lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
CHEROKEE PREDSTAVUJE NOVÚ KOLEKCIU JAR/LETO 2007

  Spracoval(a) : Gabriela Richnavská
Dátum : 27.2.2007
späť
Späť

Poslať
 

Cherokee, jedna z najúspešnejších módnych značiek na svete v oblasti módy na voľný čas pre celú rodinu predstavuje novú sezónnu kolekciu jar/leto 2007.

Značka Cherokee je charakteristická tým, že ponúka vysoko kvalitné oblečenie reflektujúce posledné módne trendy za bezkonkurenčné ceny. Pre prvé jarné a slnečné letné dni prináša svojim zákazníkom energický, originálny a dynamický štýl obliekania. Značka Cherokee má čo ponúknuť z hľadiska módnosti a kvality oblečenia. A to za skvelé ceny. Cherokee je výnimočná tým, že prináša modely takmer pre všetky vekové kategórie a nezabúda ani na mužov.

Pre bábätká a deti
Chlapci môžu do novej sezóny vstúpiť s množstvom sviežich tónov modrej, zelenej a žltej, ktoré budú s blížiacim sa letom silnieť a ožívať.

Úplne nepostrádateľným vzorom pre nadchádzajúcu sezónu sú pruhy. Buď jednoduché alebo s viacerými prúžkami. V jasných odtieňoch zelenej či modrej so žiarivo bielou, doplnené navrstvenými tielkami a tričkami. Potlač lôg a na pohľad „spraných“ motívov sa dobre hodí k skráteným alebo kargo nohaviciam v prírodných farbách. Zostávajú dôležitou súčasťou šatníka i túto sezónu.

Dievčenské odevy stelesňujú romantického ducha. Odráža sa v detailoch ako sú volániky, kvetinové výšivky na žerzejových či úpletových materiáloch. Tieto prvky prinášajú osviežujúci kontrast k výrazným pruhom a veselej potlači. Farby sú čisté a živé, dopĺňajú prírodné a modravé tóny džínsov, kargo nohavíc a sukní.

Pre pánov
Tohtoročnú sezónu sú pánske odevy v znamení čistých, sviežich, všestranných a samostatne nositeľných prvkov, ktoré možno ľahko kombinovať pre dosiahnutie dokonalého vzhľadu.

Dôležitú rolu tu hrá farba. Od blankytnej modrej až po žltú a oranžovú. Tieto odtiene ľahko dopĺňajú prírodné a zemité tóny, alebo ich naopak zvýrazňuje kontrastná biela. Farba sa presadzuje aj v celom rade doplnkov, pri ktorých je dôležitá zladenosť. Napríklad pri textilných opaskoch výrazných farieb ako sú oranžová a zelená.

Pruhy sú naozaj silným trendom tohtoročnej sezóny. Táto kolekcia predstavuje ucelený rad výrazných blokových pruhov, nepravidelne tónovaných pruhov a striedavých pruhov. Všetky je pritom možné prirodzene kombinovať s kargo nohavicami a so strednou až tmavou džínsovinou, s ktorou vytvárajú uvoľnený, ležérny štýl.

Potlač lôg a iné pestré aplikácie dodávajú tričkám tejto sezóny potrebnú autenticitu. Tielka z úpletu v spojení s čisto bielymi tričkami predstavujú jednoduché alternatívne riešenia a umožňujú, aby páni do svojho voľnočasového šatníka aj tuto sezónu zaradili farby.

Pre dámy
Pre dámy sa táto sezóna nesie v znamení pohodlných a všestranných kreácií. Farebná škála zahŕňa zemité a prírodné tóny spolu s farbami listovej zelene, mäkkej kvetinovej, červenej až po čisté pastelové odtiene. Rovnako v kolekcii nájdete ostrejšie, jasnejšie tóny ako je červeň vlčích makov, zelená a kobaltová modrá.

Jemné prúžky v kombináciách zemitých odtieňov fungujú ako alternatíva čisto kockovaných košieľ. Najmä ak sú nosené s voľnými kargo nohavicami alebo strednou až tmavou džínsovinou.

