lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
TAŠKA za ZDRAVÉ PRSIA

  Spracoval(a) : Miriam Kruhlová
Dátum : 15.4.2008
späť
Späť

Poslať
 

Spoločnosť AVON Cosmetics uvádza na trh nový symbol projektu Avon proti rakovine prsníka – Tašku „Stužka“. Taška s charakteristickým symbolom ružovej stužky, ktorá je na celom svete znakom boja proti rakovine, je na Slovensku v predaji od kampane 6/2008 (predajné obdobie od  apríla 2008) za 199 Sk. Taška nie je iba atraktívnym a praktickým módnym doplnkom, ale aj vyjadrením spolupatričnosti v boji proti rakovine prsníka. Všetky finančné prostriedky získané predajom symbolu venuje AVON na programy zamerané na boj proti tejto zákernej chorobe.

Odmeňte sa novou taškou za svoj pozitívny prístup k  zdraviu – odmeňte sa za to, že tento rok absolvujete preventívne vyšetrenie prsníkov. Potešíte sa tak dvakrát! 

Symboly projektu Avon proti rakovine prsníka, ktorých predajom sa zbierajú finančné prostriedky na boj proti rakovine prsníka, si môžete zakúpiť u svojej Avon Lady/Avon Gentleman a tiež prostredníctvom webovej stránky spoločnosti Avon, venovanej problematike rakoviny prsníka - www.zdraveprsia.sk.


Už 10 rokov bojujeme s vami!

Prostredníctvom predaja symbolov sa podarilo AVONu v roku 2007 vyzbierať takmer 5 miliónov Sk. „Od roku 1998, kedy projekt vznikol na Slovensku, sme vyzbierali takmer 25 miliónov Sk, ktoré sme použili okrem iného na projekty v oblasti podpory prevencie a šírenia osvety o ochorení. Podieľali sme sa na kúpe operačnej techniky, prvého digitálneho mamografu na Slovensku, ktorý je umiestnený v Národnom onkologickom ústave v Bratislave, sponzorovali sme rehabilitačné kúpeľné pobyty ženám s ochorením rakovinou prsníka,“ uvádza k využitiu prostriedkov Andrea Macáková, vedúca oddelenia PR a reklamy spoločnosti AVON.

V tomto roku si AVON pripomína 10. výročie vzniku projektu Avon proti rakovine prsníka na Slovensku. „Chceme, aby bol tento rok výnimočný, pripravujeme niekoľko nových projektov. Určite chceme pokračovať v spolupráci so známymi osobnosťami slovenského spoločenského života, ktoré sú tvárami tohto projektu. A v neposlednom rade máme práve za sebou mediálnu kampaň s názvom BOJUJ!, ktorou sme chceli poukázať na problematiku ochorenia a vyzvať všetky ženy, aby sa starali o svoje zdravie aj pravidelným samovyšetrením prsnikov.“ uvádza Andrea Macáková.

Významným partnerom AVONu pri aktivitách v boji proti rakovine prsníka je Liga proti rakovine. „Naša spolupráca je prirodzeným vyústením snáh oboch spoločností - Liga proti rakovine hľadá silného partnera pre svoje početné preventívne programy a AVON zasa spoľahlivého partnera na zmysluplné použitie financií vyzbieraných v rámci projektu Avon proti rakovine prsníka,“ vyjadrila sa k vzájomnej spolupráci Eva Kováčová, výkonná riaditeľka Ligy proti rakovine.


Diskusia k článku:

Simu som našiel na ulici. Asi v poslednej chvíli som ju vytiahol. Pár dní sekala pokoru, potom to začalo. ,,Ženám by mali znížiť dôchodkovú hranicu na štyridsať rokov!“ povedala a chlipla z horúcej kávy. Pozrel som nechápavo na ňu. ,,Prečo?“ ,,Žena je počas svojho života vyťažená viac!“ Nepovedal som jej na to nič. Počúval som ju ďalej. Kávu som jej zásadne varil keď sedela na mise a pomáhala si cigaretou. ,,Vieš o tom, že vy muži máte na rozdiel od nás hnedší konečník?“ ,,Robím ti praženicu, tak aspoň teraz...“ ,,Prepáč!“ dodala pokojne a pripálila si za stolom ďalšiu cigaretu. ,,Žila som raz s jedným presne tak, ako teraz s tebou. Ty si ale iný!“ Pozrel som na ňu. Pásik zo zástery sa mi zošmykol z pleca. ,,Ten chlap stále hľadal akýsi bod D!“ ,,Nie náhodou bod G?“ ,,Neprerušuj ma!“ prikázala mi. ,,Ráno som sa budila, akoby som sa celú noc bicyklovala. Raz v noci som naberala zákrutu, zobudila som sa a ten chlap zhora svietil na mňa baterkou a prsty mal hlboko vo mne! Keď som sa ho opýtala, čo robí, zľakol sa, vybral zo mňa prsty, vystrel pred seba ruky a predstieral, že ja námesačný. Dokončil to tým, že si šiel ľahnúť na balkón!“ Položil so pred ňu praženicu a dva krajce chleba. Jedla a rozprávala ďalej. ,,Na ďalší deň som sa chystala prať. Ako vždy som z vrecka nohavíc vyťahovala drobné. Našla som vo vrecku pokrčený lístok. Vytrhol ho z nejakého časopisu. Bol tam návod, ako hľadať bod D. Vraj nájde vtedy, ak sa žena pomočí. Večer sa opäť hral na námesačného. Ja som akože rýchlo zaspala a začala chrápať. Keď si bol istý, že spím, začal sa mi hrabať v pošve. Bol tam už tridsať minút. Potom som sa pocikala. To aby mal pocit dobyvateľa. Slastne pri tom fučal. Ešte nezabudol nechať v posteli pohár, akože rozlial večer víno! Kamarátky mi ja radili, aby som šla na políciu, že ma znásilnil!“ ,,Mala by si si na seba dávať pozor. Tu sú kľúče od bytu! Idem do práce. Keď doješ, vypadneš, a hodíš ich potom do schránky!“
Neregistrovaný - kundrattoff, 15.4.2008 00:00, kundrattoff(`na`)gmail.com
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!