lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Na Slovensko zavítal uznávaný britský astrológ Adam Fronteras

  Spracoval(a) : Jana Konečná
Dátum : 12.5.2005
späť
Späť

Poslať
 

Predstaviť svoju publikáciu Horoskop pre celú rodinu s podtitulom Ako sa hodíte, či nehodíte k svojim blízkym prišiel na Slovensko britský astrológ Adam Fronteras.
    
Tajomstvu horoskopov, tarotových kariet a výkladu snov sa autor venuje už od teenagerského veku. "Asi v 14 rokoch som prišiel na to, že mám niečo, čo moji rovesníci nemajú. Prekonal som ťažkú chorobu a rodičia mi potom hovorili, ako som im v horúčkach rozprával o duchoch a nadpozemských bytostiach," spomína na začiatky svojej "astrologickej kariéry" Fronteras, ktorý sa svojmu oboru venuje vyše 25 rokov. Uznávaný astrológ je prezidentom Britskej astrologickej a psychologickej spoločnosti a riaditeľom spoločnosti Esoteric Entertainments Ltd. Má bohaté skúsenosti s psychologickým výskumom a je považovaný za experta na analýzu a výklad snov. Zaujímavou stránkou jeho povolania je vypracovávanie horoskopov pre poisťovacie, či železničné spoločnosti, pri ktorých zohľadňuje dátum ich vzniku, ale aj údaje o členoch manažmentu.
    
Ako so smiechom tvrdí, pri prvom stretnutí s človek sa vždy spýta na jeho dátum narodenia a astrológiu využil aj pri výbere svojej manželky. "Samozrejme sa riadim aj srdcom, pretože ani z astrologického hľadiska nie je možné určiť dokonalý zväzok. Vzťah je fascinujúce skúmanie toho druhého so všetkým, čo život prináša," povedal dnes slovenským novinárom s tým, že svoj obor využíva v každodennom živote na zlepšenie vlastných medziľudských vzťahov. Astrológia podľa jeho slov nie je tom, že si vyberieme partnera alebo naplánujeme rodinu podľa špecifického slnečného znamenia, ale o tom, že sa z nej poučíme o energiách znamení a vzťahoch medzi nimi, budeme s nimi pracovať a možno poopravíme ich slabé stránky. Na náhodu neverí, pretože vraj aj skutočnosť, ktorá vyzerá ako náhoda, ňou nemusí byť. O tom, že hviezdy skutočne dominujú jeho životu, presvedčil žurnalistov aj kravatou s motívmi planét, ktorú mu na dnešnú tlačovú konferenciu pripravila manželka.
    
So svojimi prednáškami Adam Fronteras pravidelne vystupuje doma i v zahraničí, prispieva do rôznych magazínov a vystupuje v médiách. Je autorom viacerých publikácií s astrologickou, tarotovou, či výkladovou tematikou. V jeho debutovej slovenskej publikácii sa čitatelia dozvedia ako vychádzať s členmi rodiny, dostanú radu ako zvládnuť svoje deti narodené v rôznych znameniach zverokruhu, s kým sú schopní vytvoriť harmonické partnerstvo, či dokonca poradí, aké auto alebo domáce zviera si vybrať, aby zodpovedalo povahe majiteľa.

Copyright©2004 TASR


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!