Čisté námornícke prúžky v modrej a červenej prinášajú svieže variácie na tému „riviéra“ a ich doplnkom sú tašky a topánky s lineárnymi kvetinovými motívmi či bodkami. Romantickejšiu náladu možno navodiť riasenými tričkami na pohodlných, jemne vypasovaných dámskych košeliach, zdobených kvetinovou výšivkou. Prípadne i korálikmi na kargo nohaviciach a tričkách.

Obľúbené etnické motívy sa uplatňujú i v tejto sezóne. Pohodlné kaftany s výšivkami a tuniky empírového strihu stiahnuté na šnúrku, ktoré ponúkajú letnú alternatívu vhodnú do mesta i na pláž.

Pletený tovar tejto sezóny ponúka alternatívu k jarným kabátom vo forme stredne dlhých svetríkov s doplnkom tenkého opasku a uvoľnených, športových svetrov na zips. Tie si uchovávajú ženskosť vďaka ozdobným výšivkám.

Saká sú skrátené do trištvrťovej dĺžky a sú inšpirované štýlom letných plášťov v jednoradovom i v dvojradovom prevedení. Dopĺňajú čistý, ležérny a romantický štýl tejto sezóny.

Informácie o značke Cherokee: Módna značka Cherokee vznikla v roku 1973. Prichádza z Californie (USA) a vďaka svojej vysokej kvalite, širokej ponuke a predovšetkým bezkonkurenčným cenám sa stala poprednou európskou značkou. Exkluzívnym predajcom značky Cherokee je sieť obchodov Tesco. Tovar je obmieňaný vždy v intervaloch 6-8 týždňov. Od roku 2002 sa značka Cherokee predáva aj vo Veľkej Británii. Na slovenskom, českom, poľskom a maďarskom trhu sa udomácnila vo februári minulého roku.

Každá kolekcia Cherokee je navrhovaná týmom odborníkov Cherokee v USA a je špeciálne zostavovaná a vyberaná s ohľadom na daný trh. Do každého štátu sa teda dostane originálne zostavená kolekcia.


Diskusia k článku:

