lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Velkopopovický Kozel ponúkne ojedinelé pivo, ktorým otvára na Slovensku celkom novú kategóriu osviežujúcich pív

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 24.5.2014
späť
Späť

Poslať
 

Pivovary Topvar otvárajú na Slovensku celkom novú kategóriu osviežujúcich pív, ktoré u nás zatiaľ patria k neprebádanej oblasti pivovarníctva. Už v máji predstavia novinku - Velkopopovický Kozel Extra svieži, 100% pivo vyrobené výlučne z prírodných surovín, z jačmenného sladu, chmeľu a vody. Jeho unikátnu osviežujúcu chuť a jemnú citrusovú vôňu mu dodáva nový druh chmeľu CITRA, ktorý doplnil tradične využívaný chmeľ z oblasti Ústí a Žatecka. Nebude preto vôbec sladký a vďaka chmeľu CITRAa prinesie osvieženie pre vyznávačov pravej pivnej chute. Už od druhej polovice mája sa bude čapovať v 500 pivných puboch po celom Slovensku a v obchodoch bude dostupné vo fľašiach a plechovkách.

 

Slovenský pivný trh obohatí novinka, ktorou je osviežujúce pivo Velkopopovický Kozel Extra svieži. „Tradičnú receptúru Velkopopovického Kozla sme obohatili o nový chmeľ CITRA, ktorý je veľmi mladou odrodou chmeľu a na Slovensku bol doteraz takmer neznámy. Práve vďaka nemu si novinka, Velkopopovický Kozel Extra Svieži, zachováva vyváženú pivnú chuť s jemnými tónmi citrusov. Rád by som zdôraznil, že nejde o pivný mix, radler, ale o 100% pivo. Varí sa tradičným spôsobom z rovnakých surovín, ako ostatné pivá tejto značky, s pridaním už spomínaného chmeľu CITRA,priblížil novinku v Kozlovej rodine pív špecialista značky Martin Škopek.

 

Chmeľ CITRA je jednou z noviniek na medzinárodnom pivovarníckom poli, kde už žne svoje úspechy a podľa vyjadrení expertov ho čaká sľubná budúcnosť. Pivu dodáva sviežosť, ktorá sa chuťovo prejavuje ako zmes grapefruitu, limetky, liči a egrešu. Tieto nové tóny, rozoznateľné hneď po napití, následne strieda príjemná doznievajúca jemná horkosť.

 

·      Velkopopovický Kozel je značkou, ktorá má v portfóliu spoločnosti Pivovary Topvar  svoje nezastupiteľné miesto. Patrí k značkám s najdynamickejším rastom na českom trhu, odkiaľ pochádza, ako aj na zahraničných trhoch. Na Slovensku patril v minulom roku medzi najpredávanejšie české značky.

·      Pýchou Velkopopovického Kozla je dôsledné dodržiavanie tradície jeho varenia. Používa chmeľ najlepšej českej kvality z oblasti Ústí a Žatecka, ktorý je u odborníkov cenený najmä pre svoj obsah typických horkých aromatických látok. Osobitosťou pri varení je tzv. dvojité chmelenie, vďaka čomu získava Kozel svoju typickú jemnú horkosť a vyváženú chmeľovú arómu.

·      Aktuálne informácie o aktivitách a projektoch podporovaných značkou Velkopopovický Kozel nájdete na internetových stránkach www.kozel.sk

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!