lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
“THE NEW BAMBOO BAG”

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 28.4.2010
späť
Späť

Poslať
 

Slávnostné odhalenie prvého aukčného predmetu UNICEF Slovensko - kabelku The New Bamboo.

 

 

Frida Giannnini predstavuje na sezónu jar 2010 kabelku The New Bamboo, novodobé znovuzrodenie dizajnu ikony medzi Gucci kabelkami. Prerod tejto klasiky Giannnini  je zmesou tradície a high-tech inovácií, histórie a najnovšej módy. The New Bamboo je navrhnutá v rade jedinečných variácií, ponúka nový športový postoj a dynamický štýl, ktorý odzrkadľuje Gianninine vízie súčasného luxusu.

 

Originál Gucci Bamboo taška bola malou kabelkou vyrobenou z bravčovej kože so zaoblenou bambusovou rúčkou. Prvá kabelka bola vyrobená v roku 1974 a dizajn kabelky sa stal ikonou  medzi remeselníkmi z dielne Gucci, ktorí mali za úlohu vytvoriť post-vojnový produkt s limitovaným prístupom k rôznym druhom materiálu. Bambusová trstina bola dovážaná z Japonska, ohrievaná a zaoblená do požadovaného tvaru. Rúčka bola fixovaná do tela kabelky z bravčoviny. Inovatívny dizajn ako aj štýlová charakteristika sa stali okamžitým hitom. Počas päťdesiatych a šesťdesiatych rokov bola kabelka Gucci Bamboo ozdobou každej medzinárodnej osobnosti a zaistila si prestížne miesto – ako jedna z najobľúbenejších a najúspešnejších kabeliek sveta.

 

Giannini urobila pár úprav na tejto novo objavenej klasike, aby povzniesla estetickosť kabelky, ale nenarušila jej ducha a bezchybnú dokonalosť remeselnej práce originálu. Taška Gucci New Bamboo pozostáva zo 140 kúskov, ktoré sú skladané odborníkmi na ručnú prácu vo Florentínskych dielňach Gucci. Je vypracovaná rovnako ako jej pôvodná verzia, za konečným produktom sa skrýva 13 hodín ručnej práce, aby sa dohliadlo na každý detail.

 

Kabelka bola navrhnutá v pôvodnom historickom tvare, ale aj v novom zväčšenom rozmere. Vyhotovenie kabelky je identické ako u jeho predchodcu, nechýbajú dve vrecká (jedno so zipsom a jedno s gombíkom) a vnútorné zrkadielko. Horné prešitie bolo nahradené uhladeným vystúpeným koženým okrajom. Po prvýkrát sme predstavili nikel ako kovový prvok kabelky, ktorý jej dodáva chladnejší dotyk. Podobne ako originál má táto kabelka bambusovú rúčku, ale rozšírenú aj o dlhý kožený popruh a druhý kovový popruh so spleteným podkladom, ktorý dodáva kabelke vášnivejší dotyk. Pridali sa tiež bambusové strapce.

 

Základným materiálom bola pre návrhárku séria high-tech materiálov až po najluxusnejšie materiály vychádzajúce z tradícií Gucci. Bravčovina, originálny materiál Gucci Bamboo, bol upravený šedou farbou, ktorá mu dodáva “kamenný” efekt. Verzie Cellarius, jemne zrnitá teľacia koža, sa ponúka v purpurovej a oranžovej farbe. Obe verzie sú vybavené bambusovou rúčkou a koženými popruhmi. Nový návrh je navrhnutý aj v hypermodernom prevedení, lepený neoprén s GG logom vtlačeným do materiálu. Najluxusnejšia verzia je vyrobená z bieleho a čierneho pytóna. Tienený povrch prechádza plynule z matného do lesklého efektu, podobne ako dizajn web stránky Gucci.

 

Niekoľko modelov bolo vyrobených exkluzívne pre vlastné Gucci predajne. V predajniach nájdete nový model z čierneho krokodíla, ktorý bol pogumovaný, aby sa dosiahol efekt kože pytóna podobne ako krokodília koža v čokoládovo-hnedej a cementovej farbe, ktoré boli ručne upravené, aby sa docielil športový vzhľad. K tejto skupine exkluzívnych produktov sa pridáva aj lesklý krokodíl v kobaltovej a purpurovej farbe ako aj GG plátno olemované svetlou teľacou alebo krokodíľou kožou.

 

Kabelka The New Bamboo je dostupná od januára 2010.

Maloobchodná cena sa pohybuje od 1300 do 13 000 €.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!