lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Ako zistiť či vás miluje?

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 16.5.2002
späť
Späť

Poslať
 

Ste práve na pokraji psychického zrútenia a s pohľadom upriameným na svoj telefón vzývate božstvá lásky, aby zazvonil, alebo ste na pokraji psychického zrútenia a dúfate, že svojho najdrahšieho už v živote neuvidíte, lebo prišiel iný najdrahší, alebo len neviete, či vás šéf povýši, či nie a mimoriadne vás to znervózňuje, alebo…

 My ženy sme stvorenia intuitívne a preto môžeme vo všetkých menovaných a aj v mnohých iných situáciách použiť silu podvedomia, tretie oko, alebo kúzla. Máme tu pre vás krátky zoznam spoľahlivých metód ktoré vám pomôžu rozriešiť väčšinu životných situácií.
Pre ženy, ktoré sú si mimoriadne neisté vlastnými schopnosťami, je tu návšteva jasnovidky, kartárky, či astrologičky. Jasnovidka sa zadíva do vášho biopoľa a bez diskusie vám za mierny poplatok, okolo tisíc korún, sprístupní vašu minulosť, zdravotný stav aj budúcnosť. Ak je dobrá, je len veľmi malá pravdepodobnosť, že by sa mohla pomýliť a to je hlavná vec, na ktorú sa musíte pred jej návštevou psychicky pripraviť. Musíte vedieť, či chcete a dokážete poznať svoje smerovanie. Pokiaľ si so sebou vezmete aj fotku kohokoľvek blízkeho, môžete sa dozvedieť aj o ňom, jeho ďalšom živote, o jeho chorobách, či o vašej spoločnej ceste. U kartárky budete miešať a deliť balíček a aj  keď odpovede budú menej nekompromisné, ako v prvom prípade, môžete sa od dobrej kartárky dozvedieť veľmi veľa o svojej ceste.
Karty sú hravejšie a tak v prípade nepríjemnejšej veštby menej zaťažia vašu psychiku. Väčšina kartárok si od vás nevypýta priamu sumu peňazí, ale patrí sa dať jej okolo 400 a viac korún za veštbu. Horoskop je záležitosť mimoriadne vedecká. Dožijete sa presného výkladu vašej povahy, vašich snov aj vašich schopností podľa hviezd. Pravda sa niekedy nepočúva najlepšie, ale jej poznanie často pomôže. Okrem toho vám astrologička, či astrológ povedia, ktoré obdobie je pre vás vhodné na podnikanie, na lásku, na cestovanie…  Existujú aj horoskopy partnerské, v ktorých zistíte nakoľko sa so svojím vyvoleným k sebe hodíte a v čom môžu spočívať nášľapné míny vášho vzťahu. Pre vytvorenie horoskopu, by ste mali vedieť presnú hodinu a minútu svojho narodenia, poprípade kohokoľvek na koho sa pýtate. Za poriadny horoskop nezaplatíte menej ako 1500,- korún, ale môže vám pomôcť.

