lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Na jar sviežo.

  Spracoval(a) : Mária Novická
Dátum : 24.5.2000
späť
Späť

Poslať
 

Na jar je nielen “in", ale aj nesmierne rozumné zobrať si aspoň dva týždne dovolenky a vyraziť za slnkom. Prekonáte tak jarnú únavu a vyhnete sa aprílovému počasiu. Pokiaľ vaša peňaženka nie je naklonená tejto myšlienke a ste vlastníkom chalupy, privítajte apríl na chalupe. Ak nemáte na dovolenku, nevlastníte chalupu a živíte sa prácou, jedzte aspoň veľa vitamínu C. Ak nemáte ani na vitamín C, kúpte si kapustu a tešte sa z každého pekného dňa. Vykašlite sa na jarné upratovanie a s nikým sa nehádajte. Dobrá nálada a odpočinok vám určite nezaškodia.

Móda prináša tento rok úžasný optimizmus. Pohrebný look v štýle Depeche Mode totiž odvial čas. Zbavte sa aj všetkých sivých a tmavomodrých odevov a vyberte sa na nákupy. Ak chcete byť “in”, musíte si zaobstarať niečo žlté, oranžové, červené, tyrkysové, zelené či biele. Rovnako veselé ako vaše oblečenie majú byť aj vaše doplnky. Pokiaľ sa vaša váha veľmi nelíši od tej, čo ste mali pri maturite, nachystajte si bodkované šatôčky alebo sukne. Ani tón v tóne, ktorým sme sa celé roky riadili, tento rok neplatí. Nastal vek farieb a bláznivých kombinácií. Popustite uzdu svojej fantázii a nemyslite na konvencie. Preč s pravidlami, na rade je osobná sloboda. Aspoň v obliekaní. Navyše, táto móda je aj liečivá. Výskumník David Harrise z Chesteru zistil, že ak si dajú dyslektici farebné kontaktné šošovky, pomôže im to lepšie čítať. S oranžovožltými šošovkami to bolo viac až o dvanásť slov za minútu.

“In” nie je len farebnosť, ale aj rozviaty vzhľad. Mali by ste sa preto rozhodnúť buď pre dlhý voľný účes, alebo pre krátke prestrihané hniezdo. Jeho úprava spočíva v dôkladnom rozstrapatení trojfarebne zafarbených vlasov a ich úplne neviditeľnej fixácii ovocnými voskami. Momentálne to nosí množstvo svetoznámych modeliek – Naomi Campbellová, Mila Jowovichová a aj my v redakcii. Dôverne vám prezradím, že to má veľké výhody. Nikto nevie, či som práve vstala z postele, alebo idem od kaderníka. Skúsila som oboje. Vstať z postele je omnoho lacnejšie.

Je módne mať zmyselné, šťavnaté a vlhké pery. Aspoň na pohľad. Na ústupe je kontúra. Ak ste si na ňu zvykli, dávajte pozor, aby nebola v tmavšom odtieni, ako je váš rúž a, mimochodom, rúže sa nosia vo všetkých bláznivých farbách. Mimoriadne módne sú oranžové. Platí - viac je viac. Sýte farby sa zvyknú ešte prelakovať špeciálnymi lakmi na pery. Oči musia žiariť rovnako ako pery, módne sú citrónovožlté, modré, biele, ružové, bledofialové a hráškovozelené tiene a neviditeľné linky. Len žiadna decentnosť, pokojne si to užite!

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!