lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 20. Apríl, , Dnes oslavuje Marcel
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Ovocné karé

  Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 22.4.2002
späť
Späť

Poslať
 

4 rezne bravčového karé bez kosti (po 150 g), 100 ml kyslej smotany, 100 ml červeného vína, 100 ml portského vína, 1 fľaša čerešňového kompótu (500 g), 20 ml čerešňovej šťavy, 1 lyžica maizeny, 1 lyžica medu, 1 lyžica ostrej horčice, ryža, ríbezle, broskyne, múka, 3 lyžice sójového oleja, 1 klinček, kajenské korenie, 1 lyžica citrónovej šťavy, mleté čierne korenie, soľ.

Čerešne necháme odkvapkať a odkôstkujeme ich. Červené a portské víno zmiešame s čerešňovou šťavou, polovicu povaríme, pridáme klinček. Vložíme čerešne a necháme variť asi 4 až 5 minút. Zlejeme a tekutinu zvaríme na 100 ml. Spojíme zmiešanú čerešňovú šťavu s maizenou a ochutíme štipkou kajenského korenia, citrónovou šťavou a medom podľa chuti.
Do rezňov z karé urobíme otvor, potrieme horčicou, naplníme čerešňami a pevne spojíme ihlicami. Mäso posolíme, okoreníme a pražíme asi 5 minút na rozpálenom oleji. Pravidelne obraciame. Zvyšok čerešní dáme naspäť do prevarenej omáčky, pomiešame so smotanou a rýchlo prevaríme. Mäso dáme na misu a polejeme omáčkou.
Podávame s ryžou s broskyňami a ríbezľami.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!