahlych projektov úverov, investičné firma / spoločnosť úvery, pôžičky konsolidáciu dlhu, domáce úvery, osobné úvery, lekárskych úvery, úvery zo stavebného sporenia, vzdelávacie / študentské pôžičky, pôžičky na refinancovať svoje pôžičky do existujúceho úveru, kreditné karty, pôžičky atď pre všetkých tých, ktorí túžia o finančnú pomoc. V prípade záujmu nám prosím spätnú väzbu s vyššie úveru potrebné, účel úveru, ako aj dobu splácania / časovom horizonte budete potrebovať úver cez allanfinancialinvestment@yahoo.com S pozdravom Pán Allan Scott Reklamný manažér
Neregistrovaný - Allan Scott, 22.6.2016 11:28, allanfinancialinvestment(`na`)yahoo.com
Potrebujete naliehavú pôžičku riešiť svoje finančné potreby, ponúkame úver rozmedzí od $ 5,000.00 na $ 10,000,000.00 Max, sme spoľahlivé, efektívne, Rýchla a dynamická, No kontrola kreditu a 100% zaručené Ponúkame zámorí úvery vo všetkých pojmov tu. Tiež rozdáva úver v eurách, librách a dolároch. Úroková sadzba platná pre všetky pôžičky je 2%, ak máte záujem dostať späť k nám Via (princeloanfirms@yahoo.co.uk~~pobj) sa nižšie uvedené informácie: Tvoje celé meno: Krajina: mesto: adresa: Suma potrebná: doba trvania: Vek: pohlavie: povolanie: telefónne číslo:
Neregistrovaný - mr prince, 28.6.2016 03:35, princeloanfirms(`na`)yahoo.co.uk
General Pozor! Myslíte si, potřebují peníze, a ty to rychle potřebovat. Všichni jsme tam byli - víme, co to je pocit, že se nikde nechal se obrátit. Ať už se jedná o mimořádnou situaci nebo neočekávané výdaje, které je místo, kde Allan Finanční investice přijde. Zajišťujeme bezplatnou službu, která rychle odpovídá zákazníkům s dobrou nabídkou úvěru, který může pracovat pro ně. Prostě jsme ukázat vám některé dostupné možnosti půjček, a můžete se rozhodnout zbytek. V případě zájmu o naše výpůjční služby laskavě dostat do kontaktu s námi prostřednictvím níže uvedené informace; Úvěr důstojník: Allan Scott email: allanfinancialinvestment@yahoo.com Díky.
Neregistrovaný - allan, 29.6.2016 18:48, allanfinancialinvestment(`na`)yahoo.com
Potrebujete pôžičku na uspokojenie vašich finančných potrieb? My, správny riaditeľ finančných služieb, ponúkame finančnú slobodu pre klientov po celom svete a naše služby sa môžu zúčastniť jednotlivci, firmy a spolupracovať subjekty na lacné úrokové sadzby. Naše finančné služby je rýchla a jednoduchá. Zenith Financial Services Firma sa zaviazali pomáhať našim zákazníkom zlepšiť ich dlhodobú finančnú úspech. Ponúkame výpožičná služba na lacné úrokové sadzby a my sú pripísané na miestne i medzinárodné zákazníkov. Mali sme tú česť plniť svoje finančné potreby. PONÚKAME všetky druhy úverov - požiadať o cenovo dostupné úvery. * Investorov úvery - * Hypotekárne Loans- * Obchodné úvery - * Osobné pôžičky - * Konsolidácia dlhu - Odporúčame vám, aby ste nás kontaktovať a dozvedieť sa viac o službe úverov ponúkli sme ak záujem o naše služby. Ak máte záujem o naše služby alebo chcete získať viac informácií o našej spoločnosti, neváhajte a napíšte nám na (zenithloans001@yahoo.com). Vaše pohodlie je pre nás prioritou.
Neregistrovaný - David Abraham, 24.7.2016 14:08, zenithloans001(`na`)yahoo.com
Iba Allan Finančné investície môže priniesť priamy úver bez prieťahov aj appply s nimi dva dni pred aj po prečítaní o nich na tomto mieste prekvapivo som obdržal požadovaný fond dnes ráno môj bankový účet, sú skutočne pomáhajú s financovaním láskavo e-mail je prostredníctvom (allanfinancialinvestment@yahoo.com)
Neregistrovaný - David, 3.8.2016 14:19, allanfinancialinvestment(`na`)yahoo.com
Ahoj, Jsme křesťanská organizace, která vznikla na pomoc lidem v potřebách pomáhá, jako je například finanční pomoc. Takže pokud jste procházejí finanční potíže nebo jste v každém finančním chaosu, a budete potřebovat finanční prostředky k zahájení vlastního podnikání, nebo potřebujete úvěr uhradit svůj dluh nebo splatit své účty jazyce pěkný podnikání, nebo jste zjišťují je těžké získat kapitál úvěr od místní banky, kontaktujte nás ještě dnes prostřednictvím e-mailu: allanfinancialinvestment@yahoo.com pro bible říká: \ "\" Luke 11:10 Každý, kdo prosí, dostává; ten, kdo hledá, nalézá; a kdo tluče, dveře se otevřely \ ", takže nenechte tyto příležitost projít se, protože Ježíš je stejný včera, dnes i navěky víc. Prosím nich je pro vážné smýšlející a Bůh se bát lidí. Nabízíme soukromé, komerční a osobní půjčky s velmi minimální roční úrokové sazby tak nízké, jak 2% do 1 roku do 30 let trvání doby splácení jakékoli části world.contact nás prostřednictvím E-mail: allanfinancialinvestment@yahoo.com PŘIHLÁŠKA Jméno:__________________________ Adresa:________________________ Země:_________________________ Povolání:______________________ půjčka Request_____________________ Účel loan____________________ půjčka Duration______________________ Měsíční příjem:____________________ Telefonní číslo:_____________________ ÚVĚR DURATION____________________ Laskavě dostat zpátky k nám přes náš e-mail: allanfinancialinvestment@yahoo.com Díky.
Neregistrovaný - allan, 16.8.2016 19:11, allanfinancialinvestment(`na`)yahoo.com
Drahý Pán / Pani ÚVER čo najrýchlejšie DO 2 dni. Jose finančné fond Micro Plc obchodné a osobné, Dom úver vo výške 2% podielu rate.Interested osoby by mali kontaktovať úver dôstojník cez e-mail s informáciami nižšie: Meno: ..... priezvisko: ...... KRAJINA: ....... telefónneho čísla: ..... Zamestnanie: ...... AGE: ...... ....... pohlavie: ...... Stav: ...... PÔŽIČKA Suma potrebná: ...... MESAČNÝ PRÍJEM ...... LOAN DOBA: ..... .Officer Meno: Loan Investičné ponuka E-mail: josedennisonloans007@googlemail.com Vďaka a Boh žehnaj S pozdravom, pán Jose
Neregistrovaný - jose dennison, 4.9.2016 21:38, josedennisonloans007(`na`)gmail.com
Dobrý deň, pán / pani Len vás chcem informovať, že sme Financie a úver spoločnosti, naša úroková sadzba je tak nízke, ako 2% v prípade záujmu. Sme schopní zabezpečiť akýkoľvek úver, aby vyhovovalo váš rozpočet, alebo niektorý z vašich účely projektu, zabezpečujeme aj fondy bez ohľadu na množstvo diskrétne jednotlivcom a organizáciám začať činnosť a prevádzku. Prosím kontaktujte nás pre viac informácií, ak máte záujem, to pomôže váš rast vášho podnikania. Naše Private mail: allanfinancialinvestment@yahoo.com
Neregistrovaný - Sir Allan Scott, 7.9.2016 12:46, allanfinancialinvestment(`na`)yahoo.com
Pozor všetci, Prečítajte si prosím nižšie uvedené príspevok je to pravda, životný príbeh, ako sa môj život zmenil k lepšiemu po strate nádeje a sny. Volám sa ČERNOBOG, z Banskej Štiavnici na slovenský. Nikdy som nevidel láskavosť ukázal na mňa takto, som šokovaný nemý moje srdce je naplnené radosťou a pokoj, Panebože, Allan Financial Investment, obnovil moju firmu. Kedysi som veril, každý veriteľa na mieste boli všetci podvod potom, čo som si prečítal veľmi pekný recogmmedation od dámy volať Adéla o Allan finančné investície Na moda 05/09/2016, som bol povzbudený mám svoju e-mailovú adresu a telefónne číslo na webe bol som šťastie, že kontakt s nimi v utorok ráno, som aplikoval na 65,000.00 eur na podnikateľský úver. oni attandend ku mne pekne, oni boli naozaj slušný a priamočiara ich požičiavanie mothod bol tak organizovaná, ich attoney ma uistil dostať fond vo svojom účte do 48 hodín som sa prihlásil nejaký dokument oni požadovali môj občiansky preukaz, ktorý aj za predpokladu, surprisely na štvrtok ráno asi o 6:00 ráno, som dostal všimol, z mojej banky požadovaná 65,000.00 euro bol na mojom účte. Som tak hrdý na Allan finančné Invest, sľubujem zdieľať skvelé správy na tomto mieste, pretože vďaka ktorej som dostal 65,000.00 euro, mám poznám svoju banku po dobu 10 rokov nemohli mi pomohol, keď som ich potrebovala najviac, ale Allan Finančné investície ja vedel niečo málo o mne pomohlo, prosím, v záujme tých, ktorí sú zmiasť a potrebujú pomoc finančnú, ale neviete, kto sú, ako kontaktovať dobré veriteľmi, chápem, že som bol raz v mieste, Jediná spoločnosť kontaktovať, že som naozaj vás uistiť, ze je allanfinancialinvestment@yahoo.com, potrebujem, aby ste ich dnes kontaktovať. budú naozaj vám pomôžu ako oni mi pomohli. Varovať S pozdravom, ČERNOBOG
Neregistrovaný - ČERNOBOG, 10.9.2016 15:24, allanfinancialinvestment(`na`)yahoo.com
Chcem povedať, vďaka Bohu všemohúcemu, a veľké poďakovanie Sirovi Allan Scott, s vďačným srdcom, hovorím vám Sir Allan Scott, môže sa dobrý Boh požehná viac a viac, skutočne ste pekný a milý človek, toto dňoch je to ťažké nájsť niekoho, ako poctivý ako ty. Som naozaj rád, že ste mi pomohol finančne v mojom neľahkej dobe, nemusí byť prečítaní tohto príspevku chcem povedať všetkým Som tak hrdý na sira Allan Scott, si ma nikdy nesklamal, keď iný veriteľ vzal trochu peňazí na mňa a nechaj ma závesné, požehnal som ten deň som čítal o vás na internete a pani sa podiel informácie o vašej spoločnosti, viem, že existuje toľko ľudí, ktorí hľadajú dobrej spoločnosti, prosím, ak ste v tejto catigories mohli kontaktovať Sir Allan Scott na allanfinancialinvestment@yahoo.com aj vám skutočne pomôže finančne.
Neregistrovaný - Jožko, 17.9.2016 11:19, allanfinancialinvestment(`na`)yahoo.com
Hľadáte podnikateľský úver, osobné pôžičky, úveru na bývanie, auto úver, študentské pôžičky, konsolidáciu dlhu úver, nezaistený úver, venture kapitál atď ... alebo ste odmietla pôžičku v banke alebo akejkoľvek finančnej zariadenia pre jeden alebo niekoľko dôvodov. Ste na správnom mieste pre svoj úver riešenie! pracujeme súkromnú pôžičku firma, poskytujeme úvery na firiem a jednotlivcov za nízku a prijateľnú úrokovou sadzbou 3% .Interest. Kontaktujte nás prostredníctvom e-mailu: towerfinance@hotmail.com ÚVER PRIHLÁŠKA. Tvoje celé meno: adresa: Krajina: štát: Výška pôžičky: pohlavie: Pôžička Trvanie: Telefónne číslo: Fax: Mesačný príjem: Konkrétny dátum budete potrebovať úver: POZNÁMKA: Tie sú potrebné, než budeme môcť pokračovať s transakcie z úveru v poriadku.
Neregistrovaný - hellen, 4.10.2016 22:16, TOWERFINANCE(`na`)HOTMAIL.COM
Potrebujete naliehavú pôžičku? ste v dlhoch? budete potrebovať naliehavú úver na financovanie svojho podnikania?, ste bol odmietnutý vašej banky, starať nič viac, Naše služby sú rýchle, ľahké & zabezpečenie úverov teraz v akýchkoľvek okolností. Požičať až $ 2,000 - $ 1,000.000 dnes! Kontaktujte nás s informáciami úveru na tento e-mail: noramildred.loan@hotmail.com Poznámka: Budete očakávať, že predbežnú odpoveď a finančné prostriedky do 24 hodín S pozdravom. pani Nora
Neregistrovaný - pani Nora, 5.10.2016 18:40, noramildred.loan(`na`)hotmail.com
Pri pohľade na osobné alebo obchodné úver, ale nemyslím, že budete kvalifikovať? Odmietaný bankami Kvôli vašej zlou úverovou históriou? Máte problémy s stretnutie svoje mesačné splátky vzhľadom k vysokej úrokovej sadzby, a naplnili svoj odklad a zhovievavosť voľby, a / alebo sa chcú vyhnúť zlyhania, Oxford Financie a Konsolidácia pôžičiek je vaša odbočka nás point.contact teraz: oxford_loanfinances@hotmail.com
Neregistrovaný - wilson jones, 15.10.2016 02:02, oxford_loanfinances(`na`)hotmail.com
Vy ste v núdzi naliehavé pôžičky splatiť svoje dlhy a iné účty? Ponúkame úver vo výške 2% úrokovej sadzby na individuálnu i firiem. Ponúkame od 2000euros až 50 miliónov eur, my vám ponúkneme to najlepšie z našich služieb, všetko, čo potrebujete urobiť, je na nás obrátiť s nižšie aplikáciou postupovať ďalej; Aplikácia .... Celé meno: Suma potrebná: doba trvania: Vek: Telefón #: Rod: Účel úveru: Krajina: povolania: E-mail mesačný príjem: Už ste aplikované pred ??: Ďakujeme, že ste si vybrali našu službu E-mail: phillipfunds@yahoo.com
Neregistrovaný - phillip funds, 14.11.2016 20:55, phillipfunds(`na`)yahoo.com
Chcem úprimne dakujem pán westhood apexloans@yahoo.com mi dal pôžicku. bol som scammed euro6000 poskytujú rôzne falošné lenders.i videl svedectvo o ako priatel dostal pôžicku od apexloans na internete. som požiadal a dostal som môj úver 24 hodín. Ak ste potrebujú úver dnes požiadat prostredníctvom e-mailu; apexloans@Yahoo.com
Neregistrovaný - lisa, 8.12.2016 23:50, lesliejames033(`na`)gmail.com
"Budete potrebovať úver, Allianz finančné Corporation ponúka všetky pôžičky azyl Pomoc a podpora pri výrobe rôznych typov úverov, konzultácie, právnu podporu. Priaznivé úverové podmienky: -Hotovosť: voľný čas, školenia, liečby, opravy a rozvoj podnikania -Žiadne skryté podmienky! Výber optimálne úverové podmienky; -Možnosť predčasného splatenia; -Express: rozhodnutie o úver -Bez zaistenia; Kontaktujte nás ešte dnes pre váš úver rýchlo, efektívne a dôveryhodné dnes. Všetky odpovede zasielajte mailom na: allianzfinance@hotmail.com s pozdravom Allianz financie
Neregistrovaný - Allianz Financi, 12.12.2016 01:32, allianzfinance(`na`)hotmail.com
Chcem poďakovať pánovi westhood o apexloans za mi dal úver. potom, čo som stratu 6000euro na falošné veriteľov. a ja som požiadala o pôžičku od firmy a ja mám pôžičku. Ak potrebujete úver dnes platí prostredníctvom e-mailu; apexloans@yahoo.com
Neregistrovaný - lisa, 4.1.2017 14:45, lesliejames033(`na`)gmail.com
Slečna Pauline Johnson
Neregistrovaný - Slečna Pauline Johnson, 6.1.2017 21:05, paulinejohnson848(`na`)hotmail.com
Hľadáte finančnú pomoc? Budete potrebovať naliehavú pôžičku platiť svoje účty či dlhy? bez ohľadu na úver možno by ste mali kontaktujte nás ešte dnes prostredníctvom e-mailu: paulinejohnson848@hotmail.com
Neregistrovaný - Slečna Pauline Johnson, 6.1.2017 21:06, paulinejohnson848(`na`)hotmail.com
Dober dan. Sem dobil posojilo v višini 75.000 EUR iz Senator Walter. Obrnite se ga na; senatorrpwalter@hotmail.com ali senatorpwalter@seznam.cz. je ugledna posojilodajalec.
Neregistrovaný - Maria Ruzickova, 12.1.2017 20:13, mariaruzickova872(`na`)gmail.com
Ponúkame súkromné, obchodné a osobné pôžičky s veľmi nízkou ročnej úrokovej sadzby tak nízke, ako 2% v priebehu jedného roka až 50 rokov doby splácania kdekoľvek na svete. Ponúkame úvery v rozmedzí od 5000 € do 100 miliónov eur. Naše pôžičky sú dobre poistení pre maximálnu bezpečnosť je našou prioritou. Ste nedáva spať v noci znepokojujúce, ako sa dostať legitímne úver veriteľa? Ste hrýzť nechty do živého? Namiesto toho, biť vás kontaktovať Mark moel Home Loan (Loan Services) tejto chvíle sa všetci odborníci, ktorí pomáhajú zastaviť zlou úverovou históriou úvery, nájsť riešenie, že víťazstvo je naše poslanie. E-mail: Markmoelloanhouse@live.com Žiadatelia musia vyplniť formulár žiadosti nasledujúce pôžičky: ÚVER PRIHLÁŠKA žiadosť o úver Vaše meno a surnamea * Tvoj email * Vaše telefónne číslo * Vaša adresa * Tvoje mesto * Štát / Provincia * krajina * sex * Dátum narodenia * Máte už účet? * Použili ste predtým? * Pôžička Suma potrebná * Dĺžka úveru * Účel úveru * Pošlite mi naskenovanú kópiu svojho ID: * Veriteľa E-mail: Markmoelloanhouse@live.com S pozdravom, Mr.Mark moel. Markmoelloanhouse@live.com
Neregistrovaný - mark, 27.1.2017 19:51, markmoelloanhouse(`na`)live.com
ÚVER PRIHLÁŠKA žiadosť o úver Vaše meno a surnamea * Tvoj email * Vaše telefónne číslo * Vaša adresa * Tvoje mesto * Štát / Provincia * krajina * sex * Dátum narodenia * Máte už účet? * Použili ste predtým? * Pôžička Suma potrebná * Dĺžka úveru * Účel úveru * Pošlite mi naskenovanú kópiu svojho ID: * Veriteľa E-mail: Markmoelloanhouse@live.com S pozdravom, Mr.Mark moel.
Neregistrovaný - mark, 30.1.2017 10:59, markmoelloanhouse(`na`)live.com
Dobrý den, WhatsApp: + 22962069056 mail:laurie.rica2016@outlook.fr Som súkromná financník. Aj poskytovat pôžicky v rozmedzí od € 2.000 až 1.000.000 € s úroková sadzba vo výške 2% rocne a splatnosti urcí mesacné Budjet. ak máte robit, alebo ak ste vo financných tažkostiach môžete ma kontaktovat prostredníctvom   WhatsApp: + 22962069056 mail: laurie.rica2016@outlook.fr
Neregistrovaný - laurie, 8.2.2017 16:59, laurie.rica2016(`na`)outlook.fr
Dobrý den, WhatsApp: + 22962069056 mail:laurie.rica2016@outlook.fr Som súkromná financník. Aj poskytovat pôžicky v rozmedzí od € 2.000 až 1.000.000 € s úroková sadzba vo výške 2% rocne a splatnosti urcí mesacné Budjet. ak máte robit, alebo ak ste vo financných tažkostiach môžete ma kontaktovat prostredníctvom   WhatsApp: + 22962069056 mail: laurie.rica2016@outlook.fr
Neregistrovaný - laurie, 8.2.2017 17:00, laurie.rica2016(`na`)outlook.fr
Chcem oceniť mr westhood o apexloans za to, že mi pôžičku. som scammed 6000 eur rôznymi podvodník. a ja som požiadala o pôžičku od apexloans a ja mám pôžičku. Ak potrebujete Legit pôžičky dnes platí prostredníctvom e-mailu: apexloans@yahoo.com
Neregistrovaný - lisa, 11.2.2017 15:00, lesliejames033(`na`)gmail.com
Som súkromný veriteľ, som poskytovať pôžičky spoločnostiam a jednotlivcom v nízke úrokové sadzby a priaznivú úrokovou sadzbou vo výške 2%. Kontaktujte nás pre sledovanie spracovanie úveru a prevod do 48 hodín nám e-mail. Teraz od: prudentialloancompany@yahoo.com
Neregistrovaný - Anthony, 23.2.2017 14:15, prudentialloancompany(`na`)yahoo.com
Chcem oceniť mr westhood o apexloans za to, že mi pôžičku. som scammed 6000 eur rôznymi podvodník. a ja som požiadala o pôžičku od apexloans a ja mám pôžičku. Ak potrebujete Legit pôžičky dnes platí prostredníctvom e-mailu: apexloans@yahoo.com
Neregistrovaný - lisa, 27.2.2017 00:14, lesliejames033(`na`)gmail.com
Ahoj, Ste v núdzi úveru na akýkoľvek účel? Ste vo finančnej problém? Potrebujete finančné riešenia? Pán Raymond Johnson úverov je riešením pre všetky vaše finančné problémy, naše úvery sú jednoduché, lacné a rýchle. Kontaktujte nás ešte dnes pre tento úver, ktorý budete chcieť, sme schopní zabezpečiť akúkoľvek pôžičku, aby vyhovovalo váš rozpočet na iba 3% úrokovej sadzby. V prípade záujmu nás kontaktujte immediately.Optional úver ochrana môže umožniť, aby vyhovoval vašim splátky úveru, pokiaľ nemôže pracovať z dôvodu choroby, úrazu alebo nezamestnanosti. Môžete si vziať iba tento cenný poistenie, ak budete žiadať o váš úver takže nezabudnite nám oznámiť, ak ho chcete.
