lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Noste hodváb každý deň… PR

  Spracoval(a) : Miriam Kuhlová
Dátum : 16.5.2005
späť
Späť

Poslať
 

Kozmetická značka Dove predstavuje rad dezodorantov Dove deo Silk Dry. Nové dezodoranty obsahujú extrakty z prírodného hodvábu a majú príjemnú nevtieravú vôňu. Vďaka svojmu zloženiu sú účinné a jemné k pokožke, krásne voňajú a efektívne chránia. Na trh prichádzajú v troch variantoch: sprej, tuhý stick a guľôčkový dezodorant.

Hodváb je už dlhé storočia znakom jemnosti, hebkosti a luxusu. Hodvábne vlákno patrí k najjemnejším prírodným vláknam a ľudská koža znáša hodváb veľmi dobre. Alergie na hodváb nie sú v podstate známe, takže hodváb je vhodný aj pre citlivú kožu.
Každá žena túži po dezodorante, ktorý bude účinný a súčasne jemný. Dezodoranty Dove možno použiť okamžite po holení, pretože nedráždia pokožku. Nové dezodoranty Dove Silk Dry predstavujú dokonalú kombináciu čistého hodvábu a novej vône, ktorá ženám zaručí jemnú starostlivosť a sviežosť po celý deň.

Vôňu dezodorantov Silk Dry špeciálne vyvinula autorka vôní Eternity, CK1 a Truth, Anna Gottlieb. „Novinka Dove deo Silk Dry doplní hodvábny rad výrobkov z  iných kategórií, ktoré majú  u spotrebiteliek veľký ohlas. Sprchovacie gély, tekuté mydlá a telová kozmetika z hodvábneho radu sú veľmi obľúbené. Veríme, že aj dezodoranty s hodvábnymi výťažkami ženy potešia a podporia ich prirodzenú krásu,“ hovorí manažérka značky Dove Eva Pilátová.

Nový rad Dove deo Silk Dry obsahuje extrakty z čistého hodvábu a má novú príjemnú vôňu. Patria sem:

Dove Deo Spray Silk Dry
150 ml, odporúčaná maloobchodná cena: 110,- Sk
Dove sprej je vysoko účinný a pritom k pokožke veľmi jemný. Neobsahuje alkohol, nedráždi pokožku a je vhodný aj po depilácii, kedy je pokožka citlivejšia ako obvykle. Vďaka hydratačnému krému totiž dezodorant Dove po holení nepáli. Ponúka tak maximálnu ochranu proti poteniu a súčasne dodáva väčší pocit sebaistoty.
 
Dove tuhý dezodorant Silk Dry
40 ml, odporúčaná  maloobchodná cena: 115,- Sk
Dove tuhý dezodorant poskytuje maximálnu ochranu proti poteniu. Ďalšou prednosťou tuhého dezodorantu Dove je, že nezanecháva biele stopy. Unikátny tvar výrobku umožňuje jednoduchú a presnú aplikáciu.

Dove Deo Roll-on Silk Dry
50 ml, odporúčaná maloobchodná cena: 99,90 Sk
Dove guľôčkový aplikátor je presne tvarovaný pre pohodlnú aplikáciu. Jemne a súčasne spoľahlivo chráni proti poteniu a ošetruje pokožku  v podpazuší. Neobsahuje alkohol a nedráždi tak pokožku. Je vhodný  aj po depilácii, kedy je pokožka citlivejšia ako obvykle.

Hodvábny rad obsahuje: sprchovací gél Dove Skin Softening Silk Shower, olejový sprchovací gél Dove Cream Oil Shower, peelingový sprchovací gél Dove Daily Peeling Shower, tekuté mydlo Dove Silk Cream Wash, penu do kúpeľa Dove Silkening Bath, telové mlieko Dove Silkening Body Lotion, krém Dove Body Silk a teraz tiež  Dove Deo Spray Silk Dry, Dove tuhý dezodorant Silk Dry, Dove Deo Roll-on Silk Dry.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!