lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 3 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 16. Apríl, , Dnes oslavuje Dana/Danica
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Pokožka ako z hodvábu – Braun Silk-épil EverSoft

  Spracoval(a) : Martina Jeníková
Dátum : 24.5.2002
späť
Späť

Poslať
 

Už prešli časy, keď bolo nevyhnutné denné odstraňovanie chĺpkov. Ak vyskúšate Braun Silk-épil EverSoft, budete sa môcť hodvábnou pokožkou svojich nôh pýšiť aj štyri týždne. Braun Silk-épil EverSoft účinne odstraňuje chĺpky s korienkami a na rozdiel od metód povrchového odstraňovania chĺpkov tak dosahuje dlhodobejší účinok. Okrem toho je Silk-épil EverSoft šetrnejší vďaka novému pulzovému systému, ktorý pred odstránením chĺpku stimuluje a uvoľňuje pokožku a znižuje nepríjemný pocit ťahania. Ženám, ktoré nikdy elektrický epilátor nepoužívali, ponúka Braun nový Silk-épil EverSoft Easy Start, ktorý maximálne uľahčí prvé epilácie.


Epilácia aj pre pánov
Hladká pokožka ženských nôh je v našich zemepisných šírkach už celkom bežnou záležitosťou. Ale nie je to výhradne záležitosť žien. Okrem vlastného príjemného pocitu je tu aj jedna silná motivácia, prečo sa epilovať, či holiť nielen na nohách, ale i v podpazuší a v lone. Áno, áno! Tým motívom sú muži, lepšie povedané zámer páčiť sa im. A muži vedia, že ženy pravidelne podstupujú túto procedúru kvôli nim. Teda, aspoň by to mali vedieť... A keď už to vedia, prečo ju ženám čo najviac znepríjemniť? Kdeže! Nemáme na mysli milostné hry vo vani pri holení. Máme na mysli niečo pre mužov oveľa zložitejšie, ale výhodné pre ženy. Ale v konečnom výsledku vlastne aj pre mužov samých. Braun Silk-épil je totiž nielen výkonný epilátor, ktorého zásluhou vydržia nohy hladké až štyri týždne, ale je to aj výborný a luxusný darček pri akejkoľvek príležitosti a v ktoromkoľvek ročnom období. Alebo hádam, páni, oceňujete hodvábnu jemnosť ženských nôh len v lete?   


Zabudnite na denné holenie
Celé kúzlo spočíva v jednom slovíčku – epilácia. Braun Silk-épil EverSoft neholí chĺpky z povrchu pokožky, ale odstraňuje ich aj s korienkami. Výsledok je preto celkom iný, ako po holení, vaša pokožka zostane hebká až štyri týždne. Tým, že strojček chĺpky jemne vyťahuje z korienkov, sú chĺpky, ktoré znova narastú, oveľa jemnejšie a mäkšie.


EverSoft Easy Start alebo ak sa bojíte začať s epiláciou
Ponúkať najšetrnejší epilátor na trhu je jedna vec a presvedčiť ženy nemajúce s epiláciou žiadnu skúsenosť s ňou začať, je vecou druhou. Preto Braun prichádza so Silk-épil EverSoft Easy Start. Tento strojček je navrhnutý tak, aby maximálne uľahčil začiatky s epiláciou. Špeciálna prídavná hlavica zaberá naraz menšie množstvo chĺpkov a umožňuje pokožke prispôsobovať sa procesu epilácie bez nepríjemných pocitov. K vybaveniu Silk-épil EverSoft Easy patrí chladiaca rukavica, ktorá zabraňuje podráždeniu pokožky po epilácii a nechá ju sviežou. A práve táto skutočnosť môže ženy presvedčiť. Dôkazom toho, že epilácia so Silk-épil EverSoft Easy Start je maximálne šetrná aj k mimoriadne citlivej pokožke, je odporúčaná dermatológmi. Ženy, ktorých pokožka si na epilátor zvykla, môžu využiť rýchlejšiu epiláciu bežnou hlavicou, ktorá sa taktiež dodáva s prístrojom Silk-épil EverSoft Easy Start.

Nový rozmer jemnej epilácie
Nový Silk-épil EverSoft je mimoriadne šetrný. Automatický pulzový systém Eversoft stimuluje a pred odstránením chĺpka uvoľňuje pokožku. Zároveň znižuje nepríjemný pocit ťahania na minimum. V teste vykonanom v niekoľkých krajinách Európy užívatelia potvrdili, že  Braun Silk-épil EverSoft je najšetrnejším epilátorom na trhu.


Dokonalé riešenie nielen pre nohy
Mať dokonale hebké nohy je nádherné – ale čo podpazušie a lono? Riešenie ponúka EverSoft. Jediným epilátorom odstránite chĺpky z rôznych častí tela. Jednoducho vymeníte hlavicu. Súčasťou systému Silk-épil EverSoft Body System je malá holiaca hlavica, ktorá je veľkosťou i tvarom prispôsobená aj iným častiam ženského tela. Pružná fólia a integrovaný strihač dlhých chĺpkov umožňujú účinné, ľahké a šetrné odstránenie chĺpkov z podpazušia a lona. Súčasťou krytu holiacej hlavice je nadstavec OptiTrim, ktorým pred epiláciou môžeme skrátiť chĺpky na optimálnu dĺžku, čím sa celý proces stáva ešte šetrnejším.


