lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Sexy muž?

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 26.4.2002
späť
Späť

Poslať
 

Neviem, ktorý klasik raz povedal, že najnepochopiteľnejšia vec na svete sú lásky tých druhých. A ja súhlasím. Veď to poznáte, aj keď nepatríte medzi klebetnice a zloprajníčky, často vám pri stretnutí priateľky s jej najnovším objavom prebehne mysľou: „Toho by som nechcela ani za miliardu.“ Dôvodom bude iná optika. Našťastie máme rôzne nároky, názory, zvyky, vláčime so sebou genetické kódy a zdá sa, že aj udalosti z minulých životov. Preto má krásna Sophia Lorenovaá svojho malinkého Pontiho a Mia Farowová si užila Woodyho Allena a ja som sa nevydala za Pištu Hufnágela.

Napriek tomu sa vraj dá takmer štatisticky vytušiť, čo ihneď zaujme ženu pri pohľade na muža. Stačí sa spýtať priateliek, kolegýň, spolužiačok. Tu sú výsledky môjho miniprieskumu. Eva: ,,Pre mňa sú najdôležitejšie oči – veľké, tmavohnedé, s nebezpečným leskom. Niečo ako Karol Cinno, ale toho mi už čmajzla Iveta Bartošová. Veď on sa jej presýti, a potom... Čo ten chlap na nej vidí?“ Oľga a Natália: „Najviac sexy je hrudník – svalnatý a zarastený.“ Ja: „ Preboha, len aby nemal chlpy na hrudi, alebo chlpaté ruky, nezniesla by som to.“ Janku zase priťahujú kučeravé vlasy a dlhé, štíhle, ale pritom svalnaté nohy. Dáša si najviac všíma ústa – mužské pery majú byť hrubé, pretože podľa jej skúsenosti najlepšie bozkávajú. A muži so sexy perami nezvyknú byť lakomí.

Témou nekonečných denných, predpoludňajších, popoludňajších a večerných dievčenských a ženských stretnutí by sa mohli stať aj mužské zadočky. Nepohoršujte sa , dámy! Postupne vychádza najavo, že každá z nás, aj keď si to ani neuvedomujeme, má svojskú predstavu, ako by mal vyzerať „ten jeho správny zadok“. Niektoré majú radi chudé, kostnaté s úzkymi bokmi a iné zase svalnaté, trocha vytŕčajúce. Moja sestra tvrdí, že jamky nad zadočkom sú mňam, mňam... A že nie je nič príjemnejšie ako položiť ruky na mužské boky, najmä ak vieme, čo môžeme od týchto bokov očakávať? Myslíte si, že sa v ženskej spoločnosti nerozpráva o penise? Možno častejšie ako v mužskej o šuške! Možno je to preto, že práve tento detail môže spôsobiť, že aj keď je muž šikovný, milý a so zmyslom pre humor, aj napriek tomu všetkému sa hodí iba za priateľa...

Zrkadlo

Pýtate sa, k čomu týmto všetkým vlastne smerujem? K nám ženám. Ukazuje sa totiž, že naše preferencie vypovedajú o nás aspoň toľko, ako o objekte našej kritiky, či pozornosti. Vypovedajú o našich sexuálnych záľubách a o tom, čo vlastne očakávame od partnera. Je asi celkom ľahké, domyslieť si, že ženy, ktoré majú rady mužov so širokými ramenami hľadajú partnera, ktorý im dá pocit istoty. Preferujú sex v klasických pozíciách, pri ktorom cítia mužskú dominantnosť a vidia, ako sa pohybujú ich obľúbené svalové partie.

Hrudník vraj zase robí najväčší dojem na ženy, ktoré hľadajú v mužovi oporu, hlboké city a čakajú na toho jediného. Iné je to už s bokmi a zadočkom. Rovnako ako u žien ide o sexuálne najpríťažlivejšie časti tela. Všímajú si ich ženy rozhodné, otvorené, ktoré vedia, čo očakávajú od partnera v sexe aj v živote. Hľadajú nové dojmy a majú rady zmeny. V živote aj v milovaní. Menia pozície, miesta, na ktorých sa venujú sexu a napokon aj ľudí, s ktorými sa sexu venujú. Takéto ženy najčastejšie ignorujú „mužov z bánk a od počítačov“, ktorých zadky sa od vysedávania pred počítačmi postupne splošťujú, nefascinujú ich ani šoféri so stuhnutými svalmi.

Nič nie je dokonalé

Samozrejme, všetky tieto závery by sme mali brať s prižmúreným okom, lebo človek sa neskladá iba z rúk, očí, hrudníka, či zadku. Dokonca aj zdravá veľkosť penisu môže niektoré dámy odstrašiť. A krásne telo je síce dobrá a oku lahodiaca vec, ale... Nedávno v posilňovni hneď vedľa mňa cvičil majiteľ jedného z najkrajších zadkov (na svete?), všetko ostatné bolo primerané, chutné a proporčne dokonalé, lenže chyba, keď sa otočil, ukázalo sa, že na druhom konci jeho chrbtice trónila tvár, ktorú nepoznačil ani len najjemnejší závan inteligencie, či ľudskosti. Môj záujem zmizol ako čierna mačka v tmavej noci.

Namiesto P.S.

Je teda dosť možné, že v prípade muža je predsa len najviac sexy jeho inteligencia. Aká škoda, že rovnako ako v prípade penisu ju nemožno zhodnotiť na prvý pohľad.
A ešte malé uštipačné P.S.P.S. Mnohí súčasníci tvrdia, že ženy si inteligenciu často mýlia s plnou peňaženkou. Najčastejšie blondínky. Výnimiek, ktoré potvrdzujú pravidlo, je v tomto prípade dosť aj medzi tmavovláskami. A charakter je vraj na dnešnom trhu vzťahov veľmi nedocenený. Nuž čo, kto chce kam pomôžme mu tam!


Diskusia k článku:

milujem sexi zeny
Neregistrovaný - samo chalupka, 25.9.2009 14:34, www.saja1217(`na`)azet.sk
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!