lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 4 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 16. Apríl, , Dnes oslavuje Dana/Danica
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Marocké kuracie prsia na kuskuse

  Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 25.4.2008
späť
Späť

Poslať
 

Kuracie prsia sú obľúbenou víkendovou bleskovkou z ktorej sa dajú pripraviť aj lákavé exotické pokrmy. Stačí trocha korenia alebo nezvyčajná príloha- napríklad kuskus.

Prísady:

600 g kuracích pŕs nakrájaných na plátky
300 g kuskusu
3 lyžice olivového oleja
Kocka hydinového bujónu
2 lyžice marhuľového džemu
100 g mrazených zelených fazuľkových strukov
Čierne olivy
Soľ, koriander, rasca

Príprava:

Na veľkej panvici rozpáľte olej a vložte kuracie mäso tak, aby sa kúsky neprerývali. Posypte korením a o minútku prevráťte na druhú stranu. Dajte zovrieť vodu. Kuskus nasypte do nádoby, prelejte vodou podľa návodu a nechajte mäknúť.

Bujón vložte do nádoby s horúcou vodou, vývarom polejte mäso na panici. Pridajte marhuľový džem fazuľky a olivy, dochuťte soľou a rascou. Na miernom ohni nechajte zmäknúť mäso a po uvarení prihoďte koriander.

Na misky naberte kuskus a naň naložte zmes z panvice. 

 

 


Diskusia k článku:

ak skusim, tak iba bez toho dzemu :-P
Neregistrovaný - dzem a maso nieeee :-D, 26.4.2008 17:37
namiesto džemu môžu ísť hrozienka, v arabskej kuchyni sa často používajú
Neregistrovaný - cous cous, 30.4.2008 20:01
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!