lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Praktický darček na každý deň

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 3.3.2014
späť
Späť

Poslať
 

Prirodzenou túžbou v každom veku je túžba túžbu obdarovať i byť obdarovaným. Experti zo siete  Expert Elektro pre vás pripravili niekoľko tipov, vďaka ktorým svoju lásku zaručene potešíte.

„Už dlhšie pozorujeme, že dámy majú najväčší záujem o produkty, ktoré zvýraznia ich krásu. Rozhodne odporúčame pánom obdarovať ich radšej  žehličkou na vlasy alebo kulmou, ktoré sa u našich zákazníčok tešia veľkej obľube, než napríklad novou fritézou alebo vysávačom,“ hovorí Miroslav Šaškievič, obchodný manažér siete Expert Elektro na Slovensku.

 

Dámy majú podľa neho jednoduchšie rozhodovanie, pretože mužom sa z techniky páči takmer všetko. „Nemusia sa báť ani kúpy holiaceho strojčeka. Niektoré z nich sú aj dizajnovo veľmi štýlové, muži sa určite radi pochvália strojčekom, ktorý na prvý pohľad vyzerá ako iPhone,“ dodáva.

 

Vlasová žehlička

Pre mužov nepochopiteľný, ale pre ženy veľmi obľúbený výrobok. Žehlička Sleek & Curl sa zahreje už za 15 sekúnd, čo ocení nielen vaša polovička, ale aj vy – táto žehlička výrazne skráti čas na úpravu zovňajšku. Navyše vďaka zdokonalenej keramike a regulácii zahrievania sa žehlička správa k vlasom šetrne. A zdravé vlasy sú predsa korunou krásy!

Holiaci strojček

Mimoriadne originálny dizajn holiaceho strojčeka KB-TECH iShave RSM-1888 black, poteší každého muža, ktorý si potrpí na imidž. Strojček totiž na prvý pohľad pripomína mobilný telefón iPhone. Po nabití vydrží v prevádzke 33 minút, samozrejmosťou je možnosť sieťového napájania.

 

Keramická kulma

Každá žena túži po tom, čo nemá. Kučeravá chce rovné vlasy, a tá, čo má rovné, zas túži po vlnách. Kulma Pearl C195 s luxusným Pearl Ceramic povrchom pre ešte lepšie rozloženie teploty je pre ňu ten pravý darček. Umožní vašej vyvolenej vytvarovať úžasné kučery a vlny nielen pre špeciálne udalosti.

Fotorámček

Nič nepokazíte ani digitálnym fotorámčekom, do ktorého nahráte fotky zachytávajúce krásne momenty vašej lásky. Multimediálny digitálny fotorámček ECG DPF 8010 W s 8" (20 cm) LCD displejom zobrazuje nielen fotky, ale zároveň prehráva videá i hudbu, má tiež funkciu hodín a kalendára. Súbory doňho nahráte cez USB alebo z kariet SD/MS/ MMC. Funguje aj na diaľkové ovládanie a dá sa zavesiť na stenu.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!