lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Mami drink – nápoj pre mamičky

  Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 14.4.2008
späť
Späť

Poslať
 

Obdobie tehotenstva je pre ženy jedno z najkrajších období života. Spoločnosť Kofola sa rozhodla ponúknuť tehotným ženám a mamičkám nápoj, ktorý je vhodný na konzumáciu v dobe príprav na tehotenstvo, počas tehotenstva a aj pri kojení. Spoločnosť prináša na trh unikátny funkčný nápoj Mami drink, ktorý je určený pre okamžitú a pohodlnú konzumáciu a vďaka zložke Harmony komplex dodáva telu potrebné látky.

„Spoločnosť Kofola sa zameriava prevažne na vývoj nových produktov pre svojich spotrebiteľov. Pri ich vývoji sa vždy snažíme reagovať na ich potreby a na potreby trhu ako takého. Mami drink vytvára pre Slovensko segment funkčných nápojov pre tehotné ženy a kojace mamičky. Jeho výhodou je vhodnosť pre každodennú konzumáciu a navyše obsahuje zdraviu prospešné látky v zložke Harmony komplex“, hovorí Sandra Horynová, brand manažér spoločnosti Kofola Holding a.s.

Správna výživa a dôsledné dodržiavanie pitného režimu naberá na význame práve počas tehotenstva, keďže ovplyvňuje nielen zdravie matky, ale aj plodu a tým aj budúceho dieťaťa. Súčasné mamičky sú aktívne vo vyhľadávaní informácií, veľa sa pýtajú a zaujíma ich všetko, čo môže byť pre ne a ich bábätko prospešné. Mami drink je funkčný nápoj obohatený o zložku Harmony komplex, ktorá bola vyvinutá špeciálne pre tento produkt. Je to skupina prvkov, ktoré majú v období tehotenstva a kojenia veľmi dôležitý význam. Sú to  kyselina listová, rooibos a fenykel.

Kyselina listová – zo skupiny vitamínu B
Jej užívanie odborníci odporúčajú ženám asi tri mesiace pred plánovaným otehotnením, počas tehotenstva ako prevenciu proti vývojovým vadám plodu a takisto pomáha pri tvorbe chemických látok kľúčových pre nervový systém.

Rooibos
Je bohatý na vitamín C, E a minerály, má čistiace účinky a neobsahuje teín – takže je vhodný aj pre kojace a tehotné matky a deti.

Fenikel
Má proti kŕčové účinky na črevá, používa sa proti nadúvaniu a podporuje tvorbu mlieka u kojacich matiek.
    
„Pre výživu v tehotenstve by malo platiť pravidlo dvakrát dobre, namiesto dvakrát veľa. Počas tohto obdobia je silne zvýšená spotreba minerálov, stopových prvkov a vitamínov. Ženy by preto mali dbať na mimoriadne hodnotnú stravu obsahujúcu veľa ovocia, zeleniny a mliečnych výrobkov. Veľmi dôležitú úlohu z hľadiska formovania jedinca zohrávajú vitamíny skupiny B a to najmä – kyselina listová, vitamín B6, B12 a vitamín D. Tehotenstvo je obdobím, kedy telo potrebuje kyselinu listovú vo zvýšenom množstve, jej nedostatok môže mať veľmi závažné dôsledky“, hovorí MUDr. Gavorníková z gynekologickej ambulancie Prosanus, a.s.

Mami drink nájdete na pultoch predajní v znovu uzatvárateľnom balení 1L Tetra Pak. O nápojoch v tomto type obalov je známe, že neobsahujú konzervačné látky. Keďže chute mamičiek sa počas tehotenstva často menia, Mami Drink prichádza hneď s troma variantmi nápoja – s príchuťou jazmínu pre relaxáciu, s výraznejšou chuťou brusnice a overenou broskyňou.

 

 


Diskusia k článku:

od kedy to bude na trhu?
Neregistrovaný - Lucia, 16.4.2008 11:23, lroninova(`na`)pobox.sk
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!