lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Bohatá Veľká noc s Milkou

  Spracoval(a) : Janka
Dátum : 13.3.2009
späť
Späť

Poslať
 

Blížia sa veľkonočné sviatky, na ktoré sa už určite tešia najmä malí šibači. Ak ich budete chcieť potešiť niečím výnimočným, máme pre vás skvelý tip. Obľúbená značka Milka prináša aj v tomto roku na Veľkú noc množstvo sladkých veľkonočných prekvapení, ktoré urobia radosť nielen malým, ale aj veľkým šibačom. 

 

Veľkonočné sviatky sú už čoskoro tu a preto by všetky dievčatá, mamičky, babičky, či tety nemali zabudnúť na sladkú odmenu pre svojich šibačov, ktorí sú už isto nedočkaví, akou čokoládovou maškrtou ich v tomto roku na Veľkonočný pondelok prekvapia. Okrem domácich koláčov, zákuskov, ručne maľovaných kraslíc určite všetkých šibačov potešia aj čokoládové vajíčka, alebo ďalšie originálne čokoládové dobroty v tvare symbolov Veľkej noci, ktoré v tomto roku značka Milka prináša.

 

K oslave Veľkej noci neodmysliteľne patrí veľkonočné čokoládové vajíčko, veselý zajačik, či nezbedné kuriatko. Ak chcete svojich malých šibačov potešiť niečím lahodným, tak im do veľkonočnej výslužky určite nezabudnite pribaliť veľké čokoládové Milka Vajce s prekvapením v podobe hračky, či Milka Veľkonočných plnených zajačikov – v jednom balení totiž objavia drobné čokolády v tvare zajačikov s troma rôznymi druhmi náplní vyrobených z tej najjemnejšej alpskej čokolády Milka.  Záblesk šťastia v detských očiach vám určite neunikne, ak svojim malým veľkonočným návštevníkom darujete ako odmenu za poriadnu šibačku Milka Zajačika Naps, či veselé Milka Veľkonočné figúrky v tvare kuriatka, či zajačika. Všetkým deťom, ktoré sa radi o svoju veľkonočnú výslužku podelia, je zas určené Milka Veľkonočné vajce, originálne fialové balenie štyroch plnených vajíčok. A ak sú vaši šibači hraví, tak ich môžete potešiť Milka Veľkonočným kalendárom, budú si môcť na ňom nielen zamaškrtiť, ale sa s ním zároveň aj zahrať. Ďalšie z veľkonočných prekvapení, Milka Veľkonočný hrnček, zaujme nielen originálnym dizajnom s veľkonočným motívom, ale aj dvomi lahodnými čokoládovými figúrkami a niekoľkými čokoládovými

 

bonbónmi. Skvelým doplnkom sviatočného veľkonočného stola sa určite stane Milka Veľkonočný tanier, v ktorom sú ukryté bonbóny v tvare vajíčok s rôznymi druhmi náplní pre všetkých členov rodiny. Po otvorení sa škatuľka rozloží do šírky a jej vnútorný dizajn pripomína jarnú trávu posiatu vajíčkami. Edíciu veľkonočných čokoládových maškŕt uzatvárajú Milka Veľkonočné chrumkavé vajíčka, ktorými nepohrdne žiaden veľkonočný návštevník.

 

S obľúbenou značkou Milka budú tohtoročné veľkonočné  sviatky naozaj rozprávkovo čokoládové.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!