lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Štýl je otázkou rozhodnutia

  Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 7.4.2006
späť
Späť

Poslať
 

Jarná a letná ponuka spoločnosti BEPON napĺňa firemný slogan – Štýl je otázkou rozhodnutia – dokonale. Od nových kolekcií plaviek PALOMA až po elegantné pánske značkové ponožky Burlington nájdu zákazníci v predajniach tie najaktuálnejšie európske trendy. Stačí sa len rozhodnúťa vybrať si svoj vlastný štýl.

Spoločnosť Bepon je slovenská firma, ktorá vznikla v roku 1990. V súčasnosti tvorí jej sieť 54 predajní na Slovensku, 7 v Čechách a 1 v Maďarsku. Bepon je výhradným zástupcom a dovozcom prestížnych talianskych značiek ako GOLDEN LADY- najväčší výrobca dámskych pančuchových nohavíc v Európe, SISI a OMSA – značky módneho sortimentu pre najnáročnejšie zákazníčky, či nemeckej pánskej značky BURLINGTON – reprezentujúcej štýl, vysokú úroveň kvality a dizajnu. V predajniach Bepon nájdete kompletnú ponuku pre ženy, mužov aj deti značiek LOANA, MATEX a WOLA, ako aj špecializovaný zdravotný sortiment značky SOLIDEA. Dvakrát do roka – na jar a na jeseň Bepon prináša na trh najnovšie módne trendy od talianskych a nemeckých módnych tvorcov. V rámci módnych kolekcií ponúka svojim zákazníkom  okrem pančuchových nohavíc, ponožiek a podkolienok aj plavky a spodnú bielizeň. Minulý rok BEPON uviedol vlastnú privátnu značku BEPON v mužskej , ženskej a detskej línii.

Plavky PALOMA
Nová kolekcia plaviek značky PALOMA aj tento rok prekvapí nielen pravidelných zákazníkov spoločnosti Bepon. Značka PALOMA kladie dôraz na detaily – okrem perfektného strihu sa zameriava aj na ženskejšie prvky – bočné, či predné šnurovanie, dvojité zapínanie, spony. Kolekcia je plná zaujímavých vzorov a módnych farieb. Zákazníci si môžu vybrať aj klasické plavky, či dokonca prekvapiť v retro štýle. Súčasťou kolekcie sú aj plavky ozdobené krištáľmi z dielne svetoznámej firmy Swarovski, ktoré zdobili už aj časť minuloročnej kolekcie. V bohatej ponuke boxeriek a slipov výborných strihov a prekvapivých farieb si isto svojich favoritov nájdu aj páni. Značka PALOMA používa kompaktnú, ultraľahkú a inovatívnu tkaninu, vyrobenú z lycry a mikrovlákien, ktorá využíva špeciálnu štruktúru textílie a tým sa zvyšuje rýchlosť schnutia o jednu tretinu voči tradičným plavkám. Vďaka špeciálnej štruktúre mriežky vlákien je dosiahnutá vysoká elasticita materiálu plaviek. Zabezpečuje pokožke maximálny komfort a voľnosť pohybu. Lesklý, veľmi jemný a nekrčivý materiál  je odolný voči chlóru, UV žiareniu, oderu (morský piesok) a navyše je veľmi vzdušný. Plavky Paloma sa predávajú v praktických plastových krabičkách, ktoré sa dajú využiť aj na odloženie mokrých plaviek v taške.

Pančuchové výrobky SOLIDEA
V ponuke spoločnosti Bepon nájdu zákazníci kompletnú líniu vysoko elastických, hladko tkaných pančúch značky Solidea, ktoré majú elegantný pás tvarujúci krivky tela a potláčajúci bruško, patentovaný mikromasírujúci klin a mäkkú, anatomickú podošvu s reliéfom, či antistresovú šľapu, ktoré sú neviditeľné pri nosení, zaručujú pohodlie a jemnú oporu chodidiel a udržiavajú stabilný stav bakteriálnej mikroflóry a obmedzujú tvorbu nepríjemných pachov. Toto všetko v spojení s odstupňovanou kompresiou, ktorá stimuluje žilový obeh, zabraňuje opuchnutým členkom (edémom), únave nôh a udržiava nohy svieže a so správnym tonusom po celý deň zaručuje všeobecnú pohodu, ktorá sa mieša s potešením z nosenia exluzívnych a luxusných pančúch, ktoré sú vždy mimoriadne jemné a zvyšujú šarm a eleganciu.
Výrobky môžeme rozdeliť do troch základných kategórií.
1. anticelulitídové výrobky
2.  výrobky na liečbu a prevenciu cievnych ochorení a kŕčových žíl.
3. výrobky formujúce postavu