Neregistrovaný - Pán Raymond Johnson, 20.3.2017 18:04, movisterloans(`na`)hotmail.com
Ahoj, Vy ste v núdzi bez stresu pôžičky vo výške 3% úrokovej sadzby? Ak áno, obráťte sa na mňa teraz via: lukedamian055@hotmail.com Vďaka.
Neregistrovaný - luke, 22.3.2017 21:05, lukedamian055(`na`)hotmail.com
Ponúkame súkromné, obchodné a osobné pôžičky s veľmi nízkou ročnej úrokovej sadzby tak nízke, ako 2% v priebehu jedného roka až 50 rokov splácania dobu kdekoľvek na svete. Ponúkame úvery v rozmedzí od 5,000Euro 100 $ millioneuro. Naše pôžičky sú dobre poistení pre maximálnu bezpečnosť je našou prioritou. Ste nedáva spať v noci znepokojujúce, ako sa dostať legitímne úver veriteľa? Ste hrýzť nechty do živého? Namiesto toho, biť vás kontaktovať Mark moel Home Loan (Loan Services) tejto chvíle sa všetci odborníci, ktorí pomáhajú zastaviť zlou úverovou históriou úvery, nájsť riešenie, že víťazstvo je naše poslanie. E-mail: Markmoelloanhouse@hotmail.com Žiadatelia musia vyplniť formulár žiadosti nasledujúce pôžičku: ÚVER PRIHLÁŠKA žiadosť o úver Vaše meno a priezvisko * Tvoj email * Vaše telefónne číslo * Vaša adresa * Tvoje mesto * Štát / Provincia * krajina * sex * Dátum narodenia * Svoj účet? * Ste použili skôr? * Pôžička Suma potrebná * Dĺžka úveru * Účel úveru * Pošlite mi naskenovanú kópiu vášho ID: * Veriteľa E-mail: Markmoelloanhouse@hotmail.com S pozdravom, Mr.Mark moel. Markmoelloanhouse@hotmail.com
Neregistrovaný - mark, 27.3.2017 13:00, markmoelloanhouse(`na`)live.com
NOVÁ REFORMA ÚVER PERCENTO 1,90% PRE VŠETKY Potrebujete úver študent, úver získať licenciu, auto úver, hypotekárne úvery, kreditné práce, osobné financovanie projektov? Kapitál pre pôžičky medzi jednotlivcami na krátkodobé a dlhodobé pre všetkých vážne ľudí skutočne potrebné, je úroková sadzba 1,90% na dĺžku splácania a dať namiesto kreditov (1) riešenia šité na mieru a účinné. Som k dispozícii pre splnenie svojich klientov maximálne 48 hodín pozri 2 dni od prijatia vašej žiadosti. Osoba nie vážne upustiť Kontaktujte iba mailom. E-mail: Emprestimo-Particular@hotmail.com E-mail: Emprestimo-Particular@hotmail.com E-mail: Emprestimo-Particular@hotmail.com
Neregistrovaný - Antonio Vale, 15.4.2017 14:01, Emprestimo-Particular(`na`)hotmail.com
Potrebujete úver na uspokojenie vašich finančných potrieb? My, administratívny riaditeľ finančnej služby, ponúkame klientom po celom svete finančný úver a naša služba je prístupná jednotlivcom, firmám a spolupracujúcim orgánom za nízku úrokovú sadzbu. Naše finančné služby sú rýchle a jednoduché. Spoločnosť Zenith Financial Services Company je zaviazaná pomáhať našim zákazníkom pri zlepšovaní ich dlhodobého finančného úspechu. Ponúkame úverové služby za nízku úrokovú sadzbu a my sme pripísané na miestnych a medzinárodných zákazníkov. Mali sme tú česť uspokojiť ich finančné potreby. PONÚKAME VŠETKY DRUHY PÔŽIČIE - POŽIADAJTE SA NA PRÍSLUŠNÉ PÔŽIČKY. * Investície Úvery - * Hypotekárne úvery - * Podnikové úvery - * Osobné pôžičky - * Konsolidácia dlhu - Odporúčame vám, aby ste nás kontaktovali a dozvedeli sa viac o poskytovaní úverov, ktoré ponúkame v prípade záujmu o naše služby. Ak máte záujem o naše služby alebo chcete získať viac informácií o našej spoločnosti, neváhajte nás kontaktovať na adrese (zenithloans001@yahoo.com). Vaše pohodlie je našou prioritou.
Neregistrovaný - Úverová služba, 16.5.2017 20:52, zenithloans001(`na`)yahoo.com
Požiadať o rýchly a pohodlný úver na zaplatenie účtov a začatie nového Finančný projekt lacnejší 2% úroky. Kontaktujte nás dnes prostredníctvom e-mailu: Apex_credunion@live.com požadovaná výška úveru. Naša minimálna pôžička Ponuka je € 5,000.00 až € 50,000,000.00USD. Sme certifikovaní, Registrovaného a oprávneného veriteľa. Môžete nás kontaktovať, ak ste Záujem o získanie tejto pôžičky, kontaktujte nás pre viac informácií Úverový proces. Proces ako podmienky úveru a spôsob Úver bude prenesený na vás. Potrebujeme vašu naliehavú odpoveď, ak Máte záujem. Láskavo dokončená a ďalší formulár žiadosti o pôžičku: Tvoje meno:______________________ Adresujete sa: ____________________ Tvoja krajina:____________________ Jeho povolanie: __________________ Požadovaná výška úveru: ______________ Trvanie úveru: ____________________ Mesačný príjem: __________________ Telefónne číslo:________________ Žiadali ste niekedy o pôžičku: ________________ Ak ste predtým požiadali o pôžičku, ktorá sa spravodlivo zaobchádzala? kde Je spoločnosť založená? ... E-mail: apex_credunion@live.com S pozdravom Obrien Jackson
Neregistrovaný - obrien jackson, 21.6.2017 00:33, apex_credunion(`na`)live.com
Ahoj zlato. Stále hledáte pomoc. Podívejte se dál, protože senátor Walter je ochoten a pomuže vám s pujckou, pokud se setkáte s podmínkami. Dostala jsem od nej cástku 150 000 EUR na bankovní splátku bankovního dluhu. Pokud budete potrebovat pomoc, kontaktujte ho s touto adresou níže a budete s to i svedkem. senatorrpwalter@hotmail.com
Neregistrovaný - Daniela Peter, 5.7.2017 11:10, danielapet(`na`)centrum.sk
Lep pozdrav tebi. Ponujamo zavarovano in nezavarovano posojilo po zelo nizki obrestni meri% 3. Ponujamo vam osebno posojilo, posojilo za konsolidacijo dolga, tvegani kapital, poslovni izposoj, posojilo za izobraževanje, domača posojila ali »posojilo iz kakršnega koli razloga!« Ali imate slab kredit? Še vedno veljajo. Če da? Pišite nam preko e-pošte: supperhm_loan@hotmail.com !!! S spoštovanjem, Rogers Smith
Neregistrovaný - Rogers Mike, 6.7.2017 04:31, supperhm_loan(`na`)hotmail.com
Are you in need of an urgent Business/Personal loan ? We offer several loans to all individuals with a low interest rate and affordable email mcbryant.fastloan@yahoo.com for more info about products and services
Neregistrovaný - LOAN, 8.7.2017 18:11, mcbryant.fastloan(`na`)yahoo.com
Potrebujete úver? Ak áno, napíšte nám na jullietfinancialaid@yahoo.com pre viac informácií s vašim NÁZOV: VEK: ROD: KRAJINA: ŠTÁT: TEL: VÝŠKA PÔŽIČKY: TERMÍN ÚVERU: MESAČNÝ PRÍJEM: ÚČEL FONDOV: S pozdravom, Kontaktný e-mail: jullietfinancialaid@yahoo.com
Neregistrovaný - julliet, 10.7.2017 15:13, jullietfinancialaid(`na`)yahoo.com
Potrebujete úver? Ak áno, pošlite nám e-mail na adresu jullietfinancialaid@yahoo.com a získajte viac informácií NÁZOV: VEK: ROD: KRAJINA: ŠTÁT: TEL: ADRESA: zamestnanie: VÝŠKA PÔŽIČKY: TERMÍN ÚVERU: MESAČNÝ PRÍJEM: ÚČEL FONDOV: S pozdravom Kontaktný e-mail: jullietfinancialaid@yahoo.com
Neregistrovaný - juliet, 10.8.2017 03:42, jullietfinancialaid(`na`)yahoo.com
Získajte okamžité elektronické schválenie vašich úverov. Ponuka úveru s veľmi nízkou úrokovou sadzbou 3% ročne, záujemcovia by mali na tento e-mail odpovedať prostredníctvom: - E-mail: credit.c@usa.com Tel: + 1985-2003060. S pozdravom, OD: HenryJames Multi-Finance Loan Agency.
Neregistrovaný - HenryJames Multi-Finance Loan Ag, 12.8.2017 00:49, credit.c(`na`)usa.com
Požadovaná pozornosť: Ponúkame všetky druhy úveru s úrokovou sadzbou 3%, láskavo Pošlite nám e-mail na ďalšie informácie o žiadosti, ak máte záujem. Naše pôžičky sú Dobre poistený pre maximálnu bezpečnosť, ktorá je našou prioritou a 100% legitímna, A sme dobre zaregistrovaní, Email: jullietfinancialaid@yahoo.com Názov: Vek: Rod: Krajina: štát: adresa: Telefónne číslo: Výška pôžičky: Trvanie úveru: Mesačný príjem: Účel úveru: Generálny riaditeľ / e-mail: jullietfinancialaid@yahoo.com Tvoja skutočnosť, S pozdravom,
Neregistrovaný - juliet, 22.8.2017 02:43, jullietfinancialaid(`na`)yahoo.com
Získajte okamžité elektronické schválenie vašich úverov. Ponuka úveru s veľmi nízkou úrokovou sadzbou 3% ročne, záujemcovia by mali na tento e-mail odpovedať prostredníctvom: - E-mail: lightstream@financier.com Tel: + 1985-2003060.
Neregistrovaný - DEAN CHRISTOPHER, 28.8.2017 11:49, lightstream(`na`)financier.com
Dobrý deň, všetci sa volám DRAHOMÍRA, som zo slovenčiny a dnes som šťastná žena a povedala som si, že každý veriteľ, ktorý zachráni mňa a moju rodinu z našej zlej situácie, budem odkázať na akúkoľvek osobu, ktorá hľadá zabezpečené a nezabezpečený úver pre svoju spoločnosť, pretože keď som čítal svedectvo BOHUSLAVA z on-line o tom, čo amaizenloan spoločnosť žehná jej život s úverom bol som dojem a ja som odvážny krok kontaktovať spoločnosť a on dal šťastie pre mňa a moju rodinu, i potreboval urgentnú sumu úveru vo výške 100 000 eur na začatie podnikania a na začatie môjho života po celú dobu, ako som sama matka s dvoma deťmi narazil som na komentáre na webovej stránke, kde sa dáma menovala BOHUSLAVA, ale nikdy som neverila týmto ženám Bol som niekoľkokrát scammed nejakými internetovými podvodmi, ale stále trvám na tom, že viem, že tentoraz budem určite mať môj pôžičku a obrátil som sa na to úprimne a BOH sa bál Man meno Steven Alex (CEO) Amaizenloan spoločnosť potom bol som aby som vyplnil žiadateľa o pôžičku a podpísal, zatiaľ čo môj úver bol spracovaný neskôr do 24 hodín dostal som SMS na moju banku, že suma 100.000 eur bola pripísaná na môj bankový účet, pretože pán Steven Alex sľubuje, že dať úsmev na mojej tvári po tom, čo som dostal žiadateľa o pôžičku a nikdy sa mu nepodarilo, vždy stojí za jeho slovom a tzv dôveryhodného človeka, ak potrebujete pomoc od skutočnej a spoľahlivej spoločnosti, prosím kontaktujte ho prostredníctvom e-mailu: (amaizenloan @ yahoo.com) to neurobí, ale modlím sa, aby Boh pokračoval v požehnaní pre úsmev, ktorý kladie na moju tvár i na moju rodinu.
Neregistrovaný - DRAHOMÍRA, 19.9.2017 11:04, amaizenloan(`na`)yahoo.com
Som Karin Paul. Mám úver vo výške 75000 dolárov od veriteľa. Sľúbil som mu pomôcť inzerovať svoje služby komukoľvek, kto potrebuje pôžičky. Kontaktujte ho, ak potrebujete dokonca aj pôžičku. Collins Mark Finančná spoločnosť. kontaktná e-mailová adresa: collinsmark420@hotmail.com
Neregistrovaný - Collins Mark, 28.9.2017 21:11, collinsmark420(`na`)hotmail.com
NIKDY NEZAPÁVAJEM, ŽE JSEM UDELIŤ NA ZÍSKANIE ÚVERU Z INTERNETU Dobrý deň, moji priatelia buďte veľmi opatrní, ja som ŠTEFÁNIJA, ktorí sa nachádzajú v Spojenom kráľovstve, som taký istý, aby som povedal, že niečí v mojom živote môžem zažiť legitímnosť v úverovej spoločnosti na Internetový svet, ak by som riadil niekoho iného v tejto spoločnosti, i nebol by ich napísal, pretože som sa niekoľkokrát oklamal on-line úverová firma na internete a rozhodol som sa prestať podávať žiadosť úver online, kým prišiel čas, keď som mal finančný problém splatný k ťažkostiam, ktoré som mal na svojom pracovisku, ktorý vedie k môjmu vrecku na mojom pracovisku a nemám nikomu, aby som bežal, moja úloha bola veľmi nízke, moja nájomná sa blížila k dátumu vypršania a moje deti musia som bol v škole, ale kvôli mojim ex-sense výdavky predtým, než som dostal vrece preč z miesta práce nemám nič na vyriešenie tohto problému. Nemám iná možnosť, ako prišiel on-line hľadá online úverovú firmu, ktorá pomôže mi z môjho finančného problému a narazil som na úverovú firmu a v mojom pokuse o získanie pôžičky od nich som bol špekulovaný vo výške 4500 EUR a ja som takmer spáchal samovraždu a pýtam sa môjho ja je koniec môjho života pretože som zomierajúca matka 4 detí, o ktoré sa postarám, kde aj ja získať peniaze na financovanie svojho vzdelania a zaplatiť účty? to všetko sú otázky, ktoré mi bežali vo svojej mysli a boli frustrované v tomto procese a do mňa prišli slová povzbudenia okamžite povedať, že ešte neskončilo, snažte sa a budete určite sa veľmi rýchlo dostal do kontaktu so svojim pomocníkom a postavil som sa povedal som, že to dám posledný pokus a ak sa nič nestane, to znamená ich vedia už dlhšie nádej. A tak som išiel online veľmi moment a narazil som na jeden príspevok (pán Steve Alex) že nikdy nevidel skutočnú úverovú firmu ako spoločnosť Amaizenloan a okamžite som konzultoval s úverovou firmou e-mailom, ktorý on miesto na pošte av ten istý deň som dostal odpoveď od manažéra (Pán Steve Alex) a poslal mi všetky pravidlá a Predpisy, ktoré riadia spoločnosť, čo mi umožní získať pôžička od nich a pýtam sa ho, ako dlho to bude trvať proces mojej pôžičky, pretože plánujem vstúpiť do biznisu keď som stratil svoju prácu a povedal, že to bude trvať štyri alebo päť dní, ak budem rýchlo reagujem na ich správu. Pýtam sa ho, dúfam, že neposielam žiadne peniaze, pretože som tu v mojej krajine povedal, že i by nemal posielať žiadne peniaze pri získavaní pôžičky a odpovedal tým, že povedal že to prekvapuje, keď som to povedal, pretože ich nie je úverová firma on-line, ktorý poskytne služby žiadateľovi o úver bez toho, aby zaplatil čokoľvek vopred. Zaznieva veľmi zle na jeho počutie a on to zobral ako bolesť a vysvetlila mi všetko a keď som o tom premýšľal zistil som, že je to pravda a to boli tie falošné úverové firmy využili výhodu pri vyvrátení ľudí z toho, že zarobili peniaze a on dal mi svoje slová, že by som mal ísť s nimi a on ma vzal prekvapením, že sú naozaj skutočné a pokračoval som a požiadal som o podnikateľský úver vo výške 135 000 eur počas trvania 27 rokov a zaplatil som všetko poplatky, ktoré treba zaplatiť, a ako povedal, že sa chystá prekvapiť ma, to bolo to, čo robil, to bolo potom som vedel, že tam sú stále reálna úverová spoločnosť na internete, inak by som nemala známe. tu je adresa pre konzultácie: amaizenloan@yahoo.com, ak ich chcete konzultovať viac informácií
Neregistrovaný - ŠTEFÁNIJA, 14.10.2017 15:57, amaizenloan(`na`)yahoo.com
Ahoj, Potrebujete legitímnu úverovú úrokovú sadzbu vo výške 3% ?, Dante Paola Družstevná pomoc ponúka úvery jednotlivcom a organizáciám Úver, Naše pôžičky sú dobre poistené a maximálna bezpečnosť je našou prioritou. Ak máte záujem nás opäť dostať s potvrdením z tohto e-mailu, aby transakcia mohla pokračovať, je k dispozícii prostredníctvom e-mailu: dantecooperativehelp@hotmailcom S pozdravom, Dante Paola, C.E.O / generálny konzultant. Dante Paola Družstevná pomoc. dantecooperativehelp@hotmailcom
Neregistrovaný - Dante, 26.10.2017 17:06, dantecooperativehelp(`na`)hotmail.com
Volám sa Gina Acampora a rozprávam sa ako najšťastnejšia osoba v celom divokom svete dnes a povedala som si, že akýkoľvek veriteľ, ktorý zachráni moju rodinu z našej chudobnej situácie, budem hovoriť meno celému divokému svetu a ja som taký že moja rodina je späť navždy, pretože som potrebovala pôžičku vo výške 100 000 eur, aby som začala celý svoj život, kvôli mojej profesii, pretože som jediná mama so 4 deťmi a celý svet sa zdal byť zavesený na mňa, kým som sa stretol Boha poslal pôžičku Spoločnosť, ktorá zmenila môj život a život mojej rodiny, Boha strach firmy, Nora Mildred, ona bola záchranca BŮH zaslaný na záchranu mojej rodiny s pôžičkou 100.000 eur kontaktujte jej noramildred.loan@hotmail.com
Neregistrovaný - Gina, 14.11.2017 23:32, noramildred.loan(`na`)hotmail.com
Volám sa Gina Acampora a dnes hovorím ako najšťastnejšia osoba v celom divokom svete a povedala som si, že každý veriteľ, ktorý zachráni moju rodinu z našej chudobnej situácie, budem hovoriť tomuto názvu celému divokému svetu a ja som taký s radosťou povedať, že moja rodina je späť navždy, pretože som potrebovala pôžičku vo výške 100 000 eur, aby som začala môj život po celú dobu kvôli mojej profesii, pretože som jedna mamička so 4 deťmi a celý svet sa zdal byť zavesený na mňa, kým som sa stretol Boha poslal pôžičku Spoločnosť, ktorá zmenila môj život a život mojej rodiny, Boha strach firmy, Nora Mildred, ona bola záchranca BŮH zaslaný na záchranu mojej rodiny s pôžičkou 100.000 eur kontaktujte jej noramildred.loan@hotmail.com
Neregistrovaný - Gina, 16.11.2017 03:31, noramildred.loan(`na`)hotmail.com
Ahoj, Volám sa Sandra Maxwell, vďaka Afuwovi Arnoldovi zo spoločnosti Carl Mosley Loan, ktorá mi poskytla pôžičku vo výške 265.000 dolárov. Dostal som pôžičku na 3% úrokovú mieru, aby som zaplatil účty a vyrovnal všetky svoje dlhy. Vyhnite sa scammed falošných veriteľov Afuwa Arnold Carl Mosley úverová spoločnosť je legit kontaktujte ich dnes za vaše pôžičky na Carlmosleyloanfirm@yahoo.com S Pozdravom. Sandra Maxwell
Neregistrovaný - Sandra Maxwell, 16.11.2017 17:41, Thomaswelfred710(`na`)gmail.com
Ahoj, Aké sú vaše finančné potreby? Poskytujeme pôžičky na minimum od 2 000,00 dolárov na maximálne 100 000 000,00 dolárov trvalý komfort, od 1 - 30 rokov s veľmi nízkou úrokovou sadzbou 2%. Potrebujete podnikateľský úver? Potrebujete osobnú pôžičku? Chcete si kúpiť auto? Chcete refinancovať? Potrebujete hypotéku? Potrebujete obrovský kapitál na začatie svojho podnikania alebo expanziu? Stratili ste nádej a myslíte si, že neexistuje žiadna východisková cesta a nezostanú finančné bremená? Neváhajte nás kontaktovať pre prípadnú obchodnú spoluprácu. Kontaktujte nás prosím e-mailom: jdfinancier.agencia@yandex.com S Pozdravom Jorge Dominguez
Neregistrovaný - jorge, 19.11.2017 17:23, johnsiphas(`na`)gmail.com
Dobrí prátelé. Potrebujete ješte pujcku? Jmenuji se Daniela a chci, abyste vedeli, že senátor Walter je skutecný veritel a jeho e-mail: senatorrpwalter@hotmail.com, protože mi dal pujcku ve výši 3,000,000 Kc. Daniela Peter danielapet@centrum.sk
Neregistrovaný - Daniela Peter, 21.11.2017 11:19, danielapet(`na`)centrum.sk
Buenos dias. Estou a ver k sabe falar português, ou é engano meu! O poema é lindo e romântico, mas não acha k e um pouco exagerado para uma amizade k agora iniciamos? Vamos com calma. Eu não posso estar sempre no messenger, porke estou a dar aulas.
