lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
V znamení hviezd 2.

  Spracoval(a) : Jana Osuska
Dátum : 23.5.2000
späť
Späť

Poslať
 

Vie čo je potešenie...
Čo je to vlastne luxus? ,,Luxus je číre potešenie zo všetkého, čo je dobré a drahé“, odpovedal na túto otázku John Travolta, ktorý to skutočne musí vedieť. Travolta má nielen mimoriadne drahé hobby – lietadlá, ale medzičasom už vlastní troch kovových vtákov, medzi nimi aj Boeing 727. Uniformy pre pásadku – kapitána, druhého pilota a letušky dal navrhnúť a ušiť u Giorgia Armaniho a pre seba objednal rovno tri súpravy uniforiem. ,,Spôsobuje mi nekonečný pôžitok pozerať na nás pred odletom“, hovorí so širokým úsmevom muž, ktorého túžba po luxuse sa ani zďaleka nekončí pri povrchnostiach. Travolta je kapacitou aj v kulinárskych záležitostiach. ,,John nenávidí, ak sa víno pije z papierových pohárikov“, prezrádza Kelly Prestonová, jeho manželka. Preto vo vile Travoltovcov rozhodne nenájdete iné, ako waterfordský krištáľ a prepychové kávové a obedové súpravy značky Wedgewood alebo Baccarat. Všetko ostatné je len pre proletariát...Na drahých servisoch sa tiež objavuje len to najfajnovejšie. Travoltovské každodenné menu s piatimi chodmi je už legendárne a to, čo iní považujú za prehnanú extravaganciu – kaviár, špargľa a najjemnejšia sviečková - patrí u Travoltu k chlebu každodennému.

,Och aká skromnosť
,Slovo luxus sa mi spája dobrým vkusom – čiže s opakom prehnanej okázalosti , ktorá je často spojená s nevkusom“, vysvetľuje svoju životnú filozofiu Sharon Stoneová. Luxusný životný štýl je podľa nej v mnohých prípadoch nadobudnutý postupne. ,,Väčšina bohatých ľudí z Hollywoodu pochádza z biednych pomerov. Pochádzam z robotníckej rodiny a pre mňa bolo v detstve luxusom, keď som si mohla kúpiť lístok do kina“, pokračuje Stoneová, ktorú dnes už nemusí trápiť, že len jej týždenný účet za čistiareň predstavuje okolo tisíc dolárov. Sharon si však dobre uvedomuje hodnotu každého dolára: ,,V porovnaní s príslušníkmi finančnej aristokracie z východného pobrežia sme aj tak len úbožiaci“, smeje sa. ,,Aj napriek všetkému, čo sa o mne rozširuje, sa ešte stále čudujem, že mi niekto príde upratať alebo umyť okná. A posteľnú bielizeň si mením stále sama.“ Zabudla dodať, že sú to tie najjemnejšie obliečky z Benátok a navlieka si ich preto sama, lebo neznesie pocit, že sa niekto cudzí dotýkal veci, na ktorej spočinie je nahé telo.

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!