lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
NAJLEPŠÍ JE TERAZ EŠTE LEPŠÍ: PREDSTAVUJEME NOVÝ HTC ONE (M8)

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 26.3.2014
späť
Späť

Poslať
 

Vďaka prelomovému dizajnu, najnovšej verzii používateľského rozhrania HTC Sense 6, pokročilému fotoaparátu HTC Duo Camera a intuitívnej technológii Motion Launch, ponúkne HTC One (M8) bezkonkurenčný zážitok z používania smartfónu aj v roku 2014.

Spoločnosť HTC, globálny líder v oblasti inovácií a dizajnu, dnes predstavila dlho očakávaný smartfón HTC One (M8) - ďalší vývojový stupeň modelu HTC One (M7), ktorý od svojho uvedenia získal mnohé ocenenia. Pri uvedení na trh sa nový HTC One (M8) predstaví vo farbe Gunmetal Gray (bronzová šedá)  s úplne novým rozhraním HTC Sense 6, celokovovou konštrukciou a funkciou Smart Sensor Hub, ktorá dokáže predvídať vaše potreby a využíva technológiu Motion Launch na zjednodušenie každodenných úloh. Nový fotoaparát s dvoma objektívmi umožňuje vytvárať kreatívne, profesionálne vyzerajúce fotografie a úžasné efekty a HTC BoomSound opäť definuje nový štandard kvality zvuku v kategórii smartfónov.

Nádherný zvonka aj zvnútra

Spoločnosti HTC sa s modelom HTC One (M8) podarilo dosiahnuť novú úroveň dizajnu a kvality. Telo telefónu bolo prepracované tak, aby pôsobilo ešte impozantnejšie a zároveň prívetivejšie. Nádherná, trvácna a špičkovo spracovaná celokovová konštrukcia plynule prechádza do 5-palcového Full HD (1080p) displeja s ešte užšími okrajmi a mäkšími krivkami pre hladké a prirodzenejšie uchopenie. 

 

Spolu so štvorjadrovým procesorom Qualcomm Snapdragon 801 s taktom 2,3 GHz a najnovšou verziou operačného systému Android 4.4 KitKat, prináša nový HTC One (M8) úplne nové rozhranie HTC Sense 6, ktoré bude dostupné priamo v zariadení, aj ako aktualizácia z obchodu Google Play[1]. Rozhranie HTC Sense 6, ktoré prešlo rozsiahlymi zmenami, ponúka čistejší a výraznejší vizuálny štýl, odvážne, používateľom prispôsobiteľné farebné témy a intuitívnejšie a osobnejšie ovládanie. Pre tých, ktorí uprednostňujú vzhľad čistého systému Android, bude HTC One (M8) k dispozícii aj vo verzii Google Play. Predobjednávky možno zadávať oddnes, pričom zariadenie bude k dispozícii v tejto verzii v priebehu niekoľkých týždňov.

 

Výrazný posun v oblasti záznamu obrazu

Nový HTC One (M8) prináša medzi mobilné zariadenia úplne nový rozmer záznamu obrazu. Ako prvý smartfón na svete ponúka kombináciu dvoch fotoaparátov (Duo Camera) s inovatívnou technológiou HTC UltraPixel, bleskom s dvomi LED diódami a záznamom videa vo vysokom rozlíšení (1080p), vďaka čomu dokáže vytvárať neuveriteľné fotografie za akýchkoľvek svetelných podmienok a špičkové video plné detailov. K dispozícii je zároveň širokouhlá predná kamera s rozlíšením 5 Mpix, pomocou ktorej možno jednoducho vytvárať kvalitnejšie autoportréty.

 

Fotoaparát je okrem hlavného modulu HTC UltraPixel vybavený aj snímačom hĺbky, ktorý zachytáva detailné informácie o hĺbke fotografovanej scény a umožňuje tak aplikovať na vaše fotografie viac nádherných a kreatívnych efektov ako kedykoľvek predtým.

 

Okamžite vytvárajte profesionálne vyzerajúce portréty zmenou zaostrenia snímky po jej zosnímaní pomocou funkcie UFocus alebo zvýraznite fotografovaný objekt zmenou pozadia s použitím kreatívnych efektov funkcie Foregrounder. Pomocou animácií funkcie Seasons môžete vašim najlepším fotografiám zasa dodať nádych jednotlivých ročných období. Funkcia Copy & Paste[2] vám umožní vkladať vašich priateľov a členov rodiny do úplne iných fotografií, zatiaľ čo funkcia Dimension Plus ponúka jedinečný pohľad na vaše fotografie tým, že vám umožní prezrieť si snímku z rôznych uhlov nakláňaním displeja do strán.

