lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Slávne ženy: Mariah Careyová 3

  Spracoval(a) : Mária Novická
Dátum : 29.5.2000
späť
Späť

Poslať
 

Rainbow už žije vlastným životom a Mariah tiež.. Napriek množstvu fanúšikov a obdivovateľov, je so sebou stále nespokojná. Neustále drží dajakú diétu a potom je nešťastná, že nezabrala tak, ako si želala alebo sa trápi svojimi nie celkom štíhlymi nohami. Ak sa vám z fotografií alebo z prebalov platní zdajú dokonalé, nenaleťte! Je to iba technika. Jednoducho si ich necháva na počítačoch predlžovať a zoštíhľovať. Dnes je možné už všetko. Technika pokročila. Malé a nie práve najštíhlejšie herečky, môžu vyzerať ako subtílne vysoké bytosti vďaka digitálnym kamerám, nohy, tvár i pleť môžu vyzerať dokonale, aj keď sú posiate akné. Máriah už dokonca prestalo baviť, že ju ľudia berú ako nevinné dievčatko, ona túži byť vampom pop music. Chce byť neskutočne sexy. Pomaly začína pomýšľať na nový zväzok. Po slobode má zrazu chuť na rodinu a romantickú svadbu v bielom. “Pamätám sa na svoje detstvo a tak by som chcela vytvoriť ten najkrajší domov pre moje deti, ak ich raz budem mať. Chcela by som, aby bolo všetko okolo nich perfektné. Viem, že nič nie je dokonalé, ale aj tak chcem, aby moja rodina bola- otec, mama a deti. Ale chvíľu ešte budem musieť počkať.” Najdôležitejší bol pre ňu na začiatku milénia jej nový film a soundtrack, ktorý vytvoril tento album. 18. januára 2000 vydala nový singel Thank God I Foun You, potom nahrala soundtrack All That Glitters a nakrútila rovnomenný film. Inak je to už jej druhý film. Ten prvý / The Bachelor/ jej vyniesol osem miliónov dolárov už prvý týždeň po uvedení do kín. Jej druhý film má veľmi jednoduchý námet, známy už z rozprávok o tom, ako Maruška k veľkému bohatstvu prišla. Mariah, v ňom hrá začínajúcu speváčku, ktorú zbadá hudobný manažér a pri práci medzi nimi preletí Amorov šíp....Čo vám budem rozprávať, veď to už napokon poznáte aj z tohto čítania.


A ešte čosi navyše.
V marci mala tridsať rokov a nevie sa zbaviť strachu zo starnutia a fóbie zo znečistených záchodov, ktorých si v detstve užila viac než dosť. Prehnane si potrpí na hygienu a verejné záchody, medzi ktoré ráta aj tie v šatniach kultúrnych domov, vo vydavateľstvách a na štadiónoch, je ochotná použiť, až keď na nich zapracuje tím jej osobných asistentov, ktorí prinesú nové drevené obloženie a zrkadlo až po zem, striebornú mydlovničku, strieborný vešiak na uterák, drahé mydlo a drahý uterák a všade rozložia kytice čerstvých kvetov a sviečky. Má rada dlhé vyvaľovanie vo vani, obloženej kvetmi a sviečkami. A rada dostáva drahé darčeky, najradšej na večeri v drahej reštaurácii. Miluje psov mačky a kone a filmy s Marilyn Monroe. Bojí sa rasizmu, ktorý poznamenal jej detstvo. Neskôr by sa chcela venovať charite pri zbližovaní rás a národov, teraz založila nadáciu na pomoc deťom zo znevýhodneného prostredia. Žiadna agentúra neuvádza, či niekedy pomohla svojej sestre, ktorá sa ako narkomanka nakazila vírusom AIDS, alebo svojej matke, ktorá si vysúdila po rokoch svojho chorého syna do vlastnej opatery.

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!