lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 20. Apríl, , Dnes oslavuje Marcel
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Zvíťazte nad strašiakmi! /Účinný boj proti malým prsiam a celulitíde/

  Spracoval(a) : Martina Jeníková
Dátum : 22.5.2002
späť
Späť

Poslať
 


Nadváha sa dnes pomaly stáva kultom. Tuční Američania a Američanky v krátkych šortkách dobývajú svet a my im za ich odvahu nadšene tlieskame. A v kútiku duše im možno závidíme ich bezprostrednosť, drzosť?, či nedostatok vkusu. Opäť je tu leto a opäť kriticky, bez amerického pohľadu na svet, stojíme pred zrkadlom. Konečne môžeme zo seba zhodiť oblečenie. Môžeme, lenže pre mnohé z nás je táto možnosť nepríjemným strašiakom. To, že sa nám nepodarí zhodiť dvadsať zbytočných kilogramov počas dvoch týždňov, je viac ako pravdepodobné a my si to plne uvedomujeme. Sú momenty, keď úprimne závidíme všetkým , čo nebojujú s nadváhou. Chyba! Problémy s odhalením svojich vnád nemajú len bacuľky.


Nočnú moru z ultra krátkych šortiek a ultra véčkových výstrihov, ktoré sú dnes v móde, majú aj mladé, štíhle ženy. Do dekoltu nemajú čo dať a  na ich štíhlych nohách sa objavuje strašiak s názvom kozmetická celulitída. Ešte pred pár rokmi nemali hrudkovité tukové zásoby pod kožou  názov a žena štíhla a takmer rovná bola ideálom krásy. Časy sa menia. Hrudky sú hororom a prsia menšie ako dvojky katastrofou. Proti obom strašiakom však existuje účinná pomoc. Aspoň podľa výrobcov kozmetických prostriedkov. Nemusím zdôrazňovať, že ich treba brať približne tak vážne ako reči premiéra Dzurindu o dvojnásobnom plate. Súdny človek vie, že zázračný prostriedok, po ktorom vám narastú prsia a vy zostanete štíhla a nedotknutá plastickým chirurgom neexistuje. Sú tu však účinné ilúzie. V prvom rade si vyberte vhodnú spodnú bielizeň. Dnes už  existujú  podprsenky plnené vzduchom /veľmi autentické na dotyk/, plnené silikónom / rovnako príjemné na dotyk/, pušapky“- vypchaté vankúšikmi / takmer na nerozoznanie/… stačí si len vybrať takú, čo vám najviac vyhovuje. Okrem podprsenky vám, čo máte prsia po ockovi, tento rok praje aj pani móda. Absolútnym hitom sú horizontálne pásiky, ktoré opticky rozšíria váš hrudník. Pásiky sa nosia na všetkom, preto si pokojne zaobstarajte celú „pyžamovú“ sadu. Svetríky, tričká, pulóvre, šaty, šortky…Ďalším módnym hitom sú nazberané žabičkové topy, ktoré sú pre malé prsia úplne ideálne. Nazberaný korzet z denimu je pre vás nevyhnutný. Patrí medzi absolútne ťaháky a urobí z vášho rovného hrudníka nádherne zvlnenú pahorkatinu, hodnú povšimnutia. Rovnako sú pre vás vhodné tričká, či roláky bez rukávov. No a extrémne módne volániky vymysleli určite pre vás. Dajú sa rozložiť kdekoľvek, v akomkoľvek množstve. Máte to dva v jednom. Nebudete  plochá a budete „in“. Ak sa malého módneho podvodu bojíte kvôli tomu, čo potom, keď vás niekto  z „maskovacej siete“ vyzlečie, nie je prečo strácať hlavu. Je viac mužov, ktorí sa radšej pohrajú s malými marhuľkami, ako by sa mali naťahovať s obrovskými dyňami. Napokon, láska je o niečom inom ako o sú malé, či veľké  prsia.
Boj s celulitídou je o niečo nepríjemnejší. Vyžaduje oveľa viac osobnej statočnosti. V prvom rade sa musíte zbaviť zlozvykov, ktoré sú pre zdravie pokožky vo všeobecnosti neprípustné. Preč s čokoládou, tučnými jedlami, cigaretami, kávou, colou , alkoholom a ponocovaním. Namiesto nich nasaďte množstvo zeleniny, ovocia, celozrné pečivo a chudé mäso. Existuje aj množstvo gélov, či krémov na boj proti tomuto neduhu, sú tu  tabletky, cviky a plastický chirurg.  Výborné sú aj škótske striky, môžete ich aplikovať aj doma. Sú založené na striedaní horúcej a ľadovej vody. Pre boj s celulitídou je dôležité  kvalitné prekrvenie pokožky  a tým lepšia likvidácia odpadov a ich odvádzanie z tela. Poslednou, no nie nezanedbateľnou zbraňou je pohyb. Nohy cvičte so zníženou záťažou a maximálnym možným počtom opakovaní. Dôležitá je vysoká aeróbna záťaž. Jednoducho, musíte  makať ako fretka, žiť zdravo, natierať sa gélmi a celulitída sa možno poddá. Spolu s ňou vás pri spomínanej životospráve opustia aj iné, omnoho nebezpečnejšie neduhy.
 Že to nie je nič pre vás? Tak sa vyrovnajte s pomarančovou kožou a užívajte si život po svojom. Napokon  je celé množstvo manekýnok, ktoré pod krásnymi šatami skrývajú svoju celulitídu. A na rozdiel od vás sa ani poriadne nenajedia.    
             


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!