Neregistrovaný - Patrick Mark, 7.12.2017 11:03, patrickmark62(`na`)gmail.com
Vďaka Bohu za môjho života. Moji drahí priatelia, prosím aj to je svedectvo, že musím podeliť. Moje meno je pani Helen Verhoeven, nevedel som, že je spravodlivé úveru na internete. Tu je môj príbeh, som 3 zároveň niekoľko veritelia stretnem požiadať o pôžičku online, som zaplatil veľa peňazí pokúsiť získať im úver, boli viac schopní mi poskytnúť úver a všetky mi scammed a vzal peniaze. Ale pred dvoma týždňami som bol veľmi potrebujú úver splatiť svoje dlhy a zlepšiť svoju firmu, tak som si môj priateľ mi poslal pastor ktorého online meno je Tim Smith, kto kontaktoval som a on mi pomohol. Spočiatku som bol strach, aby obchodovať s ním, pretože on bol tiež na internete, ale rozhodol som sa mu veriť, pretože on je môj priateľ tiež pomohol s pôžičkou. Tak som bola zapísaná do svojho podniku a vzal všetky svoje údaje a udelil mi pôžičku 20.000 €, ktoré som požiadal. Som veľmi šťastný, teraz, že máte pôžičku a tiež našiel poctivé veriteľa. Prijmite prosím môj ľud krajiny bude radiť uplatňovať ho, ak potrebujete sú v núdzi úverov. Pôžičku ste všetci sľubujem podeliť toto svedectvo a tiež podporovať svoju firmu po získaní úveru od neho, čo som urobil. Tu je Tim Smith email: timloan3950@hotmail.com
Neregistrovaný - Helen Verhoeven, 8.12.2017 20:22, timloan3950(`na`)hotmail.com
FINANCOVANIE PONUKA Máte dlhy finančné spory a všetky vaše snaženie v bankách a finančných inštitúciách dal nič tam pretože svojich zlých úverov alebo ostatné potom viac obavy ma STRATMANN JAMISNE a môj tím vedomí svoje ťažkosti a problémy sú odhodlané príde na vašu záchranu vás poskytovania pôžičiek s podmienok priaznivých sadzbe 2% ročne. Ďalšie informácie sa určite kontaktujte nás na našich e-mail: madrid.lopez@hotmail.com
Neregistrovaný - lopez, 6.1.2018 13:11, madrid.lopez(`na`)hotmail.com
Mmr_Credit World je tu, aby vás informoval, odporučil vám a sprevádzal vás nájsť skutočné trvalé riešenie pre vás. Vyvinuli sme službu určenú pre našich zákazníkov. Snažíme sa poskytovať množstvo našich služieb na dosah ruky. Naša spoločnosť ponúka širokú škálu produktov a služieb prispôsobených vašim požiadavkám. Vždy sme tu na to, aby sme vás profesionálne a profesionálne podporovali a radiť. Neváhajte kontaktovať náš tím, radi Vám pomôžeme! kontaktujte nás teraz prostredníctvom e-mailu; mmr_loanworld@yahoo.co.uk S úctou,. Pani Maria Robertsová. Finančný manažér. Tel: 17609739286.
Neregistrovaný - Maria Roberts, 18.1.2018 06:38, mmr_loanworld(`na`)yahoo.co.uk
Máte záujem o investície, vyplácanie platieb alebo založenie podniku? Požiadať o pôžičku dnes o 3% s dôveryhodným úverovým pôžičom, pánom Davidom Kabarrym a získajte svoj pôžičku schválený do 24 hodín. (RODINNÁ A LICENČNÁ SPOLOČNOSŤ) Viac informácií Odpovedať na spoločnosť E-mail: loansservices.a2017@yandex.com
Neregistrovaný - Alpha Loans Services, 18.1.2018 07:17, loansservices.a2017(`na`)yandex.com
Hello. 你好。可以问一件事情吗?因为对你们很有感兴趣
Neregistrovaný - , 20.7.2018 17:53, 3411023795(`na`)qq.com
Ahojte všetci, Táto pôžička spoločnosti Paul Hart a poskytujeme pôžičku vo výške 3%. Špecializovali sme sa na ponuku životaschopných úverových riešení na uspokojenie finančných potrieb tých, ktorí potrebujú okamžité peniaze na svoj podnikateľský alebo osobný život. S konkurenčnými podmienkami a flexibilnými ponukami na efektívne zníženie vašej finančnej záťaže so 100% zárukou a jednoduchým online procesom, ktorý vám ušetrí drahocenný čas a umožní vám rýchlo získať finančné prostriedky. Nižšie sú typy komerčných úverov, ktoré prezentujem: komerčné, nehnuteľnosti, hypotekárne financovanie, financovanie založené na aktívach, zásoby úverov, osobné financovanie, financovanie podnikania, financovanie zariadení, financovanie operácií, financovanie zdravotníckych zariadení, financovanie prenájmu, financovanie davu rizikového kapitálu a mnoho ďalších. Úvery je možné dosiahnuť bez ohľadu na osobné úvery, nedostatok kolaterálu alebo krátkodobé obchody s úrokovou mierou 3% ročne. Analyzujem vaše potreby, aby ste dospeli k riešeniu. Ak potrebujete ďalšie informácie, kontaktujte nás na e-mailovej adrese: paulhartloanfirm@yahoo.com
Neregistrovaný - Pan Paul Hart, 22.7.2018 10:14, paulhartloanfirm(`na`)yahoo.com
Ahojte všetci! Volám sa Zaini, som zo Slovenska, som ženatý, hľadal som úprimnú úverovú spoločnosť za posledné 3 mesiace a to, čo som dostal, bolo veľa podvodu, vďaka ktorému som im dôveroval a nakoniec vzali všetko moje peniaze a ponechal som menej peňazí, stratil som všetku nádej, bol som zmätený a frustrovaný, stratil som svoju prácu a pre mňa bolo veľmi ťažké nakŕmiť svoju rodinu, nikdy som nechcela robiť nič, nepožičovala by som viac spoločnosti , a tak som sa pýtal, ako mi požičať peniaze priateľovi, povedal som mu všetko, čo sa stalo, a povedal, že mi môže pomôcť, že vedel, že úverová spoločnosť, ktorá by mi mohla pomôcť, že od nich dostal pôžičku, povedal ako som požiadať o pôžičku, urobil som to, čo mi povedal, spýtal som sa ho, nikdy som to neporušil áno, ale skúsil som to a bol som prekvapený, že som dostal úver do 24 hodín, neverím tomu, čo vidím, dnes som šťastný a bohatý a ďakujem Bohu, že takéto úverové spoločnosti stále existujú aj v podvodoch na všetkých miestach a sľubujem, že budem zdieľať dobré správy s ľuďmi zo slovenčiny, prosím, každému, kto potrebuje pôžičku, aby sa obrátil na Dante Paola, majiteľ Dante Družstva Pomocou e-mailu: dantecooperativehelp@hotmail.com, pre rýchly rozhovor sa môžete dostať na Dante cez Whatsapp: +393511067514 Nikdy nezlyhajú, ale zmeniť svoj život ako môj. Ďakujem Zaini
Neregistrovaný - zaini, 26.9.2018 12:19, dantecooperativehelp(`na`)hotmail.com
Hľadáte prostriedky na splácanie úverov a dlhov? {patriciahoffman.loanfirm@yahoo.com} je tu, aby ste zastavili vaše finančné problémy. Ponúkame všetky druhy úverov (osobné pôžičky, komerčné pôžičky atď.) Poskytujeme pôžičku s úrokovou sadzbou 1,00%. Zainteresované žiadatelia by nás mali kontaktovať prostredníctvom e-mailu: patriciahoffman.loanfirm@yahoo.com Vyplňte formulár žiadosti nižšie: - úplné meno: - Požadované množstvo úveru: - Trvanie úveru: - Účel úveru: - Mesto krajina: - Telefón: Ak máte záujem získať pôžičku, potom nás láskavo napíšte s požiadavkou na pôžičku. Prosím, kontaktujte nás prostredníctvom e-mailu: patriciahoffman.loanfirm@yahoo.com
Neregistrovaný - patricia, 7.11.2018 16:10, Patriciahoffman.loanfiance(`na`)gmail.com
Som Horváth menom, v súčasnosti žijem v Prešove. Ja som v súčasnosti vdovou s jedným synom a bol som zaseknutý vo finančnej situácii na novernber 5. 2018 a musel som refinancovať a zaplatiť účty a začať a nové obchody si to nemohol dovoliť ... Ale ako to Boh bude mať, som bol predstavený dobrej spoločnosti svojim priateľom nazvaným (Emilia) Využil som za 65.000 eur na podnikanie s Annie Finance Company. Fond som úspešne dostal 10. novembra. Ak potrebujete peniaze alebo máte finančné ťažkosti, správna spoločnosť na kontaktovanie je info.annie_finance@yahoo.com
Neregistrovaný - Horváth, 13.11.2018 13:37, info.annie_finance(`na`)yahoo.com
Potrebujete úver? Získajte rýchle a cenovo dostupné úvery dnes. Dnes som dostal úver na svojom bankovom účte bez akýchkoľvek škôd alebo meškaní. Táto spoločnosť je úžasná, tvrdo pracuje na tom, aby pomohla ľuďom a sú tiež z Európy. úroková sadzba je len 2% a za 3 dni môžete získať 5000 EUR na maximum 60000 EUR. môžete tiež prísť na pobočku priamo požiadať a čo je najdôležitejšie, že poskytujú pôžičku bez kreditnej kontroly, bez zábezpeky, ich pôžičky sú vždy poistené v prípade straty. kontaktujte ich dnes s ich osobnou adresou emilia.finance01@yahoo.com
Neregistrovaný - Alica, 3.12.2018 19:02, emilia.finance01(`na`)yahoo.com
Ahoj, Táto pôžička spoločnosti Paul Hart a poskytujeme pôžičku vo výške 3%. Špecializovali sme sa na ponuku životaschopných úverových riešení na uspokojenie finančných potrieb tých, ktorí potrebujú okamžité peniaze na svoj podnikateľský alebo osobný život. S konkurenčnými podmienkami a flexibilnými ponukami na efektívne zníženie vašej finančnej záťaže so 100% zárukou a jednoduchým online procesom, ktorý vám ušetrí drahocenný čas a umožní vám rýchlo získať finančné prostriedky. Nižšie uvádzame typy komerčných úverov, ktoré poskytujeme: komerčné, nehnuteľnosti, hypotekárne financovanie, financovanie založené na aktívach, zásoby úverov, osobné financovanie, financovanie podnikania, financovanie zariadení, financovanie operácií, financovanie zdravotníckych zariadení, financovanie prenájmu, financovanie davu rizikového kapitálu a mnoho ďalších. Úvery je možné dosiahnuť bez ohľadu na osobné úvery, nedostatok kolaterálu alebo krátkodobé obchody s úrokovou mierou 3% ročne. Analyzujem vaše potreby, aby ste dospeli k riešeniu. Ak potrebujete ďalšie informácie, kontaktujte nás na e-mailovej adrese: paulhartloanfirm@yahoo.com
Neregistrovaný - Pan Paul Hart, 18.12.2018 04:37, paulhartloanfirm(`na`)yahoo.com
AAA最主要AAAzzzzzzz
Neregistrovaný - , 31.12.2018 05:01, 1516350153(`na`)qq.com
Ste obchodný muž alebo žena? Potrebujete finančné prostriedky na začatie vlastného podnikania? Potrebujete úver na vyrovnanie vášho dlhu alebo splatiť svoje účty alebo začať pekný obchod? Potrebujete finančné prostriedky na financovanie projektu? Ponúkame garantované úverové služby akejkoľvek sumy a do akejkoľvek časti sveta pre (jednotlivcov, spoločnosti, realitné a právnické osoby) za našu super úrokovú sadzbu vo výške 2%. pre aplikáciu pošlite odpovede na e-mail na predmet tejto správy. Kontaktujte nás prostredníctvom e-mailu: info.annie_finance@yahoo.com
Neregistrovaný - annie finance, 3.1.2019 05:03, info.annie_finance(`na`)yahoo.com
Dobrý deň, Volám sa Gabriela, som občanom Slovenska, chcem svedčiť o dobrom úverovom pôžičku, ktorý mi ukázal svetlo po tom, čo boli v našej krajine podvodom štyria rôzni veritelia internetu, všetci sľubujú, že mi dajú úver po tom, čo som zaplatil veľa poplatkov, ktoré nepriniesli nič a nemali žiadny pozitívny výsledok. Stratil som ťažké zarobiť peniaze a to bolo celkom 1000 eur. Jedného dňa, keď som prechádzal cez internet, hľadal pohľad, keď som narazil na svedectvo muža, ktorý bol tiež scammed a nakoniec sa spojil s legitnou úverovou spoločnosťou s názvom Annie Finance Company (info.annie_finance@yahoo.com), kde sa nakoniec dostal jeho pôžičku, tak som sa rozhodol kontaktovať tú istú úverovú spoločnosť a potom im povedal môj príbeh o tom, ako som bol scammed 4 rôznymi veriteľmi, ktorí neurobili nič iné, ale samozrejme viac bolesti. Vysvetľujem spoločnosti poštou a všetko, čo mi povedali, bolo, že už nebudem plakať, pretože dostanem úver vo svojej spoločnosti a tiež som urobil správnu voľbu kontaktovať ich. vyplnila som formulár žiadosti o úver a pokračovala so všetkým, čo som od mňa požiadal a dostala som od tejto veľkej spoločnosti Annie Finance Company úver vo výške 35.000,00 eur. ktorú spravuje pani Annie Terryová a tu som dnes šťastná s rodinou, pretože Annie Finance mi poskytla pôžičku, takže som si sľúbil, že budem svedčiť na internete o tom, ako som dostal moju pôžičku. Potrebujete úver naliehavo? láskavo a rýchlo kontaktujte spoločnosť Annie Finance teraz pre Váš úver prostredníctvom e-mailu: (info.annie_finance@yahoo.com) Verím, že ostatní ľudia tiež dávajú svedectvo o tom istom úprimnom veriteľovi. ste si 100% istý, že získate pôžičku od tejto spoločnosti. nezabudnite mi poďakovať neskôr.
Neregistrovaný - Gabriela, 11.1.2019 13:36, info.annie_finance(`na`)yahoo.com
Pozor !! Som ženatý s dvoma deťmi, v auguste 2018 som bol vo finančnej situácii a musel som refinancovať a zaplatiť účty za svoje synové lieky. Snažil som sa získať pôžičky od rôznych úverových firiem, súkromných i firemných, ale nikdy s úspechom, väčšina bánk mi odmietla úver. Ale ako to Boh mohol mať, predstavil som mu Božiemu mužovi súkromného poskytovateľa pôžičiek od priateľa menom pani Annie Terryovej, dostal som pôžičku vo výške 25 000,00 eur. dnes som majiteľom firmy a moje deti sa v súčasnosti darí dobre. Takže drahé, ak sa musíte obrátiť na akúkoľvek firmu s ohľadom na zabezpečenie úveru s nízkou úrokovou sadzbou vo výške 2% a lepších splátkových plánov a termínov, kontaktujte prosím pani Annie Terryovú. nevie, že to robím, ale teraz som tak šťastná a rozhodla som sa dať ľuďom vedieť viac o ich spoločnosti, ponúkajú všetky druhy úverov jednotlivcom i spoločnostiam a tiež chcem, aby ich Boh požehnal viac. Môžete kontaktovať jeho spoločnosť prostredníctvom tohto e-mailu: info.annie_finance@yahoo.com
Neregistrovaný - ANCIKA, 11.1.2019 14:10, info.annie_finance(`na`)yahoo.com
Žiadne ďalšie obavy z vašich žiadostí o pôžičku, Tu je úverová príležitosť, spoločnosť Negoce Finance Ltd. ponúka pôžičky s nízkou úrokovou sadzbou vo výške 2,5% ročne. Našou hlavnou túžbou je skoncovať s finančnými problémami. Nebojte sa už o vaše žiadosti o pôžičku. Príležitosť zabaviť sa. Tu sú typy úverov. (1) Investície / úvery podnikom (2) Úver na financovanie projektu (3) Pre úvery na konsolidáciu dlhu. (4) Osobné finančné pôžičky. Ak máte záujem o túto úverovú ponuku, vyplňte nasledujúci formulár a kontaktujte nás na našom mailu: info.annie_finance@yahoo.com Celé meno:... Krajina / adresa: ... Požadovaná výška úveru: ... Účel úveru: ... Trvanie úveru: ... Telefón: ... Ďakujeme, že ste využili našu službu. Annie Terry
Neregistrovaný - UVER, 16.2.2019 08:58, info.annie_finance(`na`)yahoo.com
chcem informovať všetkých, ktorí potrebujú úver buď na osobné účely alebo pre podniky a za dlhy. aby ste nás kontaktovali dnes. naša spoločnosť vám dáva túto možnosť získať pôžičku za dva dni. Sme pripravení Vám pomôcť s úverom od 50.000,00 EUR do 50.000,00 EUR bez akéhokoľvek zabezpečenia. Nachádzame sa v Európe. našou prioritou je pomôcť ľuďom, ktorí potrebujú financie. Ak čítate tento príspevok a potrebujete legitímny a rýchly kredit, je to lepšia šanca na získanie pôžičky a začnite svoj sen teraz. prosíme, pošlite nám e-mail na adresu info.annie_finance@yahoo.com s požadovanou výškou úveru, dôvodom, prečo potrebujete úver, a keď môžete splácť úver. Ste si istí, že budeme spracovávať fond do dvoch dní po obdržaní vašej prihlášky od .
Neregistrovaný - UVER, 19.2.2019 14:56, info.annie_finance(`na`)yahoo.com
Hello. And Bye.
Neregistrovaný - StanleyTer, 22.2.2019 10:47, yourmail(`na`)gmail.com
Hello there, My name is George and I'd like to know if you would have some interest to have your website here at lady.sk promoted as a resource on our blog georgemartjr.com ? We are updating our broken link resources to include current and up to date resources for our readers. Our resource links are manually approved allowing us to mark a link as a do-follow link as well . If you may be interested please in being included as a resource on our blog, please let me know. Thanks, George
Neregistrovaný - , 1.3.2019 00:14, george1(`na`)georgemartinjr.com
Špeciálne oznámenie! Z oddelenia Annie Finance Company by sme chceli informovať každého občana Slovenska, ponúkame rýchle úverové príležitosti pre podnikanie, dlhy a osobné potreby. Naša nová pobočka je na Slovensku. Naším cieľom je poskytovať pôžičky všetkým, ktorí potrebujú peniaze pre podniky, a tie, ktoré bojujú proti depresii z dôvodu dlhov a finančných ťažkostí. Moja spoločnosť chápe vaše potreby, prečo ponúkame najlepšiu platformu, ktorá pomáha ľuďom získať cenovo dostupné, jednoduché a rýchle pôžičky bez akéhokoľvek stresu. Dôrazne odporúčame všetkým, ktorí potrebujú finančnú pomoc, aby vás kontaktovali s info.annie_finance@yahoo.com sme k dispozícii a sme pripravení pomôcť vám s vašimi finančnými potrebami. Očakávame vašu odpoveď, aby sme vám mohli pomôcť získať rýchly a cenovo dostupný úver.
