lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Krása a zdravie vašich nôh sa volá Scholl (PR)

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 10.5.2005
späť
Späť

Poslať
 

Nepohodlné topánky dokážu nohy poriadne potrápiť. Určite sa to stalo aj vám. Tešili ste sa, ako sa v nových lodičkách predvediete priateľkám, a napokon bolo najväčšou radosťou, keď ste si ich konečne dali dole z nôh. S topánkami Scholl sa vám to stať nemôže. Odborníci a špecialisti tejto firmy totiž presne vedia, čo vaše nohy potrebujú.

Pohodlie je pre ,,scholky“ prioritou, ale pri novej kolekcii topánok sa presvedčíte, že nezaostávajú ani za módou. Žltá, oranžová, ružová či limetkovo zelená - farby tohtoročnej jari a leta – sa objavili aj na topánkach, ktoré Scholl ponúka na túto sezónu. Novinkou, ktorou Scholl nepochybne očarí všetky zákazníčky, sú dreváky. Znovu sa vrátili do módy a niektorý z pestrofarebných či jednofarebných modelov bude dokonalou štýlovou bodkou vášho oblečenia. Módnej línie sa však držia aj sandále, šlapky, mokasíny, poltopánky či obuv na voľný čas.

Scholl rozumie nohám tak, ako hádam nikto a do svojich výrobkov dáva viac ako desať rôznych stielok obuvi. Jedny sa starajú o citlivé chodidlá, ďalšie ich podporujú na správnych miestach, iné tlmia nárazy spôsobujúce bolesti chrbta. Nohy a chodidlá si zaslúžia, aby boli v pohodlí.

Sarah Jessica Parker a dreváky Scholl Každá žena nepochybne vie, že Sarah J. Parker, hviezda zo seriálu Sex v meste, je maniačka na topánky. A to nielen vo filme. Neodolá síce dizajnovým kúskom topánkového mága Manola Blahnika, ale ocení aj ,,scholky“. Štýlové dreváky s pestrofarebným zvrškom a farebnou podrážkou nosí aj ona. Niet sa čo diviť. Veď dreváky so správnym tvarovaním a tvrdým dreveným podkladom pod chodidlami zabezpečujú ich aktívne precvičovanie a celým nohám pomáhajú nadobudnúť dokonalý tvar.

O tom, aké dôležité sú pekné nohy, vedia aj krásky na súťažiach miss. Pravdepodobne práve preto si belgické missky obúvajú nielen počas slávnostného večera ale počas celého roku. Prečo si takúto dokonalú obuv nedoprajete aj vy?

Kroky k zdravým nohám

Krásne a zdravé nohy sú ozdobou každej ženy. Kým používanie krému na tvár berie každá z nás takmer ako prirodzenosť, rovnakú starostlivosť nohám dopraje len polovica slovenských žien. Pritom možností, ako to zmeniť , je dostatok. Scholl má vo svojej ponuke pod názvom Foot Therapy peelingový krém, zmäkčujúce mlieko i hydratačný balzam. A ak ste niečo zanedbali, intenzívna nočná kúra s unikátnym hydro-lipidovým komplexom zmäkčí, vyhladí a ošetrí kožu vašich nôh. Pribalené špeciálne ponožky pomôžu pokožke dobre vstrebať krém. Už minulý rok sa v predajniach objavil zaujímavý výrobok Party Feet – gélové polovložky, ktoré pomáhajú predchádzať bolesti v bruškách chodidiel pri nosení vysokých topánok. Od júna ponúka Scholl ďalšie novinky zo série Party Feet – gélové polovložky pod päty, gélové prúžky pod remienky sandálov, gélovú ochranu päty i gélové výplne pod boľavé miesta. Už sa teda nemáte na čo vyhovárať. Starostlivosť o nohy má svoje meno.


Diskusia k článku:

.
Neregistrovaný - ., 5.1.2007 09:52,
mna strasne vzrusuje ked ma zena na dlhych chodidlach drevaky
Neregistrovaný - miki, 22.8.2007 23:47, harcarik(`na`)iol.sk
pozrel by som si film KAPITAN DABAC z 2 svet vojny ale neviem ako sa k nemu dostat
Neregistrovaný - , 22.8.2007 23:48
ha ha
Neregistrovaný - , 24.7.2008 14:43
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!