ha ha ha
Neregistrovaný - , 27.2.2007 10:21
vysoká kvalita? veď u číňanov nájdete kvalitnejší tovar, Cherokee - dreky nekvalitne ušité a naše fabriky viď Trenčín čo produkovali ozaj kvalitý tovar sa zatvárajú kam sa to rútime?
Neregistrovaný - , 27.2.2007 10:24
my sme spokojní.Malej tam kupujeme kopu vecí a nestažujeme si.
Neregistrovaný - berti, 27.2.2007 12:01
Teda keď vidím tie handry povešané na vešiakoch dokrčené, čudné tvary, móda neviem pre koho. Tesco by ich malo vysťahovať, veď mu kazia dojem. To si nás tí Američania cena cenia - že originálna zostava. Fúúúúj.
Neregistrovaný - mary, 27.2.2007 13:05
je to pokrcene na vesiakoch v Tescu a sa mi zdalo, ze to tak nejak podivne zapacha, este som sa na nic z toho neulakomila.
Neregistrovaný - chceme kvalitu, 27.2.2007 13:46
Ja som sa žial ulakomila na zlacnené menčestrové nohavice (408,-Sk) a doma som zistila, že sú na bokoch zvlnené šitie a sú neelastické.Š koda peňazí, pretože som stratila bloček na vrátenie.
Neregistrovaný - , 1.3.2007 12:44
tiež som si vlani kúpila nohavice naboku so zvlneným šitím. už nikdy.sú to strašné handry.
Neregistrovaný - , 1.3.2007 13:04
Pracujem v textile už niekoľko rokov a to čo ponúka Tesco sú iba nevkusné pokrčené handry...Nikdy by som si to nekúpila.
Neregistrovaný - , 1.3.2007 19:16
Náš ocko ma za 300 cherokee rifle ...ale welmo si chváli ....ale nechapem !!( : haha
Neregistrovaný - , 2.3.2007 16:20
náhodou, mnohé modely cherokee sú veľmi pekné a vkusné. pekné farby a doplnky, všetko, čo teraz letí. len sa treba lepšie prizrieť :-)
Neregistrovaný - , 5.3.2007 14:00
ja mam tiez par veci odtial a zatial som bola spokojna..sem tam si nieco ulovim odtial do svojho satnika
Neregistrovaný - , 5.3.2007 21:18
ceny super,strihy-hroza hroz,uz ani neskusam,je to uplne bezpredmetne..radsej 1 kvalitna dobre padnuca vec ako kopa nensositelnych "bucor" od cherokee
Neregistrovaný - jana, 8.3.2007 07:01, ulicnica500(`na`)yahoo.com
vy tu nadavate na Cherokee a co potom Terranova, H&M, C&A, to su predsa tiez handry nekvalitne..cherokee ma aspon vkusne vecicky, pekne farby...a o kvalite sa v slovenskych obchodoch hovorit neda...cest vynimkam, kt. je zial velmi malo...
Neregistrovaný - katka, 16.3.2007 13:59
cherokee ma iba vela reci.. videl uz niekto tie veci? ani babke by som to nekupila..
Neregistrovaný - , 20.3.2007 15:24
reklama ako pre Valentina, ale tie handry. lenze my slovaci sme sprosti a ja ked vidim tych ludi, ako sa idu pozabijat za 100 sk handrami, je mi do plaču. drahi kolegovia, nehovorte, ze ste nekupili.
Neregistrovaný - naty, 20.3.2007 17:50
pre deti su v najnovsej kolekcii naozaj krasne,vecicky. Zial pre dospelych je to väcsinou nenositelne, samy volanik a vystrihy takmer po pupok (vo vseobecnosti sa mi vystrihy pacia, ale v Cherokee kolekcii niet inej volby, napr. tricko ku krku a pod.)
Neregistrovaný - sasite, 22.3.2007 12:52
ludia ake cherokee to myslite? wed to co je bezne vidiet v TESCU je uplne normalne... nerwiem, ci v cinskych mate fakt lepsie... pasova vyroba a na ulici stretnete 20 ludi vo vasich nohaviciach. dokonca nemaju ani draho v porovnani s inymi znackami. ak chcete absolutnu originalitu a nekonecnu kvalitu, tak by ste museli zaplatit trochu viac ako 408 za mencestraky... podla mna je to jedna z tych lepsich znaciek na nasom biednom slovenskom trhu... skuste skocit do milana, mozno sa vam nieco zapaci ;-)
Neregistrovaný - , 29.3.2007 16:52
nahodou..mam odtial par veci a su super....nenasla som zatial ziadne chyby...
Neregistrovaný - andrejka, 9.4.2007 21:40