Neregistrovaný - uver, 2.3.2019 15:41, info.annie_finance(`na`)yahoo.com
Som nemý. Pane Bože. Práve som sa vrátil z mojej banky, aby som potvrdila pôžičku vo výške 30.000,00 EUR, ktorú mi zaslala spoločnosť Annie Finance Company. Som taký hrdý, že som tejto spoločnosti dôveroval. Napriek tomu, že môj spolupracovník sa ma pokúsil odradiť z úverov online, nevzdal som sa. Veril som Annie Finance Company, lebo som vedel, že v tejto spoločnosti je niečo správne. Mám veľký úsmev na tvári. Môj spolupracovník, ktorý sa ma pokúsil odradiť, už poslal svoju žiadosť o úver spoločnosti Annie Finance, pretože videl na mojom bankovom účte pôžičku od Annie Finance. Úprimne povedané, existuje tu niekoľko legitných spoločností. Vychádza len z milosti Boha. Dávam vám túto skvelú príležitosť získať pôžičku od tejto spoločnosti, dostala som moje. Tiež chcem odkázať na tie, ktoré potrebujú pôžičku tejto spoločnosti, aby mohli tiež získať pôžičku a byť šťastní. táto spoločnosť pomôže s pôžičkou. nehrajú hry v mysli. ak potrebujete akúkoľvek finančnú pomoc, prosím kontaktujte tento email: info.annie_finance@yahoo.com Dominique
Neregistrovaný - Dominique, 8.3.2019 16:22, info.annie_finance(`na`)yahoo.com
Nový mesiac nové finančné požehnanie. Boh pomáha ľuďom rôznymi spôsobmi. Som rád, že Boh odpovedal na moju modlitbu prostredníctvom spoločnosti Annie Finance Company. Nech je tento mesiac apríl naplnený požehnaním a vaše srdce chce dať vám. Som slobodná matka dvoch detí. Modlil som sa a hľadal peniaze na založenie malého podniku, som tvrdo pracujúca matka dvoch detí, moja práca nestačila na to, aby som zabezpečila svoju rodinu. Mal som obchodné plány, ale nemal som financie na podnikanie. minulý štvrtok som išiel na obchodný seminár, dáma sa podelila o svoje myšlienky o online úveroch. Bolo to veľmi zaujímavé, spomínala, že je to pani, ktorá vlastnila finančnú spoločnosť po celej Európe, ktorá pomáha jednotlivcom s pôžičkami na obchodné a osobné pôžičky. Bol som naozaj šťastný. všetci sme sa pýtali na názov spoločnosti a adresu pre výskum. Bol som dokonca šťastnejší po výskume, keď som čítal, ako táto spoločnosť pomohla mnohým ľuďom. Tiež kontaktujem túto spoločnosť za pôžičku vo výške 30 000,00 EUR na podnikanie. Táto spoločnosť odpovedala pekne a zmluva bola odoslaná ku mne, aby som ich podpísal ich právnik. po podpísaní zmluvy mi bolo povedané, že peniaze budú pokračovať do 2 dní. moje srdce sa naplnilo radosťou práve teraz. Peniaze boli odoslané na môj bankový účet. Práve som dostal správu z mojej banky, že môj účet bol pripísaný na 30 000 EUR. Je to skutočný život meniaci príbeh. Viem, že všetci potrebujeme financie a možno nepoznáte správnu spoločnosť na kontaktovanie úveru. Žiadam vás o kontaktovanie info.annie_finance@yahoo.com práve teraz. prekvapia vás neobyčajným požehnaním.
Neregistrovaný - Katharina, 1.4.2019 16:06, info.annie_finance(`na`)yahoo.com
Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? ValidusCapital@execs.com ( ValidusCapital@techie.com ) Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: ValidusCapital@execs.com ( ValidusCapital@techie.com )
Neregistrovaný - WE OFFER ALL KIND OF LOANS, 13.4.2019 16:22, ValidusCapital(`na`)techie.com
príspevok z vďačného srdca. Ďakujem Annie Company za dodržanie vášho sľubu a pomoc mi 40 000,00 EUR. Veľké poďakovanie patrí finančnej spoločnosti Annie a First Bank Inc. Budem navždy vďačný za požehnanie a šťastie, ktoré prinesiete do môjho života. Bol som chudobný a bezmocný, že ste prišli a pomohli mi získať pôžičku. keď som myslel, že žiadna skutočná úverová spoločnosť na týchto stránkach. Dokážeš mi, že sa mýliš a ponúkam mi finančnú pomoc. Som nemý, som šťastný. Ešte raz ďakujem. všetci, ktorí čítajú tento príspevok. táto správa určite pomôže niekomu v núdzi. Potreboval som peniaze, aby som zaplatil svoje dlhy a začal obchod s oblečením, kontaktoval som túto spoločnosť po tom, čo som na tejto stránke videl nejaké dobré odporúčania od niekoľkých jednotlivcov. Som stále prekvapený, že úver bol schválený a poslaný na mňa, bez akéhokoľvek oneskorenia alebo stresu. to je tak dobré, nikdy som si nemyslel, že na tejto stránke je ešte dobrá spoločnosť, som naozaj šťastný, pretože dostávam pôžičku a tiež preto, že táto spoločnosť neberie peniaze nevinných ľudí, ako to robia iní, a sú ochotní pomáhať ľuďom. Ak ste boli v minulosti odmietnutí alebo potrebujete finančnú pomoc, musíte sa obrátiť na túto spoločnosť prostredníctvom info.annie_finance@yahoo.com Viem určite, že dostanete požadovaný úver, ktorý je 100%. e-mail tejto spoločnosti a riadiť sa ich pokynmi dostanete úver do 3 až 4 dni.
Neregistrovaný - Domoslava, 22.4.2019 03:20, info.annie_finance(`na`)yahoo.com
Dovoľte mi predstaviť vám služby LE-MERIDIAN FUNDING. Sme priamo v čistých pôžičkách a financovaní projektov z hľadiska investícií. Poskytujeme finančné riešenia jednotlivcom / spoločnostiam, ktoré si želajú prístup k finančným prostriedkom na kapitálových trhoch, menovite ropy a plynu, nehnuteľností, obnoviteľnej energie, farmaceutík, zdravotnej starostlivosti, dopravy, stavebníctva, hotelov atď. (Deväťsto miliónov dolárov) v ktoromkoľvek regióne sveta za predpokladu, že návratnosť investícií do projektov je 1,9%. Financovanie Le-Meridian. (60 Piccadilly, Mayfair, Londýn W1J 0BH, UK) E-mail E-mail Kontakt .... lfdsloans@lemeridianfds.com
Neregistrovaný - mary, 12.5.2019 22:58, conniemorgan043(`na`)gmail.com
Ahojte všetci, Moje meno je pani Ralph Lauren žijem v Bratislave a život stojí za to žiť pohodlne pre mňa a moju rodinu. prechádza vážny problém, pretože môj manžel sa stretol s hroznou nehodou posledných štyroch mesiacov, a lekári uvádza, že musí podstúpiť jemnú operáciu pre neho, aby mohol znovu chodiť a ja som si nemohol dovoliť účty za jeho operáciu potom som išiel do banku na úver a oni mi zase s uvedením, že nemám kreditnú kartu, odtiaľ som bežať na môjho otca a on nebol schopný pomôcť, potom, keď som prechádzal yahoo odpovede a narazil som na pôžičku veriteľa MR STEVEN ALEX, ktorý poskytuje úvery za dostupnú úrokovú sadzbu a ja som počul o toľko podvodov na internete, ale v tejto mojej zúfalej situácii, nemal som inú možnosť, než dať to pokus a prekvapivo to bolo všetko ako sen, som dostal úver vo výške 60 000 EUR a zaplatil som za operáciu svojho manžela a ďakujem dnes Bohu, že je v poriadku a môže chodiť a pracuje a bremeno je na mňa už viac a môžeme sa dobre kŕmiť a moja rodina je dnes šťastná a ja som povedal, že ja budem kričať nahlas do sveta zázrakov Boha, aby mi cez tento BOH strach veriteľa MR STEVEN ALEX a budem radiť komukoľvek v skutočnej a vážnej potrebe úveru kontaktovať tohto Boha sa báť muža cez..amaizenloan @ yahoo.com, a ja chcem Všetci sa modlite za tohto muža za mňa.
Neregistrovaný - lauren, 20.7.2019 22:40, ugbegundenger(`na`)gmail.com
Dobrý deň každé telo, Som profesor Christopher Brown z Washingtonu DC USA, som členom programu požičiavania podnikových pôžičiek s federálnou vládou Nigérie a niektorými vládnymi úradníkmi v amerických, veľkých Británii, ázijských, európskych, arabských a afrických krajinách. Potrebujete pôžičku na kúpu domu? Potrebujete pôžičku na zaplatenie svojich účtov? Potrebujete pôžičku na kúpu spoločnosti alebo potrebujete pôžičku na založenie firmy podľa vášho výberu? Potrebujete študentskú pôžičku? Chcete si kúpiť auto? Kontaktujte ma prostredníctvom e-mailu: chrisbrown_chrs@yahoo.com
Neregistrovaný - Potrebujete poslovno posojilo?, 26.7.2019 06:01, chrisbrown_chrs(`na`)yahoo.com
Ahojte všetci, som zo Silvana Pantic zo Slovinska, takže sa mi veľmi páči návrat k tomuto skvelému fóru, ktoré vypovedá o pomoci, ktorú som dostal od úverového filmu Credit-Suisse. Zúfalo som potreboval pôžičku v inom, aby som nebol bez dlhov a finančného otroctva, ktorý mi dal môj bývalý manžel. Bolo naozaj zlé, že musím hľadať pomoc od priateľov, rodiny a dokonca aj od mojej banky, ale na jednej mi mohol pomôcť, pretože moje kreditné skóre bolo skutočne zlé. Takže som si prezeral môj počítač a videl som svedectvá ľudí, že Credit-Suisse Loan Film pomohol s pôžičkou, potom som sa rozhodol kontaktovať ich prostredníctvom e-mailu credit-suisse147@hotmail.com
Neregistrovaný - Silvana, 3.9.2019 18:39, credit-suisse147(`na`)hotmail.com
Dnes je šťastný deň môjho života. 2020 je pre mňa už skvelý rok. Finančnú slobodu som dostal pred pár hodinami. Na začatie obchodovania s hydinou som skutočne potreboval 50 000,00 EUR. Vždy som mal vášeň a sen vlastniť hydinársku farmu. kvôli problémom s peniazmi som nemohol začať. Som veľmi rád, že rok môžem začať pozitívne. Ponížil som sa, ďakujem pani Annie, že som tento sen mohol dosiahnuť pomocou vášho surportu. Stretla som sa s pani Annie Terryovou, keď som hľadala online spoločnosť, ktorá ponúka ľuďom rýchle pôžičky z dôvodu reputácie ich spoločnosti, poslala som svoju žiadosť na adresu info.annie_finance@yahoo.com a požiadala o čo najnaliehavejšie 50 000,00 EUR. Táto spoločnosť naliehavo vybavila moju žiadosť a po podpísaní zmluvy mi pôžičku schválila. neporušili dohodu ani ich sľub. 50 000,00 EUR bolo dnes odoslané na môj účet, už som potvrdil 50 000,00 EUR na mojom účte. Teraz začnem svoju hydinársku farmu. tento rok 2020 nedovoľte, aby sa váš sen oneskoril. Prijmite opatrenia. ak je to financie, ktoré vás zastavujú, aby ste nevykonávali svoje sny. spoločnosť, ktorá pre mňa naliehavo schválila 50 000,00 EUR, je tiež ochotná vám pomôcť. môžete poslať svoju žiadosť alebo požiadať o otázku cez info.annie_finance@yahoo.com ďakujeme, že ste si našli čas na prečítanie tohto príspevku. Uisťujem vás, že rok 2020 bude pre vás najlepším rokom.
Neregistrovaný - Anetta, 4.1.2020 23:31, info.annie_finance(`na`)yahoo.com
Kúzlo lásky, ktoré mi dal Dr Adeleke, mi prinieslo manžela späť po 6 mesiacoch nášho odlúčenia. Môj manžel ma opustil a chcel sa rozviesť kvôli mladému dievčaťu, ktoré je dosť mladé na to, aby sa stala jej dcérou. Láska kúzla Dr Adeleke sa po smútku a slzách znova stretla s mojou rodinou, že som sa stala slobodnou mamou, ale moje čaje sa obrátili na radosť s vašim úžasným kúzlom milovania návratu Dr Adeleke. Som vďačný za všetko. Každý, kto zažíva srdcový zlom a potrebuje späť svojho milenca, by sa mal obrátiť prostredníctvom e-mailu (aoba5019@gmail.com) alebo mu zavolať / WhatsApp na čísle +27740386124 .... a to bude koniec vašich problémov v tomto vzťahu.
Neregistrovaný - Adele, 23.3.2020 17:57, aoba5019(`na`)gmail.com
Pričevanje o preoblikovanju mojega življenja (betty.mabel227@gmail.com) Pozdravljeni prijatelji!!! Moje ime je Zala Eva Ema. želim pričati o dobrem posojilodajalcu, ki mi je pokazal luč po prevarah dveh različnih mednarodnih posojilodajalcev interneta, vsi obljubljajo, da mi bodo dali posojilo, potem ko bom plačal veliko pristojbin, ki niso prinesle ničesar in niso imele pozitivnega rezultata. Izgubil sem trdo zaslužen denar in skupaj je bilo 12.000EURO. Nekega dne, ko sem brskal po internetu in sem bil videti frustriran, ko sem naletel na pričo žensko, ki je bila tudi prevarana in se je na koncu povezala z zakonitim posojilnim podjetjem Betty Mabel Financial Service in e-pošto (betty.mabel227@gmail.com), kjer je končno dobil njeno posojilo, zato sem se odločil, da se obrnem na isto posojilo in nato sem jim povedal svojo zgodbo o tem, kako sta me prestrašila dva različna posojilodajalca, ki nista naredila nič drugega, kot da bi me seveda bolela. Podjetju razlagam po pošti in vse, kar so mi povedali, je, da ne jočem več, ker bom dobil posojilo v njihovem podjetju in prav tako sem se pravilno odločil, da jih kontaktiram. Izpolnil sem obrazec za posojilo in nadaljeval z vsem, kar sem zahteval od mene, in na moj šok sem prejel znesek posojila v višini 65.000,00 EUR s strani tega velikega podjetja (finančna posojila Betty Mabel), ki ga je vodila gospa Betty Mabel. danes sem vesel, ker mi je to podjetje dalo posojilo, zato sem se zaobljubil, da bom še naprej pričal po internetu, kako sem dobil posojilo. Ali nujno potrebujete posojilo? prijazno in hitro se obrnite na to odlično podjetje za vaše posojilo po e-pošti: (betty.mabel227@gmail.com) je prijazna. Srečno. Njena telefonska številka Whatsapp: +1 (929) 267-7281
Neregistrovaný - Zala Eva Ema, 15.4.2020 19:11, betty.mabel227(`na`)gmail.com
GENUINE BANK GUARANTEE (BG) AND STANDBY LETTER OF CREDIT (SBLC) FOR BUY/LEASE AT THE BEST RATES AVAILABLE We offer certified and verifiable bank instruments via Swift Transmission from a genuine provider capable of taking up time bound transactions. FOR LEASING OF BG/SBLC MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M LEASING FEE = 4%+2% FOR PURCHASE OF FRESH CUT BG/SBLC PRICE = 32%+2% MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M Our BG/SBLC Financing can help you get your project funded, loan financing by providing you with yearly. RWA ready to close leasing with any interested client in few banking days Name : Scott james Email : Inquiry.securedfunding@gmail.com Skype: Inquiry.securedfunding@gmail.com
Neregistrovaný - scott james, 8.5.2020 21:36, inquiry.securedfunding(`na`)gmail.com
GENUINE BANK GUARANTEE (BG) AND STANDBY LETTER OF CREDIT (SBLC) FOR BUY/LEASE AT THE BEST RATES AVAILABLE We offer certified and verifiable bank instruments via Swift Transmission from a genuine provider capable of taking up time bound transactions. FOR LEASING OF BG/SBLC MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M LEASING FEE = 4%+2% FOR PURCHASE OF FRESH CUT BG/SBLC PRICE = 32%+2% MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M Our BG/SBLC Financing can help you get your project funded, loan financing by providing you with yearly. RWA ready to close leasing with any interested client in few banking days Name : Elvis roberts Email : Inquiry.jmfinance@gmail.com Skype : Inquiry.jmfinance@gmail.com WHATSAPP NO : +1(909)375-0798
Neregistrovaný - Elvis Roberts, 3.6.2020 13:18, inquiry.jmfinance(`na`)gmail.com
MÔŽEM ÚPRAVIŤ S TÚTO ÚVEROVOU SPOLOČNOSŤOU MÔJ OTEC A Z TÚTO ÚVEROVEJ SPOLOČNOSTI PRIJEMI ÚVER Ukončite svoje finančné starosti Som Ruh Neupane z rómskeho Talianska, môžeme sa týmto úsmevom ÚVEROVEJ SPOLOČNOSTI ÚSPEŠNÝ ÚČASŤ Môj otec dostať a od tejto spoločnosti som dostal pôžičku vo výške 350 000,00 EUR a dvaja kolegovia z môjho otca dostali od tejto spoločnosti tiež obchodné pôžičky a osobný úver 2 týždne pred akýmikoľvek ťažkosťami. odporúčame vám, aby ste si nevybrali nesprávnu osobu, ak skutočne požiadate o hotovostný úver na svoj projekt a na akékoľvek iné. túto správu zverejňujeme, pretože pôžička TIM LANCE LOAN FINANCIER urobila môjho otca a cítim vďaku za túto pôžičku. Môj priateľ sa stretol s touto čestnou a veľkorysou spoločnosťou, ktorá nám pomohla získať túto pôžičku. Ak chcete regulovať náš obchodný život, ak potrebujete peniaze, ste zaseknutí, nemáte prístup k bankovým úverom alebo nemáte výhody pre banku, musíte financovať svoju výstavbu, rozvoj nehnuteľností, vytváranie vlastného podnikania až do svojho osobného podnikania. , videli ste a potrebujete zarobiť peniaze, zlý úver alebo potrebujete peniaze na zaplatenie účtov alebo dlhov. Preto vám odporúčame kontaktovať sa a stretnúť sa so službami, ktoré požadujete od spoločnosti. E-mailová adresa: ..... lance07@financier.com Alebo WhatsApp Volacie číslo? + 1321-5220-819 Ak chcete získať ďalšie informácie, kontaktujte ho. Kontaktujte ho prostredníctvom e-mailu spoločnosti: ... tim_loanfirm@aol.com WhatsApp Volacie číslo? + 1321-5220-819 S pozdravom Tim Lance
Neregistrovaný - lance07@financier.com, 17.6.2020 11:58, tim_loanfirm(`na`)aol.com
Ponúkam vám jedinú finančnú pôžičku od priameho investora od 50 000 do 50 000 000 EUR. Táto ponuka platí pre celú slovenskú republiku a pre všetkých občanov. Splatnosť tejto pôžičky môže byť stanovená na 240 mesiacov s možnosťou predčasného splatenia za každú cenu a bez zvýšenia. Vezmite celú pôžičku a svoje prostriedky splatte do 24 hodín. Ak si chcete požičať, napíšte na: bez cahgye
Neregistrovaný - Flser Jakub, 17.6.2020 17:08, flserjakub464(`na`)gmail.com
We have a direct genuine provider for BG/SBLC specifically for lease, at leasing price of 4+2 of face value, Issuance by HSBC London/Hong Kong or any other AA rated Bank in Europe, Middle East or USA. Contact : Mr. DARREN C CHENG Email: Darrencraig002@gmail.com skype : keatcheng2@gmail.com Intermediaries/Consultants/Brokers are welcome to bring their clients and are 100% protected. In complete confidence, we will work together for the benefits of all parties involved. All inquires to Mr. Darren should include the following minimum information so I can quickly address your needs: Complete contact information: What exactly do you need? How long do you need it for? Are you a principal borrower or a broker? Contact me for more details. Whatsapp: +19733700521
Neregistrovaný - John Tim, 10.7.2020 03:16, easonronnie9(`na`)gmail.com
Express Loan Offer Do you need financial aid, are you seriously in need of an urgent loan, to start up your own business, you're in debt and no funds for payment ? This is your chance to reach your desire goals because we give out personal loan, business loans, and all kinds of loan at 2% interest rate.... information contact us via Email: (excelsiorfunds5@protonmail.ch) whatspp Number +447448521995 Borrower's INFORMATION: Full Name: _______ Loan amount needed: _____ Loan Duration: _____ Occupation_____ Purpose: _____ Phone: ____ Country: ____
Neregistrovaný - LOAN APPLY NOW, 18.8.2020 00:13, excelsiorfunds5(`na`)protonmail.ch
Chcem oceniť pôžičky Karin Sabine pre mňa pôžičku 40 000 €. Ak potrebujete urgentnú pôžičku, vyhnite sa podvodom od falošných veriteľov a prihláste sa prostredníctvom skutočnej pôžičkovej firmy e-mailom sabinhelps@gmail.com whatsapp 79267494861
Neregistrovaný - Joy Mongan, 13.10.2020 01:44, joymongan(`na`)yahoo.com
volám sa mariana a som z mexika a chcem využiť túto príležitosť a povedať komu tu zatiaľ čítam komentár, aby mi pomohol poďakovať Dr. Tundeovej za to, že mi pomohla priviesť späť moju dcéru manžela, potom čo bola moja dcéra zmätená a myslela si že nikdy nedostane späť svojho manžela, potom čo ju manžel opustil so svojimi dvoma deťmi na 1 rok, mal som šťastie, keď mi moja kamarátka Diana predstavila tohto mocného kúzelníka, ktorý mi svojou čarovnou silou pomáha priviesť späť moju dcéru späť k nej a sľubujem mu, že prinútim svet, aby počul viac o džinovi, ktorý nevyžaduje peniaze na prácu pre ľudí. ak ste v ťažkostiach alebo máte problém s peniazmi alebo máte chorobu, už sa nebojte a láskavo kontaktujte Dr. Tunde na jeho e-mailovej adrese toye816@gmail.com alebo mu zavolajte alebo na neho zavolajte na číslo +393510651312, prekvapí vás. Ďakujem vám všetkým tu a Boh vám žehnaj všetkých S pozdravom Mariana.
