lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
AVON SUN+: Slnečné lúče si zamilujete

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 31.5.2010
späť
Späť

Poslať
 

Komplexná línia produktov určených na starostlivosť o pokožku pred, počas a po opaľovaní pre každý typ pokožky

 

Blíži sa čas letných dovoleniek, kedy svoju pokožku budeme vystavovať slnečnému žiareniu vo vyššej miere. AVON predstavuje vynovenú značku AVON SUN+, ktorá zahŕňa celý rád produktov určených na ošetrenie pokožky pred a po opaľovaní. Ich zloženie rešpektuje rôzne typy pokožky aj rôznu potrebu stupňa ochrany. Zároveň s nimi predstavuje produkty určené pre citlivejšiu detskú pokožku. Ak si želáte opálený vzhľad svojej pokožky, no nie ste ochotná riskovať nepriaznivý vplyv slnečných lúčov, môžete si vybrať z línie samoopaľovacích produktov. Pre správne ošetrenie pokožky po opaľovaní a udržanie bronzového odtieňa sú v ponuke aj produ kty na starostlivosť po opaľovaní.

 

Slnko je pre náš život nevyhnutné: okrem toho, že zvyšuje množstvo hormónu serotonínu v tele, čím zlepšuje náladu, priaznivo pôsobí aj na tvorbu vitamínu D, ktorý nás chráni proti rachitíde a osteoporóze. V súčasnej dobe však neopatrné opaľovanie a nedostatok primeranej ochrany pred slnečnými lúčmi škodí a urýchľuje proces starnutia pokožky. Zároveň môže ľahko dôjsť k jej spáleniu, vzniku alergických reakcií či oslabeniu imunity.

 

Ako pôsobí slnečné žiarenie?

UVAultrafialové žiarenie A – tieto lúče spôsobujú poškodenie vlákien kolagénu a elastínu. Sú zodpovedné za trvalé poškodenie pokožky a jej predčasné starnutie. UVBultrafialové žiarenie B – jeho lúče pôsobia len na vrchnú vrstvu pokožky a zapríčiňujú jej spálenie. Opakované spálenie však významne prispieva ku vzniku rakoviny kože. Ak chcete pokožke poskytnúť dokonalú ochranu pred oboma typmi žiarenia, je dôležité vybrať si kvalitné produkty, ktoré zabezpečujú primeranú ochranu. Tzv. faktor PA určuje úroveň ochrany pred UVA žiarením, pričom čím je vyšší stupeň, tým lepšiu ochranu vám poskytuje. Faktor SPF vyjadruje úroveň ochrany pred UVB žiarením. Ten udáva, o aký násobok času možno po nanesení prípravku na kožu predĺžiť pobyt na slnku, bez jej začervenania.

 

Všetky z predstavovaných noviniek od AVONU obsahujú unikátny komplex Derma – UV PlusTM, ktorý poskytuje ochranu pre oboma typmi žiarenia. Ľahko sa rozotierajú a rýchlo sa vstrebávajú, pričom sú obohatené o vitamíny, vďaka ktorým je pokožka dôkladne vyživovaná.

 

 

Nízky a stredný stupeň ochrany

Produkty z tohto radu sú odporúčané ľuďom s tmavšou pokožkou. Môžu ich používať aj svetlejšie fototypy, no až v nasledujúcich dňoch opaľovania, keď už pokožka nadobudla základný opálený vzhľad. V ponuke sú krémy, oleje aj spreje, pričom všetky chránia pokožku rovnako efektívne. Najdôležitejšie je vybrať si vhodný ochranný faktor.

 

Vysoký stupeň ochrany

Výrobky z tohto radu sú najlepšou voľbou pre ľudí s veľmi svetlou a citlivou pokožkou. Všetky z nich obsahujú vitamín E, ktorý je známy hydratačným a antioxidačným účinkom. Boli dermatologicky testované a sú vhodné pre citlivú aj alergickú pokožku.

 

Vysoký stupeň ochrany – pre deti

Jemná detská pokožka je citlivá na slnečné lúče, preto si vyžaduje výnimočnú ochranu. Rad výrobkov pre deti obsahuje výťažky z aloe vera a vitamíny. Sú vodeodolné a odolné voči poteniu, takže vaše ratolesti sa môžu na slniečku do sýtosti vyšantiť a ich pokožka bude stále dokonale chránená.

 

Upokojujúca starostlivosť po opaľovaní

Hoci sa vaša pokožka po opaľovaní nespálila, napriek tomu potrebuje špeciálne ošetrenie. Po opaľovaní by ste mali použiť výrobky určené na regeneráciu  a zjemnenie pokožky. Všetky výrobky z tohto radu obsahujú výťažky z aloe vera, vitamín E a pantenol. Pokožke okamžite po nanesení poskytujú chladivý účinok, upokojujú ju a hydratujú.

 

Zvýraznenie opálenia

Ak chcete dosiahnuť zlatistý efekt opálenia bez vystavenia sa slnečnému žiareniu, spoľahnite sa na účinky radu produktov pre opálený vzhľad bez opálenia. Môžete ich  naniesť aj pod krém na opaľovanie a tiež po opaľovaní. Všetky produkty z tohto radu sú obohatené o výťažky z aloe vera, pantenol a vitamín E.

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!