 

Pokročilá technológia fotoaparátu zároveň nenápadne pracuje v pozadí okamžite po spustení aplikácie fotoaparátu, tak, aby po stlačení spúšte bola okamžite k dispozícii tá najostrejšia snímka. Fotoaparát dokáže automaticky zaostriť v priebehu 300 ms a vytvoriť tak v zlomku sekundy nádherné a dokonale ostré snímky. Ak je potrebné fotografovať s použitím blesku, inteligentný blesk s dvoma LED diódami automaticky zvolí správny farebný tón a intenzitu tak, aby výsledná snímka ponúkala prirodzené tóny pokožky a profesionálny vzhľad.

 

Pri takých širokých možnostiach vytvárania zaujímavých snímok sa jednou z priorít tvorcov rozhrania HTC Sense stala organizácia galérie fotografií. Výsledkom je funkcia Image match, nástroj na vizuálne vyhľadávanie, ktorý intuitívne presúva všetky fotografie obsahujúce konkrétny subjekt do jedného albumu.

 

A v neposlednom rade nový HTC One (M8) tiež ponúka režim Slow Motion (spomalený záber), ktorý vám umožní snímať video vo vysokom rozlíšení a následne spomaliť požadovanú časť záznamu - ideálne pre dramatizáciu záberov alebo zvýraznenie okamihu.

 

Zoe v cloude

V roku 2014 technológia Zoe začína využívať cloud. Nahrávajte vaše Zoe videá, aby boli dostupné pre všetkých, a požiadajte vašich priateľov, aby k nim pridali svoje fotografie, videá a obľúbenú hudbu. Nová aplikácia Zoe bude dostupná na prevzatie z obchodu Google Play v lete tohto roku.

 

Motion Launch – praktické gestami ovládané skratky

Ako súčasť rozhrania HTC Sense 6 ponúka nový HTC One (M8) funkcie, ktoré mu dávajú šiesty zmysel. Jeden príklad za všetky - funkcia Motion Launch umožňuje telefónu okamžite zistiť polohu a pohyb vďaka vstavaným snímačom pohybu, ktoré vám umožnia interakciu s telefónom aj bez zapnutia displeja. Aktivujte zariadenie jednoduchým potiahnutím prsta. Jednoducho prijmite telefónny hovor pomocou funkcie Auto Answer tak, že si ho priložíte k uchu bez toho, aby ste sa museli dotknúť displeja – praktické, ak vám telefón zazvoní, práve keď pracujete v záhrade alebo umývate riad. Dvakrát ťuknite na displej, ak ho chcete zapnúť alebo vypnúť.

 

Obal HTC Dot View – chráňte váš telefón v štýle retro

Ak chcete šiesty zmysel vášho smartfónu využiť naplno, funkciu Motion Launch môžete používať aj v kombinácii s obalom Dot View. Jednoducho dvakrát ťuknite na obal a môžete si zobraziť aktuálny čas, počasie, nové SMS správy, e-maily a hovory - to všetko bez toho, aby ste odokryli displej alebo sa ho dotkli.

Vynikajúci telefón si zaslúži obal, ktorý ho nielen chráni, ale zároveň vylepšuje jeho inovatívne a špičkové funkcie. S optimalizovaným rozhraním HTC Sense 6 nový obal HTC

 

Dot View chráni displej a zároveň zobrazuje notifikácie a informácie v retro štýle vo forme bodovej matice.

 

Režim extrémnej úspory energie – dlhšia výdrž v pohotovostnom režime bez navýšenia nákladov

