lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 4 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 16. Apríl, , Dnes oslavuje Dana/Danica
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Yessica

  Spracoval(a) : Miriam Kuhlová
Dátum : 25.5.2007
späť
Späť

Poslať
 

Svieža, ženská, nezávislá, moderná móda. Yessica u C&A je značkou pre mladú ženu a pre ženu, ktorá mladou zostala. Je nezávislá a podčiarknuto femininná. Yessica vyžaruje sebadôveru a svieži dojem. Je vynikajúcou kombináciou aktuálneho módneho štýlu s nenútenou nákupnou atmosférou. Nie je preto divu, že všetky moderné ženy reagujú na slovo Yessica krátkym a stručným – ÁNO.

Yessica - Facility
S elegantnou ľahkosťou vchádza do ďalšieho leta Yessica. Romantické aspekty, hravé elementy a náznak retra, ktoré sa inšpirujú hlavne u štýlu Empire, pôsobia oveľa subtílnejšie a krehkejšie ako v minulosti. Toto sa podčiarkuje ušľachtilo pôsobiacou farebnou kombináciou, ktorá sa sústreďuje na krémové a príznačné sivé odtiene, zvýraznené prostredníctvom zafarbenia make-upu. Siluetu aj tu stavia do popredia hra s objemom. Platí pravidlo: Od širokého hore k úzkemu dolu, ale aj naopak, od úzkeho hore k širokému dolu. No nikdy nie tvrdé kontrasty, zato plynulé prechody. Takto harmonizujú skrátené bundy s objemnými sukňami. Úzke blejzre sa kombinujú k extra širokým nohaviciam Marlene.

Cez túto módnu story sa ako červená stuha tiahnu štýly Babydoll s vplyvom Empire. Tento look vytvárajú hlavne šaty v zdržanlivej romantike a minimalistickým dotykom retra. Prototypom sú plisované hodvábne šaty s dotykom nostalgie. Drapé, padavý výstrih, plisované a zavinovacie efekty slúžia na skrášlenie, ale bez toho, aby pôsobili nápadne. Rafinovane pôsobia aj priliehavé padavé šaty s krátkou širokou bundou. Napínavo zas kombinácia matnej s lesklou, ale aj priesvitná s nepriehľadnou. Ozdobné highlights dodávajú dekoratívne šály so zlatými efektmi prostredníctvom potlače alebo lurexových vlákien. O dodatočný glanc sa starajú náramky a retiazky s príveskami vo farbe starožitného zlata. Štýlovo zapadajú aj topánky peeptoes v tvare vajíčkovej škrupinky s otvorenou špicou v štýle 50-tych rokov.  K tomu sa hodia malé tašky v tvaroch vrecka s výšivkou.

Yessica - Discovery
Kozmopolitne rozmanitý je Discovery v modernom štýle city-look s koloniálnymi náznakmi a funkčnými aspektmi safari-štýlu. Príťažlivo pôsobia ucelené nadčasové sexy štýly, ktoré okrem inak stroho pôsobiaceho vzhľadu, pôsobia aj žensky.
Modernosť je ďalej zdôraznená prostredníctvom čistého a priliehavého strihu. Toto platí ako pre sexy šaty s korzetom džínsového vzhľadu, trendovo silné krátke overaly, tak aj pre neckholdery s ušľachtilými lurexovými vláknami. Priliehavá úzka sukňa, teraz s vyvýšeným pásom a trakmi presvedčí v letnom denimovom vzhľade. Ako multifunkčné sa osvedčia pletené svetre s metalickými efektmi. City-look dodáva aj kombinácia hotpants s koženými bundami, aj z velúru. Pri nových vzoroch tu nájdeme geometrickú blokovú potlač v troch tónoch.

Inšpirované farbami púšte sa zafarbenie sústreďuje na béžovú, mokka, koňakovú a tabakovú až starožitnú zlatú. Zatiaľ čo toto tónovanie toleruje v textilnej časti ako doplnkovú farbu tmavý denim, pri farebných doplnkoch je oveľa viac otvorené. Tu dotvárajú vzhľad šatky v štýle Grace Kelly v intenzívnych farbách, ako aj trojrohé šatky s háčkovanou bordúrou. Štýlovo sa k tomu hodia šoférske rukavice v mixe háčkovaného s kožou. V súprave sa ponúkajú čižmy, vrecká a opasok v kombinácii plôch z plátna a kože. Alternatívne sa k tomu ponúkajú tašky z imitácie pštrosej usne alebo farebne intenzívne minivaky. Charakteristickým prvkom pri sandáloch je blokový podpätok. Optimálny pohľad garantujú okuliare v štýle Aviator.

Yessica - Euphoria
Biela v lete 2007 sa prezentuje vecne a moderne s presvedčivým vzhľadom urban chic. – S veľkou samozrejmosťou čisto a štýlovo. - Tento look inšpirujú elitné druhy športov. V kontraste s bielou stojí ružová, fialová, zelená a žltá, ktoré sa zúčastňujú prevažne ako zafarbenia doplnkov. Eufória tu znamená moderné, ušľachtilé športové oblečenie s jasným a štíhlym vedením línií. Toto spätne odzrkadľujú nové strihy šiat, ako hodvábne bluzóny alebo klasické spodné tielka. Dôležité pre tento look sú kombinácie z potlače Pucci a geometrických motívov zo 60-tych rokov. Plynulé siluety obzvlášť nadobudnú význam pri použití mäkkého padavého a tenkého materiálu. U mužov naberie nový význam vzhľad v obleku. Ležérne sa k ultra ľahkým sakám kombinujú bermudy alebo pohodlné ľanové nohavice. Klasika leta 2007 pôsobí moderne a menej formálne ako v minulosti.
 


Diskusia k článku:

paci sa mi,chcem tu modu.ako ju mozem mat.leto je tu. takze co najskor.prijmam informacie na www.wanessa-mae.sk.za rychlu odpoved dakujem.
Neregistrovaný - monika 223, 5.6.2007 20:39
chcel by som sa spytat, ci mi neviete poradit, kde sa daju kupit soferske rukavice. najlepsie v okoli BA. dakujem
Neregistrovaný - pavel, 12.8.2007 18:42, pfilipek(`na`)gmail.com
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!