lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Okamžitý štýl a účes, ktorý drží až do svitania

  Spracoval(a) : MM
Dátum : 29.3.2011
späť
Späť

Poslať
 

Najštýlovejší chalani a baby vždy hľadajú tie najväčšie vychytávky a inovácie, ktoré ich posunú v dave o krok vpred.  A keď sú témou tie najhorúcejšie vlasové kreácie, ktoré nesmú k dokonalému imidžu chýbať, každý trendsetter vie, že reč je o got2b – najcoolovejšom stylingu od Schwarzkopf. got2b - inšpirované americkým štýlom ulice a vytvorené Schwarzkopf stylistami predstavuje absolútnu novinku – stylingové púdre got2b POWDER’ful. Dva unikátne a prvýkrát v obchodoch dostupné stylingové výrobky vo forme púdru, ktoré okamžite tvarujú povrch vlasov, im dodávajú nekonečný objem a matný vzhľad, ktoré vydržia po celý deň.  got2b tiež uvádza novinku pre všetky smažky – got2b rockin’ it s najtrvácnejšou fixáciou, vďaka ktorej si budeš môcť vychutnávať celonočný žúr až do svitania a ešte ďalej. 

Vďaka jedinečnej inovácii od expertov zo Schwarzkopf – novému radu got2b POWDER’ful, sú dni fádnych a nevýrazných vlasov minulosťou. Unikátne stylingové púdre obsahujú ľahučké mikro častice a tužiace zložky, ktoré zabezpečia, že účes vydrží po celý deň.  

Ø  Stylingový púder got2b POWDER’ful volumizing je navrhnutý špeciálne pre štýlové baby, ktoré chcú zaujať a dodať vlasom silu okamžitého objemu. Nový stylingový púder obsahuje mikro častice, ktoré jemne zdrsnia povrch vlasov, čím im dodajú objem a textúru už od korienkov pre najdokonalejšie účesy, ktoré držia a držia. Pre maximálny účinok nasyp stylingový púder got2b POWDER’ful volumizing  priamo na vlasy, rozotri a hneď tvaruj. Výsledkom je okamžitý objem, ktorý zanechá ostatné účesy nepovšimnutými.  

Ø  Stylingový púder got2b POWDER’ful mattifying je navrhnutý špeciálne pre štýlových chlapinov, ktorí dbajú o svoj vzhľad 24 hodín denne. Nový stylingový púder pre mužov obsahuje mikro častice, ktoré štrukturujú povrch vlasov a dodávajú im matný vzhľad. Pre trendový, dokonale strapatý účes nasyp stylingový púder got2b POWDER’ful mattifying do dlane a rozotri. Následne vmasíruj do vlasov, tvaruj a jemne uprav pre okamžitú štruktúru a tvar, s ktorými budeš neprehliadnuteľný vždy a všade.         

 

Nový rad stylingových púdrov got2b POWDER’ful je od marca dostupný vo väčšine predajní vo fajnovom fialovom balení pre všetky kočky a v štýlovej zelenej pre všetkých chalanov. 

got2b uvádza ďalšiu skvelú vychytávku – got2b rockin’ it  pre všetky smažky, ktoré žúrujú pravidelne do rána a ešte ďalej. Ide o prvý stylingový rad od got2b so stabilizačným účinkom pre tú najtrvácnejšiu možnú fixáciu a poriadne našliapané účesy, ktoré vydržia tvoje tancovanie až do svitania.

Nový stylingový rad got2b rockin’ it je dostupný ako lak na vlasy (300ml) a masívny gél na vlasy (150ml), aby ste si mohli celonočný žúr poriadne štýlovo vychutnať až do svitania alebo aj dlhšie. Nový stylingový rad got2b rockin’ it je od marca dostupný vo väčšine predajní v štýlovom balení, ktoré bude zdobiť kúpeľnu každého rockera či rockerky.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!