Tu však inovácie nekončia. Meníme aj spôsob, akým ľudia využívajú batériu svojho telefónu. Pri pôvodnom HTC One (M7) sa spoločnosti HTC podarilo optimalizovať spotrebu energie tak, aby ste zo svojho telefónu mohli vyťažiť čo najviac. Nový HTC One (M8) však optimalizáciu posúva na úplne novú úroveň a dokáže tak na jedno nabitie fungovať až o 40 % dlhšie. Aj keď bežný režim úspory energie už ponúka výrazné zníženie spotreby, teraz máte k dispozícii aj režim extrémnej úspory energie, s ktorým batéria vydrží ešte podstatne dlhšie. Po úplnom nabití ponúkne telefón v tomto režime celých 14 dní prevádzky, pričom môžete normálne prijímať hovory, textové správy a e-maily, čo využijete predovšetkým na cestách. Režim môžete aktivovať buď manuálne alebo sa môže zapnúť automaticky. Ak režim aktivujete po vybití batérie na 20 %, telefón vám ponúkne ďalších 60 hodín prevádzky v pohotovostnom režime, po vybití na 10 % ďalších 30 hodín, resp. 15 hodín po vybití na 5 %. Či už pracujete neskoro do noci, alebo ste na túre v horách, vďaka tejto funkcii sa už nikdy nemusíte obávať, že sa vám batéria vybije.

 

Ešte väčší HTC BoomSound

Nový HTC One (M8) opäť posúva zvuk smartfónov do nových výšok. Najnovšia technológia HTC BoomSound vytvára pôsobivý, silný a krištáľovo čistý zvuk v celom zvukovom spektre. Nový HTC One (M8) ponúka o 25 % hlasnejší zvuk ako  HTC One (M7) bez zníženia kvality zvuku. Telefón je vybavený dvoma prednými reproduktormi, novým zosilňovačom, pozmenenými rezonančnými komorami a zvukovým profilom prispôsobeným pre skutočný zážitok z vysokého rozlíšenia.

 

HTC BlinkFeed – novinky pre vás priamo na domovskej obrazovke

Funkcia HTC BlinkFeed je teraz ešte intuitívnejšia, umožňuje nepretržitý posun pripomínajúci prácu s internetovým prehľadávačom, ponúka prispôsobiteľné okienka a nové usporiadanie, ktoré prezentuje články v čistej a ľahko čitateľnej podobe. Po predstavení novej súpravy SDK, ktorá umožňuje partnerom integrovať ich vlastný obsah, môžu používatelia ľahšie vyhľadávať mediálny obsah a prihlasovať sa na odber mediálnych zdrojov a okamžite vytvárať svoje vlastné informačné kanály na ľubovoľnú tému. Bez ohľadu na to, či vás zaujíma šport, film alebo nakupovanie, táto funkcia zabezpečí, že vždy dostanete tie najrelevantnejšie informácie. Vďaka funkcii News Bundles, ktorá spája všetky články a príspevky zo siete Twitter do jednej témy pre jednoduchšie čítanie, a viac ako 1 000 partnerom poskytujúcim obsah jasne zoradený do kategórií na jednej stránke, nebude sledovanie najzaujímavejších správ už nikdy jednoduchšie[3].

 

Všetky fitnes informácie na jednom mieste

Nový HTC One (M8) vám pomôže zlepšiť váš zdravotný stav a bude vás motivovať s použitím kombinácie energeticky nenáročných snímačov a predinštalovanej aplikácie Fitbit®.[4] Okrem toho, môžete telefón používať aj v kombinácii s niektorým z trackerov z ponuky spoločnosti Fitbit[5] a získať tak prístup k pokročilým funkciám, ako napr. monitorovaniu spánku a inteligentnému budíku, alebo zaznamenávať údaje o cvičení aj bez vášho telefónu. Vytýčte si svoj fitnes cieľ a bez ďalšieho úsilia monitorujte dosiahnuté výsledky priamo na domovskej obrazovke aplikácie HTC BlinkFeed™. Fitbit je najpopulárnejšia aplikácia v obchode Google Play používaná v kombinácii s fitnes zariadeniami.

 

Dostupnosť

Nové HTC One (M8) bude dostupné na slovenskom trhu v priebehu mája tohto roku.



[1] Aktualizácia bude dostupná v obchode Play Store v priebehu nasledujúcich týždňov.

[2] Funkcia Copy & Paste bude k dispozícii čoskoro na prevzatie z obchodu Google Play.

 

[3] Vzhľadom na popularitu funkcie HTC BlinkFeed sa spoločnosť HTC rozhodla sprístupniť ju aj ostatným používateľom zariadení so systémom Android a čoskoro ju ponúkne v obchode Google Play.

[4] Aplikácia Fitbit bude predinštalovaná len v niektorých krajinách. Podrobnejšie informácie vám poskytne zástupca pre daný trh. Prevezmite si aplikáciu z obchodu Google Play a začnite ukladať a sledovať vaše kroky a monitorovať vaše aktivity.

[5] Predáva sa samostatne


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!