lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Sladké opekanie s HARIBO Chamallows

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 15.4.2014
späť
Späť

Poslať
 

Jar v nás prebúdza chuť oslobodiť sa od bežných povinností a vybrať sa na výlet, usporiadať piknik alebo len tak vyraziť do prírody. Nachádzame stále viac dôvodov, prečo byť častejšie a viac vonku. Rituál vynášania Moreny alebo upaľovania bosoriek patrí k obľúbeným ľudovým zvyklostiam. Pre mnohých z nás je to zábava, pri ktorej sa zídeme s rodinou a priateľmi. Vzduch tejto magickej poslednej aprílovej noci je presýtený tisícami ohňov, v ktorých sa pália figuríny bosoriek. Čo však túto čarodejnú noc ozvláštni ešte viac je opekanie rôznych kulinárskych dobrôt. Spoločnosť HARIBO ponúka niekoľko druhov penových cukroviniek, ako sú napríklad HARIBO Chamallows Barbecue, ktoré sú vhodné aj na opekanie a deťom spríjemnia tento mimoriadny deň.

 

Mnoho našich produktov tipu HARIBO Chamallows je vhodných aj na opekanie, čo ich robí veľmi zaujímavými,“ hovorí Rostislav Němec, konateľ spoločnosti HARIBO CZ s.r.o. „Tieto nadýchané penové cukríky sú najobľúbenejšie medzi deťmi a mladšou generáciou, ktorá sa nebojí experimentovať,“ dodáva Rostislav Němec.

 

Z produktov HARIBO Chamallows, ako sú napríklad Chamallows Flowers, Chamallows Exotic, Chamallows Speckies, Chamallows Barbecue, je možné vytvoriť neuveriteľné kulinárske kúzla a experimenty. Chamallows Barbecue s vanilkovou príchuťou sú veľmi obľúbenou pochúťkou na grilovanie pre deti po celom svete. Chamallows Speckies sú zase dvojfarebné penové cukríky rovnako s vanilkovou príchuťou. Chamalows Flowers sú veselé penové kytičky, ktoré lahodia oku i chuťovým pohárikom. Chamallows Exotic sú ďalším druhom penových cukroviniek, ktoré majú oproti Chamallows Barbecue a Chamallows Speckies ovocnú príchuť, ktorá sa rozplýva na jazyku.

 

Mnohé produkty sú okrem klasického maškrtenia vhodné aj na opekanie. Najjednoduchším variantom je napichnúť HARIBO Chamallows na paličku a krátko ich opiecť nad ohňom. Cukor na povrchu lahodne skaramelizuje a HARIBO Chamallows sa v ústach doslova rozpustia. Z rozohriatych HARIBO Chamallows je možné urobiť deťom netradičnú náplň medzi dvoma sušienkami. HARIBO Chamallows však môžete kombinovať aj s ovocím, napríklad s ananásom alebo sladkými jahodami. Portfólio penových cukroviniek spoločnosti HARIBO je veľmi nápadité a s pomocou detskej fantázie dokážu vzniknúť veselé a chutné kombinácie pre tie najsladšie zážitky.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!