lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Pre dokonalý hairstyling je dôležité vlasy vopred pripraviť

  Spracoval(a) : Zuzana
Dátum : 2.4.2013
späť
Späť

Poslať
 

S Pre-styling produktmi značky Toni & Guy ste vždy o ešte o krok ďalej. Obsahujú vysokú koncentráciu zložiek. Takže už stačí použiť naozaj len nepatrné množstvo prípravku pre dosiahnutie požadovaného efektu. Produkty z radu Pre-styling dokonale pripravia a ochránia vašu korunu krásy pred hlavným stylingom. Poskytnúť vlasom ochranu a starostlivosť je dôležité hlavne preto, aby ste dosiahli konečný efekt presne v štýle ako chcete. Pre-styling produkty aplikujte do vlhkých vlasov tesne pred tým, ako začnete vytvárať účes. Skvelou správou navyše je, že si pre obľúbené produkty Toni & Guy už nemusíte chodiť až k svojmu kaderníkovi. Všetky odteraz nájdete už aj v ponuke sietí predajní DM Drogerie Markt na celom Slovensku.

 

 

Penové tužidlo pre objem T&G

 

Cieľom penového tužidla je dostať objem tam, kde na tom záleží najviac: ku korienkom. Penové tužidlo Toni & Guy dodáva dlhotrvajúci objem aj jemným vlasom bez zlepenia. Pred tepelným stylingom vlasy s aplikovaným tužidlom prečešte, aby ste ho dostali do celej dĺžky vlasov až ku končekom.

 

 

 

 

Sprej pre tepelnú ochranu T&G

 

Aj vy si radi oživujete účes vlasovou žehličkou či kulmou? V tom prípade je dôležité vlasy pri úprave chrániť. Tepelný styling  totiž  môže vaše vlasy nielen skrášliť, ale im aj poriadne uškodiť. Prístroje určené na vlasový styling môžu dosiahnuť teplotu až 220 ˚C a spôsobiť poškodenie nechránených vlasov. 

Dlhodobými následkami sú rozštiepené končeky, strata lesku a lámavosť vlasov. Týmto nepríjemnostiam môžete predísť používaním kvalitných ochranných produktov pred každým tepelným stylingom.

 Sprej pre tepelnú ochranu Toni & Guy s obsahom vysokej koncentrácie ochranných zložiek vám styling uľahčí a tiež sa vďaka nemu vyhnete možnému prehriatiu vlasov a následnému poškodeniu. Pre ochranu nastriekajte sprej do vlasov, uterákom vysušte a prečešte.

 

5 tipov pre styling bez poškodenia vlasov:

 

1.        Vlasy musia byť pred použitím tepelného stylingu suché. Kým sú vlasy mokré, ich chemická štruktúra je oslabená a môžu sa ľahko poškodiť.

2.        Pred každým stylingom aplikujte kvalitné stylingové produkty na ochranu pred teplom, ktoré ochránia vaše vlasy pred poškodením.

3.        Aplikujte prostriedky na ochranu vlasov pred teplom do mokrých vlasov. Vytvoríte tak dokonalú ochranu pre každý váš vlas.

4.        Spreje na vlasy používajte z bezpečnej vzdialenosti - ideálne 20 až 30 cm Ochránite tak vlasy bez toho, aby ste si ich zbytočne zlepili  či zaťažili. Pred použitím spreju na vlasy si prečítajte návod na obale, ktorý určuje vhodnú vzdialenosť jeho použitia.

5.        Potom, čo ste použili produkt na ochranu vlasov pred teplom, mali by ste si vlasy jemne rozčesať hrebeňom so širokými zubami. Vďaka tomu vlasový produkt vo vlasoch rovnomerne rozotriete.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!