lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Nový rad Dove Firming

  Spracoval(a) : Zuzana Janošová
Dátum : 16.4.2004
späť
Späť

Poslať
 

Dove je poslom dobrých správ pre všetky ženy, ktoré sa starajú o krivky svojho tela a túžia po jemnej, pružnej a pevnej pleti bez stôp “pomarančovej pokožky”. Dove ako odborník na starostlivosť o pleť predstavuje špecializovaný rad produktov na spevnenie pleti inšpirovaných thalassoterapiou (liečebná metóda využívajúca priaznivé účinky morskej vody) so skutočne hĺbkovými účinkami na pokožku.

Bolo preukázané, že tento rad produktov redukuje výskyt obávanej celulitídy, ktorá kazí vzhľad i tých najkrajších nôh, ladne tvarovaných bokov a roztomilých zadočkov. Dodáva pleti vysokú mieru pružnosti, hebkosť, ale súčasne i pevnosť. Pripravte sa na to, že budete môcť sebavedome vystavovať krivky svojho tela, bez ohľadu na to, či máte veľkosť M alebo XL.


Ako to funguje:
Nový rad produktov na spevnenie pleti – obsahujúci Dove Firming Shower (Spevňujúci sprchovací gél), Dove Firming Lotion (Spevňujúce telové mlieko) a Dove Intensive Firming Gel-Cream (Intenzívny spevňujúci gélový krém) – obsahuje účinný výťažok z morských rias, o ktorom je známe, že rozpúšťa tuky, ktoré sa podieľajú na vzniku celulitídy. Výťažok súčasne aktívne podporuje prirodzené odvodňovanie tkanív.

Morské riasy – prírodný skrášľovací prostriedok z vnútra oceánu – sú v thalassoterapii odjakživa kľúčovou súčasťou kúr na spevnenie pleti. Sú bohaté na minerály, stopové prvky, vitamíny a aminokyseliny. Stimulujú metabolizmus, detoxikujú organizmus a úmerne spevňujú pleť. Všetky produkty na spevnenie pleti Dove rovnako obsahujú glycerín pre maximálnu hydratáciu pleti – krivky vášho tela budú v tej najlepšej kondícii.
Tri kroky pre skvele spevnené krivky

Urobte prvý krok k spevneniu pleti – jednoducho vojdite do sprchy! Premyslená kombinácia zložiek obsiahnutých v novom sprchovacom géli Dove Firming Shower pomáha pripraviť pokožku na absorbovanie aktívnych zložiek produktov Dove Firming Lotion a Dove Intensive Firming Gel Cream. Dove Firming Shower má už sám osebe spevňujúce účinky; obsahuje výťažok z morských rias, ktorý podporuje prirodzené odvodňovanie tkanív. Kombinácia oleja zo slnečnicových semienok a aktívnych zvhlčovačov upevňuje štruktúru pokožky a napomáha stabilizovať prirodzenú vlhkosť pokožky.
Testy preukázali, že nový produkt Dove Firming Shower výrazne zlepšuje pružnosť pokožky. Ženské krivky sú tak ladnejšie než kedykoľvek predtým.

Nový Dove Firming Lotion spája drahocenný výťažok z morských rias s ceramidmi
a aktívnymi zvlhčovačmi pokožky Dove. Pri dennom nanášaní na celé telo spevňuje štruktúru pokožky. Testy ukázali, že pleť je pevnejšia a hebkejšia už počas dvoch týždňov(1).

Dove Intensive Firming Gel - Cream ponúka intenzívnu kúru určenú predovšetkým pre problémové oblasti ženského tela ako sú stehná, brucho a zadok.
Testy preukázali, že produkt Dove Intensive Firming Gel - Cream viditeľne znižuje výskyt  celulitídy už počas dvoch týždňov(2) . Jemná konzistencia produktu je presvedčivou kombináciou najlepších vlastností gélu a krému. Pokožka ho ľahko vstrebáva, produkt nezanecháva mastné ani lepkavé stopy a navyše ešte hydratuje. Vitalitu pokožky ďalej posilňujú elastínové peptidy, ktoré produkt obsahuje.

Všetky produkty Dove určené na spevnenie pokožky sú k dispozícii od 1. apríla 2004 v drogériách a supermarketoch.

Test 1, pri ktorom produkt používalo 161 žien: 82 % súhlasilo s tvrdením, že  “produkt Dove Firming Lotion viditeľne spevňuje pokožku už počas 2 týždňov.”

Test 2, pri ktorom produkt používalo 68 žien: 75 % súhlasilo s tvrdením že  “produkt Dove Intensive Firming Gel-Cream viditeľne redukuje celulitídu už počas 2 týždňov.”


Diskusia k článku:

Pouzivam vsetky 3 a som spokojna.
Neregistrovaný - Tori, 16.4.2004 10:21
MOZETE MI NIEKTO POVEDAT CO STOJI U NAS NA SLOVENSKU? Som totiz v zahranici a tu stoji okolo 7 eurov jeden kus. To je asi 280 SK.
Neregistrovaný - NICA, 16.4.2004 23:45
pozriem sa a napisem
Neregistrovaný - zuzana, 19.4.2004 09:34
Sprchovy gel asi 120 Sk, telove mlieko som kupovala davnejsie, ale tiez asi tych 120-140 a gel proti celulitide okolo 180, podla toho kde kupujes. Ja som kupovala v Dr.Og.
Neregistrovaný - Nikanjelik, 6.5.2005 13:45
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!