Kúpila som si nohavice zdali sa mi celkom fajn, že nová kolekcia až keď som si ich doma obliekla zistila som že sa v nich cítim čudne, jedna nohavica užšia než druhá no hroza asi ich pojdem reklamovať, len neviem či sa mi to podarí.
Neregistrovaný - , 11.4.2007 18:55
V "širokom" začali veľmi dobre, trocha horšie pokračujú (odstrihnuté okraje, príliš pokrčený vzhľad, horšie materiály...), uvidíme aké to bude ďalej. Kúpila som tam aj veľmi dobré veci pre seba aj syna. Za tú cenu je to výborné! Skúsili ste niekedy Terranovu? Tam majú veci na jedno ponosenie... Naše fabriky? Možno by mali viac ísť s módou a neskončili by...
Neregistrovaný - jana, 12.4.2007 08:47
Ja som kúpila nejaké veci malej a som spokojná. Mám skúsenosti aj s inými značkami, kvalita a strihy sa moc nelíšia od zn. Cherokee , no ceny sú pomerne vyššie.
Neregistrovaný - , 23.4.2007 11:47
chcela by som sa spytat, ako sa vola piesen, ktora tvori pozadie k najaktualnejsej reklame modnej kolekcie cherokee??
Neregistrovaný - gabcurik, 26.4.2007 14:13, gabiq_1(`na`)azet.sk
taw piesen zaujala ajmnaa tiez sami paci a tiez by som chcela vediet akosa vola....inak cherokee vecicky su fajne...
Neregistrovaný - keka, 29.4.2007 14:42
cherokee nosi kazda druha zena
Neregistrovaný - sisi, 2.5.2007 20:37
mne sa oblečenie zo cherokee vobec nepaci ale napriklad moj brat ma par vecie odtail.. nepaci sa mi material ani strih a aj velkosti nemaju primerane...
Neregistrovaný - , 3.5.2007 14:25
..iba tolko,ze ja som dost zavisla na nakupovaní oblecenia a ked zajdem do TESCA tak sa zastavim aj v oddelení cherokee..mne sa celkom pacia no samozrejme ze vsetko sa mi nepaci ale to je v kazdej predajni aj v tych drahsích ako napr.mexx,diesel,chantal,givenchy a pod.kebyze v cherokee ludia nenakupuju tak by davno tuto znacku z obchodov odstranili..daju sa tam nakupit skutocne aj pekne veci treba sa riadit touto mudrou vetou:ten kto hladá nájde :)
Neregistrovaný - brusnica, 8.5.2007 12:53, kkucierka(`na`)pobox.sk
Neda sa vyhoviet kazdemu. Tu si najdu oblecenie aj väcsie velkosti. Napr. c. 44 a viac v Kenvele ani inych podobnych obchodoch nenajdete. Ale nechapem, ake strihy pouzivaju. Ja mam konfekcnu postavu a aj ked si objednam podla katalogu, vzdy mi oblecenie sadne. V Tescu som skusala nohavice - samozrejme Cherokee - v pase odstavali, v bokoch boli tesne. A ked som skusala suknu v tej istej velkosti ako nohavice, tak som ju ledva navliekla, nieto este zapnut. Ale mam odtial aj par veci s ktorymi som spokojna. A v neposlednom rade mam dojem, ze castejsie obmienaju tovar a maju slusne zlavy. A preto tam budem chodit nadalej. mama
Neregistrovaný - , 9.5.2007 10:10
kolko ludi, tolko chuti..... nie kazdemu sa da vyhoviet. mne osobne sa cherokee pre tesco zda ako dobra volba. su znacky, pri kt. vam nesadne nic. a su aj veci, kt. si ani nemusite obliect a viete, ze vam sedia. i ked maju dvaja tu istu konfekcnu velkost, ta ista im nemusi sediet rovnako. chodievame do tesca casto nakupovat potraviny a vzdy sa pristavim pri obleceni. niektore veci sa mi nepacia, niektore su podla mna vkusne a pekne. cena je niekedy vyssia, ale je dobre pockat si na zlavu. prajem pekny den vsetkym diskutujucim.
Neregistrovaný - alica, 24.6.2007 18:55
Ludia neviem ci po sebe čítate čo napíšete, ale to sa neda čítat ako sa sťažujete na to ake hrozne nohavice ste tam kupili a že doma ste zistili aké sú hrozné.Neviem, ale ja som naučená že prv vyskúšam a potom kupim a asi preto sa ani nesťažujem. Tak DOBRÁ RADA:Prv vyskúšaj a vyhneš sa problémom.Mne sa Cherokee velmi páči či už vkusom, alebo cenami a SOM ´´VEĽMI´´ SPOKOJNÁ.
