lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Sezóna v znamení hravosti a farieb

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 29.5.2006
späť
Späť

Poslať
 

GANT Woman – jar/leto 2006

Výrazné siluety, farby spolu s hravým prevedením. V novej kolekcii GANT Woman jar-leto 2006 môžeme pozorovať istý posun. Napriek novinkám si  modely GANT zachovávajú charakteristické prvky kvality a  športovej elegancie. Návrhári GANT Woman pripravili pre túto sezónu tri línie: Gant New Heaven (G.N.H.), Rugger a Elliot GANT. Žiadnej z nich nechýba osobitý duch a punc značky, ktorej korene siahajú na východoamerické pobrežie štyridsiatych rokov.

Gant New Haven (G.N.H.)
Kolekcia G.N.H. predstavuje aktuálny mix módy inšpirovanej predovšetkým univerzitným štýlom odievania na americkom východnom pobreží. Nadčasovú klasiku osviežujú nové prvky a farby, čím vznikol výrazný moderný rad typu „to jednoducho musím mať“. Typické pre túto kolekciu sú pruhované svetríky v pastelových farbách a batikové mikiny. Dokonalou provokatívnou eleganciou mýtických päťdesiatych rokov nadväzujú pletené svetre v kombinácii s nohavicami z ľanu s hrubou štruktúrou, alebo dlhšími sukňami s kvetinovými vzormi. Svieži vzhľad a životný elán podčiarkuje „krepové“ sako s košeľou, šortky zo silne vypraného denimu a priliehavé nohavice s kvetinovým vzorom. Osviežujúco ako morský vánok pôsobia trojštvrťové nohavice a vypasovaný kabátik. Predstavy o dlhých prechádzkach pozdĺž pobrežia Long Islandu evokujú dráždivo víriace  šaty s pruhovaným pásikom. Skvele ladí aj blúzka v kombinácii s „capri“ nohavicami.

Rugger
Športovo naladená, zároveň praktická kolekcia oblečenia do mesta kombinuje uvoľnený postoj, sebaistý a pri tom nekonvenčný štýl so ženským šarmom.
Pre túto kolekciu je charakteristické neobvyklé vrstvenie a odvážne kombinácie. Výsledkom sú priliehavé trikoty oblečené cez košele, ktoré doplňujú madrasové šortky s kockovaným vzorom oblečené cez bikiny v tropickom štýle. Základom letného šatníku sú nesporne nohavice z ľanu s hrubou štruktúrou vyhrnuté do polovice lýtok. O správnu iskru sa postarajú pruhované pletené vesty a mikiny v sviežich farbách. Skrátené priliehavé trikoty, vyhrnuté bermudy či bavlnené „chinos“ nohavice so širokým strihom patria k horúcim tipom pre teplé letné dni. Významnú rolu hrajú aj odvážne exotické kúsky na pláž, najmä  bikiny s ibiškovou potlačou dokonale zladené s doplnkami a svetríkmi. 

Elliot Gant
Nadčasový design, luxusné materiály a škála pastelových farieb udávajú tón vypracovenému kozmopolitnému vzhľadu kolekcie Elliot Gant.
Ľanové sako hrubej štruktúry s opaskom, úzke khaki nohavice a elegantný plátený kabát predstavujú prienik klasického safari štýlu do typicky mestského šatníka.
Medzi základné prvky, ktoré demonštrujú prepracovanú jednoduchosť kolekcie Gant Woman, patria priliehavé košele, úzke sukne a veľmi jemné kašmírové svetríky s výstrihom do V. Široké plátené nohavice či „capri“ z ľanu s hrubou štruktúrou sa hodia úplne k všetkému. Možno ich prezentovať akoby nedbalo elegantné, ale aj obliecť na vybrané príležitosti. Veľký boom môžu čakať pletené topy na ramienka či svetríky opäť s V výstrihom. Vhodne ich doplní kontrastne vyzdobená vesta na zapínanie, táto kombinácia zaručí maximálne  športový a zároveň exkluzívny vzhľad.

Výrazné štýlové doplnky v širokej ponuke dodajú exkluzivitu a pravý švih každému gantovskému modelu z kolekcie jar-leto 2006.


Diskusia k článku:

=)
Neregistrovaný - , 29.5.2006 18:51
nic moc
Neregistrovaný - , 16.9.2006 17:36
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!