lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 3 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 16. Apríl, , Dnes oslavuje Dana/Danica
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Veľkonočná výslužka od Kraft Foods pre malých aj veľkých šibačov

  Spracoval(a) : Zuzana
Dátum : 22.2.2013
späť
Späť

Poslať
 

Veľkonočné sviatky sú dlho očakávanou oslavou jari a nového života. Tradície spojené s Veľkou nocou dnes síce prežívame inak ako naši predkovia, napriek tomu tradičná šibačka, lahôdky od výmyslu sveta, maľované vajíčka a odmeny pre šibačov nechýbajú v žiadnej rodine. Ak sú aj vo vašej rodine prípravy na sviatky jari v plnom prúde, nezabudnite na sladké odmeny pre šibačov! Aké prekvapenie im pripravíte tento krát za to, že vás poriadne vyšibali a obliali tak, že na vás neostala ani nitka suchá? Spoločnosť Kraft Foods má pre vás pár tipov na veľkonočné dobrôtky, ktoré potešia všetkých - malých aj veľkých šibačov.

 

Výslužka od Brumíka

Kamarát všetkých nezbedných šibačov BeBe Brumík prináša nové 300 gramové veľkonočné balenie obľúbenej maškrty s prekvapením na zadnej strane. Okrem 10 Brumíkov s lahodnou čokoládovou plnkou ich poteší kreatívny návod ako si spoločne môžete vyrobiť veľkonočného zajačika, kuriatko a macka Brumíka. Veľkonočné sviatky budú hravejšie ako kedykoľvek predtým!

 

Brumíkov košík pre malých šibačov

Originálna novinka od Brumíka je ako stvorená pre malých šibačov. Pestrofarebný 240 gramový košíček plný chutných Brumíkov ukrýva hotový poklad! 4 Brumíkovia s mliečnou plnkou a 4 s čokoládovou plnkou a k tomu veľkonočná koleda vo veselom košíčku. Vďaka Brumíkovi budú pre malých šibačov tieto veľkonočné sviatky nezabudnuteľné!       

 

Veľkonočné tipy od Milky

Ani vy si neviete predstaviť Veľkú noc bez klasických Naps zajačikov od Milky? Figúrka 115 gramového zajačika Naps v sebe ukrýva množstvo drobných čokolád Milka s veľkonočným dizajnom pre každého šibača.

 

Bez vajíčok ani na krok! Čo by to bolo za Veľkú noc bez lahodných Milka plnených čokoládových vajíčok v obale, ktorý pripomína naozajstné vajíčka? V 136 gramovom balení nájdete 4 vajíčka z mliečnej čokolády z pravého alpského mlieka s delikátnou mliečnou, alebo kakaovou náplňou. Navyše v balení nájdete dve praktické lyžičky.

 

 

K tradičným veľkonočným maškrtám od Milky patria Milka plnené vajíčka mini 122 g. Samostatne balené vajíčka z mliečnej čokolády nájdete v troch príchutiach – plnené mliečnym krémom s kúskami mandlí, s karamelom, alebo čokopenou. Bude ťažké vybrať si!

 

Tohtoročným veľkonočným prekvapením je Milka veľkonočný zajačik 60 g z lahodnej mliečnej čokolády plný chrumkavých mliečnych guličiek, o ktorého sa budú chcieť pobiť všetci malí aj veľkí šibači!

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!