lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
ORAL-B PREDSTAVUJE NOVÝ PROGRAM DETSKÝCH ZUBNÝCH KEFIEK

  Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 27.5.2002
späť
Späť

Poslať
 

Dlhodobý výskum značky Oral-B priniesol očakávané ovocie. Je ním novinka v starostlivosti o detské zuby. Prvýkrát sa tak na trh dostávajú zubné kefky vytvorené so zreteľom na špecifické požiadavky detských zúbkov rôzneho veku. Oral-B prichádza nielen s novým radom manuálnych zubných kefiek pre deti Oral-B Stages, ale aj s batériovou zubnou kefkou Braun/Oral-B, ktoré sa celkom prispôsobujú vývoju detských zubov. Spĺňajú ako nároky zubných lekárov, tak aj svojou farebnosťou a dizajnom kreslených postavičiek požiadavky a želania detí. 

Jestvujú tri kľúčové fakty ovplyvňujúce kvalitu starostlivosti o detský chrup: rast zubov, zručnosť a vývoj dieťaťa.

Rast zubov - Každa kefka radu Oral-B Stages má hlavičku a vlákna prispôsobené rôznemu stupňu vývoja zubov, prechodu od mliečneho k trvalému chrupu a rastu ďasien a ústnej dutiny.
Zručnosť - Veľkosť rukoväte je prispôsobená detskej ruke, pri kefke pre dojčatá zasa ruke rodiča. Ergonomický tvar a protišmykový povrch uľahčujú manipuláciu.
Vývoj - Grafické zhotovenie kefky zodpovedá záujmom detí jednotlivých vekových skupín. Kefky upútajú malé deti farbou, tvarom a zhotovením, ale aj zobrazením postavičiek zo seriálov a filmov Walta Disneyho, napríklad Mickey Mousa, Buzza Lightyeara alebo Snehulienky. Pre staršie deti je pripravená "cool" grafika.

Jednotlivé typy kefiek sú prispôsobené potrebám rôznych vekových kategórií detí, ale všetky využívajú niekoľko zhodných inovácií. Mäkký, poddajný okraj hlavičky pomáha kefke chrániť jemné detské ďasná pred podráždením. Vďaka opierkam na rukoväti je kefka stabilná aj na pevnej podložke. Nevzniká tak kontakt vláken s jej povrchom a pre rodičov i deti je ľahšie naniesť na kefku zubnú pastu. Vlákna s technológiou Indicator® upozorňujú svojím postupným odfarbovaním na opotrebovanie a nevyhnutnosť výmeny kefky.

Pozrime sa kefkám trocha na zúbky:

Zubná kefka Oral-B Stage 1 pre deti vo veku od 4 do 24 mesiacov (dojčatá)

Prvé zúbky sa môžu u dieťaťa objaviť už v štyroch mesiacoch. Zubní lekári odporúčajú čistiť zuby aj v tomto útlom veku, hneď ako sa prereže prvý zúbok. Kefka
Oral-B Stage 1 má mimoriadne jemné vlákna pre šetrné čistenie. Unikátna zmäkčená hlavička kefky zaberá naraz veľkú plochu a jemne masíruje a chráni mäkké detské ďasná. Takýmto malým deťom čistia zuby rodičia, preto je rukoväť dokonale prispôsobená dospelej ruke. Je nešmykľavá, umožňuje dokonalé priľnutie hlavičky kefky k plochám zubov a ľahšie nanášanie zubnej pasty.

Zubná kefka Oral-B Stage 2 pre deti vo veku od 2 do 4 rokov (malé deti)

Do konca tohto detského obdobia môže mať dieťa až 20 mliečnych zubov. Zubná kefka Oral-B Stage 2 je určená malým deťom, ktoré sa učia čistiť si zuby. Úzka hlavička kefky umožňuje ľahký prístup do malých detských úst. Predĺžené vlákna POWER TIP® pomáhajú pri čistení ťažko dostupných stoličiek. Kvôli relatívnej neobratnosti detí v tomto veku má kefka veľkú, ľahko uchopiteľnú rukoväť. Deti v tomto veku milujú postavičky od Walta Disneyho. Na rukoväti kefky je preto zobrazený Mickey Mouse
a jeho priatelia.

