lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Nový rad domácich spotrebičov Indesit pre voľný čas

  Spracoval(a) : Stanislav Koprda
Dátum : 24.3.2004
späť
Späť

Poslať
 

Žijeme v období, keď voľný čas je pomerne vzácnosťou. V našom každodennom živote sa snažíme robiť jednotlivé veci tak, aby sa predsa z toho času niečo ušlo i nám. Kde začať? Upratať, oprať, umyť, navariť... Áno, aj takto by sa dali jednotlivé kroky okomentovať. Tu sa však ku slovu dostáva technika. A čo s časom, ktorý sme ušetrili? Ten je iba náš!

V tomto roku prichádza značka Indesit na trh s novým inovovaným radom svojich domácich spotrebičov. Spotrebiče majú mnoho nových a zaujímavých funkcií, ktoré umožnia svojim spotrebiteľom užívať si voľný čas pri športe a zábave. Indesit tak napĺňa svoje heslo: „We work, you play“, tzn. „My pracujeme, vy žite“. Filozofia značky Indesit je jednoduchá – Pracujeme, aby ste si užili viac voľného času.

V nedávnej dobe sa značka Indesit rozhodla, že zameria svoje marketingové aktivity viac než kedykoľvek predtým na zábavu ľudí a na ich voľný čas. Podporuje a sponzoruje významné zábavné akcie. Zo športových udalostí je značka Indesit už tretí rok sponzorom volejbalovej Ligy európskych majstrov, jej logo návštevníci uvidia na všetkých štadiónoch v priebehu kvalifikačných zápasov Majstrovstiev Európy vo futbale v roku 2004. Okrem športu sa značka Indesit venuje podpore hudobných aj filmových predstavení. S každým ďalším kultúrnym či športovým zážitkom pod záštitou značky Indesit tak spoločnosť Merloni Elettrodomestici môže so stále väčšou istotou hovoriť: My pracujeme, vy žite.

Nový rad spotrebičov Indesit navrhnutý talianskym dizajnérom Giugiarim bol vytvorený pre spotrebiteľov, ktorí požadujú pekný vzhľad a funkčnosť.

Pranie s Indesit-om
Práčky Indesit sa vyznačujú novým inovovaným dizajnom. Dvierka práčok sú nové a majú priemer neuveriteľných 30 centimetrov. Vďaka novým práčkam Indesit je život stále jednoduchší a zvládanie techniky ľahšie. Tento nový prístup spočíva v širokej ponuke vhodného pracieho programu. Existujú tri oblasti, ktoré užívateľovi pomáhajú vybrať  si to, čo je pre neho najlepšie. Môže to byť TIME4U (programy, ktoré šetria čas – vybrané programy vyperú prádlo len za 30 či 40 minút), STANDARD (pre bežné programy) alebo alebo SPORT (špeciálny program pre obuv a športové oblečenie). Indesit má teraz viac programov a všetky sú koncipované tak, aby svojim užívateľom ušetrili čas. Nie však na  úkor kvality prania.

Umývanie s Indesit-om
Nové umývačky Indesit sú robustnejšie ako všetky ostatné konkurenčné výrobky, ale vďaka tomu sú odolnejšie. Väčšiu odolnosť zaručujú inovované celokovové dvierka, výsuvný systém a systém otvárania. Solídne dvierka stačí len otvoriť a človek ihneď zistí, aké sú pevné. Nové oceľové ložiská pre otváranie koša sú zárukou bezpečnej a presnej manipulácie, aj s plnou záťažou až 12 kg. Umývačky Indesit ponúkajú  úplnú novinku -  „Kôš“. Ide o špeciálny kôš, ktorý sa vyznačuje tromi základnými charakteristikami. Je priestrannejší, odolnejší a  má lepšie vysúvanie. Indesit má aj najrýchlejší umývací program triedy A s vynikajúcim výkonom, ktorý trvá len o niečo viac ako 1 hodinu. Indesit tak zaručuje, že každý deň máte „viac času pre seba“. Indesit v tomto rade uvádza na trh špeciálny program „Just you“ vytvorený „len pre vás“, ktorý umyje všetok riad v hornom koši už za 40 minút.

Chladenie s Indesit-om
Moderné a zaoblené línie, inovované riešenia vnútorného členenia a voľba materiálu, to všetko uspokojí každého, kto hľadá silu, ergonomiku a praktickosť. Ani jediný detail nie je daný navždy: všetko je nielen pastvou pre oči, ale aj užitočné a robustné. Ako nové dvierka:  solídne, pritom sa ľahko otvárajú vďaka ergonomickejšej úchytke. Jediný ovládací panel, ktorý umožňuje jednoduchšie nastavovanie funkcií a ich kontrolu letmým pohľadom, konkávna línia dvierok a zaoblené rohy, ktoré dodávajú celej konštrukcii zvláštnu vyváženosť a dojem novosti. Aj vnútri sa v každom prvku spája elegancia s praktickosťou: robustné a priestranné zásuvné jednotky, ktoré sú čiastočne transparentné, takže je aj zvonka vidieť, čo v nich je; robustné a pritom funkčne flexibilné nádoby, ktoré sa ľahko vyberajú a premiestňujú podľa toho, kde je práve na ne miesto. Nové chladničky majú celý rad ďalších nových funkcií, vďaka ktorým sú stále priestrannejšie, účinnejšie a flexibilnejšie.

Novinkou v chladničkách Indesit je aj špeciálny priestor pre variabilné ukladanie nápojov – tzv. Play Zone. Vďaka tomuto systému možno ukladať v chladničke plechovky a fľaše všetkých veľkostí a poriadok zostane zachovaný. So systémom Play Zone netreba ukladať plechovky a fľaše na seba, netreba sa báť, že sa neopatrnou manipuláciou prevrhnú. Nápoje sa tiež rýchlejšie vychladia, pretože vzduch priestorom medzi fľašami lepšie cirkuluje. To najlepšie čo Play Zone ponúka je však flexibilita: priestor vzniká tam, kde ho práve potrebujeme.

 

 




A na záver čerešnička na torte – na chladničky Indesit teraz môžete písať. Využite dvierka ako tabuľu a už nikdy nezabudnete na to, čo kúpiť… Fantázii sa medze nekladú, nie je totiž nutné obmedziť sa iba na písanie nákupného zoznamu. 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!