lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
SRDCE NA SPRÁVNOM MIESTE MÁ PETRA SEKERÁKOVÁ

  Spracoval(a) : VS
Dátum : 3.3.2009
späť
Späť

Poslať
 

Konto Orange aj tento rok nadviazalo na tradíciu oceňovania obetavých ľudí s dobrým srdcom, ktorí sa zapojili do charitatívneho programu Darujte Vianoce. Už po piatykrát vyhlásilo meno držiteľa ocenenia Srdce na správnom mieste. Tento rok si ho odniesla Petra Sekeráková z Liptovského Mikuláša, ktorá sa aj napriek svojmu mladému veku do programu už niekoľko rokov zapája a doteraz pripravila už mnohým krajšie Vianoce.

Tohtoročná držiteľka ocenenia Srdce na správnom mieste Petra Sekeráková sa do programu Darujte Vianoce zapája pravidelne takmer už od jeho vzniku. Po prvýkrát sa prihlásila s prosbou o prostriedky na teplomery pre detské oddelenie Nemocnice v Liptovskom Mikuláši. Ako mamička, ktorá strávila so svojou dcérou istý čas v nemocnici, myslela na choré deti aj na ďalšie Vianoce, kedy sa prihlásila do programu s originálnym projektom - rozhodla sa spríjemniť im sviatočné chvíle hudbou v podaní americkej gospelovej speváčky Jody Winchester. Chýbať samozrejme nemohli ani vianočné balíčky. Pani Sekeráková však aj každé nasledujúce Vianoce ukázala, že má srdce na správnom mieste. Pripravila krajšie Vianoce mamičke štyroch detí, ktorá sa odhodlala vzoprieť násilnému manželovi a začať nový život, či uľahčila kúpou bicykla život slobodnej mamičke s neľahkým osudom. Na Vianoce 2008 sa do programu Darujte Vianoce zapojila s túžbou vyjadriť podporu a odbremeniť mladú mamičku a jej päťročného synčeka, ktorému krátko pred Vianocami diagnostikovali leukémiu. „Pani Sekeráková je príkladom obetavého človeka, ktorý vníma svet okolo seba nielen očami, ale i srdcom a neváha sa vzdať vlastného voľného času v prospech ľudí v núdzi, či už citovej alebo finančnej. Sme jej vďační za jej nezištnú aktivitu, pretože aj ona nás utvrdzuje v tom, že naša snaha podať pomocnú ruku tam, kde je to potrebné, je správna,“ hovorí Andrea Cocherová, riaditeľka úseku komunikácie a značky spoločnosti Orange Slovensko.

Charitatívny program Darujte Vianoce organizovalo Konto Orange v roku 2008 už po siedmy raz. Rovnako, ako po minulé roky, venovalo na projekty krajších Vianoc pre osamelých alebo sociálne slabších ľudí finančné prostriedky, aby tak podporilo dobrý úmysel dobrovoľníkov darovať lásku, radosť a ľudské teplo tam, kde je ho málo. Tento rok bolo do programu prihlásených spolu 200 projektov, z ktorých odborná komisia vybrala celkom 101 projektov, na ktoré bola prerozdelená suma venovaná Kontom Orange do programu v roku 2008 v hodnote 33 193,92 EUR (1 mil. SKK). Na realizáciu projektov, ktoré sa nedostali do základného výberu podporených, mohol prispieť každý prostredníctvom zaslania darcovskej SMS v sieti Orange Slovensko alebo návštevou stánku na Vianočných trhoch v Bratislave, kde mohol tiež každý prispieť ľubovoľnou sumou. Za dobrý skutok čakalo darcu malé prekvapenie v podobe ručne vyrobených pozorností pripravených s láskou dobrovoľníkmi. Vďaka takto vyzbieraným finančným prostriedkom, ktoré dosiahli celkovú výšku 7286,07 EUR bolo podporených ďalších 21 projektov.

Konto Orange je nezisková organizácia, ktorá realizuje projekty na podporu jednotlivých skupín obyvateľov – komunít. Vznikla v roku 2002 s cieľom realizovať filantropické aktivity, ktoré pomáhajú riešiť problémy rôznych skupín spoločnosti. Aktivity Konta Orange zahŕňajú mnoho oblastí – od podpory náhradných rodín a adopcie cez vzdelávanie, voľnočasové aktivity mladých ľudí až
po pomoc opusteným ľuďom. Filantropické aktivity Konta Orange sú zamerané na problémové alebo deficitné oblasti spoločnosti. Zriaďovateľom Konta Orange je spoločnosť Orange Slovensko, a. s.

Popis fotografie: zľava: Andrea Cocherová, riaditeľka úseku komunikácie a značky spoločnosti Orange Slovensko, Petra Sekeráková, nová držiteľka ocenenia Srdce na správnom mieste a Iveta Malachovská, moderátorka tlačovej konferencie.


 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!