Anticelulitídové výrobky
Ich tkanie s trojrozmernou vlnitou štruktúrou a vysokým obsahom elastanu vytvára efekt mikromasáže. Klinické testy dokázali, že tieto výrobky účinne kombinujú príjemnú masáž s vitalizačným stiahnutím, obnovujú mikrocirkuláciu krvi a odbúravajú nahromadenú tekutinu, ktorá je hlavnou príčinou celulitídy, pričom využívajú prirodzené pohyby tela. Pri pravidelnom nosení spevňujú svalstvo a redukujú množstvo tukových vankúšikov. Pre tehotné ženy, ktoré trápi „pomarančová koža“, sú určené anticelulitídové pančuchové nohavice. Tieto výrobky majú komfortný vložený klin, ktorý poskytuje dostatok priestoru pre bruško. Podporný pás nadľahčuje bruško, čím znižuje možnosť vytvárania strií. Výrobky sa testovali na gynekologických klinikách.  Anticelulitídové výrobky značky Solidea sú v ponuke v luxusnom aj exkluzívnom balení, pre bežné aj príležitostné nosenie, v rôznych veľkostiach aj farebnosti.

Výrobky na liečbu a preveciu cievnych ochorení a kŕčových žíl
Liečebný účinok týchto výrobkov spočíva v optimálnom rozložení tlaku na chodidlo a celú nohu. Kompresný tlak podporuje žilový obeh, odstraňuje príznaky spojené so zadržovaním tekutín, pôsobí preventívne proti opuchom a edémom nôh, kŕčovým žilám a žilovej trombóze. Redukuje únavu a pocit ťažkých nôh. Toto všetko v spojení s odstupňovanou kompresiou, ktorá stimuluje žilový obeh, zabraňuje opuchnutým členkom (edémom), únave nôh a udržiava nohy svieže a v pohodlí po celý deň.
 
Kompresný tlak je stály tlak na nohu, pričom na obale výrobku je označený číslom +mmHg. Čím je toto číslo vyššie, tým je tento kompresný tlak silnejší a liečebný účinok väčší. Kompresná trieda od 9 mmHg do 21 mmHg je určená ako prevencia s ľahkým liečebným účinkom. Kompresná trieda od 21 mmHg do 32 mmHg je určená na liečbu klinických príznakov. Kompresný tlak odstraňuje príznaky spojené so zadržovaním tekutín, pôsobí preventívne proti kŕčovým žilám a žilovej trombóze.
 
Výrobky formujúce postavu
Tieto sťahujúce pančuchové nohavice pomocou špeciálneho pletenia formujú postavu a pri správnej voľbe veľkosti zaručujú zmenšenie objemu bokov o jedno konfekčné číslo, vyformovanie bokov a zdvihnutie sedacích svalov. Sofistikovaný anatomicky tvarovaný pás vylepšuje profil tela, potláča bruško, tvaruje boky a dodáva zadočku tonus a skutočný push-up efekt. Odstupňovaná kompresia podnecuje cirkuláciu krvi, čím uvoľňuje nohy a zvyšuje eleganciu. Výrobky majú pohodlné švy a mäkkú antistresovú podošvu s reliéfom.
Všetky tieto vlastnosti najviac oceníte pri nosení priliehavých častí odevu, či už pri bežnom nosení alebo pri slávnostných príležitostiach.

„Pančuchy“ v spreji
AirStocking sú „pančuchy“ vo forme tekutého púdru, ktorý obsahuje častice hodvábu.
Výrobok obsahuje UVfilter a spevňujúce zložky, je vodeodolný, zvlhčujúci. „Pančuchy“ v spreji sa  aplikujú na čistú, suchú a depilovanú pokožku. Sprejom sa na nohy zo vzdialenosti približne 20 cm nastrieka rovnomerná vrstva, ktorá sa  dobre rozotrie a nechá zaschnúť. Na odstránenie stačí umyť nohy vodou a mydlom.
 
Tekuté pančuchy Air Stocking sú zložené z tekutého púdru, ktorý obsahuje čiastočky hydrolyzovaného hodvábu a komplexné aminokyseliny. Púder dokonale prekryje modriny, jazvy a žilky na nohách, čím dodá nohám dokonalý vzhľad. Mikroskopické čiastočky hodvábu sú identické svojim zložením s pravými hodvábnymi pančuchami. Dokonale priľnú k pokožke a navyše zaručujú pokožke neustály príliv vlhkosti, takže ochraňujú nohy pred vysušením. Nohy sa v týchto pančuchách nesťahujú a nepotia. Air Stocking obsahujú extrakt kofeínu a zeleného čaju, ktorý vynikajúco pôsobí na spevnenie pokožky nôh. Sú vodoodolné a obsahujú UV filter, takže sa pokožka nespáli a je dokonale chránená pred slnečným žiarením. Pančuchy v spreji chránia nohy pred prachom, škodlivými baktériami, alergénmi a inými negatívnymi faktormi životného prostredia, ale nebránia prirodzenému dýchaniu pokožky.