Neregistrovaný - monic, 14.8.2007 15:26, monic(`na`)post.sk
Cherokee je kvalitna modna znacka oblecenia na volny cas.Komu sa to nepaci nech to nekupuje a hotovo.Kazdy nema na to aby si kupil rifle za niekolko tisic korun.Vzdy je to lepsia alternativa ako nakupovat na polskych trhoviskach.Ja mam osobne s touto znackou dobre skusenosti.
Neregistrovaný - , 28.8.2007 23:43
Máme 5 mesačného synčeka, ktorému sme kúpili viac vecí zn.Cherokee, je v nich úplne cool, ako sa na nich aj píše, tie veci sú trendy, nenašla som na nich žiaden kaz ani nie sú menej kvalitné ako veci drahých značiek.Odporúčam túto značku, mám odskúšané, že po opraní sa nemení ani kvalita ani farba oblečenia.
Neregistrovaný - , 29.9.2007 18:01
Malému tam kupujem veci od narodenia a sme veľmi spokojní, s kvalitou, aj s cenou. Teraz majú novú kolekciu pre bábätká, nádherné vecičky. Škoda, že nám je to už malé :o)
Neregistrovaný - , 21.10.2007 19:27
HlAadam dodavatela ,ktory by mi dodaval odevy zn Cherokee pre obchod.Ako ho najdem???
Neregistrovaný - Val, 10.4.2008 21:49, Wodoo(`na`)zoznam.sk
Tie veci z Tesca su fakt super.pre deti idealne.pekne a na jednu sezonu idealne .
Neregistrovaný - mija, 5.5.2008 16:54
ja som zo znackou cherokee velmi spokojna.len by som navrhla nejake nove trendy aj pre zeny od 18 do 25.
Neregistrovaný - , 31.5.2008 20:42
...NO ZNACKA CHEROKEE NIE JE ZLA.JA VIEM KED SA POZRIEME NA TIE STRIHY, NO NIC MOC.KVALITA NO V SEKACI A V CINSKYCH OBCHODOCH SU HANDRY URCITE LEPSIE.NA VESIAKOCH VIZERAJU NEJAK OSARPANE..ALE?JA SOM SI TAM KUPILA NOHAVICE,KTORE SOM NEVIDELA V TOKOM STRIHU ESTE NIKDE...A NAOZAJ MI SADLI..PRIATEL MA OD NICH JEDNY KAPSACE A TO JE ASI VSETKO.ALE AK SA MA NIEKTO OPYTAL ODKIAL MAM TAKE NOHAVICE ZE VIZERAM PERFEKTO A ODKIAL SU TAK POVIEM.ZNACKA CHEROKEE.ALE INAK POVACSINE SU TAM SAME HANDRY..A MILE MAMICKY,PRETO SU SPOKOJNE S DETSKYM TOVAROM LEBO JE NAOZAJ JEDINY KTORY SA DA KUPIT.DOJCENSKE SU PREKRASNE A FAKT SUPER MATERIAL A KVALITA.A SAMOSKA ZE 100%BAVLNA...SUPER...
Neregistrovaný - , 18.6.2008 21:00
Ze kavalita? Handry ala Cina.
Neregistrovaný - , 1.7.2008 10:02
Cherokee su super..malej kupujem veci,su kvalitne,az po vyprani zostavaju neroztahane,farby tak isto ostanu....a co sa tyka spodneho pradla...tak som velmi spokojna......maju velmi kvalitne podprsenky.....a nie je to ani drahe....odteraz uz len Cherokee
Neregistrovaný - Ada, 5.8.2008 12:17
Ja len chcem povedat ze znacka Cherokee je podla mna celkom kvalitna.Mozno niekto tvrdi ze nie je, ale bohvie ako s tym zaobchadzal.Stalo sa mi ze nejake znackove veci sa mi aj napriek dobrej starostlivosti a opatrnosti znicili skor ako nieco tejto znacky,resp. Cherokee.
Neregistrovaný - , 3.1.2009 17:40
Náhodou ,pre mňa je to celkom výhodná moda.Pracujem ako masérka kupovala som si biele handry na seba vylučne v zdr.potrebach a čo sa s nimi stalo? po jednom vypratí sa zrazili a roztiahli do šírky. Ked som si však kupila veci v tescu od cherokee mam ich do dnes a su stale rovnake a co je najdôležitejšie sú asi o polovicu lacnejšie.Ďakujem ketrinka
Neregistrovaný - ketrinka, 29.1.2009 11:18
ja nemôžem súhlasiť s tým, že cherokee sú handry,pretože sú to naozaj pekné a dobré na dotyk veci. Len by mohli byť lacnejšie, príde mi zbytočné dať za tričko 400,- veď sa dá kúpiť aj za 120,- alebo za mikinu 800,- ja si kupujem za 200,- a sú fajn
Neregistrovaný - , 4.2.2009 16:24
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!