Módny dizajn pristane ženám ako uliaty Nový Silk-épil EverSoft rešpektuje rozmery ženských rúk. Ľahko sa s ním manipuluje a je pohodlné ho držať. Systém EverSoft Body sa dodáva v módnych farbách tejto sezóny – v kombinácii kovovošedej a fialovej. Odporúčaná maloobchodná cena je 3 190 Sk. Súčasťou je aj nový epilátor EverSoft a výmenná holiaca hlavica. EasyStart - ideálne iešenie pre začiatočníčky -  v levanduľovej farbe, za odporúčanú maloobchodnú cenu 2 990 Sk. Model Solo EverSoft je len depilátor na nohy dodávaný v kovovošedej a žltej farbe za odporúčanú aloobchodnú cenu 2 790 Sk. Okrem toho Braun ponúka dva modely epilátorov Silk-épil z rady SuperSoft, ktoré budú v predaji v strednej výbave za 2 190 Sk, a nakoniec ešte základný model za 1 290 Sk.Milióny žien používajú epilátory značky Braun Silk-épil. Presvedčte sa na vlastných nohách – aj vy môžete mať pokožku hodvábnu až štyri týždne. S 90-dňovou zárukou vrátenia peňazí to ôžete vyskúšať  bez akéhokoľvek rizika.

V prípade záujmu o podrobnejšie informácie, prosím, kontaktujte:
Ewing Public Relations, s. r. o.
Mirka Kreuzerová, Týnský dvůr 10, 110 00  Praha 1
Tel.: 00420/2/482 8065 -- 8, fax: 00420/2/2482 8456, e-mail: kreuzerova@ewingpr.cz

 

 


Diskusia k článku:

nemam rada reklamne clanky, i ked aj tento server musi z niecoho zit. teraz sa musim s nadsenim pridat k chvale na body system z novej rady od braun. v porovnani s mojim prechadzajucim (epilady) je ovela rychlejsi, jemnejsi, dokladnejsi. holiacu hlavicu povazujem za trochu zbytocnu, lebo pinzetova hlavica skvele epiluje aj citlive oblasti (podpazusie, bikiny), ale ma zase vyhodu zastrihavania - skracovania. dovolim si tvrdit, ze v citlivejsich oblastiach je epilovanie body systemom ovela menej bolestive, nez soky s voskami u kozmeticky, a ucinok je rovnaky.
Neregistrovaný - popoluska, 27.5.2002 10:28
Máš pravdu. Epilady bol úplne na h...Dala som si ho doviezť ešte ,,za režimu" a bola som totálne sklamaná. Dnes mám strojček vyššie uvedenej značky a som s ním už štyri roky maximálne spokojná.
Neregistrovaný - Ja, 27.5.2002 12:15
Mam jediny problem, mam epilator Braun Silk Epil, a vzdy si oholim nohy, ale nikdy ich nemam dokonale hladke. Preco mi ostavaju chlpky? A podpazusie si nim nemozem holit, lebo to straaasne boli a taha aj kozu, nielen chlpky. Potom sa aspon den ani pohnut nemozem kvoli bolesti. Poradite mi?
Neregistrovaný - lady, 13.7.2005 20:06, znosaosa(`na`)azet.sk
a mozeme pouzivat epilatory aj my muzi? napriklad na hrudnik, brucho, z casti okolie v rozroku?
Neregistrovaný - milan, 27.5.2006 16:08, ujo(`na`)centrum.sk
urcite to mozu pouzivat aj muzi, ale neviem, ci vydrzia tu bolest...A odporucila by som najskor zastrihnut.
Neregistrovaný - Maca, 15.6.2006 14:22, marcela.stracinova(`na`)atlas.sk
chcela by som sa opýtať na konkrétny výrobok a to epilátor EVERSOFT DElUXE 2270 Body Systém, či s ním niekto z vás má skúsenosti...naozaj odstraňuje chĺpky až na 4 týždne, alebo by ste poradili radšej nejaký iný? diki
Neregistrovaný - Karin, 3.12.2006 20:24, karin051(`na`)post.sk
myslim ze akykolvek epilatr odstranuje chlpky u kazdeho na rovnaku dobu. to ako rychlo chlpky narastu totiz nezavisi ani od znacky ani do ceny epilatora, ale od genetickych danosti. cize aj nedokonale epilovanie znamena ze chlpky su jemne a odrthnu sa nad kozou. tu by som odporucila par krat, raz za cas, holit nohy aby chlpky (aspon ich horna cast) zdrsneli a opat boli epilatorom vytrhnute cele.
Neregistrovaný - , 30.5.2007 11:05
chcem sa opytat aky je rozdiel medzi epilatorom s rotacnymi diskami a s pinzetkami...ktory je lepsi?? a co tie rotacne disky vlastne su? dikes
Neregistrovaný - jaja, 11.6.2008 15:04, eva(`na`)centrum.sk
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!