lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
BeBe Dobré ráno – cereálny základ vyvážených raňajok

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 6.5.2004
späť
Späť

Poslať
 

Sušienky sú tradičnou pochúťkou, ktorá neodmysliteľne patrí k rodinnému posedeniu alebo k popoludňajšiemu olovrantu. Niektoré sú navyše aj hodnotným zdrojom sacharidov z obilnín a majú nízky glykemický index. Dodávajú energiu do organizmu pozvoľna. A to je presne to, čo k raňajkám potrebujeme. BeBe Dobré ráno spĺňajú tieto náročné požiadavky.

Prečo je dobré ich raňajkovať?
BeBe Dobré ráno sú výživné a praktické sušienky, atraktívne svojou chuťou a chrumkavosťou. Nenahradia všetko, čo raňajkujeme, ale rozhodne môžu byť súčasťou vyvážených raňajok.

Sušienky BeBe Dobré ráno s EDP obsahujú viac ako 50 % sacharidov z obilnín, sú zdrojom vlákniny a niektoré z nich sú obohatené o minerálne látky a vitamíny skupiny B, ktoré sú veľmi potrebné pre náš organizmus.

BeBe Dobré ráno sú vhodným cereálnym základom vyvážených raňajok, ktorý dodá energiu na celé dopoludnie. Uspokojí chuťové bunky aj tých najnáročnejších.

V čom spočíva ich tajomstvo?
Jedinečná receptúra, starostlivé spracovanie a špecifický výrobný proces zachovávajú v sušienkach BeBe Dobré ráno energetickú hodnotu obilnín. Vďaka tomuto procesu dochádza k pozvoľnému štiepeniu a vstrebávaniu sacharidov z obilnín, a tým je energia dodávaná do organizmu pozvoľna, čo má vplyv na pomalý nárast hladiny glukózy v krvi – tzv. nízky glykemický index. Výsledky odborných štúdií ukazujú, že pocit hladu počas dopoludnia priamo súvisí so zložením a úpravou potravín z obilnín konzumovaných na raňajky. Tí, ktorí raňajkujú napr. sušienky so sacharidmi z obilnín s nízkym glykemickým indexom, majú počas dopoludnia dlhšie pocit sýtosti ako tí, ktorých raňajky obsahujú sacharidy z obilnín s vysokým glykemickým indexom, a to aj pri rovnakom energetickom príjme.

Preto sú sušienky BeBe Dobré ráno skutočným zdrojom energie počas celého dopoludnia.

Je vedecky dokázané, že energia získaná zo sušienok BeBe Dobré ráno vydrží až štyri hodiny. Vďaka tejto ich prevratnej vlastnosti si teraz možno bez obáv pochutnávať na sušienkach BeBe Dobré ráno – sú totiž tým správnym zdrojom energie, ktorá ráno prebudí a vydrží dlhšie. Sušienky BeBe Dobré ráno sú ideálnym cereálnym základom vyvážených raňajok.

EDP – energia dodávaná pozvoľna – je zárukou rovnomerného a dlhodobého prísunu energie zo sacharidov obilnín. Energia dodávaná pozvoľna je organizmom efektívne využívaná. Vďaka tomu je organizmus dlhšie vo forme, nedostavuje sa únava a máme pocit sýtosti až do obeda. Tým zabránime prejedaniu. EDP je skutočnou revolúciou, ktorá je výsledkom dlhodobej spolupráce skupiny Danone a spoločnosti Opavia s poprednými vedcami a odborníkmi v oblasti výživy.

Aké druhy BeBe Dobré ráno Opavia ponúka?

V októbri 2003 boli na trh uvedené dve chutné novinky v rade BeBe Dobré ráno, ktoré sa od tých súčasných líšia nielen príchuťou.

BeBe Dobré ráno müsli s ovocím
sú prvé müsli sušienky na našom trhu. Lahodná chuť sušienok v spojení s obilninami, hrozienkami a pomarančmi je ideálna pre nielen vyvážené, ale naozaj chutné raňajky.

BeBe Dobré ráno 4 cereálie s mliekom
sú sušienky obdĺžnikového tvaru s ovsenými vločkami na povrchu. Zaujmú lahodnou mliečnou chuťou. Vzhľadom na to, že obsahujú štyri druhy cereálií (pšenicu, raž, jačmeň a ovsené vločky), sú ideálnou súčasťou vyvážených raňajok.

Tradičné druhy
Okrem noviniek sú na trhu od roku 1999 dnes už tradičné BeBe Dobré ráno kakaové so šiestimi vitamínmi skupiny B a s vápnikom nevyhnutným pre zdravé a silné zuby a kosti. Ďalej BeBe Dobré ráno orieškové s medom rovnako so šiestimi vitamínmi skupiny B, BeBe Dobré ráno kokosové s kúskami lahodného kokosu a BeBe Dobré ráno s mliekom z južných Čiech, ktoré sú k dispozícii vo dvoch baleniach – štandardnom 50g a veľkom 140g.


Diskusia k článku:

Sušienky BeBe dobré ráno sú naozaj skvelé! Odporúčam ochutnať!
Neregistrovaný - merci, 27.5.2004 12:03
Su vyborne, su to najlepsie susienky.
Neregistrovaný - boba, 15.9.2004 13:37
dobre su .. ale urcite aj kaloricke :)
Neregistrovaný - , 23.1.2007 10:35
Fantasticke.Teraz aj s mensim obsahom cukru..MNAM..Odporucam ochutnat!!!
Neregistrovaný - biba, 19.2.2007 20:18
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!