lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 20. Apríl, , Dnes oslavuje Marcel
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Trendy jari

  Spracoval(a) : Silvia Petrasova
Dátum : 18.3.2001
späť
Späť

Poslať
 

BRONZ
Vaša prvá cesta by mala na jar viesť buď to do solária alebo, ak umelým lúčom neveríte, do parfumérie. Tam si kúpite kvalitný samoopaľovací prostriedok. Tie najšťastnejšie z vás sa môžu za jarným bronzom vybrať k moru alebo do hôr. Je to najideálnejšia, najdrahšia a najpríjemnejšia cesta k opáleniu. Je jedno akú cestu zvolíte, na jej konci by mal byť zlatistý odtieň vašej pokožky.

VLAHA
Keď už vaša pleť žiari, nedovoľte jej povädnúť. Urobte si čistiacu masku a vitamínovú masku. Recept nájdete na LADY. Riaďte sa typom vašej pleti. Zimou ničená pleť potrebuje ešte niečo naviac. Okrem vášho bežného denného krému, použite kapsulky s ceramidovo-vitamínovou kúrou, alebo niektorý z prípravkov s vysokým obsahom vitamínu C. Nezabudnite na to, že budete odhaľovať aj ramená, krk a nohy. Preto si urobte peeling celého tela a zásobte sa kvalitným telovým mliekom a pravidelne ho používajte. Ak sa u vás začína objavovať celulitída, nepodceňte prípravky na jej zastavenie, či zmiernenie. /Ginkgo biloba cellulite-gel/

MAKE-UP
Keď máte správny základ, kúpte si nový make-up. Ten, čo ste používali v zime odložte. Čo sa týka jarného líčenia, môžete si vybrať z dvoch základných trendov. Buď sa rozhodnete pre jemné, dievčensky vyzerajúce líčenie s pastelovými farbami bez liniek, alebo pre žensky zvodný štýl.

NEVINNÁ
V prvom prípade potrebujete: dva tiene na oči v pastelových farbách /zelenú s ružovou, modrú s fialovou, tmavozelenú so žltou… /najlepšie si vyberiete z mono tieňov od vašej obľúbenej firmy/, biely tieň, alebo ceruzku pod oči, ružovú farbu na líčka a lesk vo farbe vašich pier. Pod spodné riasy si naneste trochu bieleho tieňa, alebo bielu linku mäkkou ceruzkou na rozjasnenie. Nad očami si vytvorte dvojfarebnú dúhu od viečka, až pod prirodzene pretrhané obočie. Špirálu nemusíte použiť vôbec, alebo použite hnedú v jednej vrstve. Pery si namaľujte, momentálne mimoriadne módnym, leskom s nanášacou hubkou na tyčinke prirodzenej farby. Líčenie dokončite ružovou farbou na líčka.

ZVODNÁ
Ak sa rozhodnete pre ženskejší typ líčenia, pripravte si čiernu ceruzku na oči, alebo čierne tekuté linky, čiernu špirálu, čiernu ceruzku na obočie, biely a hnedý, či zlatistý tieň /prispôsobte oblečeniu/, krémové - alebo pudrové líčka telovej farby a rúž v odtieňoch oranžovo medených, alebo červeno, hnedasto, zlatých. Základom je kvalitný podkladový krém, ktorý dodá pleti zamatový vzhľad a dohora klenuté pedantne vytrhané obočie /túto prácu je najlepšie zveriť do rúk odborníkovi/. Pod riasami si urobte klasické, čierne linky. Do kútika oka a pod obočie naneste biely tieň, pre rozjasnenie pohľadu. Na pohyblivú časť viečka decentne naneste zlatistý, slezový, sivý, alebo hnedý tieň. Riasy prejdite pedantne viac razy špirálou. V prípade, že by sa zlepili oddeľte ich hrebienkom na riasy. Lícne kosti jemne zvýraznite krémovými líčkami v prirodzenej telovej farbe, poprípade okrovej farbe. Na vymaľovanie úst použite konturovaciu ceruzku a rúž rovnakej farby. Rúž by mal mať jemný, ligotavý nádych a pôsobiť prirodzene no zvodne.

JARNÁ VôŇA
S príchodom jari treba zmeniť aj vôňu. Ťažké vône vymeňte za ľahšie, parfémy za kolínsku vodu. Na výber novej kolínskej si doprajte aspoň týždeň. Po skúške troch vôní, nebudete už schopné vnímať vône, okrem toho skúste, ako sa bude vybraná vôňa správať po pár hodinách. K prvému typu líčenia sa hodia svieže, dievčenské vône a k druhému plnšie žensky zmyselné vône.

VLASY KORUNA KRÁSY
Nezabudnite na správny účes. Jedna z vecí, ktoré by ste si mali dať ako jarný záväzok je návšteva kaderníka. Nechajte si vlasy ošetriť špeciálnou revitalizačnou kúrou, alebo si urobte doma zábal z olivového oleja, vajíčka a pár kvapiek citrónu. Samozrejme, jar treba privítať s novým strihom. Momentálne medzi strihmi prevláda mikádo. Nech sa však rozhodnete pre akýkoľvek strih, vaše vlasy musia vyzerať bohato a prirodzene. Preto si zožeňte rôzne druhy kief a kvalitný fén. Ak sa rozhodnete pre farbu, dajte pozor na vyrastajúce končeky vlasov. Veľmi zaujímavo a módne pôsobia rôzne druhy melírov. Absolútnym hitom sú kontrastné melíry. Čím ste staršia, tým viac bledých pramienkov si doprajte.

Pozor! Skôr, ako si oblečiete minisukňu, skontrolujte stav ochlpenia na svojich nohách. Chlpaté nohy nie sú v móde už pekných pár sezón. Ak to neviete, je to neodpustitelná chyba.

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!