lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
„...v 7. nebi vo VYSOKOM Štajersku: Či už si sólista, agamista, starý mládenec alebo singel – heslom dňa je baliť kufre“

  Spracoval(a) : Eva
Dátum : 16.5.2014
späť
Späť

Poslať
 

V tomto lete zadávajú vo VYSOKOM Štajersku tón sólisti – a k symfónii sa pridáva podľa rekreačných ponúk “letne sviežo zaľúbený“ orchester.  K svojím 7. narodeninám komponuje oblasť pestrý koncert na želanie a prenecháva sólistom taktovku na flirtovanie s kultúrou a prírodou.

 

Čas na oslavovanie. Leto vo VYSOKOM Štajersku, oblasti od Štajerského Semmeringu do Vysokého Švábska a ďalej až za Eisenerzské Alpy, je v roku 2014 slávnostne naladené v znamení  magického čísla 7:  Okrem  7-ročného jubilea VYSOKÉHO Štajerska je na programe 7 ďalších narodeninových osláv:

 

·      700. výročie založenia Neubergu an der Mürz

·      20-ročné úspešné dejiny  motocyklových pretekov Erzbergrodeo

·      10 rokov  „zastávky“ pri prístupnom pútnickom kríži vo Veitschi

·      15. výročie  žiariacich sviečok na veľkom adventnom venci počas Mariazellského adventa

·      10 rokov Múzea Južnej železnice

·      10 rokov Múzea zimných športov

·      10 rokov Muzeálneho spolku „Štajerská železnica“

 

Dôvod podieľať sa na oslavách majú predovšetkým sólisti, pretože početnými atraktívnymi programami výletov a balíčkami sa oblasti rinie z úst oslavný hymnus na život singla. A všetci – či už jednotlivci, s dieťaťom, štvornohým miláčikom alebo v spoločnosti priateliek – sa tu zoznámia s voňavými horskými pasienkami a netíchnucimi vodnými tokmi, vzlietnu k oblaku 7 alebo prídu na chuť  rozprávkovým dejinám regiónu.

 

Vzlietnuť k oblaku 7. Čaro 7 sa dá prežiť pri výškových letoch k oblaku 7. Sólisti napríklad štartujú s gyrokoptérou na letisku v Kapfenbergu – kompenzačná odmena za zvýšený tep srdca príde po lete v podobe „nebeskej olovrantovej misy s dušou“. Tip pre všetkých vzduchoplavcov: Majstrovstvá sveta elektrinou poháňaných modelov lietadiel sa konajú od 23. do 29. augusta 2014 v Turnau.

 

Rozprávkové historky pre singlov s dieťaťom. HerzBergLand pozýva pod heslom „7 jednou ranou“ singlov s  dieťaťom na napínavé putovanie časom po Štajerskej železnici cez minulosť a prítomnosť ťažby rúd – vďaka voľnému vstupu do 7. múzeí Štajerskej železnice si môžete vychutnávať  vône kultúry. Srdce sa hekticky rozbúši, keď vás na hodine  rozprávok pozvú vypočuť si na čarovných miestach historky o legendárnom vodníkovi alebo o kríži v orechu.

 

Flirtovanie s prírodou. Zaflirtovať si  s prírodou pozývajú bylinkárske výlety a jazdy na elektrobicykloch v prírodnom parku Mürzer Oberland.  V Leobene sa vyžaduje istá kondičná pripravenosť, keď sa spoločne odchádza na objavnú výpravu do prírody so sprievodom bylinkárskej pedagogičky. V kúpeľoch Aflenz vo Vysokom Švábsku, kde sa hostia vzdelávajú v odbore znalcov liečivých bylín, sa podnikajú túry po voňavých lúkach plných byliniek a k rôznym pamätihodnostiam. V alpskej oblasti Vysoké Švábsko vystúpia návštevníci za 7 dní na 7 horských vrcholov s fantastickou vyhliadkou a ujde sa im aj odmena pre maškrtníkov - likér „Hochschwab-Busserl“ (vysokošvábske božteky). A po výletoch vyvolávajúcich rozjímanie príde vhod vkusný večerný program – zaručene aj s tancom: Na ústrednom leobenskom tanečnom parkete „Central-Dancing“ majú tancachtivé sólistky k dispozícii profesionálnych tanečníkov. 

 

S priateľkami a štvornohými miláčikmi. Pre singlov so sprievodom má VYSOKÉ Štajersko toto leto pripravené početné špeciálne ponuky. Rodina Rustovcov v Turnau ohlasuje „dámsku volenku“ – 7 priateliek si môže cez dámsky týždeň dožičiť podľa želania a nálady výlety, wellness a kreativitu v rámci maliarskeho kurzu. Kto túži uvoľniť sa, vezme svojho psa a nechá sa 7 dní rozmaznávať   v hoteli Stiftshof v prírodnom parku Mürzer Oberland – s masážou pre pánička alebo paničku a s žuvacími kosťami a „poludníkovou procedúrou“ pre štvornožca.

 

Každému hrncu jeho pokrievku. Pod týmto heslom sa singli po spoločnej túre v alpskej oblasti Vysoké Švábsko schádzajú na varenie v penzionáte Stecher v kúpeľoch Aflenz. „Varenie zbližuje“ tvrdia sólisti aj v oblasti Waldheimat-Semmering-Veitsch, kde sa ponúkajú túry a kuchárske workshopy pri Bärenkogli.

 

Praktické ukazovatele. Šťastným singlom, ktorí sa chcú ďalej uberať životom ako sólisti, ponúka Príručka pre singlov praktické rady a návody. Na rozdiel od ostatných radcov singlom ukazuje ironická knižočka cestu, ako si môžu dlhodobo užívať spôsob života sólistov. Nájdu v nej tipy ako sa štylizovať, aby si držali od tela otravných čakateľov lásky, ale aj humorné ilustrácie vysokoštajerského umelca Martina Cremsnera. A kto už našiel partnera svojho srdca siahne po Príručke flirtu: Ako ušľachtilý ukazovateľ predstavuje romantické podujatia, rozpráva veľké ľúbostné príbehy z VYSOKÉHO Štajerska, ponúka tematické túry a obsahuje skvelé recepty obedov vo dvojici

 

Prehľad 24 zájazdových balíčkov a ponúk flirtu s prírodou a kultúrou regiónu poskytne prehľadná brožúra s balíčkami pre „letne čerstvo zaľúbených“. Kto si zarezervuje niektorý z balíčkov, dostane navyše knižku bonusov na mnohé bezplatné podujatia a služby.

 

www.hochsteiermark.at.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!