lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 3 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 16. Apríl, , Dnes oslavuje Dana/Danica
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Jarné inšpirácie

  Spracoval(a) : Natália Krížová
Dátum : 15.4.2002
späť
Späť

Poslať
 

Konečne je tu. Jar  rozvoniava v speve vtákov a  provokuje vo farbách kvetov. Neodradí ju ani vietor a dážď. Najlepší dôvod na to, aby ste oslávili zmŕtvychvstanie prírody novým šatníkom, novým štýlom líčenia či novým lookom. Aj keď móda už dávno nie je kráľovná s presným a nemenným diktátom, stále je tu na to, aby nám prinášala inšpiráciu a radosť.
My vám ponúkame niekoľko trendov, ktoré vám môžu spríjemniť zatiaľ studenú, ale všadeprítomnú jar.

 
Tak ako rozkvitli čerešne, rozkvitli aj materiály použité väčšinou módnych tvorcov. Kolekcie Miu Miu, Blumarin, Celin… sa niesli v znamení veselých farieb a najmä kvietkov. Rovnako sú momentálne kvety žiadaným detailom, ktorý môžete použiť na dozdobenie svojej inak striedmej vizáže. Je jedno, či si vyberiete kabelku s kvetinovým motívom, topánky, veľkú látkovú, či šperkovú kvetinu na dozdobenie šiat, alebo vpletietete kvety do svojich vlasov. Rovnako ako kvety, sú túto jar „in“ aj ásiky, bláznivé potlače v štýle šesťdesiatych rokov, či španielskej tradície.
Čo sa týka farieb je k nám móda mimoriadne milosrdná. Rozhodne však vo svojom šatníku musíte mať niekoľko bielych kúskov. Najideálnejšie sú biele blúzky, ktorých variácie predviedli snáď všetky módne domy – Max Mara, Kenzo, Balenciaga... Ich výhodou je, že v nich môžete byť rovnako managerkou pripravenou na rokovanie, ako diabolsky romantickou zvodkyňou. Spolu s bielou je tu samozrejme aj jej protiklad čierna. Večná farba, ktorá z módy nevymizla a zrejme nikdy nevymizne, hoci mnohým ženám vyslovene nepristane. Ak máte dosť striedmosti v podaní bielej a čiernej je tu magická tyrkysová tryskajúca z hlbín oceánu, ružová plná cukrovej romantiky, žltá prežiarená slnkom. A červená. Bez nej nebudete in..
Mimoriadnu obľubu mali u mnohých módnych tvorcov perforované materiály. Diery a dierky sa môžu nachádzať na čomkoľvek. Topánky, opasky, rifle, blúzky, rafinovaná spodná bielizeň, ktorá stojí za ukázanie. Perforácia je proste niečo, čo treba mať.
Ak sa vám nechce meniť celý šatník stačí ak sa pohráte s detailmi. Nová kabelka, opasok a topánky vás okamžite vnesú do sveta správne zorientovaných v tajomstvách módy. Najhorúcejšou novinkou boli gladiátorské sandále, ktoré sa eroticky ovíjajú okolo členkov  a sandále s remienkami v tvare T. Aj pri topánkach platí – dôležitý je detail. Kabelky sa niesli v znamení bláznenia. Hýrili farbami, kvetmi, strapcami, naivnými obrázkami. Dôležité je aby mali dlhé ramienko a pevnú konštrukciu. Tvar a farba záleží už iba od vášho šatníka a vkusu. Koža ako materiál je síce na výslní stálicou, ale mimoriadnej obľube sa teraz tešia   aj kabelky posplietané z remienkov, látkové…
Trend opaskov stále pretrváva. Opasok musí samozrejme ladiť s celkovým outfitom. K širokým aj úzkym opaskom všetkých možných tvarov a farieb, pošitých gorálkami, potiahnutých látkou, ocvočkovaných… pribudli aj šatky použité ako opasok. Vezmite svoju obľúbenú šatku a jednoducho si ju uviažete okolo bokov. Konce nechajte voľne splývať. Móda je skrátka mimoriadne tolerantná. Stačí si vybrať štýl. Jedinú chybu môžete urobiť, ak chcete byť zároveň rebelkou, cigánkou aj romantičkou. Miešanie všetkých možných prvkov si môžu dovoliť len mimoriadne talentované hráčky s vizážou, alebo ženy ktorým na názore okolia nezáleží. Ku každému typu oblečenia si stačí vybrať správne šperky a môžete vyraziť do ulíc . S poklesom ceny zlata, striebra a platiny na svetových trhoch a zvýšením ceny bižutérie, už nie je až také dôležité, z akého materiálu budete mať šperky. Omnoho dôležitejšie je, či sú originálne, majú nápad a či správne podtrhujú vašu osobnosť a použitý odev. Príjemnú hru s veselou a tolerantnou módou.                           


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!