Od uvedenia na trh japonskou spoločnosťou Nissin Medico pred dvoma rokmi sa predalo na celom svete cez 2,5 mil. pančúch v spreji AirStocking. Klasické balenie 120 g vystačí na 30 použití, menšie balenie 60 g  vystačí na 15 použití. Tohtoročnou novinkou sú dve nové farby s odleskami  a trblietavými čiastočkami – odtiene Bronze a Coco. K dispozícii je aj Air Stocking s diamantovým práškom Evening, ktoré dodávajú nohám vysoký lesk a eleganciu. Tento výrobok obsahuje čiastočky z pravého diamantu.

Pančuchy so striebrom
Absolútnou novinkou na trhu pančúch sú výrobky línie SILVER WAVE značky SOLIDEA. Silver Wave je špeciálna kolekcia produktov s priadzou obsahujúcou ióny striebra. Vďaka týmto iónom striebra nadobúda priadza bakteriostatické vlastnosti, čím udržiava prirodzenú biologickú rovnováhu, napomáha normálnemu dýchaniu pokožky a zabraňuje rozmnožovaniu patogénnych mikroorganizomov - baktérií na tkanine. Okrem redukcie pachu, produkty predstavujú aj špecifický spôsob boja aj proti celulitíde a zadržiavaniu tekutín. Špeciálna hi-tech patentovaná tkanina s vlnkami vyvíja efektívnu mikromasáž pokožky pri prirodzenom pohybe tela. Tým stimuluje obeh tekutín, predchádza tvoreniu opuchov (edémov) nôh a podporuje elimináciu nadbytočných tekutín. Vedecký výskum potvrdil rýchle pôsobenie bielizne Silver Wave na posilňovanie tkaniva, reaktiváciu krvného obehu a odstraňovanie vzhľadu tzv. pomarančovej kože celulitídy. Ponožky s vláknom zo striebra sa odporúča využívať pri infekcii nôh, neurodermatitíde, proti baktériám vyvolávajúcim zápach nôh, na odstránenie obehových problémov, na zabránenie rozmnožovania škodlivých húb a baktérií. Ponožky obsahujú do výšky členkov postriebrené vlákno. Striebro ničí tie baktérie a huby, ktoré vyvolávajú nepríjemný pach spotených nôh. Liečebný účinok striebra bol známy už v staroveku, starovekí Rimania počas svojich dobyvačných vojen skladovali vodu v strieborných nádobách, alebo vkladali strieborné peniaze do nádob s pitnou vodou. Zabránilo sa tak prípadnej infekcii a voda tak zostala dlhodobo pitná. Ničivý účinok striebra na škodlivé baktérie a huby sa účinne využíva tak v klasickej medicíne, ako aj v prírodnom liečiteľstve.

Burlington
Značka Burlington sa objavila v Európe v roku 1968. V roku 1977 sa takmer počas noci zrodil skutočný kult, keď značka Burlington uviedla na svojich ponožkách argylský vzor. Ide o šachovnicový dizajn, ktorý používal klan Campbellovcov z Argyllu. Tento klan patrí k najslávnejším škótskym rodovým združeniam. Ich udatnosť je dochovaná už v starých galských básniach a piesňach. Mottom Campbellovského klanu je "Nezabudnuteľní" alebo aj "Nezabudni na mňa".  A práve toto motto sa prenieslo aj do značky Burligton, ktorej výrobky vhodne spájajú minulosť a súčasnosť, čím vytvárajú nezabudnuteľný, výnimočný, skvele ladiaci celok. Burlington to je moderné, štylisticky, harmonicky a farebne zladené oblečenie, ktoré sa dá navyše navzájom ľubovoľne kombinovať, či dopĺňať. Hlavnou ideou štýlovej značky Burlington je kvalitný mestský, ale predovšetkým autentický a individualistický štýl. Spoločnosť Bepon ponúka aktuálne vo svojich predajniach jarné a letné modely značky Burlington - Spring & Summer fashion.

 


Diskusia k článku:

poprosím informáciu na pančuchy bez uchytenia s čipkov cena a termín dodávky jedna sa cca o 500 párov mesačne
Neregistrovaný - solovičová, 30.1.2008 20:36, solovicova(`na`)gmial.com
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!