Neregistrovaný - Lisa Roberto, 14.10.2020 13:12, accessloan122(`na`)gmail.com
Žijem v USA na Floride a som dnes šťastná žena? Povedal som si, že každý poskytovateľ pôžičiek, ktorý by mohol zmeniť môj život a život mojej rodiny, odkážem na nich ktorúkoľvek osobu, ktorá hľadá pôžičku. Ak potrebujete pôžičku a máte 100% istotu, že pôžičku splatíte, kontaktujte ich a povedzte im, že vás k nim pani Marina postúpila. sabinhelps@gmail.com alebo whatsapp her na +79267494861.
Neregistrovaný - Marian, 17.11.2020 08:31, joymongan(`na`)yahoo.com
GENUINE BANK GUARANTEE(BG) LETTER OF CREDIT(LC) BUSINESS LOAN AND STANDBY LETTER OF CREDIT (SBLC) AT THE BEST RATES AVAILABLE We offer certified and verifiable bank instruments via Swift Transmission from a genuine provider capable of taking up time bound transactions. FOR LEASING OF BG/SBLC MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M-10B LEASING FEE = 4%+2% FOR PURCHASE OF FRESH CUT BG/SBLC PRICE = 32%+2% MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M-10B MONETIZATION LTV 80% LOAN INTEREST RATE:3% OF THE TOTAL FACE AMOUNT Our BG/SBLC Financing can help you get your project funded, loan financing by providing you with yearly. we ready to close leasing with any interested client in few banking days Email : financeandstrategyltd@gmail.com Skype:goldencrow59
Neregistrovaný - Rand Alan, 3.1.2021 13:12, financeandstrategyltd(`na`)gmail.com
Chcem oceniť pôžičky Karin Sabine pre mňa pôžičku 10 000 €. Ak potrebujete urgentnú pôžičku, vyhnite sa podvodom od falošných veriteľov a prihláste sa prostredníctvom skutočnej pôžičkovej firmy e-mailom sabinhelps@gmail.com whatsapp +79267494861
Neregistrovaný - Marian, 30.1.2021 11:29, joymongan(`na`)yahoo.com
We offer certified and verifiable bank instruments via Swift Transmission from a genuine provider capable of taking up time bound transactions. FOR LEASING OF BG/SBLC MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M LEASING FEE = 4%+2% FOR PURCHASE OF FRESH CUT BG/SBLC PRICE = 32%+2% MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M Our BG/SBLC Financing can help you get your project funded, loan financing by providing you with yearly. RWA ready to close leasing with any interested client in few banking days Name :ivan john Email :psafinanceplc@gmail.com
Neregistrovaný - IVAN, 23.2.2021 15:50, PSAFINANCEPLC(`na`)GMAIL.COM
Potrebujete osobnú pôžičku na začatie podnikania alebo opravu domu? pôžička na zaplatenie vašich účtov / dlhov kontaktujte nás teraz na --- lapofunding960@gmail.com Whatsapp +447868753778
Neregistrovaný - Amanda, 13.4.2021 14:59, garrythomer960(`na`)gmail.com
Chcem poďakovať pánovi Daltonovi za to, že mi poskytol pôžičku. Bol som niekoľkokrát podvedený v snahe získať pôžičku, kým som nemal na mysli Daltona, ktorý mi poskytol pôžičku v hodnote 43000 dolárov. Ak dnes potrebujete skutočného veriteľa, kontaktujte Daltona a nenechajte sa oklamať e-mailom: diamondloans24@yahoo.com whatsapp +16613814014
Neregistrovaný - anna, 26.5.2021 22:58, daltonleroy0(`na`)gmail.com
Chcel by som poďakovať spoločnosti Lapo Micro Finance za poskytnutie pôžičky. Niekoľkokrát som bol oklamaný, keď som sa snažil získať pôžičku, až som narazil na spoločnosť Lapo Micro Finance, ktorá mi poskytla pôžičku v hodnote 23 000 dolárov na starostlivosť o moje choré dieťa. Ak dnes potrebujete skutočného veriteľa, kontaktujte Lapo a nenechajte sa oklamať. Kontaktný e-mail: lapofunding960@gmail.com Whatsapp +447868753778
Neregistrovaný - Martin O'brian, 9.6.2021 23:55, markanderson9600(`na`)gmail.com
Nyní máte na svém účtu bezpečnou a spolehlivou rychlou půjčku za méně než pár minut. Upřímně souhlasím s tím, že vám poskytnu půjčku ve výši 70.000 Kc – 70.000.000 Kc za velmi výhodnou úrokovou sazbu 3%. Půjčka bude nyní rychle vložena na váš bankovní účet bez zpoždění a minut. Splácení půjčky začíná na 1–15 let a více. Získejte bezpečnou půjčku kontaktováním: kdfin11@gmail.com WhatsApp +420608758113
Neregistrovaný - Anna Jana, 17.6.2021 08:27, kdfin11(`na`)gmail.com
Chcem oceniť pôžičky Karin Sabine pre mňa pôžičku vo výške 4000 EUR. Ak potrebujete urgentnú pôžičku, vyhnite sa podvodom od falošných veriteľov a prihláste sa prostredníctvom skutočnej pôžičkovej firmy na e-mailovú adresu sabinhelps@gmail.com whatsapp +79267494861
Neregistrovaný - Sandra West, 21.6.2021 11:10, lynch009(`na`)outlook.com
Chcel by som poďakovať spoločnosti Lapo Micro Finance za poskytnutie pôžičky. Niekoľkokrát som bol oklamaný, keď som sa snažil získať pôžičku, až som narazil na spoločnosť Lapo Micro Finance, ktorá mi poskytla pôžičku v hodnote 23 000 dolárov na starostlivosť o moje choré dieťa. Ak dnes potrebujete skutočného veriteľa, kontaktujte Lapo a nenechajte sa oklamať. Kontaktný e-mail: lapofunding960@gmail.com
Neregistrovaný - Martin O'brian, 21.6.2021 11:41, garrythomer960(`na`)gmail.com
Dobrý deň, prajem vám veľkú radosť, pretože som dnes dostal pôžičku vo výške 89 000 EUR od tejto dobrej spoločnosti. Môžete ich tiež kontaktovať, ak potrebujete rýchlu pôžičku, kontaktujte ich prostredníctvom tohto e-mailu: (sabinhelps@gmail.com) alebo whatsapp: +79267494861
Neregistrovaný - Rebecca Moore, 14.7.2021 15:03, lynch009(`na`)outlook.com
Žijem v Holandsku a som dnes šťastná žena? Povedal som si, že každý poskytovateľ pôžičiek, ktorý by mohol zmeniť môj život a život mojej rodiny, odkážem na neho každú osobu, ktorá hľadá pôžičku. Ak potrebujete pôžičku a ste si stopercentne istí, že pôžičku splatíte, kontaktujte ich a povedzte im, že som vás na ne odkázal. sabinhelps@gmail.com alebo čo jej na +79267494861.
Neregistrovaný - Joy Mongan, 17.7.2021 13:09, joymongan(`na`)yahoo.com
Potrebujete urgentnú pôžičku na začatie podnikania alebo potrebujete pôžičku na refinancovanie. Potrebujete pôžičku na splatenie dlhu? Potrebujete pôžičku na kúpu automobilu alebo domu? Ak áno, už si nemusíte robiť starosti, ponúkame všetky druhy pôžičiek za prijateľnú úrokovú sadzbu bez kontroly kreditu !!! kontaktujte nás ešte dnes prostredníctvom e-mailu: sabinhelps@gmail.com whatsapp na +79267494861
Neregistrovaný - Karin Sabine, 25.7.2021 14:36, sabinhelps(`na`)gmail.com
Dobrý deň, vážená pani, Potrebujete naliehavú pôžičku na začatie podnikania alebo potrebujete pôžičku na refinancovanie? Potrebujete pôžičku na splatenie dlhu? Potrebujete pôžičku na kúpu auta alebo domu? Ak áno, nebojte sa, ponúkame vám všetky druhy pôžičiek za prijateľnú úrokovú sadzbu, bez kontroly kreditu !!! kontaktujte nás ešte dnes prostredníctvom e -mailu: sabinhelps@gmail.com whatsapp na + 34632725157 Ďakujem Ďakujem. Pani Karin Sabine?
Neregistrovaný - Karin Sabine, 18.8.2021 02:42, sabinhelps(`na`)gmail.com
Zdravím všetkých, klamalo ma toľko spoločností, ktoré tvrdili, že sú skutočnými veriteľmi, ale všetko moje úsilie bolo márne, stratil som viac ako 3 500 eur falošných veriteľov, ktorí o sebe tvrdia, že sú tým, čím nie sú. Kým mi môj priateľ predstavil správneho veriteľa, s ktorým som sa skontaktoval, a úspešne som od neho získal pôžičku iba za 48 hodín, odporučil by som každému, kto hľadá pôžičku bez strachu, aby ho kontaktoval e -mailom: lapofunding960@gmail.com Whatsapp +447883183014
Neregistrovaný - Martin O'brian, 23.9.2021 10:22, garrythomer960(`na`)gmail.com
Pozdravljeni vsi, moje ime je gospa natakarica Morison. Živim v UK London Liverpool in danes sem srečna ženska? in sam sem si rekel, da bom vsakega posojilodajalca, ki lahko reši mojo družino iz našega slabega položaja, vsako osebo, ki išče posojilo, napotil k posojilodajalcu, vsa zahvala gre gospodu Rolandu Johnsonu, ki mi je dal srečo in mojo družino. potrebujem posojilo v višini 300.000,00 EUR, da začnem svoje življenje na novo, saj sem samohranilka z dvema otrokoma. Spoznala sem tega poštenega in BOGA v strahu moškega posojilodajalca, ki mi je pomagal pri posojilu v višini 300.000,00 EUR, on se boji Boga , če potrebujete posojilo in boste posojilo vrnili, se obrnite nanj po e -pošti (mrrolandjohnson62@gmail.com) gospa natakar Morison
Neregistrovaný - , 8.10.2021 06:28, mrrolandjohnson62(`na`)gmail.com
Chcem oceniť pôžičky Karin Sabine pre mňa pôžičku 10 000 EUR. ak potrebujete naliehavú pôžičku, vyhnite sa tomu, aby ste sa nechali oklamať falošnými veriteľmi a požiadajte o to skutočnú pôžičkovú firmu e -mailom sabinhelps@gmail.com whatsapp +34632725157
Neregistrovaný - suyin feng, 20.10.2021 03:23, suyinf005(`na`)gmail.com
Včera som s pánom Petrom požiadal o pôžičku vo výške 30 000 eur na nemocničné účty môjho syna a dnes boli peniaze vyplatené na môj účet. Dnes som teraz šťastný, pretože ma dostal z dlhov tým, že mi dal pôžičku tým, ktorí potrebujú pôžička by ho mala kontaktovať prostredníctvom adresy:{peterhelps01@outlook.com], kde získate ďalšie informácie. alebo whatsapp na +3185857744
Neregistrovaný - williams, 29.10.2021 04:39, oliverhelp44(`na`)gmail.com
Želim ceniti posojila Karin Sabine, zame posojilo v višini 8000 €. Če potrebujete nujno posojilo, se izognite goljufijam s strani lažnih posojilodajalcev in se prijavite prek resnične posojilnice po e-pošti sabinhelps@gmail.com whatsapp +34632725157
Neregistrovaný - suyin feng, 15.11.2021 10:39, suyinf005(`na`)gmail.com
Požiadajte o úver cez info.annie_finance0@yahoo.com Mal som šťastie, že som našiel túto spoločnosť, ktorá skutočne ponúka úver. ich služba je rýchla a úprimná.
Neregistrovaný - Maria, 7.12.2021 07:46, info.annie_finance0(`na`)yahoo.com
Ahojte všetci, prišiel som o peniaze toľkým spoločnostiam, ktoré tvrdili, že sú skutočnými poskytovateľmi pôžičiek, ale všetko moje úsilie bolo márne, prišiel som o viac ako 35 000 eur pre falošných poskytovateľov pôžičiek, o ktorých tvrdia, že sú tým, čím nie sú. Kým ma môj priateľ nezoznámil so správnym veriteľom, ktorého som kontaktoval, a úspešne som od neho získal pôžičku len za 48 hodín, odporučil by som každému, kto hľadá pôžičku, bez obáv, aby ich kontaktoval e-mailom: lapofunding960@gmail.com Whatsapp +447883183014
Neregistrovaný - Marleen, 12.1.2022 00:05, garrythomer960(`na`)gmail.com
Ahojte všetci, ďakujem veľmi pekne, že ste ma odkázali na úverovú spoločnosť Paco. Kontaktoval som ho, pretože som mal zlé kreditné skóre 490 a opravil to v krátkom časovom období za prijateľnú sadzbu počas môjho najhoršieho obdobia. Nakoniec som dostal pôžičku 25 000 dolárov. Som tak šťastný a vďačný za to, čo pre mňa spoločnosť Paco pôžičky urobila ... ste finančne v rozpakoch, že nemôžete splatiť svoje dlhy a účty, myslíte na získanie finančnej pomoci? zatiaľ sa neponáhľajte a získajte svoj garantovaný a zabezpečený úver ešte dnes, kontaktujte Paca prostredníctvom e-mailu: pacoloancompany@gmail.com alebo Whats-app ho na čísle +18172866412.
Neregistrovaný - Nicholas Ivan , 13.1.2022 00:08, nicholasivan89(`na`)gmail.com
Potrebujete úver? Ste vo finančnej kríze alebo potrebujete peniaze na rozbehnutie vlastného podnikania? Potrebujete pôžičku na vyrovnanie svojho dlhu alebo zaplatenie účtov alebo začatie pekného podnikania? Máte nízke kreditné skóre a je pre vás ťažké získať kapitálový úver od miestnych bánk a iných finančných inštitúcií? Tu je vaša šanca získať pôžičku od našej organizácie. Ponúkame pôžičky jednotlivcom na nasledujúce účely a oveľa viac. Osobná pôžička, Expanzia podnikania, Začiatok podnikania, Vzdelávanie, Konsolidácia dlhu, Pôžičky s ťažkými peniazmi. Ponúkame úver s nízkou úrokovou sadzbou 3%. Kontaktujte nás ešte dnes prostredníctvom e-mailu: mrrolandjohnson62@gmail.com
Neregistrovaný - Mr roland Johnson, 29.1.2022 04:55, mrrolandjohnson62(`na`)gmail.com
Ali potrebujete kakršno koli finančno pomoč? Osebna posojila? Poslovna posojila? Hipotekarna posojila? Posojila podjetja? Kmetijsko in projektno financiranje? Dajemo posojila z 2% obrestno mero! Kontakt: (richardcosmos5@gmail.com)
Neregistrovaný - Richard, 7.2.2022 03:52, richardcosmos5(`na`)gmail.com
Ahoj, Potrebujete núdzovú pôžičku na splatenie dlhov alebo spustenie projektu? Sme úverová inštitúcia, ktorá poskytuje rôzne typy úverov podľa vašich potrieb s veľmi nízkou úrokovou sadzbou 2%. - Osobná pôžička - Krátkodobá pôžička - Školská pôžička - Strednodobá pôžička - Pôžička na auto - Dlhodobá pôžička - Úver na nehnuteľnosť - Investícia Ak máte záujem, okamžite odpovedzte na tento E-MAIL nižšie ben.k37@aol.com
Neregistrovaný - Benjamin Williams, 11.2.2022 05:58, ben.k37(`na`)aol.com
Hello guys, I just want to recommend good loan company where I got a quick loan of $46,000.00 via their email where I was looking for Loan to pay my bills/debts and move on with life then a friend gave me this company details which I contacted through this Contact email: lapofunding960@gmail.com Whatsapp +447883183014
Neregistrovaný - Ivan Anton, 19.2.2022 00:06, garrythomer96(`na`)gmail.com
Potrebujete úver? osobné pôžičky? podnikateľské pôžičky? hypotekárny úver? Poľnohospodárstvo a financovanie projektov? Poskytujeme všetky typy pôžičiek s úrokom 2%! Kontaktný e-mail: dakany.endre@gmail.com Potrebujete financovanie? Ak áno, kontaktujte nás: dakany.endre@gmail.com
Neregistrovaný - Endre, 25.2.2022 00:10, dakany.endre(`na`)gmail.com
Hľadáte podnikateľský úver, osobné pôžičky, hypotéky, pôžičky na autá, študentské pôžičky, pôžičky na konsolidáciu dlhov, nezabezpečené pôžičky, rizikový kapitál, za nízku úrokovú sadzbu a dostupnú úrokovú sadzbu 2%. Odpovedzte nám na e-mail: dakany.endre@gmail.com
Neregistrovaný - Endre, 25.2.2022 00:26, dakany.endre(`na`)gmail.com
dobrý deň, Chcem sa s vami podeliť o to, ako som dostal svoju pôžičku od pána Petra so sadzbou iba 2% za 48 hodín, žiadny stres, ak hľadáte spoľahlivú úverovú spoločnosť, odporúčam vám kontaktovať pána Petra Finance priamo prostredníctvom (peterhelps01 @outlook.com)
Neregistrovaný - milko, 3.3.2022 01:32, williamsmeyer81(`na`)gmail.com
Pozdravljeni, potrebujete nujno posojilo za poplačilo računa, nakup nove hiše po 2% obrestni meri? prijavite se še danes na: jameskong.loanfirm@gmail.com
Neregistrovaný - Mr james, 22.3.2022 14:29, jameskong.loanfirm(`na`)gmail.com
Potrebujete finančnú pomoc akéhokoľvek druhu? Osobné peniaze? Podnikateľské peniaze? Peniaze z hypotéky? Firemné peniaze? Poľnohospodárstvo a financovanie projektov? Rozdávame peniaze s 2% úrokovou sadzbou! Kontakt: dakany.endre@gmail.com
Neregistrovaný - Endre, 11.4.2022 01:16, dakany.endre(`na`)gmail.com
Chcete si požičať peniaze? ak áno, kontaktujte nás ešte dnes e-mailom: dakany.endre@gmail.com
Neregistrovaný - Endre, 11.4.2022 01:27, dakany.endre(`na`)gmail.com
Ahoj Už ste práve bol odmietnutý vašej banky v poslednej dobe a nie je tam,kde inde by ste mohli získať úver budete potrebovať, dostať do kontaktu s nami dnes a umožňuje vidieť, ako vám môžeme pomôcť von, len čestní a skutoční ľudia vítaní uplatňovať, niekedy to, čo potrebujeme, je len okolo nás a my môže skončiť nie je potrebné sa dostať do väčšieho dlhu vyriešiť naše finančné problémy, s dobrú radu a riešenie, ktoré ponúkame vám môže byť istí, hľadáte sa dostať von z tohto tesnom kúte sa ocitnete v túto chvíľu. Každý je vítaný informovať sa o našich službách. Vyplňte nasledujúce informácie nižšie: meno: vek: adresa: štát: krajina: číslo: potrebné množstvo: trvanie úveru: účel úveru: Láskavo ma kontaktujte čo najskôr, aby sme mohli začať s vašim úverovým procesom E-mail(chasebanktransferdesk@gmail.com) chasebanktransferdesk@yandex.com S Pozdravom. Jamestown.
Neregistrovaný - Mr shwn, 12.4.2022 11:12, chasebanktransferdesk(`na`)yandex.com
Kontaktirajte nas za več informacij o ponudbi posojila in rešili bomo vašo finančno težavo. kontaktirajte nas preko e-pošte: sabinhelps@gmail.com Telefonska številka:+1 (689) 247 6462 (Klic/Kaj je aplikacija
Neregistrovaný - Karin Sabine, 19.4.2022 00:17, sabinhelps(`na`)gmail.com
Kontaktirajte nas za več informacij o zagotavljanju posojil in pomagali vam bomo rešiti vašo finančno težavo. kontaktirajte nas preko e-pošte: sabinhelps@gmail. s telefonsko številko: +1 (689) 247 6462 (pokliči/WhatsApp,
Neregistrovaný - Karin Sabine, 23.4.2022 01:45, sabinhelps(`na`)gmail.com
Pozdravljeni. Ali potrebujete nujno posojilo za reševanje svojih finančnih potreb? Ponujamo posojila v razponu od 2.000,00 do 50.000.000,00, smo zanesljivi, močni, hitri in dinamični, brez preverjanja kreditne sposobnosti in nudimo 100% jamstvo za tuja posojila v obdobju prenosa. Izdali smo tudi kakršno koli posojilo v valuti z 2 % obrestmi za vsa posojila. Če ste zainteresirani, se obrnite na nas na to e-pošto: (bryanstefanloanfirm@gmail.com) (bryanstefanloanfirm@outlook.com) ali WhatsApp: +919654763221
Neregistrovaný - Bryan Stefan , 23.4.2022 16:09, bryanstefanloanfirm(`na`)outlook.com
PONUDBA POSOJILA, Ali potrebujete posojilo? Ste v kakšni finančni stiski ali potrebujete sredstva za ustanovitev lastnega podjetja? HITRO POSOJILO, Ali potrebujete posojilo za poravnavo dolga ali poplačilo računov ali za začetek prijetnega posla? :obrnite se na naš e-poštni naslov posojilnice: (richardcosmos5@gmail.com) Osebno posojilo, poslovno posojilo, hipotekarno posojilo, konsolidacije dolgov
Neregistrovaný - Richard, 8.5.2022 04:25, richardcosmos5(`na`)gmail.com
dober večer Sem registriran zasebni posojilodajalec denarja. Izdajamo posojila za pomoč ljudem, podjetjem in pravnim osebam, ki morajo posodobiti svoj finančni položaj po vsem svetu z zelo minimalnimi letnimi obrestnimi merami do 2 % na leto s 30-letno dobo odplačevanja za kateri koli del sveta. Nudimo posojila v razponu od 1.000 evrov do 100.000.000 evrov. Naša posojila so dobro zavarovana z največjo varnostjo je naša prednostna naloga. Zainteresirani naj nas kontaktirajo po e-pošti: (dakany.endre@gmail.com) Ponudba kredita.