Ak ste však presvedčená o tom, že všetko si človek najlepšie urobí sám, existujú aj metódy vhodné pre samoukov. Je malá pravdepodobnosť, že by ste zvládli veštenie z gule. Tá je mimoriadne drahá a navyše účinná len v rukách zdatnej čarodejnice, ale sú tu napríklad tarotové karty a kyvadlo. Ak sa rozhodnete pre prvú možnosť, musíte si kúpiť balíček tarotových kariet podľa vlastného uváženia spolu s výkladovou knižkou. Knižka vám ukáže rôzne možnosti použitia kariet a ich významy.  Potom si už len v pokoji sadnete, zapálite si sviečku a poriadne sa sústredíte na svoju otázku.  
Najjednoduchšou možnosťou je kyvadlo. Môžete si ho buď kúpiť, alebo vyrobiť z prsteňa bez očka, alebo z drahokamu, či polodrahokamu v tvare slzy, či tyčinky zaveseného na hodvábnej nitke, ktorá má po prehnutí dĺžku okolo 30 centimetrov. Opäť si zapálite sviečku a navodíte pokojnú atmosféru. Najprv sa kyvadla úctivo opýtate, či s vami bude komunikovať. Potom si s ním dohodnete „abecedu“. Zväčša, ak sa kyvadlo krúti proti smeru hodinových ručičiek jeho odpoveď na vašu otázku je nie. Ak sa krúti v smere hodinových ručičiek odpoveď je áno. Môžete sa však s kyvadlom dohodnúť, že ak sa krúti odpoveď je áno a ak sa kýva dopredu dozadu odpoveď je nie. Potom, sa už poriadne sústredíte na svoju otázku. Nesmiete sa kyvadlu snažiť vnucovať vašu vôľu, v hlave vám musí rezonovať iba otázka, nesnažte sa prepašovať do mysle vašu odpoveď. Otázka musí byť samozrejme formulovaná tak, aby sa na ňu dalo odpovedať áno a nie a aby sa neskladala z dvoch možností. Potom môžete k prvej otázke prikladať ďalšie doplňujúce. Vždy však počkajte, kým sa kyvadlo zastaví a až potom sa ďalej pýtajte. Ak naozaj dokážete vyprázdniť svoju hlavu od želaných odpovedí, vaše vnútro vám odpovie pravdivo a jeho odpovede budú pre vás pri rozhodovaní výhodné. Pomôže vám napríklad vo chvíľach, keď sa váš rozum bije so srdcom. Tieto odpovede možno nie sú vždy také po akých túžite, ale minimálne sú skutočne vo váš prospech. Ak získate dostatok odvahy počúvať ich, opäť vám môžu pomôcť. A ak ste typ bojovníčky, ktorá síce chce poznať osud, ale len pre to, aby vedela, či nad ním dokáže zvíťaziť, vyskúšajte to. Je to predsa veľká výzva, poznať svoju cestu a rozhodnúť sa ísť po inej tak, aby ste vedeli, že každým krokom si vytvárate svoje šťastie a nešťastie. K cieľu sa totiž dá dostať rôznymi cestami a nie všetky sú príjemné. Aj Cézar to vyskúšal. Neuveril predpovedi, vybral sa v ústrety smrti. Apropo,  nikdy sa nepýtajte na termín svojej, či cudzej smrti. Skutočne dobrá veštkyňa vám na takú otázku ani neodpovie a kyvadlo zbytočne naučíte klamať. Veľa zábavy a dobrých odpovedí. Rozhodne je lepšie spať s kyvadlom, či kartami - ako s depresiou.
P.S. Ak ste sa rozhodli byť „čarosamoukom“, ešte máte možnosť použiť I - ting , nie vždy podľa priložených pravidiel, niekedy stačí, položiť si otázku a potom otvoriť knihu na ľubovoľnej strane. Tam hľadajte odpoveď. To isté môžete robiť s Bibliou, môžete si hodiť korunou, alebo použiť magické runy.                    

 


Diskusia k článku:

pomocky:oranzová sviečka,červená sviečka,biela sviecka čaša,kvapka vašej krvi,ihlu,vodu ktora najprv prešla varom a potom mrazom Postup:najpr zapalte bielu sviečku a myslite na to aká pravda je(ako ho milujete a on Vás nie...)potom zapalte oranžovu sviečku a myslite na to ako chcete aby Vas miloval.Do čaše dajte vodu a kvapku Vašej krvi.Zapalte červenu sviečku a myslite na to ako ste spolu a ako sa mate radi.Zdvihnite čašu nad hlavu a povedzte:Miluj ma (meno muža)miluj ma a nikdy ma neopusti.potom vypite všetku vodu z čaše.Kuzlo by malo začat učinkovat do 1 mesica
Neregistrovaný - Natalia Helešova, 14.1.2006 17:04
pomocky:oranžová sviečka,červená sviečka,biela sviecka čaša,kvapka vašej krvi,ihlu,vodu ktora najprv prešla varom a potom mrazom Postup:najpr zapalte bielu sviečku a myslite na to aká pravda je(ako ho milujete a on Vás nie...)potom zapalte oranžovu sviečku a myslite na to ako chcete aby Vas miloval.Do čaše dajte vodu a kvapku Vašej krvi.Zapalte červenu sviečku a myslite na to ako ste spolu a ako sa mate radi.Zdvihnite čašu nad hlavu a povedzte:Miluj ma (meno muža)miluj ma a nikdy ma neopusti.potom vypite všetku vodu z čaše.Kuzlo by malo začat učinkovat do 1 mesica.
Neregistrovaný - Natalia Helešova, 14.1.2006 17:05, helgufffka(`na`)orangemail.sk
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!