lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Spojenie mlieka s jogurtovou kultúrou a Bifidus ActiRegularis

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 15.2.2013
späť
Späť

Poslať
 

Nový prírastok v rodine Activia bielych jogurtov svojou hustou konzistenciou a jemne nakyslou chuťou osloví spotrebiteľov, ktorí hľadajú hustý a napriek tomu nízkotučný jogurt. Je vyrobená tradičnou metódou zrenia priamo v tégliku z kvalitného polotučného mlieka (1,5 % tuku), jogurtovej kultúry a Bifidus ActiRegularis. Nová Activia biela zrejúca v tégliku tak okúzli nielen chuťové poháriky, ale poteší aj vaše bruško.

 

Prirodzené zrenie jogurtu u vás doma

Technológia fermentácie v tégliku je založená na zrení jogurtu priamo v jeho obale. Pri využití tejto metódy sa do mlieka pridáva jogurtová kultúra a spolu sa ihneď stáčajú do obalu, v ktorom prebieha fermentácia - zrenie. Štruktúra takto vyrobeného jogurtu je hustá s lahodne jemnou nakyslou chuťou. Druhou, v súčasnej dobe i častejšie využívanou možnosťou výroby jogurtov je technológia, kedy fermentácia prebieha v procesnom tanku. Jogurt je balený do obalu až po fermentácii a je pre neho charakteristická krémová, hladká a lesklá konzistencia.

 

Pre vaše bruško

Spotrebitelia sa teda môžu v portfóliu Activia stretnúť s oboma typmi výroby jogurtov. Aj keď sa konzistencia i chuť pri týchto technológiách líši, výživové vlastnosti oboch typov výrobkov sú pri rovnakom zložení celkom identické. Activia okrem dvoch jogurtových kultúr prospešných pre naše zdravie, Lactobacillus bulgaricusStreptococcus thermophillus, obsahuje tiež unikátnu patentovanú kultúru Bifidobacterium lactis DN-173010, známu aj ako Bifidus ActiRegularis®. Activia patrí do každodenného jedálnička v rámci vyváženej stravy a zdravého životného štýlu. Konzumáciou kyslomliečnych výrobkov prijímame aj kyselinu mliečnu, ktorá okyseľuje pH tráviaceho traktu a zlepšuje tak podmienky pre baktérie človeku prospešné, zatiaľ čo takéto prostredie je nevyhovujúce baktériám, ktoré by nám mohli škodiť.

 

Tip pre vás!

Activiu bielu zrejúcu v tégliku si môžete vychutnať len tak, alebo môžete jej prírodnú chuť doplniť ovocím, medom, müsli či inými dobrotami.

 

Biela rada jogurtov Activia

 

V súčasnosti je k dostaniu Activia biela a sladká biela, ktorá je na trhu unikátna. Activia v minulom roku uviedla na trh aj novinku vhodnú pre spotrebiteľov trpiacich nadváhou, či osoby, ktoré si dávajú pozor na množstvo tuku v potravinách - Activia biela 0%. Najnovším prírastkom do rodiny Activia bielych jogurtov je Activia biela zrejúca v tégliku.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!