lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Ako prežiť záletníka

  Spracoval(a) : Kristína Farkšová
Dátum : 5.4.2002
späť
Späť

Poslať
 

Či chceme, či nie, aj tým najostražitejším z nás sa stane, že sa zamilujú do nehodného chlapa. Najhoršie je, že až do minúty, kým ich toto „monštrum“ v ľudskej koži neopustí, vidia na ňom iba tie najlepšie stránky. Päť minút po rozchode sa situácia prudko zmení. Načo to rozvádzať, jednoducho, je to gauner, lebo nepochopil, s kým sa stretol. Dá sa takému maléru vyhnúť? Snáď.
 


Určite bolo vaše stretnutie nekonvenčné a z jeho očí ste vyčítali, že práve k vám prišla osudová láska. Táto skratka do postele urýchlila udalosti a vy ste ráno zamilovane hľadeli na svoj objekt. Najradšej by ste nikdy neodišli z jeho blízkosti. Keďže nepredpokladám, že ste rentierky, napokon ste sa, predsa len, vybrali do práce. Tam ste kamarátkam porozprávali, aký dramatický večer, ktorý skončil raňajkami ste prežili a s vyvalenými očami ste hľadeli na telefón. Kontrolovali ste ústredňu, mobil aj linku vo vedľajšej kancelárii.
Zbytočne. Kým vy ste sa tešili na ďalšie spoločné rána, on rozjímal nad vašou riťkou a tešil sa, že si zopakuje s vami tie krásne kopulačné pohyby. Vedel, že mu neujdete a preto mu ani nenapadlo telefonovať. Potom ste sa z práce ponáhľali domov.Čo ak vás prekvapí a s kyticou ruží bude stáť pred vchodom. To sa stáva len v amerických slaďákoch: Aj to len vtedy,  keď scenár píše prisťahovalec, alebo homosexuál. Kým vy celá nažhavená čakáte na vyznania, on sedí s kamarátmi a na otázku, či nemá nejakú ženskú, sa len potuteľne usmieva. Vonku sa zotmie a vy plačete do podušky. On vie, že to nesmie preháňať, aby ste si na neho priskoro nezvykli.
Je noc. Začínate sa karhať, že ste podľahli priskoro a s pocitom viny zaspíte. Práca vám nejde práca od ruky a neustále počujete zvuk telefónu. Popoludní naozaj zavolá a dohodne si s vami rande v kine. Žiarite ako baterka. Niektoré sa dokonca červenajú ako zapadajúce slnko nad Pacifikom. Po kine sa mu akosi opäť dostanete pod kožu. Po vydarenom sexe začínate štebotať o spoločnom víkende. On začína byť opatrný, cíti sa ako v pasci. A vyhovorí sa, že musí odcestovať k chorému otcovi. Keďže ocka „ešte nenechal umrieť“/ to má ako rezervu/, o dva dni sa opäť ohlási. Sex pokračuje a vy už v mysli pestujete na rukách spoločné miminko. S tak rozkošným chlapom sa oplatí mať dieťa. Škoda, že opäť musí na pár dní odísť k umierajúcemu ockovi. Vy si zatiaľ nasadíte diétu, dáte si novú farbu a pristrihnete si hrivu. Nech vie, že to myslíte vážne. Po príchode donekonečna rozoberáte krátku, ale dramatickú a osudovú históriu vášho vzťahu. On pritom poškuľuje po telke, kde má pustený futbal. V posteli sa rozhovorí o svojich hrdinstvách z detstva, mladosti, dospelosti a napokon sa zmôže na krátky „zážitok“. Vôbec netuší, o čom ste hovorili vy.
Chápete ho, má problémy s otcom. Navrhnete mu, že sa k nemu presťahujete, aby sa mal kto starať o kvety, keď pôjde za ockom. Dokonca ste ochotná ísť pozrieť chorého pána, aby ste spečatili svoju lásku. A to ste spravili poslednú chybu. Na mužov sa nesmie ísť tak rýchlo. Majú pocit, že ste majetnícka, chcete sa vydávať a bude z vás pekná stíhačka.
Tento príbeh sa neskončí happy endom a sama ste si na vine. Keby ste sa tvárili nezávisle,  každé druhé stretnutie odmietli, robili drahoty...všetko mohlo byť inak. Darmo. Už klasik povedal: Svet chce byť klamaný. Priveľa úprimnosti škodí. A čo muži vycítia na sto kilometrov, je chuť vydávať sa a na tú sú záletníci priam alergickí. 

 


Diskusia k článku:

no a co dotycna vlastne spravila?nic ... asi tym to je ... ziadne kina ani pristrihnuta hriva v tom nemaju co robit
Neregistrovaný - , 5.4.2002 09:21
Práve dnes som sa s takým rozišla,hoci vydávať sa nechcem.Ale aj tak to bolí.. /Čo bolí,to prebolí../
Neregistrovaný - Sharon, 19.4.2002 20:51
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!