lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Kováčova kobyla je bosá

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 2.4.2001
späť
Späť

Poslať
 

Najväčšie problémy spôsobila vydavateľovi, lebo v tom čase boli na pultoch stovky reklamných kópií knihy, ktoré informovali čitateľky o šťastných manželstvách autoriek Feinovej a Sherri Schneiderovej.
Vydavateľ AOL Time Warner teraz mení obálku knihy. Na pôvodnej totiž stálo: "Dve dlho vydaté ženy - Ellen a Sherie - vedia, že ak ste si vzali muža svojich snov, neznamená to, že vaše snaženie sa skončilo - šťastné manželstvo nie je náhoda." Kniha obsahuje i kapitolu o rozvodoch, v ktorej autorky píšu, že "je oveľa ľahšie zostať vydatá, ako sa opäť vydať." V dnešnej situácii sa zdajú tieto slová prorocké. Uvidíme, či nenapíše Ellen Feinová/ 43 / novú knihu: Ako po štyridsiatke uloviť manžela.
Za prvý diel Pravidiel, ktorý vyšiel v roku 1996, si autorky vyslúžili nenávisť feministiek. Vystupovali totiž v mnohých talk show a všade propagovali zásady ženskosti: ako dlhé vlasy a krátky rozum. V knihe radia, že moderná žena by sa mala znova naučiť umeniu byť nedobytnou. Objavil sa v nej aj návrh, že kuchynskou časomierou by mali obmedzovať styk s nápadníkmi na desať minút.
Muži by sa mali podľa autoriek podrobiť sérii testov ich galantnosti i skúškam túžby po vzťahu. Ženy sa mali pridŕžať rady neprejavovať sa ani ako príliš vtipné, šikovné a bystré, ale za každých okolností si zachovať tajomnosť. Uchádzačkám o manželstvo, ktoré sa nepýšia práve najkrajšími nosmi, autorky bez obalu navrhli zákrok plastického chirurga.
Zdá sa, že sama Ellen bude potrebovať plastiku. Tela aj duše, aby jej uverili čitateľky, ale aj noví muži. A ešte lepšie by bolo, keby radila v tom, čomu rozumie, pretože takto iba dokázala, že jedna vec je teória a iná vec je prax.
Napokon, aj kedysi „náš“ manželský poradca doktor Plzák bol niekoľko razy ženatý a na šarme a chuti radiť mu to neubralo. Zrejme to bude tak, že nie je dôležité koľko razy sa sobášite, dôležité je, aby ste čas strávený v manželstve prežili, čo najkvalitnejšie.

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!