lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
AKTÍVNY ŽIVOT

  Spracoval(a) : Silvia Janečková
Dátum : 29.5.2008
späť
Späť

Poslať
 

Dnešná moderná žena žije veľmi náročný a hektický život. Hektiku však nespôsobuje už len tradičná kombinácia práca – rodina – domácnosť. Starostlivosť o domácnosť ustupuje novému fenoménu – starostlivosti o seba. Stále viac žien si môže dovoliť zaplatiť opatrovateľku pre deti, upratovačku, či dokonca gazdinú. Tá nakúpi, navarí, vyžehlí, poupratuje. Súčasnej žene tak ostáva viac času venovať sa samej sebe. Ísť na kozmetiku, na masáž, či do telocvične.

Na druhej strane sú tu ženy, ktoré celý svoj život zasvätili práci a tomu je podriadený aj ich životný štýl. V zamestaní trávia väčšinu času. S tým sú spojené aj neskoré návraty domov, či pracovné cesty. Na druhej strane sa tieto ženy dôkladne starajú o svoj imidž. Vo svojom nabitom harmonograme si vždy nájdu čas na návštevu posilovňovne či jogy.

Aktívnejší život však kladie zvýšené nároky na telo. Trpí najmä jemná ženská pleť, ktorá sa musí prispôsobovať stresu, zmene prostredia, či zvýšenej fyzickej aktivite. Každá žena by si preto mala všímať požiadavky svojej pleti a dodržiavať aspoň základné pravidlá.

Na pleť si treba vyhradiť čas v pravidelných intervaloch. Tie závisia od veku, kvality a typu pleti, či od prostredia, v ktorom sa žena pohybuje. Niektorým ženám stačí navštíviť kozmetický salón raz za mesiac, niektoré sú nútené prísť častejšie. Návšteva kozmetického salónu pritom obnáša nielen starostlivosť o pleť, ale aj rôzne doplnkové služby, ktoré umožnia zrelaxovať telo i myseľ. Pomôže oddialiť prejavy starnutia, zbaviť sa problematickej pleti a utíšiť aj precitlivenú pleť. Netreba zabúdať ani na saunu. Pobytom v saune dochádza k výraznému uvoľneniu svalov po namáhavom dni. Zvyšuje sa kĺbová ohybnosť, látková výmena, zlepšuje sa tepelná regulácia a človek si oddýchne po fyzickej, ako aj po psychickej stránke.

Starostlivosť o dobrý výzor dnes už nespočíva len v starostlivosti o pleť, vlasy a oblečenie, ako tomu bolo v minulosti. Dôležitá je aj pohybová aktivita, vďaka ktorej sa človek cíti sviežo, zdravo a vypestuje si dobrú kondíciu. Stále viac žien sa venuje cvičeniu vo fitness centrách, ázijským bojovým športom či rôznym cvikom zameraným na spevnenie a zrelaxovanie svalov. Tradíciou v tomto smere je aerobik a jeho rôzne variácie. Pri udržiavaní kondície však stačí aj taká jednoduchá aktivita, akou je beh. Dôležitá je pravidelnosť. Len tou sa dosiahne želaný výsledok - vyzerať príjemne, pestovane a upravene.

MYSLITE NA KOMFORT SVOJEJ PLETI V KAŽDEJ SITUÁCII

Čistenie pleti je v starostlivosti o zdravie a krásu jedným z najdôležitejších rituálov. Platí to v každom veku - pre mladú aj zrelú pleť. Rovnako platí toto pravidlo pre všetky typy pleti - normálnu, suchú, mastnú, kombinovanú, ako aj citlivú pleť. Všetky druhy potrebujú pravidelnú očistu ráno i večer. Samozrejme diferencovanú podľa typu pleti, veku a životného štýlu.

Mnohé ženy si neuvedomujú, že odlíčiť a vyčistiť pleť večer je nevyhnutnosťou. Pena, mlieko, balzam, gel alebo odličovací krém odstráni make-up, nečistoty, prach a kožné sébum. Pleťová voda alebo tonic prácu dokončí, pleť zharmonizuje, rozjasní a hydratuje. Nočný výživný krém dodá počas spánku pleti potrebnú výživu.

Nie vždy však má dnešná žena možnosť alebo čas venovať sa odlíčeniu v dostatočnej miere. Dôvody môžu byť rôzne. Veľa žien sa odličuje pred cvičením. Mnohé naopak cítia potrebu osviežiť svoju pleť po cvičení. Každá žena sa z času na čas dostane do situácie, keď sa jej aj obligátnych 5 minút na odlíčenie zdá nekonečne dlhých. Dôvodom na zanedbanie dôkladného odlíčenia môže byť aj pracovná cesta, kde nie je praktické nosiť so sebou všetky tie flaštičky.

Spoločnosť HARTMANN-RICO pre podobné situácie priniesla na trh vlhké odličovacie utierky Bel cosmetic. Sú vhodné na čistenie každého druhu pleti na cesty a rôzne aktivity mimo domova. Sú skvelými pomocníkmi pri pobyte vonku, dlhé lety a podobné situácie, pri ktorých je pleť namáhaná. Pleť nielen očistia, ale aj osviežia.

Kvalitu vlhkých kozmetických utierok Bel cosmetic zabezpečuje kombinácia vysoko kvalitnej bavlny a mikrovlákna. Vysoko kvalitná bavlna zabezpečuje ich mäkkosť a savosť. Dlhé bavlnené vlákno je zárukou  pevnosti vlhkých utierok. Mikrovlákno umožňuje dôkladne čistenie pleti, pretože je stokrát tenšie ako ľudský vlas a preniká až do hĺbky pórov, kde účinne viaže nečistoty. Použitá technológia umožňuje šetrné a zároveň dôkladné odlíčenie.

 Bel utierky vďaka patentovanej technológii poskytujú plnohodnotnú náhradu produktov na odličovanie používaných na bežné odličovanie podľa individuálnych potrieb pleti. Jemné vatové utierky sú napustené odličovacou emulziou s neutrálnym pH a sú dermatologicky testované. Neobsahujú alkohol a preto nevysušujú pokožku. Pri odličovaní pleť zároveň čistia i hydratujú. Výborne sa hodia na cesty i pri športe. Nezabudnite si ich preto pribaliť do tašky!


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!