lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Tónovanie a najvyššia ochrana pred slnečnými lúčmi v jednom!

  Spracoval(a) : Zuzana
Dátum : 27.4.2014
späť
Späť

Poslať
 

Vaša pleť na slnku trpí! Vystavujete ju totiž slnečným lúčom od východu do západu slnka, a aj keď je zamračené. Ak sa chcete vyhnúť začervenanej pleti, predčasným vráskam, pigmentovým škvrnám alebo spáleniu, pokožku neklamte a doprajte jej to, čo si zaslúži – kvalitnú starostlivosť s vysokou ochranou. Vyskúšajte novinku Dermacol Tónovacie a ochranné pleťové fluidum SPF 50.

SUN Vodoodolné tónovacie ochranné fluidum SPF 50

Rozhodujete sa, akými produktami doplniť kozmetickú výbavu pre letnú sezónu? Nechcete zanedbať ochranu pred slnečnými lúčmi, no zároveň sa nezaobídete bez krytia nedokonalostí a tónovania pleti? Novinkou z radu Dermacol SUN je Vodoodolné tónovacie ochranné fluidum SPF 50 s vysokou a účinnou ochranou proti UVA a UVB žiareniu. Vašu pokožku ochráni pred slnečnými lúčmi, spálením i pred predčasným starnutím. Ľahká, jemne tónovaná textúra zjednocuje farebný tón pleti a kryje nedokonalosti. Obsahuje panthenol, ktorý hydratuje kožu a zvyšuje schopnosť obnovy pokožky po popálení. Glycerín nielen zvláčňuje, zvlhčuje a vytvára na pokožke ochranný film, ale podporuje aj pružnosť pleti a jej odolnosť pred škodlivými vplyvmi životného prostredia. Protizápalové a antimikrobiálne vlastnosti zabezpečuje bisabol. Je zložkou silice z harmančeka redukujúcou šupiny a obnovujúcou pružnosť pokožky.  Prípravok je vysoko vodoodolný, dermatologicky testovaný a bez parabénov.

 

Dokonalá ochrana pred slnečnými lúčmi pre zdravie a krásu vašej pokožky

Vybavte sa kozmetikou SUN od značky Dermacol podľa vášho fototypu a nezabudnite, že prípravkami na opaľovanie to nekončí: o pokožku sa musíte starať aj po opaľovaní. Iba tak jej dodáte dostatok výživných látok a udržíte si krásnu hnedú farbu čo najdlhšie.

 

Kozmetika SUN obsahuje mlieka s ochrannými faktormi 6, 10, 15, 20 a 30. Sú vhodné nielen pre dospelých, ale aj deti. Vďaka tomu, že prípravky sú vodoodolné, uniknete UVA a UVB žiareniu aj vo vode.

Kozmetika Dermacol SUN obsahuje niekoľko účinných látok – UVA a UVB filtre, vitamín E, betakarotén, panthenol, hroznový a mandľový olej, olej z vlašských orechov, glycerín a ďalšie.

 

Súčasťou radu sú aj prípravky starajúce sa o pokožku po opaľovaní. Tie zabezpečujú, aby opálenie vydržalo čo najdlhšie. Po výdatnom opaľovaní by sme mali pokožku zbaviť nečistôt od piesku, chlórovanej alebo slanej vody. Sprchovací gél po opaľovaní od značky Dermacol s vôňou čokolády a pomaranča zbaví pokožku nečistôt a vďaka betakaroténu a oleju z vlašských orechov bude mať výrazný vplyv na čo najdlhšie opálenie. Po umytí pokožky sprchovacím gélom jej doprajte hydratáciu balzamom, ktorý ju bude regenerovať vďaka účinným látkam, akými sú betakarotén, panthenol a mandľový olej. Po aplikácii ucítite okamžitú úľavu a upokojenie. Pokožka bude vláčna a jemná. Pravidelnou starostlivosťou balzamom predĺžite opálenie a pokožka navyše získa mladistvý vzhľad. Ak dávate prednosť gélovej konzistencii, regenerujte vašu pokožku chladivým gélom, ktorý ju dokáže okamžite upokojiť a osviežiť. Rýchlo sa do pokožky vstrebe a ponúkne jej rovnaký komfort ako balzam po opaľovaní.

 

DERMACOL TIP do kabelky:

SUN Vodoodolný pleťový krém na opaľovanie s balzamom na pery SPF 30

Praktické balenie pleťového krému a balzamu na pery môžete mať neustále pri sebe a používať ho po celý rok. Chráni pleť pred slnkom aj mrazom a navyše je vodoodolný – poradí si s vodou, kvapkami dažďa, aj so snehovou pľušťou. Pleť hydratuje, regeneruje a vyživuje. Vysoký faktor SPF 30 zabezpečí dlhodobú a kvalitnú ochranu.

 

 

Vedeli ste, že

UVA žiarenie pôsobí po celý deň rovnako intenzívne a dokáže prejsť cez mraky aj sklo?

UVB žiarenie má najvyššiu intenzitu medzi 11. až 16. hodinou poobede?

mraky prepúšťajú 2/3 UV žiarenia, husté 1/3?

… dopoludnia a aj popoludní, aj keď je slnko za mrakmi, je agresivita UVB vysoká. Ak je oblačno,

chýba nám varovný signál - infračervené žiarenie spôsobujúce teplo - a môžeme sa spáliť?

voda prepúšťa 90 % UV žiarenia (40 % preniká do hĺbky 50 cm) a v chladnejšej vode nám chýba vnímanie tepelného varovného signálu?

voda, predovšetkým morská, napučí rohovú vrstvu kože a tá je priestupnejšia pre prienik slnečného žiarenia?

na každých 300 m nadmorskej výšky sa zvyšuje intenzita slnečného žiarenia o 4 %?

… sneh odráža 30-85 % slnečného žiarenia, piesok 5-25 %, morská voda v pohybe 20 %?

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!