Neregistrovaný - Endre, 4.6.2022 18:17, dakany.endre(`na`)gmail.com
Pozdravljeni, ali iščete posojilo za konsolidacijo dolgov, nezavarovana posojila, poslovna posojila, hipotekarna posojila, avtomobilska posojila, študentska posojila, osebna posojila, tvegani kapital itd.! Sem zasebni posojilodajalec, dajem posojila podjetjem in posameznikom z nizko in razumno obrestno mero 2%. Pošljite e-pošto na: christywalton355@gmail.com
Neregistrovaný - Christy Walton, 12.6.2022 00:21, christywalton355(`na`)gmail.com
Ahojte všetci, dnes som veľmi nadšený, videl som komentáre od ľudí, ktorí si už požičali z Sabinehelps@gmail.com, potom som sa rozhodol prihlásiť na základe ich odporúčaní a pred pár hodinami som potvrdil celkovú sumu. 10 000 €, ktoré žiadam z vlastného bankového účtu. To je skvelá správa a odporúčam každému, kto potrebuje skutočnú pôžičku, aby mohol požiadať e-mailom: sabinhelps@gmail.com alebo whatsapp +1 (689) 247-6462
Neregistrovaný - Mariana Brennstein, 12.6.2022 03:15, marianabrennstein(`na`)gmail.com
Potrebujete finančno pomoč? Osebna posojila? Poslovna posojila? Hipoteke? Podjetniška posojila? Kmetijsko in projektno financiranje? Dajemo posojilo z 2% obrestmi! Kontakt: (dakany.endre@gmail.com) Nujna ponudba posojila.
Neregistrovaný - Endre, 13.6.2022 12:52, dakany.endre(`na`)gmail.com
seriózna ponuka úveru Potrebujete úver od 2 000 € do 5 000 000 € na výstavbu, projekt, nehnuteľnosť, založenie vlastného podnikania, zvýšenie osobnej aktivity, chcete realizovať a máte finančné problémy, napíšte mi e-mail, pretože ponúkam pôžičky medzi jednotlivcov s úplnou bezpečnosťou a dôverou. Záujemcovia by nás mali kontaktovať prostredníctvom e-mailu: kristynaplemenikova45@gmail.com
Neregistrovaný - Wojtiem Ejksta, 18.6.2022 14:00, wojtkiemejksta383(`na`)gmail.com
Ali potrebujete osebno posojilo, financiranje projekta, naložbeno posojilo, posojilo za počitnice, poslovno posojilo, študentsko posojilo, stanovanjsko posojilo ali kakršno koli posojilo za večnacionalna podjetja in lastnike zasebnih projektov itd. Ponujamo posojila po 2-odstotni obrestni meri. Ponujamo ugodna posojila od 2.000 do 100.000.000 evrov Za več informacij nas kontaktirajte. E-pošta: dakany.endre@gmail.com
Neregistrovaný - Endre, 8.7.2022 14:15, dakany.endre(`na`)gmail.com
Želim ceniti posojila Karin Sabine zame posojilo v višini 9.000 €. če potrebujete nujno posojilo, se izognite goljufijam s strani lažnih posojilodajalcev in se prijavite prek pravega podjetja za posojila po e-pošti sabinhelps@gmail.com WhatsApp +7 901 709-57-43
Neregistrovaný - Rosita Essen, 9.7.2022 03:48, essen008(`na`)gmail.com
This is to inform the public that Mr john personal loan lenders financial opportunity for those who need financial assistance. We provide loan interest rate by 2% for individuals, businesses and corporations in accordance with the terms that are clear and easy to understand. contact us today via email: peterjohnpero23@gmail.com
Neregistrovaný - john, 13.7.2022 16:09, peterjohnpero23(`na`)gmail.com
Draga cenjena stranka, Potrebujete osebno posojilo, naložbeno posojilo, posojilo za počitnice, poslovno posojilo, študentsko posojilo, stanovanjsko posojilo ali katero koli vrsto posojila? Nudimo posojila po 2% obrestni meri. Ponujamo ugodna posojila od 2.000 do 8.000.000 evrov. Pišite nam po e-pošti: (dakany.endre@gmail.com) Za več informacij Ponudba za nujno posojilo.
Neregistrovaný - Endre, 16.7.2022 22:24, dakany.endre(`na`)gmail.com
Ne skrbite več, tukaj smo za vas! Ali potrebujete hitro posojilo za poslovanje ali za plačilo računov po 2-odstotni obrestni meri? Ponujamo poslovno posojilo, osebno posojilo, stanovanjsko posojilo, avto posojilo, študentsko posojilo, konsolidacijsko posojilo npr. ne glede na vašo kreditno oceno. Našim strankam po vsem svetu zagotavljamo finančne storitve. Z najdaljšim obdobjem trajanja od 1 do 30 let se naše posojilo giblje od 2 000 EUR (pet tisoč dolarjev) do 50 000 000 000,00. (Petdeset milijonov evrov). Posojamo tudi v ZDA DOLLARS, EURO in POUNDS! Za več podrobnosti nas kontaktirajte preko tega e-poštnega naslova: dakany.endre@gmail.com
Neregistrovaný - Endre, 20.7.2022 02:41, dakany.endre(`na`)gmail.com
Želim ceniti posojila Karin Sabine zame posojilo v višini 9000 €. Če potrebujete nujno posojilo, se izognite goljufanju s strani lažnih posojilodajalcev in se prijavite prek pravega podjetja za posojila po e-pošti sabinhelps@gmail.com WhatsApp +7 901 709-57-43
Neregistrovaný - Rosita Essen, 20.7.2022 12:49, essen008(`na`)gmail.com
Zdravo, Certificirani smo za ponudbo vrst posojil ali katerega koli naslednjega financiranja: Zasebno posojilo? Poslovna posojila? Kredit za konsolidacijo dolgov? Želite izboljšati svoj dom? Investicijski kredit? Na voljo krediti? Osebna posojila? Komercialna posojila? Kombinirano posojilo? Konsolidacijska posojila? Če ste zainteresirani nas kontaktirajte: (dakany.endre@gmail.com) Ponudba za nujno posojilo.
Neregistrovaný - Endre, 28.7.2022 08:53, dakany.endre(`na`)gmail.com
Potrebuješ peniaze? ak áno, pošlite e-mail: (dakany.endre@gmail.com) pre viac podrobností
Neregistrovaný - Endre, 30.7.2022 02:47, dakany.endre(`na`)gmail.com
Potrebujete finančnú pomoc akéhokoľvek druhu? Osobné pôžičky? Podnikateľské pôžičky? Hypotekárne úvery? Firemné pôžičky? Poľnohospodárstvo a financovanie projektov? Poskytujeme pôžičky s 2% úrokovou sadzbou! Kontakt: (dakany.endre@gmail.com) Naliehavá ponuka pôžičky.
Neregistrovaný - Endre, 30.7.2022 13:37, dakany.endre(`na`)gmail.com
We also monetize same BG/SBLC for 100% cash if you do not have a monetizer. Our bank instruments can be engaged in PPP Trading, Discounting Signature Projects like Construction, Oil and gas, Telecommunication etc. Please contact me for full details: Name: Garvan Mairead Email: inquiry.trustedfinanceplc@gmail.com Skype : inquiry.trustedfinance@gmail.com Whatsapp : +16135085843
Neregistrovaný - GARVAN MAIREAD, 10.8.2022 14:57, inquiry.trustedfinanceplc(`na`)gmail.com
Ahoj, Potrebujete urgentnú pôžičku? Ponúkame pôžičku na vzdelávanie, podnikateľskú pôžičku, pôžičku na bývanie, poľnohospodársku pôžičku, osobnú pôžičku, pôžičku na auto a ďalšie dobré dôvody vo výške 2%. Kontaktujte nás: (dakany.endre@gmail.com) pre viac informácií Naliehavá ponuka pôžičky.
Neregistrovaný - Endre, 15.8.2022 02:23, dakany.endre(`na`)gmail.com
Jedným slovom wow!! Nemôžem uveriť, že peniaze sú už na mojom účte. Ďakujem, ďakujem, ďakujem! Z zvyčajne dlhej, zdĺhavej a zastrašujúcej práce ste urobili veľmi príjemný a efektívny zážitok. Nemôžem vám a pani Karin Sabine Loans dostatočne poďakovať. Pani Karin Sabine Pôžičky za skvelý systém a vy za skvelé služby. Obaja ste fakt úžasní! ak potrebujete naliehavú pôžičku, môžete im poslať e-mail na adresu sabinhelps@gmail.com alebo whatsapp her na +79017095743
Neregistrovaný - Kersten Dieter, 15.8.2022 16:45, kerstendieter975(`na`)gmail.com
Pozdravljeni gospod/gospa, Potrebujete nujno posojilo za ustanovitev podjetja ali potrebujete posojilo za refinanciranje, Potrebujete posojilo za odplačilo dolga? Potrebujete posojilo za nakup avtomobila ali hiše? Če da, ne skrbite več, nudimo vse vrste posojil po dostopni obrestni meri brez preverjanja kreditne sposobnosti!!! kontaktirajte nas danes preko e-pošte: sabinhelps@gmail.com WhatsApp na +7 901 709-57-43 Hvala vam. Gospa Karin Sabine?
Neregistrovaný - Karin Sabine, 17.8.2022 11:42, sabinhelps(`na`)gmail.com
Volám sa Ingrid a rada by som sa podelila o pozoruhodné svedectvo o tom, ako som získala 2 000 000 EUR, PÔŽIČKU prostredníctvom úverovej investície ELENA NINO a všetkých druhov. ak máte záujem o pôžičku, kontaktujte e-mailom: elenanino0007@gmail.com
Neregistrovaný - Ingrid, 21.8.2022 04:59, musaibrahim2232(`na`)gmail.com
Jedným slovom wow!! Nemôžem uveriť, že peniaze sú už na mojom účte. Ďakujem, ďakujem, ďakujem! Z zvyčajne dlhej, zdĺhavej a skľučujúcej práce ste urobili veľmi príjemný a efektívny zážitok. Nemôžem dostatočne poďakovať vám a pani Karin Sabine Loans. Pani Karin Sabine Pôžičky za skvelý systém a vy za skvelé služby. Obaja ste úžasní! ak potrebujete urgentnú pôžičku, môžete im poslať e-mail na adresu sabinhelps@gmail.com alebo whatsapp ju na +7 901 709-57-43
Neregistrovaný - Rosita Essen, 26.8.2022 03:31, essen008(`na`)gmail.com
Hľadali ste možnosti financovania kúpy nového domu, výstavby, úveru na nehnuteľnosť, refinancovania, konsolidácie dlhu, osobného alebo obchodného účelu? Vitajte v budúcnosti! S nami je financovanie jednoduché. Kontaktujte nás, pretože ponúkame naše finančné služby pri nízkej a dostupnej úrokovej sadzbe 3% na dlhodobú a krátkodobú pôžičku, so 100% garanciou úveru, záujemca by nás mal kontaktovať pre ďalšie postupy získania úveru prostredníctvom: joshuabenloancompany@aol.com
Neregistrovaný - Joshua Benjamin, 29.8.2022 13:20, marylimpard(`na`)gmail.com
Ali potrebujete posojilo? Ponujamo vse vrste posojil, vključno s posojili za nepremičnine, poslovnimi posojili, zdravstvenimi posojili, stanovanjskimi posojili, študentskimi posojili z 2-odstotno obrestno mero. Danes nas lahko kontaktirate za finančno pomoč preko e-pošte: fredmorefinance@gmail.com fredmorefinance@hotmail.com ali WhatsApp: +919654763221 Najboljše želje Fred Moore
Neregistrovaný - Fred Moore, 2.9.2022 15:01, fredmorefinance(`na`)gmail.com
( CYSCredits@Post.com ) PONÚKAJTE VŠETKY DRUHY PÔŽIČIEK - ŽIADOSŤ O DOSTUPNÉ PÔŽIČKY ( CYSCredits@Asia.com ) ==================== Potrebujete pôžičku na konsolidáciu svojho dlhu vo výške 1%? CYSCredits@Asia.com (CYSCredits@Post.com) Alebo Osobné pôžičky * Podnikové pôžičky atď. Zainteresované strany by nás mali kontaktovať pre viac informácií prostredníctvom e-mailu: (CYSCredits@Asia.com) CYSCredits@Post.com ==================== Vyplňte, prosím, prihlášku nižšie: - Celé meno: - Potrebná výška pôžičky: - Trvanie úveru: - Účel pôžičky: - Mesto krajina: - Telefón: - Názov stránky, ktorú o nás počujete/odkaz: ==================== ( CYSCredits@Post.com ) PONÚKAJTE VŠETKY DRUHY PÔŽIČIEK - ŽIADOSŤ O DOSTUPNÉ PÔŽIČKY ( CYSCredits@Asia.com ) ==================== Potrebujete pôžičku na konsolidáciu svojho dlhu vo výške 1,0%? CYSCredits@Asia.com (CYSCredits@Post.com) Alebo Osobné pôžičky * Podnikové pôžičky atď. Zainteresované strany by nás mali kontaktovať pre viac informácií prostredníctvom e-mailu: (CYSCredits@Asia.com) CYSCredits@Post.com ==================== Klientovi ponúkame finančné poradenstvo, CYSCredits@Asia.com ( CYSCredits@Post.com ) Spoločnosti, ktoré hľadajú dlhové/pôžičkové financovanie a hľadajú pracovný kapitál na začatie nového podnikania alebo na rozšírenie existujúceho podnikania. Zainteresované strany by nás mali kontaktovať pre viac informácií prostredníctvom e-mailu: ( CYSCredits@Asia.com ) CYSCredits@Post.com ==================== Potrebujete pôžičku na konsolidáciu svojho dlhu vo výške 1,0%? (CYSCredits@Asia.com) CYSCredits@Post.com Alebo Osobné pôžičky * Podnikové pôžičky atď. Zainteresované strany by nás mali kontaktovať pre viac informácií prostredníctvom e-mailu: (CYSCredits@Asia.com) CYSCredits@Post.com ==================== ( CYSCredits@Post.com ) PONÚKAJTE VŠETKY DRUHY PÔŽIČIEK - ŽIADOSŤ O DOSTUPNÉ PÔŽIČKY ( CYSCredits@Asia.com )
Neregistrovaný - CYSCredits@Post, 4.9.2022 05:05, CYSCredits(`na`)Asia.com
Hello We are a trade finance company that uses our own credit lines to facilitate the issuance of financial guarantees like BG, SBLC, DLC and more. If our services will be of help to you, let us know so we can guide you with our process. Mobile | WhatsApp: +19893413179 Email:mohammedahsan877@gmail.com
Neregistrovaný - Finance & Loan LLC, 13.9.2022 02:31, mohammedahsan877(`na`)gmail.com
Ali potrebujete posojilo? zasebno posojilo? Poslovna posojila? Božično posojilo Hipotekarno posojilo? Kmetijsko in projektno financiranje? Ponujamo vse vrste posojil po 2% obrestni meri! Kontaktni e-naslov: tinvestor53@gmail.com ali Whatsapp +1 (757) 576‑8165
Neregistrovaný - Peter Stallone Thomas, 13.9.2022 15:40, tinvestor53(`na`)gmail.com
Ali potrebujete posojilo? zasebno posojilo? Poslovna posojila? Božični kredit Hipotekarni kredit? Kmetijsko in projektno financiranje? Ponujamo vse vrste posojil po 2% obrestni meri! Kontaktni e-naslov: (dakany.endre@gmail.com) Ali potrebujete posojilo?
Neregistrovaný - Endre, 14.9.2022 03:29, dakany.endre(`na`)gmail.com
Ali potrebujete posojilo? Če da, kontaktne informacije spodaj. kontaktni e-naslov: skyfinance88@gmail.com Whatsapp: +17186917827
Neregistrovaný - Berus, 22.9.2022 12:46, benwaker(`na`)outlook.com
ŚWIADECTWO UDANEJ POŻYCZKI Nazywam się Fineko Jay z Pragi w Czechach, natknąłem się na tego pożyczkodawcę na tej stronie i postanowiłem skontaktować się z jego adresem e-mail, byłem zaskoczony, gdy dałem mu dokument, o który prosiłem, nagle zostałem zatwierdzony do pożyczki w wysokości 350 000 CZK, więc Nigdy nie wierzyłem, że wszystko działa. Otrzymałem pożyczkę w wysokości 350 000 CZK, proszę doradzić każdemu, kto potrzebuje pożyczki, aby skontaktował się z tym prywatnym pożyczkodawcą z prośbą o pożyczkę za pośrednictwem poczty elektronicznej: galapavol547@gmail.com:
Neregistrovaný - Fineko Jay, 15.10.2022 20:23, galapavol547(`na`)gmail.com
Pozdravljeni, ali potrebujete 100-odstotno financiranje, ali imate finančne težave, ali so vas lokalne banke zavrnile, ali potrebujete nujno posojilo, kot je posojilo za montažo, posojilo za plačilo računov, študentsko posojilo, stanovanjsko posojilo, poslovno posojilo itd. , naj se zainteresirane osebe obrnejo na spomladanski kredit preko e-pošte: georgeanderson.loanfirm255@gmail.com
Neregistrovaný - George, 5.11.2022 23:56, georgeanderson.loanfirm255(`na`)gmail.com
hľadáte legitímnu spoločnosť, ktorá vám ponúkne úver na zaplatenie dlhov alebo začatie podnikania? kontakt info.annie_finance0@yahoo.com táto spoločnosť mi pomohla s úverom, nielen mne táto spoločnosť pomohla aj mojim priateľom. sú úprimní a dobrosrdeční.
Neregistrovaný - Helena, 9.11.2022 18:33, info.annie_finance0(`na`)yahoo.com
A solution to your hacking problems and it comes with ease you just need to follow instructions given to you cause they work as a cooperation and they are kin on following instructions given to them, they made me understand the meaning of a 100% job .Hackingssolution AT gmail DOT com They can help with your bad credit score,recover stolen funds,Give access to any given gadget or app you place in front of them they just need the number or email linked to it,they can change your bad school grades, clear criminal records on database etc contact them via Whatsapp +14106350697.
Neregistrovaný - Sarah Moose, 11.11.2022 05:21, Moosesarah76(`na`)gmai.com
UGODNA PONUDBA POSOJILA BREZ VNAPREJŠNJEGA PROVIZIJA Pozdravljeni, kakšne so vaše finančne potrebe? Dajemo posojila od najmanj 2.000,00 $ do največ 100.000.000,00 $ z ugodnim trajanjem od 1 do 30 let po zelo znižani obrestni meri 2 %. Pišite nam preko e-pošte: mh33finance@gmail.com Ali potrebujete poslovno posojilo? Ali potrebujete osebno posojilo? Ali želite kupiti avto? Ali želite refinancirati? Ali potrebujete hipotekarno posojilo? Ali potrebujete ogromen kapital, da začnete svoj poslovni predlog ali širitev? Ste izgubili upanje in menite, da ni izhoda, vaše finančne obremenitve pa še vedno vztrajajo? Prosimo, kontaktirajte nas za morebitno poslovno sodelovanje Pišite nam preko elektronske pošte: mh33finance@gmail.commh33finance@gmail.com
Neregistrovaný - M&H FINANCE, 26.11.2022 04:21, mh33finance(`na`)gmail.com
Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
Neregistrovaný - dr james eric, 30.11.2022 14:20, financialserviceoffer876(`na`)gmail.com
Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
Neregistrovaný - finance offer, 30.11.2022 14:20, financialserviceoffer876(`na`)gmail.com
Zdravo! Ponujamo različne vrste posojil, od: osebnih posojil, poslovnih posojil, posojil za konsolidacijo dolgov, financiranja avtomobilov/kmetijstva in stanovanjskih posojil. Zagotovite si dostop do teh posojil po dostopni obrestni meri s prilagodljivo dobo odplačevanja od 6 mesecev do 20 let. Pomagamo tudi izvajalcem in kmetom pri nakupu lastnih strojev. Za več informacij o tej ponudbi nas kontaktirajte: (dakany.endre@gmail.com)
Neregistrovaný - Dékány, 6.12.2022 11:46, dakany.endre(`na`)gmail.com
Ali potrebujete posojilo? osebna posojila? poslovna posojila? hipotekarna posojila? financiranje kmetijstva in projektov? dajemo vse vrste posojil po 2% obrestni meri! Kontaktni email; (dakany.endre@gmail.com) Ponudite nujna posojila.