Zubná kefka Oral-B Stage 3 pre deti vo veku od 5 do 7 rokov (predškolský vek)

V tomto detskom období sa v zadnej časti úst dieťaťa objavujú prvé trvalé stoličky a mliečne zuby môžu začať vypadávať. Hlavička kefky Oral-B Stage 3 je zmäkčená a chráni tak mäkké detské ďasná. Sú do nej vsadené predĺžené vlákna POWER TIP®,  ktoré čistia ťažko dostupné stoličky, a miskovito usporiadané vlákna, ktoré obklopujú
a čistia každý zub. Väčšia rukoväť a protišmyková úprava sú navrhnuté pre väčšie
a obratnejšie ruky. Deti v tomto veku už majú širší okruh záujmov a páčia sa im postavičky z kreslených filmov Walta Disneyho zobrazené na rukoväti, napríklad kozmonaut Buzz Lightyear z filmu Príbeh hračiek vyrobeného v štúdiách Disney/Pixar.

Zubná kefka Oral-B Stage 4 pre deti staršie ako 8 rokov

V ústach dieťaťa ešte zostávajú mliečne zúbky, ale pribúdajú k nim i tie trvalé, aj keď s početnými medzerami. Kefka Oral-B Stage 4 kombinuje vlákna CrissCross™ na čistenie trvalého a detského chrupu a vlákna POWER TIP® na citlivé medzizubné priestory. Rukoväť je podobná zubným kefkám pre dospelých, ale veľkosťou je prispôsobená menšej detskej ruke. Deťom v tomto veku sa páčia abstraktné obrazce a pestré farebné kombinácie na rukoväti.
Odporúčaná cena pre všetky typy manuálnych zubných kefiek Oral-B Stages je 89,90 CZK a 99,90 SKK.

Batériová zubná kefka Braun Oral-B je určená na ústnu hygienu detí vo veku od troch rokov. Nazýva sa D2010 a je rovnako bezpečná a účinná ako mäkké manuálne zubné kefky. Malá hlavička kefky so zvlášť mäkkými a na konci rozvetvenými vláknami bola špeciálne navrhnutá pre mliečne i trvalé zúbky. Prostredný rad dlhších vláken
je určený na čistenie skusných plôch zubov. Na náhradných výmenných kefkách sa smeje postavička Buzza Lightyeara alebo Snehulienky. Rukoväť je k dispozícii v dvoch farebných zhotoveniach - ružovomodrá pre dievčatká a zelenomodrá pre chlapcov. 
Odporúčaná cena je 640,- CZK a 740,- SKK.

Chýbať nebudú ani zubné pasty

Rad zubných kefiek Oral-B Stages dopĺňajú dve fluoridové zubné pasty s ovocnou príchuťou. Tieto jemné, deťmi testované zubné gély poskytujú účinnú ochranu pred zubným kazom. Postavičky z Disneyových príbehov urobia z čistenia zubov ešte väčšiu zábavu!
Odporúčaná cena je zhodná s manuálnymi kefkami, teda 89,90 CZK a 99,90 SKK.   
  
V prípade záujmu o podrobnejšie informácie, prosím, kontaktujte:
Ewing Public Relations, s.r.o.
Mirka Kreuzerová, Týnský dvůr 10, 110 00  Praha 1
Tel.: 00420/02/2482 8065 -  8, fax: 00420/02/2482 8456, e-mail: kreuzerova@ewingpr.cz


Diskusia k článku:

This is the topic that may be near to my heart… Lots of thanks! Just where are your contact particulars although?
Neregistrovaný - , 30.10.2022 15:52, imogene.hardiman(`na`)msn.com
Many thanks a bunch for sharing this with all of us you really understand what you’re discussing! Bookmarked. Kindly also go to my Web-site =). We could have a connection exchange settlement amongst us!
Neregistrovaný - , 10.1.2023 00:14, willison.joleen(`na`)gmail.com
Oh my goodness! Awesome post dude! Lots of thanks, However I am dealing with difficulties together with your RSS. I don’t realize why I'm struggling to join it. Is there anybody obtaining the exact same RSS difficulties? Anyone who knows the solution will you kindly respond? Many thanks!!
Neregistrovaný - , 10.1.2023 00:23, spafford.johnny(`na`)outlook.com
It’s difficult to find effectively-informed individuals on this subject matter, but you audio such as you understand what you’re referring to! Many thanks
Neregistrovaný - , 10.1.2023 00:45, mabe.arlen(`na`)googlemail.com
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!