Neregistrovaný - Endre, 26.12.2022 13:43, dakany.endre(`na`)gmail.com
Dajemo posojila za pomoč ljudem, podjetjem, ki morajo posodobiti svoje finančno stanje po vsem svetu, zelo nizke letne obrestne mere, tako nizke kot 2% v enem letu - 30 let odplačevanja futamido v katerem koli delu sveta. Posojila nudimo v razponu od 2.000 do 500.000.000 €. Posojila so dobro zavarovana in največja varnost je najpomembnejša. Zainteresirana oseba naj nas kontaktira na e-mail: (dakany.endre@gmail.com) Ponudba posojila.
Neregistrovaný - Endre, 6.1.2023 10:31, dakany.endre(`na`)gmail.com
Iščete nujno posojilo? Ali: Za ponoven zagon vaših finančnih dejavnosti? Prenoviti notranjost svojega stanovanja, doma, stavbe? Najeti ? Kupiš avto za poroko? Določiti dolg? Izpeljati projekt? Ali iz drugih razlogov, če potrebujete posojilo, nas kontaktirajte po e-pošti: (dakany.endre@gmail.com)
Neregistrovaný - Endre, 15.1.2023 13:20, dakany.endre(`na`)gmail.com
DOBRÝ DEN, som tu, aby som vám priniesol dobré správy z ponuky pôžičiek PROF CINDY INVESTMENTS, prázdnych bankomatových kariet a bitcoinových investícií. Snažili ste sa získať skutočného veriteľa pôžičky, MINULÝ TÝŽDEŇ som dostal od Prof. Cindy Alberto svoju podnikateľskú pôžičku vo výške 780 230,00 €, aby som mohol začať podnikať. Potrebujete prázdnu kartu bankomatu alebo bitcoin a pri pokuse o ich získanie bol problém? Tu je ponuka prázdnej bankomatovej karty Prof Cindy Investments, ponuka pôžičky, ponuka bitcoinov/vymáhania, ktorú je možné ľahko a cenovo dostupné a môže vám byť doručená 48 hodín po tom, čo ste od nej urobili objednávku e-mailom profcindyinvestments@hotmail.com SKUTOČNÉ SPOĽAHLIVÉ ONLINE SLUŽBY MRS.CINDY INVESTMENTS INC@2023 profcindyinvestments@hotmail.com
Neregistrovaný - BECKY MODRIC, 16.1.2023 17:17, profcindyinvestments(`na`)hotmail.com
Zanesljiva posojilna ponudba Nudimo posojila med 2.500 € in 5.200.000 € vsem osebam ali podjetjem, ki so pripravljeni in sposobni odplačati po 2-odstotni obrestni meri. E-pošta: dakany.endre@gmail.com
Neregistrovaný - Endre, 25.1.2023 04:45, dakany.endre(`na`)gmail.com
Iščete poslovno posojilo, osebna posojila, hipoteke, avtomobilska posojila, študentska posojila, posojila za konsolidacijo dolga, nezavarovana posojila, tvegani kapital, po nizki obrestni meri in dostopni obrestni meri 2 %. Odgovorite nam po e-pošti: (dakany.endre@gmail.com) Lep pozdrav. Nujna posojilna ponudba.
Neregistrovaný - Endre, 30.1.2023 03:54, dakany.endre(`na`)gmail.com
Sem Lydia Veronika iz Belgije. Zaprosil sem za posojilo v višini 9.000 evrov in MICHEAL JOSE FINANCE HOME mi ga je odobril po 3 dneh od moje vloge Jaz. Za več informacij ga lahko kontaktirate na: infomichealfinanceltd@gmail.com ali WhatsApp: +14699724809
Neregistrovaný - lydia veronika, 5.2.2023 23:12, Lv102957(`na`)gmail.com
Som Lydia Veronika z Belgicka. Požiadal som o pôžičku vo výške 9 000 eur a MICHEAL JOSE FINANCE HOME mi ju po 3 dňoch od mojej žiadosti schválila. Pre viac informácií ho môžete kontaktovať na: infomichealfinanceltd@gmail.com alebo WhatsApp: +14699724809
Neregistrovaný - lydia veronika, 6.2.2023 01:04, Lv102957(`na`)gmail.com
Som KLydia veronika z Belgumu, požiadal som o pôžičku vo výške 9 000 eur a bola schválená s MICHEAL JOSE FINANCE HOME po 3 dňoch od mojej žiadosti, každý, kto hľadá legitímnu pôžičku, odkázal by som vás na túto spoločnosť, som skutočne vďačný za pomoc, ktorú mi poskytli. Pre viac informácií ho môžete kontaktovať na: infomichealfinanceltd@gmail.com alebo WhatsApp: +14699724809
Neregistrovaný - lydia veronika, 8.2.2023 03:05, Lv102957(`na`)gmail.com
Ali potrebujete nujno posojilo za poplačilo dolga ali lastniško posojilo za izboljšanje vašega poslovanja? So vas banke in druge finančne agencije zavrnile? Ali potrebujete konsolidacijo posojila ali hipoteko? Ne iščite več, saj smo tukaj, da pustimo vse vaše finančne težave za seboj. Pišite nam po e-pošti: {larrybright424@gmail.com} Zainteresiranim strankam ponujamo posojila po razumni 2-odstotni obrestni meri. Razpon je od 5.000,00 € do 100.000.000,00 €
Neregistrovaný - Solomon, 10.2.2023 15:34, mme35048(`na`)gmail.com
Sem Lydia veronika iz Belgije, zaprosila sem za posojilo v višini 9.000 evrov in mi je bilo odobreno pri MICHEAL JOSE FINANCE HOME po 3 dneh od moje prijave. Vsakdo, ki išče zakonito posojilo, bi vas napotil na to podjetje. Res sem hvaležen za pomoč, ki so mi jo dali. Za več informacij lahko stopite v stik z njim na: infomichealfinanceltd@gmail.com ali WhatsApp: +14699724809
Neregistrovaný - lydia veronika, 11.2.2023 23:39, Lv102957(`na`)gmail.com
Sem Lydia veronika iz Belgije, zaprosila sem za posojilo v višini 9.000 evrov in mi je bilo odobreno pri MICHEAL JOSE FINANCE HOME po 3 dneh od moje vloge. Vsakdo, ki išče zakonito posojilo, bi vas napotil na to podjetje. Res sem hvaležen za pomoč, ki so mi jo dali. Za več informacij lahko stopite v stik z njim na: infomichealfinanceltd@gmail.com ali WhatsApp: +14699724809
Neregistrovaný - lydia veronika, 16.2.2023 03:14, Lv102957(`na`)gmail.com
Pozdravljeni vsi. Videl sem komentarje ljudi, ki so že prejeli posojilo pri KARIN SABINE FINANCE GROUP, nato pa sem se odločil, da bom zaprosil v skladu z njihovimi priporočili in pred nekaj urami potrdil skupno 9000 evrov na osebnem bančnem računu, za katerega sem zaprosil. . To je res odlična novica in vsem, ki potrebujejo resnično posojilo, priporočam, da zaprosijo prek moje e-pošte (sabinhelps@gmail.com WhatsApp +7 901 709-57-43). Zdaj sem vesel, da sem dobil posojilo, za katerega sem prosil
Neregistrovaný - Rosita Essen, 17.2.2023 04:12, essen008(`na`)gmail.com
Potrebujete hitro dolgoročno ali kratkoročno posojilo z razmeroma nizko obrestno mero do 2 %? Ponujamo poslovno posojilo, osebno posojilo, stanovanjsko posojilo, avtomobilsko posojilo, študentsko posojilo, posojilo za konsolidacijo dolga itd. Če ste zainteresirani, nas kontaktirajte: dakany.endre@gmail.com
Neregistrovaný - Endre, 18.2.2023 14:33, dakany.endre(`na`)gmail.com
Zdravo, Imamo certifikat za ponudbo naslednjih vrst posojil ali katere koli vrste financiranja: Zasebno posojilo? Poslovna posojila? Posojilo za konsolidacijo dolga? Izboljšati svoj dom? Naložbeno posojilo? Na voljo krediti? Osebna posojila? Komercialna posojila? Kombinirano posojilo? Konsolidacijska posojila? Če ste zainteresirani, nas kontaktirajte: (dakany.endre@gmail.com) Nujna posojilna ponudba.
Neregistrovaný - Endre, 18.2.2023 16:14, dakany.endre(`na`)gmail.com
Ali potrebujete posojilo? osebna posojila? poslovna posojila? hipotekarna posojila? financiranje kmetijstva in projektov? dajemo vse vrste posojil po 2% obrestni meri! Kontaktni email; (dakany.endre@gmail.com) Ponudba za nujno posojilo.
Neregistrovaný - Endre, 18.2.2023 23:39, dakany.endre(`na`)gmail.com
Rad bi cenil, da mi je Karin Sabine posodila posojilo v višini 9.000,00 €. če potrebujete nujno posojilo, se izognite goljufanju lažnih posojilodajalcev in se prijavite prek pravega posojilnega podjetja po e-pošti sabinhelps@gmail.com WhatsApp +79267494861
Neregistrovaný - Mariana Brennstein, 4.3.2023 13:18, marianabrennstein(`na`)gmail.com
Potrebujete nujno posojilo? Dajemo osebna posojila? Poslovna posojila? Stanovanjska posojila? Kmetijska posojila? Posojila za izobraževanje? Posojila za konsolidacijo bremenitev? Posojila za tovornjake? Posojila za avto? Hotelska posojila? Refinanciranje posojil? in več šolskih posojil? Zagonska posojila? .Ponujamo po 2% obrestni meri! Pišite nam preko: dakany.endre@gmail.com
Neregistrovaný - Endre, 8.3.2023 02:17, dakany.endre(`na`)gmail.com
Pozdravljeni, Ali iščete poslovno posojilo, osebno posojilo, stanovanjsko posojilo, avtomobilsko posojilo, študentsko posojilo, posojilo za konsolidacijo dolgov, nezavarovano posojilo, tvegani kapital itd ... Ali samo, če posojilo zavrne banka ali finančna institucija za enega ali drugega razloga. Za kreditne rešitve ste na pravem mestu! Smo krščanska kreditna organizacija, dajemo posojila tistim, ki to pozitivno potrebujejo, in tudi tistim, ki so vredni zaupanja, prav tako dajemo posojila podjetjem in posameznikom po nizki in ugodni obrestni meri 2% obresti po e-pošti na nas: (dakany.endre@gmail.com) Ponudba posojila
Neregistrovaný - Endre, 12.3.2023 20:23, dakany.endre(`na`)gmail.com
Dobrý deň dámy a páni, Tento príspevok je hlavne pre každého, kto potrebuje konkrétnu pôžičku na obnovu svojho života. Hľadáte pôžičku na obnovu svojho podnikania alebo projektu alebo na kúpu bytu, ale nemôžete pracovať v banke alebo banka odmietla vašu identifikáciu. Som asistent komerčnej banky, môžeme vám poskytnúť pôžičku. Ponúkame pôžičky od 3 000 eur do 500 000 eur s úrokovou sadzbou 2% doba splácania od 12 mesiacov do 10 rokov, sme pripravení poskytnúť vám pôžičky kvalifikovaným ľuďom, ale musíme byť čestní, čestní ľudia. ak potrebujete peniaze z iných dôvodov, kontaktujte nás pre viac informácií na adrese infomichealfinanceltd@gmail.com alebo WhatsAPP: +14699724809. Sme pripravení uspokojiť nášho zákazníka maximálne do 48 hodín od prijatia súboru žiadosti. vďaka commercezbank
Neregistrovaný - lydia veronika, 16.3.2023 03:13, Lv102957(`na`)gmail.com
Žijem v Holandsku a som dnes šťastná žena? Povedal som si, že každému, kto hľadá pôžičku, odporučím každého veriteľa, ktorý by mohol zmeniť môj život a život mojej rodiny. Ak potrebujete pôžičku a ste si 100% istý, že pôžičku splatíte, kontaktujte ich ešte dnes prostredníctvom e-mailu na adrese: lapofunding960@gmail.com
Neregistrovaný - Ivan Anton, 16.3.2023 19:08, garrythomer960(`na`)gmail.com
Ahojte priatelia, dnes som veľmi šťastný, že som úspešne dostal svoju pôžičku od spoločnosti Mark loan Ltd na svoj účet, aby som zaplatil svoje účty a dobre sa postaral o svoju rodinu, ak potrebujete aj pôžičku, nenechajte si ujsť túto príležitosť poslať mu e-mail a získať svoju Tiež ich kontaktujte teraz na (infomichealfinanceltd@gmail.com) alebo whatsapp +1 (469) 972-4809. Veľa šťastia
Neregistrovaný - James Williams, 18.3.2023 13:15, Lv102957(`na`)gmail.com
Ponujamo posojila po 2 %, ponujamo posojila za konsolidacijo dolga, poslovna posojila, osebna posojila, posojila za avtomobile, posojila za hotele, študentska posojila, osebna posojila, posojila za refinanciranje stanovanj, več o tem E-pošta: (dakany.endre@gmail.com) Nujna posojilna ponudba.
Neregistrovaný - Endre, 18.3.2023 15:21, dakany.endre(`na`)gmail.com
Živjo prijatelji, danes sem tako zelo vesel, da sem uspešno prejel svoje posojilo od Micheal loan Ltd na svoj račun, da lahko plačam svoje račune in dobro poskrbim za svojo družino. Če tudi vi potrebujete posojilo, ne zamudite te priložnosti, da mu pošljete e-pošto in prejmete svojega kontaktirajte jih zdaj na (infomichealfinanceltd@gmail.com) ali WhatsApp +1(469)972-4809. Srečno
Neregistrovaný - James Williams, 18.3.2023 22:35, Lv102957(`na`)gmail.com
Pozdravljeni prijatelji, danes sem tako zelo srečen. Na svoj račun sem uspešno prejel posojilo od Micheal Loan Ltd, da lahko plačam svoje račune in dobro poskrbim za svojo družino. Če tudi vi potrebujete posojilo, ne zamudite te priložnosti, da mu pošljete e-pošto in pridobite tudi vi svojega, kontaktirajte jih zdaj na (infomichealfinanceltd@gmail.com) ali WhatsApp +1(469)972-4809. Vso srečo
Neregistrovaný - James Williams, 22.3.2023 13:47, Lv102957(`na`)gmail.com
Dobrý deň, volám sa pani Iveta F Booth, bývam v bratislave a život sa oplatí pre mňa a moju rodinu žiť pohodlne, teraz som pri prehliadaní internetu natrafil na úverovú spoločnosť Viera Švarcová Capital Finance, ktorá poskytuje pôžičky za prijateľný úrok sadzba 3%, nezostávalo mi nič iné, len to skúsiť a napodiv to bolo všetko ako sen, dostal som pôžičku 131 000 eur a povedal som si, že nahlas zakričím do sveta zázrakov BOHA mne prostredníctvom tejto pôžičkovej spoločnosti, ktorá sa obáva Boha Viera Švarcová Capital Finance, a každému, kto skutočne a vážne potrebuje pôžičku, poradím, aby kontaktoval túto pôžičkovú spoločnosť, ktorá sa obáva Boha, prostredníctvom svojej kancelárie E-mail na: vsvarcovaloanfirm07@gmail.com Ďakujem
Neregistrovaný - viera, 23.3.2023 13:26, vsvarcovaloanfirm07(`na`)gmail.com
Zdravo, Imamo certifikat za ponudbo naslednjih vrst posojil ali katere koli vrste financiranja: Osebno posojilo? Poslovna posojila? Posojilo za konsolidacijo dolga? Prenavljate svoj dom? Naložbeno posojilo? Razpoložljivi krediti? Osebna posojila? Komercialna posojila? Kombinirano posojilo? Konsolidacijska posojila? Če ste zainteresirani, nas kontaktirajte: (dakany.endre@gmail.com) Nujna posojilna ponudba.
Neregistrovaný - Endre, 25.3.2023 01:39, dakany.endre(`na`)gmail.com
Ste poslovna oseba ali poslovna ženska? Ste v finančni zagati ali potrebujete sredstva za ustanovitev lastnega podjetja? Če je odgovor pritrdilen, nas kontaktirajte po e-pošti: dakany.endre@gmail.com
Neregistrovaný - Endre, 25.3.2023 01:49, dakany.endre(`na`)gmail.com
Ali potrebujete posojilo? osebna posojila? poslovna posojila? hipotekarna posojila? financiranje kmetijstva in projektov? dajemo vse vrste posojil po 2% obrestni meri! Kontaktni email; (richardcosmos5@gmail.com) Ponudba posojila
Neregistrovaný - Richard, 2.4.2023 04:58, richardcosmos5(`na`)gmail.com
Pozdravljeni, Potrebujete zanesljivo in zaupanja vredno podjetje za pridobitev posojila za financiranje vašega projekta, Potrebujete poslovno posojilo, osebno posojilo ali hipotekarno posojilo? Ne iščite dlje od Sunshine Financial Group Inc. Ponujamo vse vrste posojilnih storitev, zavarovana in nezavarovana posojila, dolgoročna in kratkoročna posojila in še veliko več za subvencionirano obrestno mero 3 % na leto. Za več informacij nam pišite po e-pošti: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ali mi pošljite neposredno sporočilo na WhatsApp prek: +447360502110 in v trenutku prejmite odgovor Vem, da je pridobitev zakonitega posojila vedno predstavljala velik problem. Za posameznike, ki imajo finančne težave in potrebujejo rešitev zanje, veliko ljudi zaradi visokih obresti tako težko dobi lastniško posojilo pri lokalnih bankah ali drugih finančnih institucijah. stopnja, nezadostno zavarovanje, razmerje med dolgom in dohodkom, nizka kreditna ocena itd. Ne skrbite več, saj smo specializirani za zagotavljanje strukturiranih finančnih rešitev posameznikom in podjetjem na najučinkovitejši in najhitrejši način. Nič več čakalnih dob ali stresnih obiskov banke. Naša storitev je na voljo 24 ur na dan, vse dni v tednu - lahko dobite posojilo in opravite svoje transakcije, kadar koli in kjer koli to potrebujete. Ponujamo 24-urne storitve posojil svetovnega razreda. Za povpraševanje/vprašanja? - Pošljite e-pošto na sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ali nam pošljite sporočilo na WhatsApp: +447360502110 | & Takoj prejmite odgovor.
Neregistrovaný - SUSAN BENSON, 6.4.2023 13:34, sunshinefinancialgroupinc(`na`)gmail.com
Ali potrebujete posojilo? osebna posojila? poslovna posojila? hipotekarna posojila? financiranje kmetijstva in projektov? dajemo vse vrste posojil po 2% obrestni meri! Kontaktni email; (richardcosmos5@gmail.com) Ponudite nujna posojila.
Neregistrovaný - Richard, 9.4.2023 13:20, richardcosmos5(`na`)gmail.com
Ahojte priatelia, dnes som veľmi šťastný, že som úspešne dostal svoju pôžičku od spoločnosti Micheal loan Ltd na svoj účet, aby som mohol platiť svoje účty a dobre sa starať o svoju rodinu, ak potrebujete aj pôžičku, nenechajte si ujsť túto príležitosť poslať mu e-mail a získať svoju Tiež ich kontaktujte teraz na (infomichealfinanceltd@gmail.com) alebo whatsapp +1 (469) 972-4809. Veľa šťastia
Neregistrovaný - James williams, 9.4.2023 14:54, lv102957(`na`)gmail.com
Potrebujete zavarovano in nezavarovano posojilo? Posojila za vlagatelje? Avtomobilska posojila? Poslovna posojila? Osebna posojila? Mednarodna posojila. Prosimo, pišite nam, če ste zainteresirani. Elektronski naslov: (dakany.endre@gmail.com) Nujna ponudba posojila.
Neregistrovaný - Endre, 21.4.2023 03:17, dakany.endre(`na`)gmail.com
Potrebujete úver? súkromná pôžička? Podnikateľské pôžičky? Hypotekárny úver? Poľnohospodárske a projektové financovanie? Ponúkame všetky typy pôžičiek s úrokovou sadzbou 2%! Kontaktná e-mailová adresa: (dakany.endre@gmail.com) Potrebujete úver?
Neregistrovaný - Endre, 24.4.2023 03:05, dakany.endre(`na`)gmail.com
Dobrý deň, dámy a páni, potrebujete finančnú pomoc? Som Susan Bensonová. Som veriteľ a zároveň finančný poradca. Potrebujete podnikateľský úver, osobný úver, hypotekárny úver alebo úver na dokončenie vášho projektu? Ak je vaša odpoveď áno, odporúčam vám kontaktovať moju firmu. Poskytujeme všetky druhy úverových služieb vrátane dlhodobých a krátkodobých úverov, zabezpečených a nezabezpečených úverov a mnoho ďalších. Pre viac informácií nám napíšte e-mailom: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) alebo mi napíšte správu priamo na WhatsApp cez: +447360502110 a okamžite dostanete odpoveď. Na dosiahnutie svojho cieľa potrebujete pôžičku od spoľahlivej a kompetentnej spoločnosti. Sme spoločnosť poskytujúca komplexné finančné služby a sme odhodlaní pomôcť vám splniť všetky vaše túžby. Špecializujeme sa na poskytovanie štruktúrovaných finančných riešení jednotlivcom a spoločnostiam tým najefektívnejším a najrýchlejším spôsobom. * O pôžičku môžete požiadať kedykoľvek a kdekoľvek. * Flexibilná suma – Vy sa rozhodnete, koľko si chcete požičať. * Rýchle priame financovanie - Získajte svoj úver do 24 hodín po schválení. * Flexibilná úroková sadzba 3 %. * Vysoká miera schválenia * Flexibilné splácanie – Vyberáte si dátum splácania, buď týždenne, mesačne alebo ročne na dobu 1-30 rokov. * Jednoduchá online aplikácia. * Personalizované poradenstvo a odborné znalosti. * Žiadne skryté poplatky Nepremeškajte príležitosť kvôli nedostatku financií. Kontaktujte moju spoločnosť teraz, môžeme vám pomôcť s pôžičkou, pretože sme pomohli mnohým jednotlivcom a organizáciám, ktorí čelili finančným problémom po celom svete Ak chcete získať viac informácií o našej ponuke pôžičiek, pošlite nám žiadosť o pôžičku prostredníctvom E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com WhatsApp: +447360502110 Sprostredkovatelia / konzultanti / makléri sú vítaní, aby priviedli svojich klientov a sú 100% chránení. S úplnou dôverou budeme spolupracovať v prospech všetkých zúčastnených strán.
Neregistrovaný - SUSAN BENSON, 6.5.2023 01:11, sunshinefinancialgroupinc(`na`)gmail.com
Jag stötte på det här låneföretaget på Facebook och kontaktade via e-post, plötsligt såg jag att jag blev godkänd för ett lån på 20 000 EUR, så ör jag trodde aldrig0 aldrigä fungera fungera förpet skul 0 EUR. Jag råder alla som behöver lån contacta detta låneföretag for lån detta är företagets e-postadress >>>>> infomichealfinanceltd@gmail.com alebo whatsapp +14699724809.
Neregistrovaný - Angela Newte, 21.5.2023 04:54, angelanewte(`na`)gmail.com
Ali potrebujete posojilo? osebna posojila? poslovna posojila? hipotekarna posojila? financiranje kmetijstva in projektov? dajemo vse vrste posojil po 2% obrestni meri! Kontaktni email; (richardcosmos5@gmail.com) Ponudba posojila.
Neregistrovaný - Richard, 4.6.2023 11:47, richardcosmos5(`na`)gmail.com
Lep pozdrav, Ali potrebujete kakršno koli finančno podporo? osebna/poslovna posojila? Posojimo po 2 %. Oceniti! Kontakt: (dakany.endre@gmail.com) za več podrobnosti. posojilna ponudba
Neregistrovaný - Dékány, 7.6.2023 10:08, dakany.endre(`na`)gmail.com
Ahoj Už ste bol odmietnutý vašej banky v poslednej dobe a nie je tam žiadny iný, kde by ste mohli získať úver, ktorý potrebujete, dostať sa do kontaktu s nami dnes a umožňuje vidieť, ako vám môžeme pomôcť von, len čestní a skutoční ľudia vítaní použiť, niekedy to, čo potrebujeme, je len okolo nás a môžeme skončiť nie je potrebné sa dostať do väčšieho dlhu vyriešiť naše finančné problémy, s dobrou radou a riešením, ktoré ponúkame vám môže byť istí, že hľadáte sa dostať von z toho tesnom rohu sa ocitnete v túto chvíľu. Každý sa môže informovať o našich službách. Vyplňte nasledujúce informácie nižšie: meno: vek: adresa: štát: krajina: číslo: potrebné množstvo: trvanie pôžičky: účel úveru: Láskavo ma kontaktujte čo najskôr, aby sme mohli začať s procesom pôžičky E-mail(chasebanktransferdesk@gmail.com) chasebanktransferdesk@yandex.com S Pozdravom. Jamestown.
Neregistrovaný - Mr shwn, 19.9.2023 22:03, chasebanktransferdesk(`na`)yandex.com
Volám sa Božena, žijem v meste Levoča, toto je dôležitý odkaz pre tých, ktorí potrebujú úver. počas pandémie bol môj podnik zatvorený. pretože Slovensko zaznamenalo vysoký počet vírusov. po pandémii som hľadal online, aby som získal úver. Kontaktoval som veľa spoločností, niektoré mi vyzbierali peniaze, žiaľ, kredit mi nikdy neposlali. dostal som strach a som unavený. stratil som nádej na získanie úveru. Pred pár týždňom som videl ďalší príspevok od Emilie o katolíckej žene menom Annie, čítal som, že táto žena je pravdivá a skutočne dáva za pravdu. najprv som sa veľmi bál kontaktovať spoločnosť kvôli mojej predchádzajúcej skúsenosti. len minulý týždeň som poslal svoju žiadosť na adresu info.annie_finance0@yahoo.com, moja žiadosť bola schválená. Obchodnú zmluvu som podpísal s ich právnikom do 24 hodín 60 000 eur bolo prevedených z Talianska na môj bankový účet na Slovensku. prosím dávajte pozor, aby ste nekontaktovali falošnú spoločnosť online. správna spoločnosť, na ktorú sa môžete obrátiť v prípade finančných problémov, je info.annie_finance0@yahoo.com kontaktujte túto spoločnosť teraz
Neregistrovaný - ADELA, 3.12.2023 05:13, info.annie_finance0(`na`)yahoo.com
Tieto informácie majú informovať obyvateľov Slovenska. Ponúkame finančnú pomoc jednotlivcom a majiteľom firiem, ktorí potrebujú rýchly a legitímny úver. Naša úroková sadzba je nízka. Usilovne pracujeme na pomoci ľuďom, ktorí potrebujú úver. Prosím, kontaktujte nás teraz sme otvorení pre podnikanie. Bez ohľadu na to, prečo potrebujete úver, môžeme vám pomôcť kontaktovať nás s nižšie uvedenými informáciami; E-mail: info.annie_finance0@yahoo.com
Neregistrovaný - Monika, 3.12.2023 11:08, info.annie_finance0(`na`)yahoo.com
Moja žena a ja sme sa chceli podeliť o rýchle svedectvo o našich skúsenostiach pri práci s pani Annie prostredníctvom info.annie_finance0@yahoo.com. V priebehu rokov sme spolupracovali s rôznymi veriteľmi a práca s pani Annie bola osviežujúca. Pani Annie, ktorá je skutočným profesionálom, pohotovo odpovedala na všetky naše otázky, preskúmala všetky možnosti, ako pre nás získať najlepšiu pôžičku, a zvládla každý detail bez akýchkoľvek prekvapení. Nemôžeme hovoriť dostatočne vysoko o našich skúsenostiach. Jedna vec však bola istá, že sme dostali pôžičku vo výške 35 000 eur, ktorú sme požadovali. Rozhodne odporúčame pani Annie z info.annie_finance0@yahoo.com našej rodine a priateľom.
Neregistrovaný - peter, 4.12.2023 09:14, info.annie_finance0(`na`)yahoo.com
Požiadajte o naliehavú pôžičku teraz, môžeme vám pomôcť s pôžičkou čo najrýchlejšie, nejde nám o vaše peniaze, ale úprimne vám chceme pomôcť. Chápeme vysoké náklady na veci, navyše potrebujete peniaze na Vianoce. láskavo pošlite e-mail na adresu info.annie_finance0@yahoo.com, okamžite odpovieme. proces pôžičky je jednoduchý a jednoduchý. sídlime na Slovensku a veľmi tvrdo pracujeme na pomoci ľuďom v núdzi. milujeme a dúfame, že sa o vás čoskoro dozvieme.
Neregistrovaný - úverová spoločnosť, 4.12.2023 10:03, info.annie_finance0(`na`)yahoo.com
Skutočný príbeh: Táto informácia je veľmi dôležitá a treba ju brať vážne. Môj život sa zmenil vďaka pomoci jednej dámy. Potreboval som súrne peniaze na operáciu deformácií môjho syna. ľudia, ktorých poznám, mi nedokázali pomôcť s peniazmi, ktoré si operácia vyžadovala. Zoznámila som sa s firmou tu na slovensku, ktorá ponúka skutočný úver a veľmi cenovo dostupné. Táto spoločnosť je skutočne dobrá a poskytuje najlepšie finančné služby. Moje osobné údaje neboli ukradnuté, tých málo peňazí, ktoré sa mi podarilo vyzbierať tejto spoločnosti, mi nezobrali peniaze za poplatok. Táto firma mi pomohla s peniazmi. Pri písaní plačem. Nemôžem uveriť, že stále existujú dobré spoločnosti ako táto vzhľadom na to, čo sa deje v poslednom čase. Operácia deformácií môjho syna bude vykonaná tento týždeň, prosím, čitatelia, moja rodina, potrebujú vaše modlitby. najlepší spôsob, ako môžem pomôcť každému, kto potrebuje skutočnú spoločnosť, aby si požičal peniaze, je odkázať vás na spoločnosť, ktorá mi pomohla, e-mailová adresa spoločnosti je info.annie_finance0@yahoo.com
Neregistrovaný - Emília Vášáryová, 4.12.2023 10:29, info.annie_finance0(`na`)yahoo.com
Nikdy som nevedel, že je to pravda, kým som tiež nedostal svoje pôžičky, zakaždým, keď som si prečítal niekoľko svedectiev ľudí o tejto úverovej spoločnosti online, stále mám pocit, že to bola zriadená alebo to pravdepodobne všetci predstierali, ale nevedel som, že je to úplne 100% reálny . Som tiež šťastný a vďačný, že som toho svedkom a teraz som medzi všetkými, ktorí svedčia o tejto úverovej spoločnosti online. Finančná spoločnosť Annie je najlepšia!! Všetkým mojim otázkam som venoval 100% pozornosť a boli vybavené okamžite a predovšetkým tiež, práve som dostal pôžičku 50 000,00 eur na bankový účet tu v Trenčíne. Odporúčam túto službu každému, tu sú podrobnosti, ktoré som použila pri kontaktovaní: info.annie_finance0@yahoo.com
Neregistrovaný - Kulíšková, 5.12.2023 03:48, info.annie_finance0(`na`)yahoo.com
Pre koho sa to môže týkať: volám sa Ingrid. Práca s finančnou spoločnosťou Annie bola fantastická skúsenosť. Našiel som ju ako profesionálku s veľkými skúsenosťami a hlbokými znalosťami finančných riešení. rozumie zložitým problémom a je vždy pripravená pomôcť ľuďom s finančnými potrebami. Okrem vynikajúcich interpersonálnych zručností má pani Annie výborné vzťahy s firemnými klientmi a potenciálnymi zákazníkmi. Nie je len spoľahlivým a prezieravým poskytovateľom financií, má zlaté srdce a odhodlanie pomáhať ľuďom, ktorí potrebujú úver. Dostal som svoj kredit od tejto spoločnosti, odporúčam vám kontaktovať info.annie_finance0@yahoo.com pre rýchlu a spoľahlivú pôžičku.
Neregistrovaný - Ingrid, 11.12.2023 16:53, info.annie_finance0(`na`)yahoo.com
Ahoj Hľadám spoľahlivého a dôveryhodného zahraničného investičného partnera na správu mojich prostriedkov za predpokladu, že sa dokážeme dohodnúť na percentách návratnosti investícií alebo máte na mysli nejaký dobrý podnikateľský nápad, ktorý si vyžaduje financovanie? Alebo potrebujete osobnú pôžičku na financovanie svojho podnikania len za 2% úrok ročne. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte, aby sme sa mohli ďalej dohodnúť. S pozdravom Pán Herbert Hilton Výkonný riaditeľ Spoločnosť Hilton Machineries & Sales Company Kontaktný e-mail: herbert_hilton1@hiltonsalesmachineries.com Obchodná ponuka
Neregistrovaný - Pán Herbert Hilton, 15.1.2024 12:35, herbert_hilton1(`na`)hiltonsalesmachineries.com
Skleróza multiplex (SM) mi bola diagnostikovaná v októbri 2011 vo veku 44 rokov. Jedno ráno som sa zobudila s necitlivosťou v krížoch a nohách, necítila som, ako sa moje chodidlá dotýkajú podlahy. Navštívil som svojho lekára a urobil som magnetickú rezonanciu, aby som zistil, či nemám problém s platničkou, bol negatívny a povedala mi, že sa bojí MS. Poslali ma k neurológovi, absolvoval som ďalšie dve vyšetrenia magnetickou rezonanciou a v ten večer mi povedali, že mám štyri lézie na SM chrbtice. Skúšal som všetky dostupné zábery, ale nič nefungovalo. V roku 2015 sme sa s mojím neurológom rozhodli ísť na prírodnú liečbu a bol nám predstavený SKVELÝ prírodný bylinný liečiteľ, prírodná organická receptúra MS Herbal, pri tejto liečbe som úplne ustúpila symptómy, znecitlivenie, strašné bolesti chrbta, stuhnutosť, telo slabosť, dvojité videnie, depresia a iné ustúpili. Kontaktujte VEĽKÉHO PRÍRODNÉHO BYLINNÉHO LIEČITEĽA thegreatherbalhealinghome@gmail.com liečba je prelomová pre všetkých pacientov s roztrúsenou sklerózou (MS), som opäť silný! Ak tam vonku žijete s touto chorobou, bol by som rád, keby ste sa dnes vyliečili kontaktovaním tohto skvelého bylinkára na jeho e-mail: thegreatherbalhealinghome@gmail.com Whatsapp: +2347059497969
Neregistrovaný - Maria Tchurikova, 15.1.2024 12:39, thegreatherbalhealinghome(`na`)gmail.com
Ponuka podnikateľského úveru, úver na nehnuteľnosť, osobný úver Email Kontakt: richardcosmos5@gmail.com
Neregistrovaný - Richard, 19.1.2024 07:52, richardcosmos5(`na`)gmail.com
Půjčky, které jsou rychlé a pohodlné moje nabídka půjčky začíná od 30 000 Kč až do 30 000 000 Kč s úrokovou sazbou 2 %. Můžete ji splácet (12 - 300 měsíců). Představuji vám své oblasti pomoci. - Finanční pomoc, - Půjčka ihned, - Nebankovní půjčka, - Konsolidační půjčka, - Půjčka na vaše projekty, - Půjčka na podporu rodiny, - Půjčka na školení vašich dětí. - Půjčka pro vaše potřeby. Půjčku obdržíte se vší upřímností a rychle do 24 hodin, půjčka Vám bude poskytnuta bankovním převodem úspěšně a bez jakéhokoli protokolu Vám, kdo ji potřebujete, akutně. Kontaktujte nás, zde jsou naše kontakty: E - mail: Rollerdominika@gmail.com
Neregistrovaný - ROLLER, 29.1.2024 08:52, Rollerdominika(`na`)gmail.com
Do you need a loan? we offer all types of loans, and our offer is fast, safe and very reliable. profit from 2000 euros to 5 million. contact us now to get a loan at a good rate2%. Kindly contact us for more information on how to get started: no matter your location sumitihomelend@gmail.com (WhatsApp) number +918131851434 Mr. Damian Sumiti
Neregistrovaný - loan Offer, 13.2.2024 10:14, sumitihomelend(`na`)gmail.com
Hej, som taká nadšená, že moje rozbité manželstvo bolo obnovené a môj manžel je späť po tom, čo mňa a naše 2 deti opustil kvôli inej žene. Po 8 rokoch manželstva sme sa s manželom hádali, až ma nakoniec opustil a presťahoval sa do Kalifornie za inou ženou. Mala som pocit, že môj život sa skončil a moje deti si mysleli, že svojho otca už nikdy neuvidia. Snažila som sa byť silná len pre deti, ale nedokázala som ovládať bolesť, ktorá sužovala moje srdce, moje srdce bolo plné bolesti a bolesti, pretože som bola skutočne zamilovaná do svojho manžela. Každý deň a noc na neho myslím a vždy si želám, aby sa ku mne vrátil, bol som naozaj nahnevaný a potreboval som pomoc, tak som hľadal pomoc online a narazil som na webovú stránku, ktorá mi navrhla, že Dr. Ayo môže pomôcť získať bývalého späť rýchlo . Tak som cítil, že by som to mal skúsiť. Kontaktoval som ho a on mi povedal, čo mám robiť a ja som to urobil, potom pre mňa urobil (láske kúzlo). o niekoľko dní neskôr mi môj manžel skutočne zavolal a povedal mi, že mu ja a deti tak veľmi chýbame, je to úžasné!! Takto sa v ten istý deň vrátil s toľkou láskou a radosťou a ospravedlnil sa za svoju chybu a za bolesť, ktorú spôsobil mne a deťom. Takže od toho dňa bolo naše manželstvo pevnejšie ako predtým, a to všetko vďaka Dr. Ayovi. je taký mocný a rozhodol som sa podeliť sa o svoj príbeh na internete, že Dr. Ayo je skutočným a mocným čarodejníkom, o ktorého sa budem vždy modliť, aby dlho žil, aby pomohol svojim deťom v čase problémov, ak ste tu a potrebujete svojho bývalého alebo svojho manžel sa presťahoval k inej žene, už neplač, kontaktujte tohto mocného čarovača hneď teraz. Tu je jeho kontakt: Pošlite mu e-mail na adresu: drayospell@gmail.com, môžete mu tiež zavolať alebo si ho pridať na Whats-app: +2347055691377 alebo viber
Neregistrovaný - Joyce Morech, 23.2.2024 19:54, fj8783618(`na`)gmail.com
Naliehavá ponuka pôžičky. Pozor všetci, Potrebujete financie na začatie vlastného podnikania alebo rozšírenie podnikania, Potrebujete prostriedky na splatenie svojho dlhu? Poskytujeme pôžičky zainteresovaným jednotlivcom a spoločnostiam, ktoré hľadajú pôžičky v dobrej viere. Ak vážne potrebujete naliehavú pôžičku, kontaktujte nás. E-mail: susanneklattentrustfunding@gmail.com
Neregistrovaný - susanne, 4.3.2024 12:22, susanneklattentrustfunding(`na`)gmail.com
Ponudba zavarovanega posojila Nudimo posojila v vrednosti od 2.000 do 100.000.000 evrov vsem osebam ali podjetjem, ki so pripravljeni in sposobni odplačati z 2% obrestmi. E-pošta: richardcosmos5@gmail.com
Neregistrovaný - Richard, 13.3.2024 22:54, richardcosmos5(`na`)gmail.com
Ali nujno potrebujete posojilo? Ali nudimo osebna posojila? poslovna posojila; Stanovanjsko posojilo? Kmetijska posojila? Posojila za izobraževanje? Konsolidacijska posojila? Posojila za tovornjake? Posojilo za avto? Hotelska posojila? Refinancirati posojila? in več šolskih posojil? Zagonska posojila? .Nudimo 2% obresti! Pišite nam: (dakany.endre@gmail.com) Ponudba posojila
Neregistrovaný - Endre, 13.3.2024 23:04, dakany.endre(`na`)gmail.com
Iščete poslovno posojilo? Osebna posojila, študentska posojila, posojila za konsolidacijo dolgov, nezavarovana posojila, tvegani kapital itd. Če je tako, nam pišite še danes: (dakany.endre@gmail.com) in prejmite posojilo še danes. Nujna posojilna ponudba.
Neregistrovaný - Endre, 13.3.2024 23:07, dakany.endre(`na`)gmail.com
Potrebujete nujno posojilo? Ali nudimo osebna posojila? Poslovna posojila? Stanovanjska posojila? Kmetijska posojila? Posojila za izobraževanje? Posojila za konsolidacijo vlog? Posojila za tovornjake? Posojila za avto? Hotelska posojila? Refinanciranje posojil? in več šolskih posojil? Začetna posojila? .ponudimo z 2% obrestmi! Pišite nam: dakany.endre@gmail.com
Neregistrovaný - Endre, 18.3.2024 20:34, dakany.endre(`na`)gmail.com
Ali potrebujete posojilo? zasebno posojilo? Poslovna posojila? Hipotekarno posojilo? Kmetijsko in projektno financiranje? Ponujamo vse vrste posojil po 2% obrestni meri! Kontaktni e-naslov: (dakany.endre@gmail.com) Ali potrebujete posojilo?
Neregistrovaný - Endre, 18.3.2024 20:47, dakany.endre(`na`)gmail.com
Potrebujete nujno posojilo? Dajemo osebna posojila? Poslovna posojila? Stanovanjska posojila? Kmetijska posojila? Posojila za izobraževanje? Posojila za konsolidacijo bremenitev? Posojila za tovornjake? Posojila za avto? Hotelska posojila? Refinanciranje posojil? in več šolskih posojil? Zagonska posojila? .Ponujamo po 2% obrestni meri! Pišite nam preko: (dakany.endre@gmail.com) posojilna ponudba
Neregistrovaný - Endre, 22.3.2024 00:00, dakany.endre(`na`)gmail.com
Ali potrebujete posojilo? osebna posojila? Poslovna posojila? božično posojilo? Hipoteke? Kmetijsko in projektno financiranje? Oddajamo vse vrste posojil z 2% obrestnimi merami! kontaktni email; (dakany.endre@gmail.com) Božično posojil
Neregistrovaný - Endre, 27.3.2024 10:42, dakany.endre(`na`)gmail.com
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!